marinos01 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 ρε παιδια...πηρα και εγω χθες το κινητό! φοβερό! να ρωτησω κάτι... υπάρχει τρόπος να εχουμε αυτές τις paid εφαρμογές στο κινητό μας χωρίς να το κάνουμε root? απο Rapidshare η κάτι τέτοιο? είμαι και λίγο ασχετός απο τέτοια και φοβάμαι να δοκιμάσω το root :) και αν μπόρει κανενας να μου πει για κανένα πρόγραμμα για πλοήγηση που να περιλαμβάνει και την Κυπρο! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) To Document to go πολυ καλο! Επισης εβαλα τον Dolphin browser και βλεπω οτι ειναι πιο γρηγορος απο τον default. To nDrive εχει χαρτες της Teleatlas που νομιζω παιρνει δεδομενα απο GI. To Sygic τι χαρτες εχει; To Sygic έχει και teleatlas και Navtec (NaviGreece). Εγώ έχω τον 2ο είναι πιο πλήρης... Όντως και γω νομίζω ότι ο Dolphin είναι κορυφή... Μου λείπει βέβαια ο Browser του Hero που ήταν τρομερά γρήγορας και έπαιζε και flash... ρε παιδια...πηρα και εγω χθες το κινητό! φοβερό! να ρωτησω κάτι... υπάρχει τρόπος να εχουμε αυτές τις paid εφαρμογές στο κινητό μας χωρίς να το κάνουμε root? απο Rapidshare η κάτι τέτοιο? είμαι και λίγο ασχετός απο τέτοια και φοβάμαι να δοκιμάσω το root :) και αν μπόρει κανενας να μου πει για κανένα πρόγραμμα για πλοήγηση που να περιλαμβάνει και την Κυπρο! Ευχαριστω Google it... Εδώ νομίζω απαγορεύεται να δίνουμε link με hacked εφαρμογές.... Edited February 6, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλησπέρα, Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο αλλά θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα ακόμα. Θα το πάρω από expansys, αξίζει να αγοράσω μαζί και την συγκεκριμένη προστατευτική θήκη? http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=192002 Γενικά από ευαισθησία σε φθορές, γδαρσίματα πως πάει? Έχει κάποια scratch-proof επίστρωση στην οθόνη ή θέλει προσοχή? Και το δεύτερο, ενώ στο site της expansys λεει ξεκαθαρα: "Πλοήγηση στο Internet με 3G, HTML browser, Flash 10 και εξαιρετικά γρήγορο επεξεργαστή." κάποιοι εδώ έχουν αναφέρει ότι ο browser δεν υποστηρίζει flash. Τελικά τι ισχύει? Ευχαριστώ! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλησπέρα, Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο αλλά θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα ακόμα. Θα το πάρω από expansys, αξίζει να αγοράσω μαζί και την συγκεκριμένη προστατευτική θήκη? http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=192002 Γενικά από ευαισθησία σε φθορές, γδαρσίματα πως πάει? Έχει κάποια scratch-proof επίστρωση στην οθόνη ή θέλει προσοχή? Και το δεύτερο, ενώ στο site της expansys λεει ξεκαθαρα: "Πλοήγηση στο Internet με 3G, HTML browser, Flash 10 και εξαιρετικά γρήγορο επεξεργαστή." κάποιοι εδώ έχουν αναφέρει ότι ο browser δεν υποστηρίζει flash. Τελικά τι ισχύει? Ευχαριστώ! Καλησπέρα. Flash δεν παίζει ο browser αλλά είναι θέμα Adobe. Ο Browser υποστηρίζει flash 10, οπότε όταν η Adobe βγάλει το flash 10 για Android θα μπορεί ο Browser να ανοίγει τα πάντα... Εγώ πήρα μια δερμάτινη θήκη και screen protector, δεν θέλω να μάθω πόσο αντέχει σε γραντζουνιές και σε πεσίματα. Θέλω να πω, έδωσα 500€ και πήρα το τηλέφωνο, για μένα επιβάλετε να το προσταστέψω.... Εχει ένα τύπου screen protector όταν το πέρνεις αλλά με γράμματα πάνω, ξέρεις σαν αυτά τα αυτοκόλλητα που έχουν όλες οι καινούργιες συσκευές... Αυτα και το τηλέφωνο τα σπάει, και τώρα που το rootαρανε θα έχει να δώσει πολλά... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Εγώ πήρα μια δερμάτινη θήκη και screen protector... Αυτήν εννοείς ? http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=192903 Τσιμπημένη η τιμή της!! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 εγω παλι ειχα παρει μια βελουδινη απο media markt κανα 10ερω και εκανα μια χαρα την δουλεια μου θεωρητικα η οθονη εχει αντιχαρακτικη προστασια( ψαξε στο youtube milestone key test) αλλα ενα screen protector δεν εβλαψε κανεναν κατα τα αλλα το η μεταλλικη προσοψη του ειναι απροβληματιστη δεν γδερνεται ευκολα και φυσικα δεν ξεβαφει (αντιθετα με καποια °htc η μοτορολα το προσεξε αυτο το μοντελο) για πλοηγηση εγω στα °android γενικα χρησιμοποιω ndrive που εχει καλη χαρτογραφηση και ελληνικο μενου φωνες και συχνα updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Μόλις έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=OI51Ub1TFts Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό που λεέι? Χάνει όντως σε ακρίβεια ο αισθητήρας αφής του ή παραείναι λεπτομέρεια ? Μήπως έχει να κάνει με κάποια παλιότερη έκδοση firmware? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Αυτήν εννοείς ? http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=192903 Τσιμπημένη η τιμή της!! Όχι αυτή. Κάποιος εδώ είχε δώσει ένα site αμερικανικό που είχε προσφορά και την πήρε 30 ευρώ κ 10 ευρώ το screen protector. Αμα βρω την απόδειξη θα σου πω και το site... Edit: Αυτή πήρα hχχp://shop.brando.com/bw-leather-case-for-motorola-milestone-flip-top-_p04076c0004d004.html Μόλις έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=OI51Ub1TFts Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό που λεέι? Χάνει όντως σε ακρίβεια ο αισθητήρας αφής του ή παραείναι λεπτομέρεια ? Μήπως έχει να κάνει με κάποια παλιότερη έκδοση firmware? Εμένα μου φαίνεται αρκετά ακριβής η οθόνη. Δεν γνωρίζω τέτοιες λεπτομέρειες που λέει το βίντεο αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι όπου πατάω εκεί ανταποκρίνεται. Και στο πληκτρολόγιο και παντού. Edited February 7, 2010 by mcde Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Η οθόνη δεν έχει κανένα πρόβλημα.Είναι εξαιρετική,τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Μα όταν γράφεις δεν κινείς το δάκτυλο είναι point by point, αν έχει ακρίβεια στο να βρίσκει που πατάει το δάκτυλο θα πληκτρολογείς μια χαρά ακόμα και αν δεν έχει ακρίβεια στο να ακολουθεί την κίνηση του δάκτυλου. Το video εξετάζει άσχετο με την πληκτρολόγηση θέμα. Ενδεχομένως το milestone να υπολοίπεται αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα και γενικά αν θα γίνει αντιληπτό απ΄τον τελικό χρήστη. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παρελαβα ένα uk milestone απο clove.co.uk με το android 2.0. Eάν το flasharo με την italian 2.0.1 απο εδώ http://and-developers.com/motorola_milestone:sbf θα έχει πρόβλημα?? Τhanks Dimos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Παρελαβα ένα uk milestone απο clove.co.uk με το android 2.0. Eάν το flasharo με την italian 2.0.1 απο εδώ http://and-developers.com/motorola_milestone:sbf θα έχει πρόβλημα?? Τhanks Dimos Εγώ έβαλα την Hong Kong και πάει μια χαρά.... Τώρα δεν ξέρω αν η Italy γίνεται root... Αλλά μάλλον θα γίνεται μια και όλες έχουν την Shols εκτός την Γαλλική... Αν κάποιος έχει δοκιμάσει και την Hong Kong και κάποια άλλη και έχει δει διαφορές ας μας πει... Edited February 7, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Όχι αυτή. Κάποιος εδώ είχε δώσει ένα site αμερικανικό που είχε προσφορά και την πήρε 30 ευρώ κ 10 ευρώ το screen protector. Αμα βρω την απόδειξη θα σου πω και το site... Edit: Αυτή πήρα hχχp://shop.brando.com/bw-leather-case-for-motorola-milestone-flip-top-_p04076c0004d004.html Εμένα μου φαίνεται αρκετά ακριβής η οθόνη. Δεν γνωρίζω τέτοιες λεπτομέρειες που λέει το βίντεο αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι όπου πατάω εκεί ανταποκρίνεται. Και στο πληκτρολόγιο και παντού. Ψαχνω μερες μια τετοια θηκη - μου αρεσουν αυτες που το κινητο ειναι μονιμα μεσα. Το εκνευριστικο ειναι πως ολες οσες εχω βρει (ebay, e-shops) εχουν το ηλιθιο διαφανο προστατευτικο στο πληκτρολογιο που συγκρατει το κινητο και που στην ουσια στελνει περιπατο την αισθηση κατα την πληκτρολογηση - το tactile feedback γινεται παρελθον. Σε αλλα κινητα στο παρελθον εχω βρει υλοποιησεις με ομορφα clips που συγκρατουν τη συσκευη, χωρις να χρειαζονται πατεντες τετοιου ειδους (που συν τοις αλλοις, πολλες φορες δυσκολευουν και το sliding keyboard στο ανοιγμα-κλεισιμο). Εχει βρει λοιπον κανεις καπου μια flip η book type τετοιου ειδους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Εγώ έβαλα την Hong Kong και πάει μια χαρά.... Τώρα δεν ξέρω αν η Italy γίνεται root... Αλλά μάλλον θα γίνεται μια και όλες έχουν την Shols εκτός την Γαλλική... Αν κάποιος έχει δοκιμάσει και την Hong Kong και κάποια άλλη και έχει δει διαφορές ας μας πει... Kι εγω την HK ελεγα να βάλω αλλά διαασα ότι μπορεί να υπάρχει προβλημα και τελικά έβαλα την italy (Note: Flashing an SBF file from a different country could cause problems with cellular communications. For example, some people have applied the HK SBF in Europe and in Latin America and their phones stopped working with 3G (due to different frequencies, presumably). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Kι εγω την HK ελεγα να βάλω αλλά διαασα ότι μπορεί να υπάρχει προβλημα και τελικά έβαλα την italy (Note: Flashing an SBF file from a different country could cause problems with cellular communications. For example, some people have applied the HK SBF in Europe and in Latin America and their phones stopped working with 3G (due to different frequencies, presumably). H italy γίνεται rooted??? To έχει δοκιμάσει κανείς??? Εγώ πάντως με το 3G και την Hong Kong δεν έχω κανένα πρόβλημα... Ας μας πούνε οι χρήστες του Milestone ποια αναβάθμιση έχoυν βάλει και αν την έχoυν κάνει root.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 πρώτα να ευχαριστήσω τον Dvamv που μας πληροφόρησε για τις ρομ ,έβαλα την γερμανική της vodafone και μόλις έκανα root,μια χαρά πάνε όλα.!!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 πρώτα να ευχαριστήσω τον Dvamv που μας πληροφόρησε για τις ρομ ,έβαλα την γερμανική της vodafone και μόλις έκανα root,μια χαρά πάνε όλα.!!! Nπμιζω ότι η Γερμανική έχει προβλημα στο πληκτρολόγιο(qwrty).....εχει αν θυμαμαι καλά ανάποδα το y και το z.Tσεκαρέ το μπορεί να κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Έχει βάλει κανείς την Ιταλική και να την έχει κάνει root? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Για όσους δεν τα ξέρουν check κι εδω ..υπαρχουν αρκετες πληροφορίες http://alldroid.org/viewforum.php?f=259 http://androidforums.com/motorola-milestone/ Dimos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Nπμιζω ότι η Γερμανική έχει προβλημα στο πληκτρολόγιο(qwrty).....εχει αν θυμαμαι καλά ανάποδα το y και το z.Tσεκαρέ το μπορεί να κάνω λάθοςΈχω το γερμανικό οπότε δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 ok.Λάθος μου.Σορρυ Δήμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Παιδιά εδώ έχω γράψει ένα πρόβλημα που έχω με το να αλλάξω κάτι στα fonts. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... Edit: Παιδιά βρήκα τρόπο να βάλω το Μaps 3.4 χωρίς να έχουμε force close σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν το maps (Layar, My Tracks, κλπ). 1) Κάντε uninstall το Maps 2) Με τον root explorer κάντε ένα search "Maps" και σβήστε ότι αποτέλεσμα σας βγάλει που να αναφέρεται στο google maps 3) Ξαναπεράστε το ΗΚ 2.0.1 (μη βαράτε 3 λεπτά κάνει) 4) Ξανακάνετε πάλι root το τηλέφωνο με το γνωστό update.zip 5) Μετά ανοίξτε το Market Enabler και κάντε fake to [us] T-Mobile. 6) Στη συνέχεια ανοίξτε το Μarket και πηγαίνετε στα Downloads. Λογικά πάνω πάνω θα σας έχει το Maps και θα σας λέει update avaliable. Κάντε λοιπόν το update και μετά θα έχετε το Maps με multitouch. Bέβαια (μη με ρωτήσετε γιατί) όταν μετά ανοίξουμε κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το maps (Layar, My Tracks, κλπ), μέσα στην εφαρμογή δεν λειτουργει το multitouch. Mάλλον πέρνει το Maps της προηγούμενης έκδοσης. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι όταν ανοίγουμε το Maps έχουμε και multitouch και what's nearby... Όποιος θέλει και navigation με το maps κατεβάζει από εδώ και κάνει install. θα έχετε όμως 2 εικονίδια Maps στο μενού με τα application. Edited February 8, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλο το βιντεο που τραβαει η συσκευη, αλλα αυτο το 3gp τι το θελανε; Πρεπει να το μετατρεψεις για να το σωσεις, ας πουμε σε ενα DVD και να το δεις στην τηλεοραση... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 βρηκα το milestone στα 462 σε ελληνικο καταστημα http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17937&zenid=1f62822f5657a1f0dd370f531a0db095 ρωτησα κ μου ειπαν οτι εχει qwerty πληκτρολογιο κ εγγυηση 2 χρονια :D βεβαια το (droid) στην παρενθεση με ανησυχει λιγο αλλα τα χαρακτηριστικα ειναι για milestone (multitouch) αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: επειδη δν εχει βγει ακομα επισημα στην ελλαδα,ποια προβληματα προκυπτουν? Μερικα που διαβασα: δν γινεται να αγορασεις απο το android market,πληκτρολογιο στα αγγλικα-με εφαρμογη γινεται ελληνικο. Αν υπαρχουν αλλα θα διορθωθουν οταν ερθει επισημα στην Ελλαδα? Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Για τα καταστήματα που πουλάνε το γερμανικό μοντέλο τι συμβαίνει στο γράψιμο στα ελληνικά? Το Ζ αντιστοιχεί στο Ζ ή στο Υ? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts