Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ρωτά ένας φίλος αν μπορεί να πάιξει βίντεο από αυτές τις σελίδες.Επειδή εγώ δε μπορώ να το τσεκάρω σύντομα,μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

http://www.skai.gr/player/tvlive/

http://www.bebinio.com/ch2.htm ?

http://www.ustream.tv/

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με ρωτά ένας φίλος αν μπορεί να πάιξει βίντεο από αυτές τις σελίδες.Επειδή εγώ δε μπορώ να το τσεκάρω σύντομα,μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

http://www.skai.gr/player/tvlive/

http://www.bebinio.com/ch2.htm ?

http://www.ustream.tv/

Πρέπει να εχεις flash 10 για να παιξουν ,νομίζω στην επόμενη αναβάθμιση από οτι εχω διαβάσει θα μας την δώσουν.

Γιώργος

Δεν είναι ακριβώς έτσι... Δεν εξαρτάται από την Motorola αλλά από την Adobe, η οποία έχει δηλώσει ότι θα είναι έτοιμο το 1ο εξάμηνο του 2010. Δηλαδή από τώρα μέχρι τα μέσα του χρόνου. Το μόνο Android κινητό που μπορεί να πάιξει τέτοια site είναι το Hero. Πως η ΗΤC κατάφερε να κάνει τον browser να παίζει flash ούτε και ξέρω, μπορεί να έχει καμιά συμφωνία με την Adobe (δείτε εδώ)...

Kαι τονίζω ότι το μόνο που παίζει flash είναι το Hero (το ξέρω απειδή το έχω). Οϋτε to nexus δεν παίζει flash...

μη το βαρατε ρε το παιδι.. :X

Πισσα και πουπουλα φερτε :kill:

απλα απο οπου το παρεις απο κει θα εχεις εγγυηση η ουσιαστικη διαφορα αυτη ειναι

ολα τα υπολοιπα (γλωσσες μενου κτλ) τα βρισκεις στην πορεια...

αυτο ισχυει σε ΟΛΕΣ τισ συσκευες

Βρήκες ελληνικό μενού για το Milestone και δεν μας το λες????

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ρε παιδια ειπα sto g1 μου με 2.1 εκει δουλεψε μια χαρα το customlocale

δεν βρισκω λογο να μην δουλεψει και στο μοτο

ρε παιδια ειπα sto g1 μου με 2.1 εκει δουλεψε μια χαρα το customlocale

δεν βρισκω λογο να μην δουλεψει και στο μοτο

CostumLocale ή more Locale 2? Το 2o το κατέβασα και το έκανα ιnstall στο Milestone αλλά δεν είχε Ελληνικά...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

σωστα more locale

στην 2,1 παιζει στην 2,0,1 δεν καταλάβαινω γιατι αλλα δεν παιζει

υπομονη δλδ μεχρι την 2,1

σωστα more locale

στην 2,1 παιζει στην 2,0,1 δεν καταλάβαινω γιατι αλλα δεν παιζει

υπομονη δλδ μεχρι την 2,1

Κάτι άλλο πρέπει να γίνεται, γιατί και στο Hero με 1.5 παίζει κανονικά...

Μάλλον κάτι κάνει η HTC και μπορεί να παίξει το More Locale και με ελληνικά...

Το λέω γιατί έβαλα στο Milestone και costum τα ISO el/GR και πάλι δεν έπαιξε....

Ας ελπίσουμε να ισχύει αυτό που είπε ένας φίλος πριν αρκετά post ότι έχουν το Milestone στην Motorola Hellas και του περνάνε Ελληνικά....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Διαβασατε οτι οι NewYorkTimes και το Status φηφισαν το Milestone ως gadget της χρονιας???

Εχουμε το καλυτερο εργαλειο πιστευω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν παιζει να βρεθεί εφαρμογή γαι ραδιοφωνάκι ε;

Μόνο ραδιόφωνο από internet μέσω wifi ή 3G. Fm transmitter δεν έχει το Milestone....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε ταινίες του τύπου *.avi στη συσκευή;

To πρόγραμμα λέγετε yxflash. Παίζει mpeg1/2/4, DivX, Xvid, wmv... Αλλά για να παίξεις πάνω από 2 λεπτά πρέπει να το αγοράζεις.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ε παιδες για πειτε μου κατι...σημερα που εβαζα κατι προγραματακια μου εβγαλε ειδοποιηση οτι η εσωτερικη μνημη ειναι λιγη...νομιζα οτι οταν εγκατασταση προγραματα αυτα εκαναν εγκατασταση στην sd...???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνο ραδιόφωνο από internet μέσω wifi ή 3G. Fm transmitter δεν έχει το Milestone....

κ ομως καλαγα εχει και παραεχει....

καποιοι το εχουν δουλεψει και μεσω κονσολας...

απλα περιμενουμε καποιο κινητο με εφαρμογη fm να την κανουν port :)

Ε παιδες για πειτε μου κατι...σημερα που εβαζα κατι προγραματακια μου εβγαλε ειδοποιηση οτι η εσωτερικη μνημη ειναι λιγη...νομιζα οτι οταν εγκατασταση προγραματα αυτα εκαναν εγκατασταση στην sd...???

Στην εσωτερική της συσκευής εγκαθίστανται..

Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος όταν είναι root η συσκευή να κάνεις εγκατάσταση στην SD...??

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

κ ομως καλαγα εχει και παραεχει....

καποιοι το εχουν δουλεψει και μεσω κονσολας...

απλα περιμενουμε καποιο κινητο με εφαρμογη fm να την κανουν port :)

Σοβαρά?????????????????? Φτιάξε με.....

To είπα επειδή εδώ που περιγράφει την συσκευή δεν λέει κάτι για fm transmsiter.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=618378

@κερας

περνα καποιο task manager να κλεινεις που και που καμια εφαρμογη...

Εντυπωσεις?

σε συγκριση με το Ν900 που ειχες?

Edited by mcde

Μου φαίνεται παράξενο τα Αμερικανάκια που έχουν έχουν κάνει root το Droid τώρα και πολύ καιρό να μην το έχουν ψάξει και να μην το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα...

Θα δούμε ας ελπίσουμε να έχει όντως ενσωματωμένο fm transmiter και εμείς που το έχουμε rooted να μπορέσουμε να το ενεργοποιήσουμε....

Από ότι κατάλαβα, το hardware που δινει το wifi / Bluetooth έχει και Fm transmiter ετσι??

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

σωστα..

και τα αμερικανακια χρειαζονται ενα app λογικα στο bravo που θα εχει θα το μοιραστει και με αλλες συσκευες

Παιδιά κατέβασα το scype και προσθεσα επαφές και πάω να κάνω scype to scype call αλλα δεν έχει επιλογή για call μόνο για chat. Eνώ μόλις τώρα ένα φίλος που έχει το Ν900 με πήρε κανονικά με scype to scype call. Μήπως επειδή είναι ακόμα σε beta έκδοση για Android??? Προσοχή δεν πήγα να πάρω σε σταθερό ή κινητό.. αλλά σε scype to scype....

Edit: Kαι μόλις με πήρε και στο σταθερό από το Ν900. Μου έιπε ότι από το Dial pad πάτησε το νούμερο και του έβγαλε επιλογή από που θέλει να κάνει το τηλεφώνημα, από το scype ή από την sim και διάλεξε scype κια μιλήσαμε κανονικά... Μεγάλη μαγκιά του Ν900 αυτή...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

@ komos:

Παρ' όλο που είμαστε offtopic, απλά σου αναφέρω οτι το Ν900 είναι, θεωρώ, φοβερή συσκευή με πολλές δυνατότητες, αλλά το "κολλάει" το maemo - ακόμα. πρόβλημα μνήμης εκεί δεν συνάντησα κανένα...

Στο Ν900 δλδ, εκτός απο τις βασικές λειτουργίες, δεν είχα να κάνω κάτι άλλο... και δεν είμαστε για τέτοια.. αν δεν πειράζουμε και κάτι...

Στο Milestone τα πράγματα είναι πιο εύκολα γενικά, αλλά λείπουν ακόμα κι εδώ δυνατότητες όπως επιλογή απο καλά προγράμματα πλοήγησης (λόγω του καλού gps που έχουμε), office document editing (που με ενδιαφέρει εμένα), ραδιόφωνο, κλπ.. και όπως λες κι εσύ, το android περιμένει...

Όμως, βρίσκω το Milestone πολύ-πολύ καλή συσκευή...

Όσο για τον task manager, έχω δοκιμάσει 2-3, έχω τώρα τον task cleaner pro και τον advanced task manager, αλλά, δεν ξέρω τελικά απο όλα αυτά που εμφανίζουν ανοικτά, ποιά να βάλω να κλείνουν μόνιμα, κλπ.., και δεν έχω καταλήξει και ποιός είναι ο καλύτερος.

Γνώμη, ευπρόσδεκτη.. :D

Είναι rooted το τηλέφωνο σου? Αν όχι πήγαινε settings-applcations και πάτε το κουμπί του μενού και διάλεξε "Filter-Αll".

Mετά ψάξε και βρες εφαρμογές όπως ο Browser, το Market το Gmail και άλλες, πάτα πάνω τους και κάνε clear cache. Mάλλον εκεί είναι το πρόβλημα μνήμης που έχεις, έχεις μαζέψει πολύ cache από διάφορα προγράμματα. Μόνο μη σβήσεις τις cache του Calendar και του Contacts γιατί θα σβήσεις το ημερολόγιο και τις επαφές σου...

Αν τώρα έχεις rooted το τηλέφωνο βρες και βάλε την εφαρμογή CacheMate που με ένα πάτημα σβήνει όλες τις cache των εφαρμογών που έχεις διαλέξεις από τα settings του.

Όλα αυτά τα λέω γιατί έχω βάλει 35 εφαρμογές (μεσα με navigation to Sygic, έχω βγάλει βέβαια το motonav) και είμαι με 114ΜΒ free και μου φαίνεται παράξενο που έχεις τόση λίγη μνήμη.

@ komos:

Στο Milestone τα πράγματα είναι πιο εύκολα γενικά, αλλά λείπουν ακόμα κι εδώ δυνατότητες όπως επιλογή απο καλά προγράμματα πλοήγησης (λόγω του καλού gps που έχουμε), office document editing (που με ενδιαφέρει εμένα), ραδιόφωνο, κλπ.. και όπως λες κι εσύ, το android περιμένει...

Όμως, βρίσκω το Milestone πολύ-πολύ καλή συσκευή...

Για edit αρχειων Office υπάρχει το documentstogo που είναι πολύ καλό αλλά είναι επί πληρωμή (αν θες:D), για navigation το Sygic είναι επίσης πάρα πολύ καλό...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

To Document to go πολυ καλο!

Επισης εβαλα τον Dolphin browser και βλεπω οτι ειναι πιο γρηγορος απο τον default.

To nDrive εχει χαρτες της Teleatlas που νομιζω παιρνει δεδομενα απο GI. To Sygic τι χαρτες εχει;

Edited by keras