geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Τα έχω κάνει όλα.... Η μόνη μου ελπίδα μου φαίνεται ότι είναι να βγει η 2.0 ή 2.0.1 σε update.zip να το κάνω από την κάρτα, γιατί μπαίνει κανονικά σε recovery... Mόλις σύνδεσα το Hero και το βλέπει κανονικά με adb ωχ... το Motorola πεθανε...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ωχ... το Motorola πεθανε...:( Φαντάζομαι ότι άμα το στείλω στην Motorola θα το φτιάξουν έτσι? Εσυ που ασχολείσαι πιο πολύ, άμα βρω μια rom σε update.zip θα έχω λές καμιά ελπίδα να το φλασάρω από την κάρτα? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Φαντάζομαι ότι άμα το στείλω στην Motorola θα το φτιάξουν έτσι? Εσυ που ασχολείσαι πιο πολύ, άμα βρω μια rom σε update.zip θα έχω λές καμιά ελπίδα να το φλασάρω από την κάρτα? Ναι, λογικα με μια νεα ROM θα φτιαξει. Κανε λιγο υπομονη μεχρι να βγει η αναβαθμηση σε 2.0.1 και μετα θα εισαι μαλλον ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Βγήκε και την έχουν βγάλει σε μορφή .sbf η οποία χρειάζεται ένα προγραμμάτι της Motorola που λέγεται Motorola RSD lite το οποίο φλασάρει το τηλέφωνο.... Ελπίζω αφού την έχουν σε τέτοια μορφή κάποιος χριστιανός θα βρεθεί να την βγάλει και μορφή update.zip να δω και γω το φώς μου.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Βγήκε και την έχουν βγάλει σε μορφή .sbf η οποία χρειάζεται ένα προγραμμάτι της Motorola που λέγεται Motorola RSD lite το οποίο φλασάρει το τηλέφωνο.... Ελπίζω αφού την έχουν σε τέτοια μορφή κάποιος χριστιανός θα βρεθεί να την βγάλει και μορφή update.zip να δω και γω το φώς μου.... Χμ, τι να σου πω. Δεν το ξερω αυτο το ειδος αρχειου, ισως να ειναι καποια καστομια της Motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) First. you need to Download the Rom. ( Luis Esteban Angulo ) and I is Upload it at the moment. then you need to Download the flash tool call ( motorola rsd lite ) 1~Starting flash. turn off your MS. Press power + UP from the QWERTY ( the gold control one ) then into root loader. 2~ connect USB to your MS and PC. Open mo...torola rsd lite and wait for it shouwing connect. ( if not. you need install the motorola driver first ) 3~ the Open the rom file, then star FLASH. Waiting about 10~15 min. the phone will restar after finish update. 4~ disconnect the usb...DONE. check the firmware. it shoule be 2.0.1.. Αυτό έκανα και έχω την 2.0.1 Θα ανεβάζω τα αρχεία στο rapdishare για οποιον θέλει να δοκιμάσει... Μόλις πάτησα το power με το up από το Qwerty το είδε κατευθείαν το PC... A ρε τεχνολογία τι μου κάνειςςςςςςςς????????????? Όλα καλά πάντως..... και για του λόγου το αληθές πάρτε και φωτο: Πατήστε εδώ Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενοςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Edited January 21, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 First. you need to Download the Rom. ( Luis Esteban Angulo ) and I is Upload it at the moment. then you need to Download the flash tool call ( motorola rsd lite ) 1~Starting flash. turn off your MS. Press power + UP from the QWERTY ( the gold control one ) then into root loader. 2~ connect USB to your MS and PC. Open mo...torola rsd lite and wait for it shouwing connect. ( if not. you need install the motorola driver first ) 3~ the Open the rom file, then star FLASH. Waiting about 10~15 min. the phone will restar after finish update. 4~ disconnect the usb...DONE. check the firmware. it shoule be 2.0.1.. Αυτό έκανα και έχω την 2.0.1 Θα ανεβάζω τα αρχεία στο rapdishare για οποιον θέλει να δοκιμάσει... Μόλις πάτησα το power με το up από το Qwerty το είδε κατευθείαν το PC... A ρε τεχνολογία τι μου κάνειςςςςςςςς????????????? Όλα καλά πάντως..... και για του λόγου το αληθές πάρτε και φωτο: Πατήστε εδώ Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενοςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Μπραβο!!!! Εχεις επιτελους ΚΑΙ κινητο ΚΑΙ 2.0.1:D:D:D Αντε βρε... και εις ανωτερα (2.1):lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Μπραβο!!!! Εχεις επιτελους ΚΑΙ κινητο ΚΑΙ 2.0.1:D:D:D Αντε βρε... και εις ανωτερα (2.1):lol::lol: Παρτε και το ... για όποιον θέλει να δοκιμάσει.... Να δοκιμάσω λέτε το root που έκανα πριν, στην 2.0.1 να δω τι παίζει? Μπορεί να κάνει....... Το πολύ πολύ το ξαναφτιάχνω, τώρα που βρήκα τον τρόπο...... [link removed] Edited January 21, 2010 by bomber21 Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Μόλισ την πέρασα και το περίεργο είναι ότι κράτησε τα πάντα μέσα δεν χρειάζεται να τα ξαναπεράσς από την αρχή ,μια χαρά,ευχαριστώ Kalagas. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Μόλισ την πέρασα και το περίεργο είναι ότι κράτησε τα πάντα μέσα δεν χρειάζεται να τα ξαναπεράσς από την αρχή ,μια χαρά,ευχαριστώ Kalagas. Καλά εγώ το είχα ξεσκίσει και δεν βρήκα τίποτα μέσα.... Ελπίζω να μου έκανε κανονικό φορματ.... Root πως θα κάνουμε τώρα??????????? Κολάω λίγο να δοκιμάσω το update.zip που έχει βγει για την 2.0. Αλλα δεν κρατιέμαι κιόλας.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Καλά εγώ το είχα ξεσκίσει και δεν βρήκα τίποτα μέσα.... Ελπίζω να μου έκανε κανονικό φορματ.... Root πως θα κάνουμε τώρα??????????? Κολάω λίγο να δοκιμάσω το update.zip που έχει βγει για την 2.0. Αλλα δεν κρατιέμαι κιόλας.... Παρε backup με Nandroid Και ξεκίνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Που ησουνα τόση ώρα.....??? Νομίζω πως δεν υπάρχει η δυνάτότητα αυτή προς το παρόν..... Έχεις δει κάτι που δεν έχω δει? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Που ησουνα τόση ώρα.....??? Νομίζω πως δεν υπάρχει η δυνάτότητα αυτή προς το παρόν..... Έχεις δει κάτι που δεν έχω δει? ΞΕΣΚΙΖΩ το N1 μου:D ισως να εχεις και δικιο. ο amon_ra εχει βγαλει recovery μονο σε HTC συσκευες. Ισως να μπορεις να το κανεις απο adb το nandroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ρουτ και 2,0,1 δεν πανε μαζι (προς το παρον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ Προσπάθησα να κάνω root με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χρησιμοποίησα το ίδιο update.zip όπως και στη 2.0 και μου κάνει συνέχεια restart μόνο του.... Tώρα ξαναπερνάω την 2.0.1...... και εννοείτε ότι θα ξαναδοκιμάσω το root πριν περάσω οτιδήποτε.... Χαχαχαχαχχα, μ'αρεσει αυτό το παιχνιδάκι...... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ρουτ και 2,0,1 δεν πανε μαζι (προς το παρον) Εδώ λένε ότι γίνεται.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 παιδια εντυπωσεις απο την 2.0.1? απογειωνεται η οχι το τηλεφωνο? πχ διαφορα θεματακια που εχουν τεθει, μπαταρια, ποιοτητας συνομιλιας, καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 παιδια εντυπωσεις απο την 2.0.1? απογειωνεται η οχι το τηλεφωνο? πχ διαφορα θεματακια που εχουν τεθει, μπαταρια, ποιοτητας συνομιλιας, καμερα? Ειλικρινά το τελευταίο που με νοιάζει είναι αυτό. Μόνο την κάμερα είδα και δεν νομίζω να έχει καμιά διαφορά.... Στα άλλα εγώ δεν είχα πρόβλημα πρόβλημα. Όσο για την μπαταρία δεν μπορώ να σου πώ γιατί μόλις πριν κανά 2ωρο το επανέφερα από την ενταντική...... Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι να γίνω πάλι rooted............... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Ναι,αν μπορείτε,πείτε τι διαφορές είδατε με την 2.0.1 μήπως τη βάλουμε και μεις!H photo gallery αλλάζει;Ο τρόπος ξεκλειδώματος? Edited January 21, 2010 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Ναι,αν μπορείτε,πείτε τι διαφορές είδατε με την 2.0.1 μήπως τη βάλουμε και μεις!H photo gallery αλλάζει;Ο τρόπος ξεκλειδώματος? O τρόπος ξεκλειδώματος άλλαξε (σαν το 2.1), η media gallery όχι, έχει προστεθεί το audio effects από την μοτορολα, η κάμερα μου φαίνεται ποιο γρήγορη και γενικά όλο το τηλέφωνο ποιο γρήγορο, το ζουμ σε φωτο από κάμερα με υψηλή ανάλυση πάλι δεν δουλεύει σωστά, άλλαξε η εφαρμογή music.... αυτά προς το παρόν.... και ο kalagas είναι πάλι roooooooooooooooted........ http://img718.imageshack.us/img718/3111/cap201001211512.jpg Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ροοταρε κανεις την 2,0,1? με το ιδιο αρχειο kalagas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) ροοταρε κανεις την 2,0,1? με το ιδιο αρχειο kalagas? Nαι απλά πριν κάνω ροοτ, είχα κάνει install το root explorer και ενα δυο άλλα προγράματα που θέλανε root access και μάλλον για αυτό έφαγε κόλημα και άρχισε τα restart μόνο του. Την 2η φορά ξαναπέρασα την 2.0.1 με τα αρχεία που ανέβασα πιο πίσω και έκανα κατευθείαν root, και ως τώρα κανένα πρόβλημα.... Εν το μεταξύ η Motorola έχει φάει πολύ κράξιμο στο facebook. Edited January 21, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση,Kalagas!Τα προεγκατεστημένα wallpapers άλλαξαν;Αν ναι,θα τα μοιραστείς μαζί μας; Επίσης,themes στο Milestone μπορούμε να βάλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση,Kalagas!Τα προεγκατεστημένα wallpapers άλλαξαν;Αν ναι,θα τα μοιραστείς μαζί μας; Επίσης,themes στο Milestone μπορούμε να βάλουμε; Ta wallpapers είναι ίδια. Για να βάλεις themes νομίζω ότι πρέπει να βάλεις κάποιο home replasment.... σαν το ahome ή κάτι τέτοιο. Εγώ έχω βάλει το GDE που είναι πολύ ελαφρύ και τρώει λιγη μπαταρία (2%) και είναι σαν το cube στα linux... μπορείς να βάλεις μέχρι και 7 home screens και άλλα... Δες και φώτο http://img718.imageshack.us/img718/3610/cap2010012115441.jpg Edited January 21, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα το Droid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts