unagi Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Το σχολιο που είπε ο φωτογράφος σε μια κοπέλα σχετικα με τον Μαικλ Τζακσον το ακούσατε?Εγω απο αυτο και μόνο κατάλαβα την παιδεία και την αγωγή αυτών των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτο το πράμα.Κανένας σεβασμός πια προς τους νεκρούς?Ποιός ο λόγος να ειπωθει ένα τόσο κρύο και άστοχο "αστείο"? Και για όσους δεν το είδαν: http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_5760.html Εγω το μόνο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!Τέτοιες αξίες δίνουμε στη νέα γενια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. November 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Το καινούριο της Καγια το είδατε; Ειπε σε μια κοπέλα «έχεις πολύ ωραία στυση». Χαχαχα το είδα σήμερα εδώ http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_9332.html Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Μηπως υπερβαλλετε λιγο;Κατ' αρχας απο που προκυπτει οτι μονο αν διαβαζεις αξιζεις να βγαλεις λεφτα;Ξερει κανεις μας ποσο δουλεψε και ποσο κοπιασε η Καγια για να θεωρειται ενα απο τα καλυτερα μοντελα και να πληρωνεται αδρα;Καλυτεροι ειναι αυτοι που τα βγαζουν παρανομα δηλαδη;Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι η unagi βαλλεται κατα του ανθρωπου που εκανε απλα ενα ατυχες αστειο, μιλωντας για ελλειψη αγωγης,αξιων,παιδειας κλπ.Οσον αφορα το show το ιδιο, ειναι ενα κακεκτυπο του Αμερικανικου και η Καγια θεωρω οτι δεν το 'χει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Ρωτήστε 100 κορίτσια 18 χρονών αν θα κάνανε φωτογράφιση στο Maxim να δείξουν το στήθος τους στο εξώφυλλο και να γίνουν πρώτη μούρη και να πάρουν και 20 χιλιάρικα ή αν προτιμούν να δουλέψουν πωλήτριες σε κατάστημα με σπαστό ωράριο και να πάρουν 650 (και να τις βρίζει και ο κάθε στριμμένος) και δείτε τι θα σας πουν οι 98. η αληθεια ειναι οτι τα ποσα αυτα ειναι υπερβολες..κανεις δε θα δωσει 20000ε σε μια αγνωστη κοπελιτσα για να τα βγαλει εξω. αν ρωτησεις καποια κοπελα που εχει κανει φωτογραφιση-οι αγνωστες ποτε δεν ειναι εξωφυλλο ή σαλονι- τα χρηματα που παιρνουν δεν ειναι καν 1000ε Διαβαζω τα οσα λετε αλλα εγω θελω παιδια να θεσω ενα αλλο ζητημα που προκειπτει απο τετοιου ειδους ριαλιτι αλλα και στον χωρο του μοντελινγκ γενικοτερα. Αρχικα θελω να ρωτησω εσας αν εχει δει κανεις απο κοντα την Καγια. Εγω προσωπικα την εχω δει. Αποψη μου? Ενα ψηλο, λεπτο, ανορεκτικο ξυλο και τιποτα παραπανω. Δηλαδη αυτο ειναι το προτυπο ομορφιας για τις νεες που θελεουν να ακολουθησουν αυτο τον δρομο? Να μην τρων τιποτα για να ειναι ετσι? Δεν ειναι τυχαιο που αυξανονται οι θανατοι απο νευρικη ανορεξια. Θα πρεπει να σταματησει αυτη προβολη καποια στιγμη. γιατι ειναι προτυπο τα κοριτσακια που πανε στα καλλιστεια?ειναι προτυπο η πετρουλα-ολγα φαρμακη(καλα αυτη μαρεσει σα σωμα αλλα ας την βαλω μεσα στην λιστα)-σασα μπαστα κτλ κτλ? γιατι αν ειναι να δινουμε στην α δημοτικου στα κοριτσακια,μαζι μετα βιβλια τους και εναν κουμπαρα.να μαζευουν χρηματα για την πρωτη πλαστικη και την πρωτη λιποαναρροφηση :X Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Μηπως υπερβαλλετε λιγο;Κατ' αρχας απο που προκυπτει οτι μονο αν διαβαζεις αξιζεις να βγαλεις λεφτα;Ξερει κανεις μας ποσο δουλεψε και ποσο κοπιασε η Καγια για να θεωρειται ενα απο τα καλυτερα μοντελα και να πληρωνεται αδρα;Καλυτεροι ειναι αυτοι που τα βγαζουν παρανομα δηλαδη;Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι η unagi βαλλεται κατα του ανθρωπου που εκανε απλα ενα ατυχες αστειο, μιλωντας για ελλειψη αγωγης,αξιων,παιδειας κλπ.Οσον αφορα το show το ιδιο, ειναι ενα κακεκτυπο του Αμερικανικου και η Καγια θεωρω οτι δεν το 'χει. Δεν νομίζω να ήμουν καθόλου υπερβολικη.Και πιστευω κάποια πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε και αν μη τι άλλο να μην ακούγονται στη τηλεοραση τέτοιες κακίες για ανθρώπους που δεν βρίσκονται εν ζωη και που έχουν προσφέρει τόσο πολλα. Και αν θες να το θέσω και αλλιώς ποιός νομίζει ότι είναι αυτός που θα πιάσει στο στομα του τον Τζάκσον?Βγαίνει ο κάθε ασχετος και για να κλέψει λίγη απο την δημοσιοτητα και την περαση του Τζακσον τον τελευταιο καιρο πετάει την καθε μπαρούφα που του ήρθε στο κεφάλι. Μπορειτε να μου πείτε γιατι είπε τέτοιο πράγμα.Για να τον κρίνει και καλα που έκανε πλαστικές?Μας γίνανε πολεμιοι ξαφνικα των πλαστικών? αυτοί που υπηρετουν το φαινεσθαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Αρα πιστευεις οτι ολοι οι ομορφοι-χαζοι και μη χαζοι θα επρεπε να ειναι μοντελα καθως ειναι το καλυτερο που μπορουν να κανουν?Η Καγια π.χ. τι καλυτερο εχει απο μια οποιαδιποτε αλλη ομορφη κοπελλα η οποια δεν επελεξε να γινει μοντελο αλλα εχει σπουδασει και εχει την επιχειριση της τωρα και ισως βγαζει περισσοτερα λεφτα? Μηπως η Καγια εχει καποιο σημειο που μπορεις να πεις οτι ειναι καλυτερη απο την αλλη κοπελλα για να δικαιολογεις τον χαρακτηρισμο "ευλογιμενη" ? Εγω σου λεω οτι η Καγια ειναι μονο μια εφημερη εικονα που σε καποια φαση που δεν θα περνα η μπογια της θα καταλυξει στους ψυχολογους, ψυχιατρους και στα ηρεμιστικα προσπαθοντας να βρει τον εαυτο της μιας και εχασε την μεγαλυτερη της ευλογια(την εφυμερη ομορφια!) Ναι,εχει καποιο σημειο,οπως ειπα και πριν,δουλευει λιγο,βγαζει πολλα,μαγκια της.Εχω φιλες πανεμορφες,ειναι εξαιρετικα μορφωμενες,δουλευουν πολυ,περνουν ελαχιστα και ειναι για δεσιμο.Το μοντελα με τον ενα ή τον αλλο τροπο σε διασκεδαζουν,οι μορφωμενες γυναικες που δεν εχουν την χαρη ειναι βαρετες.Επισης δεν θα κατσω να μαντεψω τι θα γινει η Καγια για να βγαλω κακια.... δηλαδη αν σε λιγα χρονια εσυ κανεις ενα κοριτσακι, στα 12-13-14-17 του δε θα εχεις προβλημα αν θελει να γινει μια μικρη καγια...να ταξιδευει περα δωθε για πασαρελα με οτι αυτο ενδεχομενως να συνεπαγεται...Interesting υπαρχει διαφορα αναμεσα στο χαζος και στο αμαθης. εμεις σχολιαζουμε τους δευτερους.οπως αυτοι ειναι ευλογημενοι στο να βγαζουν λεφτα χωρις διαβασμα,ετσι και εμεις ειμαστε ευλογημενοι στο να γελαμε με τις κοτσανες που πετανε. Εγω αν κανω κοριτσακι το μονο που θα της πω θα ειναι να μην ειναι και πολυ πουτ...α.Ουτε θα απογορευσω τετοιες κινησεις για να της αναψω την περιεργια και μετα να κανει χειροτερα.Καθε πατερας ειναι περηφανος για τα παιδια,σωστα?Δεν ειναι αναγκη να ειναι περηφανη και η κατινα της γειτονιας για αυτα.Τελος ειμαστε ή ειστε ευλογημενοι στο να γελατε με οτι θελετε,εξαλλου τους περισσοτερους μορφωμενους και αν ρωτησεις θα σου πουν οτι απο επιπεδο χιουμορ και αυτοσυγκρατησης σκιζουν,εδω που ακριβως βλεπεις κατι τετοιο? Τραγικό βέβαια, αλλά έτσι είναι. Ο φτωχός εργάτης που έχει "καθαρό το κούτελο", θεωρείται το κορόιδο σήμερα. Ρωτήστε 100 κορίτσια 18 χρονών αν θα κάνανε φωτογράφιση στο Maxim να δείξουν το στήθος τους στο εξώφυλλο και να γίνουν πρώτη μούρη και να πάρουν και 20 χιλιάρικα ή αν προτιμούν να δουλέψουν πωλήτριες σε κατάστημα με σπαστό ωράριο και να πάρουν 650 (και να τις βρίζει και ο κάθε στριμμένος) και δείτε τι θα σας πουν οι 98. Οχι 20.000,ουτε 1000 που λεει η Freak,τζαμπα.Το ζητημα ειναι ποσες απο αυτες το κανουν για τα λεφτα και ποσες για το κεφι τους και την φιλαρεσκεια κοινώς μπορούμε απλά να θάψουμε το ριάλιτι και να τα αφήσουμε αυτα;;; Οχι,και πολλλοι την εχουν αυτη την νοοτροπια στο myphone.Α!Να ενα τοπικ,ντου ολοι μεσα να κραξουμε! Ακριβως αυτο! Η Καγια (και η καθε Καγια) δεν ειναι καθολου χαζη... ειναι αμαθης και με ενοχλει παααααρα πολύ να ανοιγω την τηλεοραση και να ακουω αθλια ελληνικα. Αλλά οπως αυτη εχει το δικαιωμα να θελει να κανει καριερα στην τιβι, ετσι εχουμε κι εμεις δικαιωμα να σχολιαζουμε. Και εμενα με ενοχλει να ανοιγω τηλεοραση και να βλεπω ασχημες,εχεις τηλεκοντρολ?Αλλαξε το γιατι ειναι προτυπο τα κοριτσακια που πανε στα καλλιστεια?ειναι προτυπο η πετρουλα-ολγα φαρμακη(καλα αυτη μαρεσει σα σωμα αλλα ας την βαλω μεσα στην λιστα)-σασα μπαστα κτλ κτλ? γιατι αν ειναι να δινουμε στην α δημοτικου στα κοριτσακια,μαζι μετα βιβλια τους και εναν κουμπαρα.να μαζευουν χρηματα για την πρωτη πλαστικη και την πρωτη λιποαναρροφηση :X Οχι να εχουν προτυπο την Γλυκατζη Αρβελερ και να τους δινουν ενα ταγιερ που μυριζει ναφθαλινη,να τους μαθαινουν δεκα ξενες γλωσσες,να παιρνουν αριστα και να μοχθουν μια ζωη.Ωπ για περιμενει μια στιγμη,μα αυτο δεν γινεται τωρα?Και γιατι δεν πιανει?Ασε μωρε δεν πειραζει ας το κανουμε για τα επομενα 200 χρονια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Δεν νομίζω να ήμουν καθόλου υπερβολικη.Και πιστευω κάποια πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε και αν μη τι άλλο να μην ακούγονται στη τηλεοραση τέτοιες κακίες για ανθρώπους που δεν βρίσκονται εν ζωη και που έχουν προσφέρει τόσο πολλα. Και αν θες να το θέσω και αλλιώς ποιός νομίζει ότι είναι αυτός που θα πιάσει στο στομα του τον Τζάκσον?Βγαίνει ο κάθε ασχετος και για να κλέσει λίγη απο την δημοσιοτητα και την περαση του Τζακσον τον τελευταιο καιρο πετάει την καθε μπαρούφα που του ήρθε στο κεφάλι. Μπορειτε να μου πείτε γιατι είπε τέτοιο πράγμα.Για να τον κρίνει και καλα που έκανε πλαστικές?Μας γίνανε πολεμιοι ξαφνικα των πλαστικών? αυτοί που υπηρετουν το φαινεσθαι ? Αλλο θελω να πω.Επειδη ετυχε να παρακολουθησω ενα κομματι απο το χθεσινο επεισοδιο, με αιφνιδιασε ευχαριστα το οτι το 16χρονο κοριτσι αποφασισε να μην χασει τη σχολικη χρονια και το οτι οι κριτες εξηραν την επιλογη της.Οποτε αν θελουμε να μιλησουμε για αξιες που προβαλλονται μεσω του Next Top Model καλο θα ηταν να αναφερθουμε πρωτα σε αυτο.Προσωπικα θα με πειραζε περισσοτερο αν της ελεγαν να αφησει το σχολειο εστω και προσωρινα απο το αστειο του κριτη.Ισως ομως να εχω και αδικο, εγω απλα εκφερω τη γνωμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 τσατσουλινε φερνεις ενα ακραιο παραδειγμα. βρες την χρυση τομη και θα εισαι οκ :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Αλλο θελω να πω.Επειδη ετυχε να παρακολουθησω ενα κομματι απο το χθεσινο επεισοδιο, με αιφνιδιασε ευχαριστα το οτι το 16χρονο κοριτσι αποφασισε να μην χασει τη σχολικη χρονια και το οτι οι κριτες εξηραν την επιλογη της.Οποτε αν θελουμε να μιλησουμε για αξιες που προβαλλονται μεσω του Next Top Model καλο θα ηταν να αναφερθουμε πρωτα σε αυτο.Προσωπικα θα με πειραζε περισσοτερο αν της ελεγαν να αφησει το σχολειο εστω και προσωρινα απο το αστειο του κριτη.Ισως ομως να εχω και αδικο, εγω απλα εκφερω τη γνωμη μου. Εγω δεν είδα όλο το επεισόδιο γιατι δεν το παρακολουθώ.Απλα διαβασα το συγκεκριμένο σχόλιο στο τροκτικο και το θεωρησα απιστευτα προσβλητικό.Γιατι το να έχουμε ένα σεβασμό προς τους ανθρωπους που εχουν φύγει είναι και αυτο μια αξία.Είναι παιδεία.Ειναι αγωγή. Προσωπικα θεωρω απαραδεκτο την ασέβεια στους νεκρούς.Και μην μου πείτε οτι το είπε γιατι ηθελε να μας δειξει οτι είναι κατα των πλαστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Εγω δεν είδα όλο το επεισόδιο γιατι δεν το παρακολουθώ.Απλα διαβασα το συγκεκριμένο σχόλιο στο τροκτικο και το θεωρησα απιστευτα προσβλητικό.Γιατι το να έχουμε ένα σεβασμό προς τους ανθρωπους που εχουν φύγει είναι και αυτο μια αξία.Είναι παιδεία.Ειναι αγωγή. Προσωπικα θεωρω απαραδεκτο την ασέβεια στους νεκρούς.Και μην μου πείτε οτι το είπε γιατι ηθελε να μας δειξει οτι είναι κατα των πλαστικών. Φυσικα και ειναι προσβλητικο σε αυτο δεν διαφωνησα.Η ενσταση μου ηταν στο γεγονος οτι κανεις(οχι εσυ προσωπικα) δεν αναφερθηκε στο παραπανω περιστατικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Φυσικα και ειναι προσβλητικο σε αυτο δεν διαφωνησα.Η ενσταση μου ηταν στο γεγονος οτι κανεις(οχι εσυ προσωπικα) δεν αναφερθηκε στο παραπανω περιστατικο. Πραγματικα δεν το είδα.Αν το έβλεπα θα το έλεγα.Δηλαδη τι έγινε ακριβως?Η κοπελα αποχωρησε γιατι δεν ηθελε να αφήσει το σχολειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Πραγματικα δεν το είδα.Αν το έβλεπα θα το έλεγα.Δηλαδη τι έγινε ακριβως?Η κοπελα αποχωρησε γιατι δεν ηθελε να αφήσει το σχολειο? Ναι την ωρα που οι κοπελες ηταν στο δωματιο των κριτων, ειπε οτι λογω απουσιων αν συνεχισει στο παιχνιδι θα χασει τη χρονια και αποφασισε να αποχωρισει και να κυνηγησει το μοντελινγκ οταν το τελειωσει.Οι κριτες της ειπαν οτι εκανε τη σωστοτερη επιλογη και οτι σε 2-3 χρονια να ξαναπροσπαθησει γιατι εχει ταλεντο.Μπορει να μην ακουγεται σημαντικο σε καποιους αλλα θεωρω οτι καποιο κοριτσι που σκεφτοταν να παρατησει το σχολειο ισως να το ξανασκεφτει τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Ναι την ωρα που οι κοπελες ηταν στο δωματιο των κριτων, ειπε οτι λογω απουσιων αν συνεχισει στο παιχνιδι θα χασει τη χρονια και αποφασισε να αποχωρισει και να κυνηγησει το μοντελινγκ οταν το τελειωσει.Οι κριτες της ειπαν οτι εκανε τη σωστοτερη επιλογη και οτι σε 2-3 χρονια να ξαναπροσπαθησει γιατι εχει ταλεντο.Μπορει να μην ακουγεται σημαντικο σε καποιους αλλα θεωρω οτι καποιο κοριτσι που σκεφτοταν να παρατησει το σχολειο ισως να το ξανασκεφτει τωρα. Ειναι αρκετα σημαντικο, αλλα και πάλι είναι μόνο μια όαση σε μια τεράστια έρημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Οχι,και πολλλοι την εχουν αυτη την νοοτροπια στο myphone.Α!Να ενα τοπικ,ντου ολοι μεσα να κραξουμε! επισης πολλλοι εχουν τη νοοτροπια να γραφουν τεραστια ποστ και να ειναι εκτος θεματος αν θελετε να πειτε για το τι συμβαινει στο χωρο της μοδα, το πως σκεφτονται τα μικρα κοριτσια και διαφορα αλλα τοτε ανοιγεται ενα αλλο θεμα στο Chat and Fun και OXI στο My Movies and TV. αυτο λεγεται Next Top Model και ασχολειται με αυτο το ριαλιτι. ειπα τη λεξη θαψιμο χαριτολογώντας για να ξεκολλήσετε αλλα που..δεν πειραζει συνεχιστε τη ανουσια συζητηση σας μπας και κανετε ενα καλυτερο κοσμο... στο θεμα μας τωρα μπραβο στη κοπελα που αποχωρισε για το σχολειο της!!χθες πετυχα τυχαια τη σκηνη, πραγματικα χαίρομαι που θελει να ακολουθησει το ονειρο της αλλα δεν ξεχνα και τις σπουδες της..φυσικα αυτη η σκηνη ηταν μια μικρη λαμψη στη μαυριλα που χαρακτηριζει αυτο το ριαλιτι, δεν το παρακολουθησα μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Και εμενα με ενοχλει να ανοιγω τηλεοραση και να βλεπω ασχημες,εχεις τηλεκοντρολ?Αλλαξε το Χμμμμ δηλαδη για σενα υπαρχουν δυο κατηγοριες γυναικων. Ασχημες και μορφωμενες ή ομορφες και αμορφωτες. Μαλιστα.... :X Εισαι λιγο των ακρων ή μου φαινεται; :p Μηπως υπερβαλλετε λιγο;Κατ' αρχας απο που προκυπτει οτι μονο αν διαβαζεις αξιζεις να βγαλεις λεφτα; Δεν καταλαβαινω γιατι τα συνδεουμε αυτα τα δυο. Η δικη μου γνωμη ειναι οτι και σπιτι σου να καθεσαι καλο ειναι να ξερεις πεντε πραγματα και δεν εννοω μονο να εχεις παει πανεπιστημιο. Υπαρχουν ανθρωποι που βγαζουν πολλά λεφτα χωρις να εχουν σπουδασει και που γνωριζουν παρα πολλα πραγματα γιατι εχουν διαβασει απο μονοι τους. Παλι καλά που εφυγε το κοριτσακι για να παει σχολειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Ναι,εχει καποιο σημειο,οπως ειπα και πριν,δουλευει λιγο,βγαζει πολλα,μαγκια της.Εχω φιλες πανεμορφες,ειναι εξαιρετικα μορφωμενες,δουλευουν πολυ,περνουν ελαχιστα και ειναι για δεσιμο.Το μοντελα με τον ενα ή τον αλλο τροπο σε διασκεδαζουν,οι μορφωμενες γυναικες που δεν εχουν την χαρη ειναι βαρετες.Επισης δεν θα κατσω να μαντεψω τι θα γινει η Καγια για να βγαλω κακια.... Φιλε αυτη την απαντηση την περιμενεις απο καποιον που η νοιημοσυνη του ειναι κατω του μετριου και νιοθει αβολα και κομπλεξ οταν ελθει σε συναναστροφη με εξυπνοτερους ανθρωπους(εξου και το μοντελα ισον διασκεδαση διοτι εκπεμπουν μια χαζη διανοητικη εικονα και μορφομενες εξυπνες γυναικες ισον βαρετες και χωρις ενδιαφερον), δηλαδη οτι δεν φταννει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!:lol: P.S. Δεν υπονοω κατι για σενα ως ανθρωπο απλα σχολιαζω την απαντηση που μου εδωσες. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 tsatsos_21 αν θες να διαμαρτυρηθείς για κάτι υπάρχει η ''αναφορά'' και τα pm σε mods-super mods-admins. Αυτούς τους τρόπους προβλέπουν οι ΟΠΧ, που αποδέκτηκες με την εγγραφή σου και κανέναν άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Παρακολούθησα και εγώ λίγο το παιχνίδι σε καποιες επαναλήψεις, δεν είναι και πολύ ενδιαφέρον αλλά έχει πλακα να βλέπεις πόσο σημαντικό είναι για κάποιους να παραχθούν σωστά μοντέλα. Το αντιμετωπίζουν λες και είναι ύψιστο λειτούργημα και μέγιστη η προσφορά τους στη εργατοδυναμη της χώρας. Φωτογραφίες με μπριζολες και φίδια κλπ. Μέχρι και έναν ακροβατη πήγαν εκεί σαν καθηγητή για να διδάξει τι αλήθεια; Τεσπα εμένα οι επιλογές των φωτογραφιών όσο και της κριτικής σε κάθε φωτογραφία για να αποφασίσουν ποια θα διώξουν μου φάνηκε τελείως υποκειμενική. ΑΜ ήθελαν να το κάνουν σωστοτερο θα έπρεπε να αφήνουν την κάθε μια να διαλέξει την φωτό της που νομίζει ότι είναι καλύτερη. Τέλος εμένα μου φάνηκε λίγο στημένη η ιστορία με την πιτσιρικά που έφυγε για να παει σχολείο. Δεν μου φάνηκε τόσο ευσυνειδητη για να το αποφασίσει από μονη της, μάλλον το προώθησαν η ίδιοι για να κατευνασουν τις φωνές. Εξάλλου η ίδια η μικρή όπως είπε σε κάποια φάση θεωρεί τον εαυτό της κάτι ανώτερο από κοινό θνητο και πικραθηκε που με βάρος 50 κιλά είχε 21% λίπος. Αν είναι δυνατόν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Φιλε αυτη την απαντηση την περιμενεις απο καποιον που η νοιημοσυνη του ειναι κατω του μετριου και νιοθει αβολα και κομπλεξ οταν ελθει σε συναναστροφη με εξυπνοτερους ανθρωπους(εξου και το μοντελα ισον διασκεδαση διοτι εκπεμπουν μια χαζη διανοητικη εικονα και μορφομενες εξυπνες γυναικες ισον βαρετες και χωρις ενδιαφερον), δηλαδη οτι δεν φταννει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!:lol: P.S. Δεν υπονοω κατι για σενα ως ανθρωπο απλα σχολιαζω την απαντηση που μου εδωσες. Οκ,για κατσε ενα λεπτο και σκεψου,με αυτα που γραφεις φιλε,ποιος ειναι πιο καθυστερημενος,διανοητικα αναπηρος,στενομυαλος,αυτος που δεν μπορει να κανει παρεα με εξυπνες ή αυτος που δεν μπορει να κανει παρεα ουτε με χαζα μοντελα??Δηλαδη απο ποτε υπαρχει το ρητο οι εξυπνοι με τις εξυπνες και οι χαζοι με τις χαζες.Δηλαδη ολοι αυτοι οι επιχειρηματιες που παντρευονται μοντελα,ολη αυτη η αριστοκρατια αντρων που περνει χαζες γυναικες ειναι μαλα**ς που το κανουν και εσυ που ρουγκλαρεις το καφεδακι σου με τις 19000 μοναδες εισαι ο σωστος τυπος?Και τι κερδιζεις τελικα απο ολο αυτο?Περιμενεις οτι τετοιες παρεες με γυναικες θα ακονισουν και αλλο το μυαλο σου?Ημαρτον ρε....:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. November 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Παίδες δε νομίζω πως το ζήτημα είναι να ερχόμαστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, οι αντιλήψεις του καθενός και οι φιλοδοξίες του για τη ζωή είναι προσωπικό του ζήτημα και καθορίζονται από τις αξίες και τις προσλαμβανουσες που έχει. Επιπλέον δε μπορούμε και ούτε δικαιλογειται μα κατηγοριοποιουμε τους ανθρώπους σε ομορφους-χαζους και ασχημους-έξυπνους καθώς μια τέτοια κατηγοριοποίηση δεν ισχύει. Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως είναι ότι η εικόνα του σύγχρονου μοντέλου και κυρίως έτσι όπως την προβάλει το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι ένα ομορφο, κατα γενική ομολογία, άτομο που δεν χρειάζεται να λέει και πολλά ούτε και να έχει άποψη για πολλά. Ούτε καν να έχει μια μόρφωση( χωρίς απαραίτητα να σημαίνει σπουδές αυτό). Γεγονός είναι πως τα μοντέλα δε χρειζεται να μιλούν μιας και δεν το επιβάλλει η δουλειά τους, αλλά επίσης για μένα θα πρέπει να γνωρίζουν τι γίνεται γύρω τους και όταν χρειαστεί να μιλήσουν να μη γελούν όλοι με αυτά που λένε. Ούτε να μπορεί ο οποιοσδηποτε να τους κοροϊδέψει και να τους εκμεταλευτει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ακολουθεί την πορεία που θέλει με τα μέσα που θέλει προκαλώντας έτσι ανάλογα συναισθήματα σεβσμου η μη στους γύρω του. Δε λέω ότι ένας αμορφωτος η αμαθης αξίζει χλευασμού απαραιτήτως, αλλα αυτοί που επέλεξαν, για παράδειγμα, μόλις τελείωσαν την καριέρα τους σα μοντέλα να γίνουν παρουσιαστές χωρίς καν να μπορούν να ολοκληρώσουν μια πρόταση χωρίς λάθος, χωρίς απλές καθημερινές γνώσεις αυτοί είναι αξιοι χλευασμού. Και τον απολαμβάνουν με το παραπάνω. Η ομορφιά από μονη της δεν είναι ευλογία. Είναι απλώς ένα εφόδιο επιπλέον που μπορεί να σου ανοίξει ευκολότερα δρόμους. Δεν πρέπει να διαιωνιζονται τετοια πρότυπα που θέλουν να περάσουν οι τύποι του next top model. Θεωρώ και εγώ πως η αποχώρηση της κοπέλας για να παει σχολείο ήταν ψιλοστημενη για να διαφοροποιησουν λίγο την αρνητική εικόνα που έχει βγει μέχρι τώρα για το σόου. Αν και μου χτύπησε κάπως άσχημα που την άλλη την έδιωξαν μόλις έγινε πτυχιούχος. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από πολλές άλλες αν και εννοείται πως αυτό είναι υποκειμενική άποψη του καθενός.** Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ...........Το μοντελα με τον ενα ή τον αλλο τροπο σε διασκεδαζουν,οι μορφωμενες γυναικες που δεν εχουν την χαρη ειναι βαρετες...... ... Οκ,για κατσε ενα λεπτο και σκεψου,με αυτα που γραφεις φιλε,ποιος ειναι πιο καθυστερημενος,διανοητικα αναπηρος,στενομυαλος,αυτος που δεν μπορει να κανει παρεα με εξυπνες ή αυτος που δεν μπορει να κανει παρεα ουτε με χαζα μοντελα??Δηλαδη απο ποτε υπαρχει το ρητο οι εξυπνοι με τις εξυπνες και οι χαζοι με τις χαζες.Δηλαδη ολοι αυτοι οι επιχειρηματιες που παντρευονται μοντελα,ολη αυτη η αριστοκρατια αντρων που περνει χαζες γυναικες ειναι μαλα**ς που το κανουν και εσυ που ρουγκλαρεις το καφεδακι σου με τις 19000 μοναδες εισαι ο σωστος τυπος?Και τι κερδιζεις τελικα απο ολο αυτο?Περιμενεις οτι τετοιες παρεες με γυναικες θα ακονισουν και αλλο το μυαλο σου?Ημαρτον ρε....:lol::lol::lol: Κατ'αρχας δεν κατηγοριοποισα εγω τις γυναικες βασει του επαγγελματος τους(αρα δεν μπορεις να μου πεις κανενα απο τους πιο πανω χαρακτιρησμους).... Επισεις κατ εμε εχεις καταφερει να αναιρεσεις 2 φορες την αποψη σου και να αντιστρεψεις τον συλλογισμο μου πιστευοντας οτι ετσι θα καταφενρες να μου δωσεις μια απαντηση (μη εχοντας καποια βαση), πετυχες ομως να μου πεις κατι εντελως ακυρο. Ειπα εγω οτι πρπει να ακολουθειτε το εξυπνος με εξυπνη και το αντιθετο? ειπα πουθενα οτι δεν κανω παρεα με ατομα που τα θεωρω πιο ελαφρομυαλα απο μενα? ειπα οτι τα μοντελα δεν πρεπει να υπαρχουν?Βασικα εβαλες λογια στον στωμα μου και δεν μου απαντησες καθολου σε αυτα που σχολιασα και πιστευω οτι δεν διαβασες καν αυτα που ειπα ή δεν τα κατανοησες αρκετα. Οπως και ναχει εχουμε βγει εκτος θεματος και αν θες να συνεχισουμε αυτη την ανουσια πλεον συζυτιση στειλε μου Pm. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. November 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Είδανε τα σκούρα εκεί στον αντ1 και αρχίσανε τα κόλπα με τους τσακωμους των κριτών κλπ μπας και τσιμπήσουν κάτι παραπάνω. Ριξανε λέει και την Στεφανιδου μέσα να τους αρχίσει τις δακρυβρεχτες συνεντεύξεις και να τους βγάλει και τα οικογενειακά στη φορά. Αυτή η γυναίκα ρε παιδί μου όσο και να προσπαθεί να το γυρίσει πάντα στα κουτσομπολιά και τα κίτρινα επιστρέφει. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Είδανε τα σκούρα εκεί στον αντ1 και αρχίσανε τα κόλπα με τους τσακωμους των κριτών κλπ μπας και τσιμπήσουν κάτι παραπάνω. Ριξανε λέει και την Στεφανιδου μέσα να τους αρχίσει τις δακρυβρεχτες συνεντεύξεις και να τους βγάλει και τα οικογενειακά στη φορά. Αυτή η γυναίκα ρε παιδί μου όσο και να προσπαθεί να το γυρίσει πάντα στα κουτσομπολιά και τα κίτρινα επιστρέφει. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Μάλλον οι τσακωμοί των κριτών του X-Factor φέρνουν νούμερα στο κανάλι, οπότε λένε να το δοκιμάσουν και σε άλλες εκπομπές.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Ειναι τυχαιο το οτι η μοναδικη "μικρη"(16χρονη) εφυγε ενα επεισοδειο πριν την "αισθησιακη" φωτογραφιση? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Πραγματικά αυτό το next top model 3 φορές το είδα και απογοητεύτηκα εντελώς. Κάνει μπαμ ότι όλα είναι κακοστημένα και παρακαλάνε να επινοήσουν κάτι για να ανέβουν τα νούμερα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts