korcarii75 Δημοσιεύτηκε October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2009 Καλησπερα παιδια. ΕΧΩ ΤΟ htc p3450 και θελω να παιξω ΤΟ παιχνιδι '' texas holdem poker'' tου facebook μεσο του κηνιτου μου αλλα μου ζιταει τιν προιγμενη εκδοσι του Adobe flash player, Ξερει κανεισ ποια εκδοσι ΝΑ κατεβασω και που ΝΑ το βρω,η κανενασ που εχει παιξει ΤΟ Συνγεκριμενω παιχνιδι μεσο του κηνιτου του, eυχαριστω πολυ προκαταβολικα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Όταν λες «τιν προιγμενη» εννοείς την προηγμένη ή την προηγούμενη; :wacko: Γράψε αν θες κανονικά όπως όλος ο κόσμος για να καταλαβαίνουμε τι θέλεις να πεις. Ενημερωτικά πάντως, να γνωρίζεις ότι τα πρόχειρα και ακαταλαβίστικα post διαγράφονται μιας και εδώ είναι forum και όχι chat room. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korcarii75 Δημ. October 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Γιατι ρε φιλαρα,μιποσ εδοσεσ απαντιση στο θεμα μου σαν moderator που ειςαι??οσο για τα γραψημο μου .... δεν ειναι ολοι ελληνεσ σε αυτο ΤΟ φορυμ να ξερουμε τελεια τα ελληνικα..... νδαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Καλημέρα αγαπητέ korcarii75, θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο ευγενικός κι όχι τόσο απότομος στις απαντήσεις σου. Ο athanaso77 ρώτησε για να ξέρουμε τί ακριβώς ζητάς έτσι ώστε κάποιος αναγνώστης να μπορέσει να σου απαντήσει, επ'ουδενί δεν ήταν επίθεση στο προσωπό σου για τον τρόπο γραφής σου. Περνώντας στο ερώτημά σου, το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει στο παρελθόν, όσο κι αν έψαξα τις εκδόσεις δεν βρήκα κάποια που να κάνει το Texas να δουλέψει στο PocketPC. Αν κάποιος άλλος φίλος γνωρίζει είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Μπορείς, αν θες, να "κατεβάσεις" το συγκεκριμένο παιχνίδι από το διαδύκτιο και όχι από το Facebook. Επειδή, όμως, είναι ενάντια στους Ο.Π.Χ να ανταλλάσουμε συνδέσμους, μπορείς να μου στείλεις Π.Μ για να σου δώσω τον σύνδεσμο. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού γράφει το εξής: Πλατφόρμες: Όλες οι Windows Μέγεθος Αρχείου: 1.95 Mb Ημερομηνία "ανεβάσματος": 3/2005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts