koulalexis Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά τα .cer και .key απο κάποιο Ρωσικό site ποιά είναι? Προσπάθησα να κατεβάσω το hello απο το επίσημο site με επιλογή που το κατεβάζεις κατευθείαν signed, αλλά συνέχεια σου βγάζει οτι επειδή δεν κάνεις donate (υποθέτω) τάχα δεν πληκτρολογείς σωστά τον κωδικό επιβαβαίωσης με γράμματα και αριθμούς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά τα .cer και .key απο κάποιο Ρωσικό site ποιά είναι? Προσπάθησα να κατεβάσω το hello απο το επίσημο site με επιλογή που το κατεβάζεις κατευθείαν signed, αλλά συνέχεια σου βγάζει οτι επειδή δεν κάνεις donate (υποθέτω) τάχα δεν πληκτρολογείς σωστά τον κωδικό επιβαβαίωσης με γράμματα και αριθμούς.... διαβασε καλα τον οδηγο ''Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed'' το HelloOX2 το κατεβαζεισ σαν ''unsigned'' και μετα το υπογραφεις και υστερα το περνας στο κηνιτο.και θα σε παρακαλουσα για τετοιες αποριες να τις γραφεις στο σςστο topic. εδω ειναι το topic του Sony Ericsson Satio. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Εδω ειναι το site με το update του rompatcher που σας ελεγα αν μπορεσει καποιος να το χρησιμοποιησει σωστα ας μας δωσει τα φωτα του!!!! Συγνωμη που δεν το εβαλα πιο πανω απλα ημουν αφηρημενος! http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?424179-RomPatcher-v2.6-New-version-released-Update-31.12.2010 Edited February 12, 2011 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 διαβασε καλα τον οδηγο ''Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed'' το HelloOX2 το κατεβαζεισ σαν ''unsigned'' και μετα το υπογραφεις και υστερα το περνας στο κηνιτο.και θα σε παρακαλουσα για τετοιες αποριες να τις γραφεις στο σςστο topic. εδω ειναι το topic του Sony Ericsson Satio. με κάθε σεβασμό, επειδή ξεκίνησες να γράφεις για το χακάρισμα οτι θα παραθέσεις οδηγίες και επειδή μπήκαν κάποια link απλά εξέφρασα τις απορίες μου επάνω σε αυτά που προσπάθησα να κάνω. Δεν θα ξανα αναφερθώ σε τέτοιου είδους απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 με κάθε σεβασμό, επειδή ξεκίνησες να γράφεις για το χακάρισμα οτι θα παραθέσεις οδηγίες και επειδή μπήκαν κάποια link απλά εξέφρασα τις απορίες μου επάνω σε αυτά που προσπάθησα να κάνω. Δεν θα ξανα αναφερθώ σε τέτοιου είδους απορίες. ευχαριστως να σε βοηθησω αλλα οχι σε αυτο το topic!!! :) :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Καλησπερα. εβαλα τον opera mobile κ οταν βαζω να δω βιντεο στο youtube μου ζηταει συνδεση με τον διακομιστη. Του λεω ναι κ μου λεει οτι ειναι αδυνατη! Τι κανω για να δουλεψει? [με τον mozila βλεπω απλα ειναι αργος σε σχεση με τον opera] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) Εδω ειναι το site με το update του rompatcher που σας ελεγα αν μπορεσει καποιος να το χρησιμοποιησει σωστα ας μας δωσει τα φωτα του!!!! Συγνωμη που δεν το εβαλα πιο πανω απλα ημουν αφηρημενος! http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?424179-RomPatcher-v2.6-New-version-released-Update-31.12.2010 αν το κανεις κατευθειαν εγκατασταση δεν σβηνει το παλιο και ειναι μετα το καινουργιο? Καλησπερα. εβαλα τον opera mobile κ οταν βαζω να δω βιντεο στο youtube μου ζηταει συνδεση με τον διακομιστη. Του λεω ναι κ μου λεει οτι ειναι αδυνατη! Τι κανω για να δουλεψει? [με τον mozila βλεπω απλα ειναι αργος σε σχεση με τον opera] ποιον opera εχεισ?εγω κανονικα βλεπω..οπως ειπες ζηταει συνδεση με τον διακομιστη παταω ναι και το παιζει! Edited February 13, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 ποιον opera εχεισ?εγω κανονικα βλεπω..οπως ειπες ζηταει συνδεση με τον διακομιστη παταω ναι και το παιζει! τον 10.1 εχω βαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 τον 10.1 εχω βαλει και εγω αυτον εχω!!!απορω...δεν ξερω αν φταιει που εγω εχω περασει την πιο καινουργια εκδοση του youtube!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 και εγω αυτον εχω!!!απορω...δεν ξερω αν φταιει που εγω εχω περασει την πιο καινουργια εκδοση του youtube!! ποια ειναι? γιατι δεν εχω περασει τιποτα τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 ποια ειναι? γιατι δεν εχω περασει τιποτα τετοιο πρεπει να εχεις χακαρισμενο το τηλεφωνο...το εχεισ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) πρεπει να εχεις χακαρισμενο το τηλεφωνο...το εχεισ? δυστηχως οχι..μονο υπογραφω ευχαριστω παντως για την αμεση βοηθεια Edited February 13, 2011 by billias7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 δυστηχως οχι..μονο υπογραφω ευχαριστω παντως για την αμεση βοηθεια αν θες κοιταξε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294314 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 αν το κανεις κατευθειαν εγκατασταση δεν σβηνει το παλιο και ειναι μετα το καινουργιο? Ναι αν το κανεις εγκατασταση κατευθειαν αντικαθιστα την παλια, αλλα μεσα στο link υπαρχουν κ καποιοι φακελοι για αρχαριους για εξιδικευμενους κ λοιπα οπου εκει υπαρχουν καποια αρχειακια τα οποια τα πετας μεσα σε σε συγκεκριμενους φακελους του τηλεφωνου για να λειτουργησει σωστα(εν μερει)! Εμενα παντως δεν μου εμφανιζει μετα το dump rom τις επιλογες που δειχνει στην εικονα. Εχω την εντυπωση αν θυμαμαι καλα τα οσα διαβασα εκει οτι εμεις που εχουμε την version 2.2 πρεπει πρωτα μαλλον να αναβαθμισουμε στην 2.4 κ μετα να παμε στην 2.6!!! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ναι αν το κανεις εγκατασταση κατευθειαν αντικαθιστα την παλια, αλλα μεσα στο link υπαρχουν κ καποιοι φακελοι για αρχαριους για εξιδικευμενους κ λοιπα οπου εκει υπαρχουν καποια αρχειακια τα οποια τα πετας μεσα σε σε συγκεκριμενους φακελους του τηλεφωνου για να λειτουργησει σωστα(εν μερει)! Εμενα παντως δεν μου εμφανιζει μετα το dump rom τις επιλογες που δειχνει στην εικονα. Εχω την εντυπωση αν θυμαμαι καλα τα οσα διαβασα εκει οτι εμεις που εχουμε την version 2.2 πρεπει πρωτα μαλλον να αναβαθμισουμε στην 2.4 κ μετα να παμε στην 2.6!!! μπλεξικο πολυ!!!καλα ειμαι με v2.2 :) :) :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 μπλεξικο πολυ!!!καλα ειμαι με v2.2 :) :) :) :) Εχεις δικιο αλλα καλα θα ηταν να να πειραματιστουμε κ λιγο γιατι δινει νεες καινοτομιες στην συσκευη!!! Ρωταω κ στο forum του ip mart αλλα απαντηση δεν παιρνω! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Εχεις δικιο αλλα καλα θα ηταν να να πειραματιστουμε κ λιγο γιατι δινει νεες καινοτομιες στην συσκευη!!! Ρωταω κ στο forum του ip mart αλλα απαντηση δεν παιρνω! επειδη εγω γραμενος δεν ειμαι μου στελνεις τα link σε pm να το δω και εγω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) Τωρα τελευταια κυκλοφορει μια φημη η οποια υπαρχει κ στο youtube κ η οποια ειναι επισης σε επεξεργασια ακομη οτι υπαρχει καποιο mod με το οποιο μπορεις να εχεις HD 720p αναλυση στην καμερα!!! Αν γινει κ υπαρξει κατι τετοιο θα ηταν καλη φαση! Εδω εχει το σχετικο βιντεακι κ μερικα post πιο κατω δειχνει κ εικονα του κινητου του που το επεξεργαζεται το θεμα(εκτος αν ειναι απο το vivaz) http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=19080.0 Edited February 16, 2011 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos111s Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 καλησπερα παιδια. εχω κι εγω μια απορια που μπορει ηδη να την εχει εκφρασει καποιος απλα δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να διαβασω τις προηγουμενες 168 σελιδες :rolleyes: Απλα θα ηθελα να μαθω στο SE Satio πως οταν λαμβανω δεδεμενα απο bluetooth να αποθηκευονται στην καρτα μνημης και οχι στην μνημη του κινητου. Ευχαριστω, Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 καλησπερα παιδια. εχω κι εγω μια απορια που μπορει ηδη να την εχει εκφρασει καποιος απλα δεν εχω την πολυτελεια του χρονου να διαβασω τις προηγουμενες 168 σελιδες :rolleyes: Απλα θα ηθελα να μαθω στο SE Satio πως οταν λαμβανω δεδεμενα απο bluetooth να αποθηκευονται στην καρτα μνημης και οχι στην μνημη του κινητου. Ευχαριστω, Νικος νομιζω δεν γινεται!!!! (νομιζω) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 νομιζω δεν γινεται!!!! (νομιζω) Σίγουρα δεν γίνεται. Ότι μήνυμα έρχεται αποθηκέυεται αυτόματα στη μνήμη της συσκευής και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι έπειτα να ανοίξεις το αρχείο και να αποθηκεύσεις τα περιέχομενά του όπου θέλεις μετα. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos111s Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Δεν πρεπει να ΜΗΝ γινεται κατι τετοιο. Αν πραγματικα ισχυει αυτο που λετε ειναι πολυ fail που δεν εχει τετοια επιλογη. Και πως θα λαβω 1 βιντεο που θελω ή 1 οποιδηποτε αρχειο? πρεπει δηλαδη να εχω εναν x χωρο μνημης ελευθερο για καθε φορα που θελω να λαβω δεδομενα ωστε να μην μου λεει καθε φορα not enough space. 4.8 giga ελευθερα στην extra μνημη και παει και αποθηκευει τα αρχεια στην αλλη... ελεος πραγματικα. Τουλαχιστον ευχομαι παιδια να εχετε αδικο σε αυτο που λετε και ολες οι 'κακες' μου σκεψεις γιαυτους που εφτιαξαν τετοιο λειτουργικο να ηταν προσωρινες :ninja::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Δεν πρεπει να ΜΗΝ γινεται κατι τετοιο. Αν πραγματικα ισχυει αυτο που λετε ειναι πολυ fail που δεν εχει τετοια επιλογη. Και πως θα λαβω 1 βιντεο που θελω ή 1 οποιδηποτε αρχειο? πρεπει δηλαδη να εχω εναν x χωρο μνημης ελευθερο για καθε φορα που θελω να λαβω δεδομενα ωστε να μην μου λεει καθε φορα not enough space. 4.8 giga ελευθερα στην extra μνημη και παει και αποθηκευει τα αρχεια στην αλλη... ελεος πραγματικα. Τουλαχιστον ευχομαι παιδια να εχετε αδικο σε αυτο που λετε και ολες οι 'κακες' μου σκεψεις γιαυτους που εφτιαξαν τετοιο λειτουργικο να ηταν προσωρινες :ninja::X Οντως δεν γινεται αυτο που ψαχνεις να κανεις!Οσο γι αυτο αν θυμασαι η αν ειχες ποτε nokia γινεται ακριβως το ιδιο πραγμα,ουσιαστικα το λειτουργικο η η συσκευη δεν διαφερει κ πολυ απο τα nokia!! Τωρα η εν λογο εταιρια δεν ξερω αν το εχει αλλαξει αυτο αλλα πιστευω οτι ακομα κ στην nokia οταν λαμβανεις απο bluetooth αρχεια αποθηκευοντε στα μηνυματα Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Δεν πρεπει να ΜΗΝ γινεται κατι τετοιο. Αν πραγματικα ισχυει αυτο που λετε ειναι πολυ fail που δεν εχει τετοια επιλογη. Και πως θα λαβω 1 βιντεο που θελω ή 1 οποιδηποτε αρχειο? πρεπει δηλαδη να εχω εναν x χωρο μνημης ελευθερο για καθε φορα που θελω να λαβω δεδομενα ωστε να μην μου λεει καθε φορα not enough space. 4.8 giga ελευθερα στην extra μνημη και παει και αποθηκευει τα αρχεια στην αλλη... ελεος πραγματικα. Τουλαχιστον ευχομαι παιδια να εχετε αδικο σε αυτο που λετε και ολες οι 'κακες' μου σκεψεις γιαυτους που εφτιαξαν τετοιο λειτουργικο να ηταν προσωρινες :ninja::X να ηταν μονο αυτο το fail θα ηταν καλα!!!!!!!βασικα δεν με νοιαζει και τοσο πολυ που το εχουν ετσι.και ομως δεν αλλαζει....εκτος και το αλλαξει καποιο mod αν βγει γιατι η SE τερμα τα updates.μακαρι να μην ειχε αλλα τεραστια fail και να ειχε μονο αυτο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 να ηταν μονο αυτο το fail θα ηταν καλα!!!!!!!βασικα δεν με νοιαζει και τοσο πολυ που το εχουν ετσι.και ομως δεν αλλαζει....εκτος και το αλλαξει καποιο mod αν βγει γιατι η SE τερμα τα updates.μακαρι να μην ειχε αλλα τεραστια fail και να ειχε μονο αυτο.... Μα όσο για αυτό σιγά το fail. Δηλαδή πόσο μεγάλο πια θα είναι το αρχείο που θα θέλεις να στείλεις με bluetooth από άλλο κινητό; Γιατί αν θέλεις να στείλεις κάτι μεγάλο από το pc σου μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις το pcsuite σε σύνδεση bluetooth. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα fails....I fail to comment...:p Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts