navi55 Δημοσιεύτηκε October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2009 Θέλω να περάσω κάποια παιχνίδια σε ένα λαπτοπ το οποίο δεν έχει cd-rom. Έτσι πέρασα τα παιχνίδια από τα cd σε ένα φλασάκι ξεχωριστά το καθένα σε ένα φάκελο. Πήγα να εγκαταστήσω το need for speed το οποίο είναι 2 cd και μόλις έφτασε η εγκατάσταση στο 53% μου ζητούσε να βάλω το cd2 αλλά δεν γινόταν να επιλέξω προορισμό ούτε βρήκα κάποια λύση. Επίσης και σε ένα άλλο παιχνίδι ενώ το έκανα κανονικά εγκατάσταση (ήταν 1 cd) μετά μου ζητούσε cd για να παίξει οπότε πάλι είχα πρόβλημα. :confused: Κατέβασα το daemon tools αλλά όταν πάω να επιλέξω το παιχνίδι που θέλω δεν μου εμφανίζει τα αρχεία γιατί μάλλον δεν τα υποστηρίζει. Τί μπορώ να κάνω? (εκτός από το να αγοράσω εξωτερικό cd/dvd-rom) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Aυτο με το ενα cd λυνεται πολυ ευκολα. Βρησκεις το fix για να παιζει χωρις cd απο το ιντερνετ (θα βαζα λινκ απο που μπορεις να το κατεβασεις αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται) το κανεις c/p στον φακελο εκει που εγινε εγκατασταση και τελειωσες. Τωρα αυτο για τα 2 δεν ξερω. Το μονο που σκεφτομαι ειναι να το κατεβασεις απο το νετ οπου εκει δεν θα χρειαστει cd αλλα απο την στιγμη που ηδη εχεις το παιχνιδι δεν νομιζω οτι εινια και πολυ εξυπνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Τα nocd-patches που υπάρχουν στο δίκτυο είναι για να μην χρειάζεται να βάλεις το cd/dvd για να παίξεις το παιχνίδι. Για να το εγκαταστήσεις, χρειάζονται τα cd/dvd. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα utility που να μπορεί να κάνει mount τα images που έχεις και να μπορείς να ορίσεις των αριθμό των virtual drives που χρειάζεσαι. Τέτοιο είναι π.χ. το PowerISO. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Τα nocd-patches που υπάρχουν στο δίκτυο είναι για να μην χρειάζεται να βάλεις το cd/dvd για να παίξεις το παιχνίδι. Για να το εγκαταστήσεις, χρειάζονται τα cd/dvd. Ναι απλα ο navi55 λεει πως το εχει εγκαταστησει απλα οταν παει να παιξει ζηταει το cd οποτε με το patch το προβλημα λυνεται. Τωρα για τα υπολοιπα που προτεινεις κατι παραπανω ξερεις εσυ.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamilcar Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Κατέβασα το daemon tools αλλά όταν πάω να επιλέξω το παιχνίδι που θέλω δεν μου εμφανίζει τα αρχεία γιατί μάλλον δεν τα υποστηρίζει. Τί μπορώ να κάνω? (εκτός από το να αγοράσω εξωτερικό cd/dvd-rom) :rolleyes: Έχεις κάνει iso τα CD? Γιατί αυτή είναι μια λύση: με τα daemon tools κάνεις από ένα άλλο pc με cd-rom τα cd iso images και μετά μεταφέρεις στο φορητό και κάνεις mount στα virtual drives τα isο. Μετά παίζεις σαν να έχεις το κανονικό cd φορτωμένο... Όμως αυτό είναι χάσιμο χώρο κατά τη γνώμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Έχεις κάνει iso τα CD? Γιατί αυτή είναι μια λύση: με τα daemon tools κάνεις από ένα άλλο pc με cd-rom τα cd iso images και μετά μεταφέρεις στο φορητό και κάνεις mount στα virtual drives τα isο. Μετά παίζεις σαν να έχεις το κανονικό cd φορτωμένο... Όμως αυτό είναι χάσιμο χώρο κατά τη γνώμη μου... Έτσι πέρασα εγώ το office στο netbook του πατέρα μου και δουλεύει μια χαρά. Απλά κατεβάζεις ένα προγραμματάκι που φτιάχνει ISO, φτιάχνεις το ISO από το κανονικό CD με ένα PC που να παίρνει CD και με φλασάκι το παίρνεις στο άλλο που δεν παίρνει CD και απλά κάνεις mount με το daemon tools. Είναι σαν να βάζεις CD κανονικά. Και μετά το install αν δεν θες patchάκια και τέτοια για να παίζεις χωρίς CD, μπορείς πολύ απλά να κάνεις mount το CD πριν παίξεις και θα είναι σαν να το βάζεις κανονικά ;) Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Δοκιμάζω αυτό που έγραψε ο hamilcar μιας και έχω ήδη το daemon tools. Εγώ δεν τα είχα μετατρέψει σε iso γι' αυτό δεν μπορούσα να τα επιλέξω (δεν γνώριζα και πολλά πράγματα για το συγκεκριμένο θέμα) Πιστεύω θα είναι οκ τώρα.. θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts