ktlk Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Ποιο εύκολη υλοποίηση είναι evris.. Το είχε κάνει και η xiaomi πρόσφατα Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 (edited) Ποιο εύκολη υλοποίηση είναι evris.. Το είχε κάνει και η xiaomi πρόσφατα Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Με ποιό τηλέφωνο; Εγώ έχω να δω slide από εποχές Nokia Symbian! Edited February 14, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Με ποιό τηλέφωνο; Εγώ έχω να δω slide από εποχές Nokia Symbian! Xiaomi Mi Mix 3 & Honor Magic 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Xiaomi Mi Mix 3 & Honor Magic 2 κάτι τέτοιο είχα κι εγώ στο νου μου αλλά δεν θυμόμουν τα μοντέλα. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ποιό τηλέφωνο; Εγώ έχω να δω slide από εποχές Nokia Symbian! Τελικά την άφησες τη Nokia για την Xiaomi? Βλέπω άλλο avatar έχεις τώρα... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Τελικά την άφησες τη Nokia για την Xiaomi? Βλέπω άλλο avatar έχεις τώρα... Πάει η Νοkia, την πρόδωσε ο evris. Αίσχος. :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Όχι δεν είχα σκοπό να την παρατήσω. Με ήρθε επιδότηση με περισσότερα GB και απεριόριστα ομιλίας προς όλους και η συσκευή (Xiaomi Redmi Note 8 pro) ήταν δωρεάν μαζί με άλλες. Δεν υπήρχε συσκευή Nokia μέσα στην επιδότηση. Πιο πολύ για να πάρω το καλύτερο πρόγραμμα το έκανα. Το νήμα θα το παρακολουθώ στενά! Το Nokia 8 θα πάει για αλλαγή οθόνης για το γνωστό πρόβλημα. Μη βιάζεστε να κρίνετε άδικα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Καλορίζικο.. Πολυ καλή συσκευή Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Καλορίζικο.. Πολυ καλή συσκευή Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Nokia 10 will still be released – HMD plans an alternative event https://www.gizchina.com/2020/02/14/nokia-10-will-still-be-released-hmd-plans-an-alternative-event/ Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ελπίζω να βγάλει και καμιά συσκευή με 5G. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Με γεια το Xiaomi evris! :) Έχουν αρκετά καλή αντοχή σε βάθος χρόνου, θυμίζουν σε αυτό το στοιχείο παλιά Νόκια... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελπίζω να βγάλει και καμιά συσκευή με 5G. Βασικά αυτό που περιμένουμε πρώτα είναι το 8.2 5G και όχι τη ναυαρχίδα (λογική ονομασία 9.2 και όχι 10) που δεν είναι έτοιμη. Και φυσικά entry level και feature phones... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Αν είναι ναυαρχίδα το 9.2 ή 10, ή όπως θα λέγετε, λογικά θα πρέπει να βγει και σε 5G έκδοση. Ευχαριστώ πολύ!!! Θα δείξει. Το ελπίζω! Πάντως gcam δεν λειτουργεί καμιά λόγο επεξεργαστή Mtk. Αλλά πιστεύω πως δεν θα την χρειαστώ ιδιαίτερα! Μέχρι να βγάλει η Nokia κάτι το αξιόλογο σε κάμερα, θα το κρατήσω. Πάντως πολύ μας μπερδεύει η HMD στην ουσία. Μια λένε για 5.2 μια για 8.2 5G, μια 9.2 και τώρα τελευταία το 10. Εκτός κι αν έχουν σκοπό να τα παρουσιάσουν όλα μαζί μέσα στο 2020 χωρίς αναβολές! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Δε νομίζω να βγει 10άρι... Εδώ διάδοχος του 9 δεν βγήκε και θα πάμε σε καινούργια σειρά; Λογικά οι φήμες αναφέρονται στο 9.2, απλά το βάφτισαν 10... Αλλά αυτό θα αργήσει. Καλοκαίρι ή αργότερα... Το 8.2 5G και τα λοιπά (5.2, 1.3, Nokia 400 κλπ) τα αναμέναμε στο συνέδριο της Βαρκελώνης που ακυρώθηκε λόγω κορόνας... Ίσως κάνουν κάποιο online event βέβαια και τα ανακοινώσουν από Φινλανδία... Κάτι τέτοιο νομίζω θα κάνει και η Samsung... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Δε νομίζω να βγει 10άρι... Εδώ διάδοχος του 9 δεν βγήκε και θα πάμε σε καινούργια σειρά; Λογικά οι φήμες αναφέρονται στο 9.2, απλά το βάφτισαν 10... Αλλά αυτό θα αργήσει. Καλοκαίρι ή αργότερα... Το 8.2 5G και τα λοιπά (5.2, 1.3, Nokia 400 κλπ) τα αναμέναμε στο συνέδριο της Βαρκελώνης που ακυρώθηκε λόγω κορόνας... Ίσως κάνουν κάποιο online event βέβαια και τα ανακοινώσουν από Φινλανδία... Κάτι τέτοιο νομίζω θα κάνει και η Samsung... Μάλλον όλοι από την έδρα τους θα κάνουν τις παρουσιάσεις των νέων συσκευών τους, έτσι όπως το βλέπω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 https://gr.gizchina.com/2020/02/21/nokia-etoimazei-ti-proti-pagkosmios-5g-sidirodromiki-grammi-sti-germania/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 https://gr.gizchina.com/2020/02/21/nokia-etoimazei-ti-proti-pagkosmios-5g-sidirodromiki-grammi-sti-germania/ Στο μεταξύ σε άλλη πόλη της Γερμανίας έχουμε διαδηλώσεις τύπου "κρατήστε την πόλη μας καθαρή από το 5G!" :p Πάντως αρχίζουν να βγάινουν διάφορα για το πόσο πιο επιβλαβής είναι η 5G σε σχέση με παλαιότερα... Προφανώς, όσο πιο δυνατή η ακτινοβολία τόσο χειρότερο για την υγεία... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Στο μεταξύ, η αποκλειστική συνεργασία ZEISS με Nokia παύει να είναι αποκλειστική, μιας και η ZEISS, ακολουθεί το παράδειγμα της Light και από αποκλειστικότητα με Nokia, τώρα θα συνεργαστούν αμφότερες (Light και ZEISS) με Sony... https://www.zeiss.com/consumer-products/int/home/content/newsroom/news-overview/2020/sony-and-zeiss-to-expand-strategic-collaboration.html https://www.androidcentral.com/sonys-new-xperia-1-ii-5g-flagship-phone-4k-hdr-oled-display-zeiss-optics και η δήλωση του "Σταυρίκα" (Juho Sarvikas) :) https://nokiapoweruser.com/zeiss-optics-nokia-exclusive-no-more-sony-xperia-1-ii-to-launch-with-zeiss-optics/ Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Βλέπω πως στη Sony θα βάλουν πιο εξελιγμένους φακούς από ότι στα Nokia! Ελπίζω κάποιους από αυτούς να περάσουν και σε Nokia συσκευές. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 (edited) Βρήκα και αυτό στο gsmarena: https://www.gsmarena.com/hmd_will_continue_making_nokia_phones_with_zeiss_optics_despite_the_new_sony_partnership-news-41682.php Στα σχόλια που έχει από κάτω λέει ένας από αυτούς ότι η Nokia δεν χρησιμοποιεί τους φακούς της Zeiss αλλά μόνο το όνομα! :worry: Ο άλλος λέει για να δεις διαφορά πρέπει ο αισθητήρας να είναι στα 1/1,2" όπως το Nokia N8. Εν το μεταξύ το N8 δεν είχε ποτέ τέτοιον αισθητήρα, είχε το 808 νομίζω. Το N8 είχε 2/1,83". Ότι νάνε δηλαδή. Είναι δυνατόν να γράφει η συσκευή Zeiss επάνω και να μη τους χρησιμοποιεί; Ντροπή και για τη Zeiss θα είναι. Εκτός αν το επιτρέπει η Zeiss για διαφήμιση και μόνο! Που δεν θέλω να πιστεύω ότι γίνετε κάτι τέτοιο. Edit: Έφτασε κιόλας η συσκευή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7980044#post7980044 Edited February 25, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Βρήκα και αυτό στο gsmarena: https://www.gsmarena.com/hmd_will_continue_making_nokia_phones_with_zeiss_optics_despite_the_new_sony_partnership-news-41682.php Στα σχόλια που έχει από κάτω λέει ένας από αυτούς ότι η Nokia δεν χρησιμοποιεί τους φακούς της Zeiss αλλά μόνο το όνομα! :worry: Ο άλλος λέει για να δεις διαφορά πρέπει ο αισθητήρας να είναι στα 1/1,2" όπως το Nokia N8. Εν το μεταξύ το N8 δεν είχε ποτέ τέτοιον αισθητήρα, είχε το 808 νομίζω. Το N8 είχε 2/1,83". Ότι νάνε δηλαδή. Είναι δυνατόν να γράφει η συσκευή Zeiss επάνω και να μη τους χρησιμοποιεί; Ντροπή και για τη Zeiss θα είναι. Εκτός αν το επιτρέπει η Zeiss για διαφήμιση και μόνο! Που δεν θέλω να πιστεύω ότι γίνετε κάτι τέτοιο. Edit: Έφτασε κιόλας η συσκευή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7980044#post7980044 Μη δίνεις σημασία στα σχόλια του καθενός... Η συνεργασία HMD με ZEISS είναι γνωστή ήδη από το Nokia 8... Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε αν δώσει ποιοτικούς φακούς και στη Sony. Και φυσικά, το σημαντικότερο είναι ο αισθητήρας και έπειτα το λογισμικό για την επεξεργασία και αποθήκευση δεδομένων... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 https://gr.gizchina.com/2020/03/01/nokia-9-2-nea-renders-deichnoyn-kykliki-egkatastasi-gia-tin-kamera/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 (edited) Μοιάζει πολλά υποσχόμενο το 9.2, αν πρόκειται για υπαρκτή συσκευή, κι όχι για ακόμα ένα concept. Αν έχει διορθώσει τα θέματα του 9, πιστεύω θα είναι η επόμενη σωστή ναυαρχίδα της εταιρείας. Κι αν όντως η τιμολόγηση είναι αυτή που ακούγεται, κι αν όλα είναι σωστά, προσωπικά δεν αποκλείω την απόκτησή του. Δυστυχώς τα 9 και 8 Sirocco ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών. Edited March 2, 2020 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Μοιάζει πολλά υποσχόμενο το 9.2, αν πρόκειται για υπαρκτή συσκευή, κι όχι για ακόμα ένα concept. Αν έχει διορθώσει τα θέματα του 9, πιστεύω θα είναι η επόμενη σωστή ναυαρχίδα της εταιρείας. Κι αν όντως η τιμολόγηση είναι αυτή που ακούγεται, κι αν όλα είναι σωστά, προσωπικά δεν αποκλείω την απόκτησή του. Δυστυχώς τα 9 και 9 Sirocco ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών. Τα 8 και 8 sirocco θέλεις να πεις! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 (edited) Τα 8 και 8 sirocco θέλεις να πεις! Όχι, για την ακρίβεια εννοούσα το 8 Sirocco και το 9 (το διόρθωσα στο προηγούμενο ποστ μου). Το 8 που έχω, μια χαρά συσκευή αποδείχτηκε, πέραν του πάνελ που έβγαλε τη γνωστή κοκκινίλα. Κοντεύω 2 χρόνια πλέον με το 8 (το Μάιο κλείνω 2 χρόνια), σε γενικές γραμμές βγήκε πολύ καλή συσκευή, χωρίς χοντρά μειονεκτήματα. Μια χαρά ανταποκρίνεται και χωρίς κολλήματα, υπερθερμάνσεις κλπ. Βασικά μόνο η μπαταρία έπεσε κάπως (το AccuBattery δείχνει υγεία 82%), χτυπητά παράπονα δεν έχω. Βασικοί λόγοι που θα πάω σε κάτι άλλο είναι κυρίως το μικρόβιο της αλλαγής, και κυριότερα η σχετικά μικρή οθόνη. Και ο 835 και η 4άρα RAM μου φτάνουν, κυρίως λόγω του καθαρού Android. Edited March 2, 2020 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Όχι, για την ακρίβεια εννοούσα το 8 Sirocco και το 9 (το διόρθωσα στο προηγούμενο ποστ μου). Το 8 που έχω, μια χαρά συσκευή αποδείχτηκε, πέραν του πάνελ που έβγαλε τη γνωστή κοκκινίλα. Κοντεύω 2 χρόνια πλέον με το 8 (το Μάιο κλείνω 2 χρόνια), σε γενικές γραμμές βγήκε πολύ καλή συσκευή, χωρίς χοντρά μειονεκτήματα. Μια χαρά ανταποκρίνεται και χωρίς κολλήματα, υπερθερμάνσεις κλπ. Βασικά μόνο η μπαταρία έπεσε κάπως (το AccuBattery δείχνει υγεία 82%), χτυπητά παράπονα δεν έχω. Βασικοί λόγοι που θα πάω σε κάτι άλλο είναι κυρίως το μικρόβιο της αλλαγής, και κυριότερα η σχετικά μικρή οθόνη. Και ο 835 και η 4άρα RAM μου φτάνουν, κυρίως λόγω του καθαρού Android. Κι εγώ για εκείνη την κοκκινίλα το έδωσα για service στον Γερμανό! Ούτε εμένα είχε κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα. Δεν θα το άλλαζα αν δεν έπαιρνα καλή επιδότηση. Θα κατέβαζα το πάγιο μόνο. Εμένα η μπαταρία καλή είναι σχετικά. Τα δύο χρόνια τα συμπληρώνει φέτος στις 23 Νοεμβρίου! Κι εγώ ελπίζω το 9.2 να είναι καλύτερη συσκευή με καλύτερες κάμερες μακριά από την Light. Αν και πρώτα θα έρθουν τα 5.2 και 8.2 5G όπως δείχνουν τα πράγματα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts