panos9553 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Για την τηλεόραση δεν υπήρχε άλλο βίντεο. Εφόσον θα πουληθεί πρώτα στις Ινδίες, τι θα έβαζαν. Αμερικανό; Πρώτα από όλα δεν τον έβαλε κάνεις.. Απλά αναφορά για την Tv στο Δικό του κανάλι έκανε ο άνθρωπος. Δευτερον υπάρχουν πάρα πολλοί YouTuber Ινδοί που μιλούν εξαιρετικά αγγλικά.. Επίσης πες μου σε παρακαλώ κάτι.. Απο όλο το βίντεο που ποσταρες τι ακριβώς κατάλαβες από αυτά που λέει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Πρώτα από όλα δεν τον έβαλε κάνεις.. Απλά αναφορά για την Tv στο Δικό του κανάλι έκανε ο άνθρωπος. Δευτερον υπάρχουν πάρα πολλοί YouTuber Ινδοί που μιλούν εξαιρετικά αγγλικά.. Επίσης πες μου σε παρακαλώ κάτι.. Απο όλο το βίντεο που ποσταρες τι ακριβώς κατάλαβες από αυτά που λέει;; Τίποτα. Διότι δεν ξέρω ως γνωστόν, αγγλικά! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Τίποτα. Διότι δεν ξέρω ως γνωστόν, αγγλικά! ;) Αγαπητέ μου evris ούτε εγώ κατάλαβα Γρι από αυτά που έλεγε.. Και φαντάζομαι κάνεις εδώ μέσα.. Δεν βγαίνει νόημα από αυτά π λέει.. Οπότε ανέβασες κάτι πάλι χωρίς καν να ξέρεις τι λέει ο τύπος.. Είσαι εσύ ένας.. Μα ένας τι ένας... Χεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 (edited) Εκτός από το Nokia 2.3, βγαίνει και η πρώτη τηλεόραση Nokia Smart TV https://www.news247.gr/technologia/nokia-smart-tv-episima-i-proti-tileorasi-stin-istoria-tis-etaireias.7544839.html http://1.bp.blogspot.com/-7_mWvx--_iE/UG8UbR0SkuI/AAAAAAAADaI/xc_f1nNtVIE/s1600/IMGH_03716.JPG Edited December 9, 2019 by Farsalinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Σωστά. Τις έχω ξαναδεί αυτές τις τηλεοράσεις της Nokia. Κάποιος τις είχε ανεβάσει στο φόρουμ στο νήμα της Nokia με Symbian, τότε! Αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 http://1.bp.blogspot.com/-7_mWvx--_iE/UG8UbR0SkuI/AAAAAAAADaI/xc_f1nNtVIE/s1600/IMGH_03716.JPG Μα γι αυτό έγραψα η πρώτη SMART τηλεόραση! Αυτές ήταν τύπου CRT, ούτε καν απλές επίπεδες! :P Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 (edited) Ναι ως πρώτη smart tv. Ως σκέτη tv δεν είναι η πρώτη. Θα έλεγα είναι η πρώτη τηλεόραση υπό την σκέπη της HMD! ;) Edited December 9, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Γιατί Nokia;;;.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Μην βλέπεις και ποσταρεις ότι σαβούρα βρίσκεις από εδώ και από εκεί.. Φιλικά πάντα.. αυτό που σου λένε evris απ' έξω, απ' έξω είναι να κόψεις λίγο το spamming... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Ναι, γέμισε το φόρουμ με σχετικούς και μόνο εγώ σπαμάρω... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Ναι, γέμισε το φόρουμ με σχετικούς και μόνο εγώ σπαμάρω... :( Ατυχές το σχολιό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Ατυχές το σχολιό σου... Καθόλου..... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Γιατί Nokia;;;.... Νομίζω ότι πλέον έχεις ξεφύγει τελείως... Έχεις ιδέα τι είναι αυτό που ανέβασες; Δεν έχει καμία σχέση με την HMD και τα κινητά της. Μιλάει για την εταιρία ΝΟΚΙΑ που τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τα δίκτυα. Θα το γνωρίζεις φαντάζομαι ότι η NOKIA πριν κάποια χρόνια πούλησε το λογότυπο των κινητών στην HMD για να βγάζει κινητά με αυτό το όνομα σωστά; Δηλαδή όπου δεις εσύ NOKIA το ανεβάζεις εδώ χωρίς να έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται και για το εάν είναι σχετικό ή όχι; :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 (edited) Νέα Nokia συσκευή https://m.gsmarena.com/nokia_c1-9993.php Έχω μια επιφύλαξη για το που θα κυκλοφορήσει. Κάπου πήρε το μάτι μου για Ινδία και αφρικανικες χώρες;;; Edited December 13, 2019 by tsamadas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Νομίζω ότι πλέον έχεις ξεφύγει τελείως... Έχεις ιδέα τι είναι αυτό που ανέβασες; Δεν έχει καμία σχέση με την HMD και τα κινητά της. Μιλάει για την εταιρία ΝΟΚΙΑ που τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τα δίκτυα. Θα το γνωρίζεις φαντάζομαι ότι η NOKIA πριν κάποια χρόνια πούλησε το λογότυπο των κινητών στην HMD για να βγάζει κινητά με αυτό το όνομα σωστά; Δηλαδή όπου δεις εσύ NOKIA το ανεβάζεις εδώ χωρίς να έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται και για το εάν είναι σχετικό ή όχι; :down: Τότε να αλλάξουν τον τίτλο. HMD: Νέα και επικαιρότητα! Nokia γράφει και όχι HMD. Δεν διευκρινίζουν για ποιά Nokia. Ύστερα, υπάρχει πουθενά νήμα που να λέει για το δίκτυο της Nokia; Αυτά τα νέα που θα τα γράφουμε, στο νήμα της Ericsson μήπως; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) Νέα Nokia συσκευή https://m.gsmarena.com/nokia_c1-9993.php Έχω μια επιφύλαξη για το που θα κυκλοφορήσει. Κάπου πήρε το μάτι μου για Ινδία και αφρικανικες χώρες;;; https://gr.pcmag.com/smartphones/32214/h-nokia-anakoinose-to-android-go-edition-nokia-c1 Μόνο αφρικανικές χώρες. Για Ινδίες δε λένε τίποτα. Edited December 14, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Νέα Nokia συσκευή https://m.gsmarena.com/nokia_c1-9993.php Έχω μια επιφύλαξη για το που θα κυκλοφορήσει. Κάπου πήρε το μάτι μου για Ινδία και αφρικανικες χώρες;;; Πολύ πιθανό η ονομασία να είναι τοπική και όχι παγκόσμια (π.χ. σειρά X στην Κίνα, διεθνώς έχει μόνο αριθμούς). Όπως φαίνεται είναι παραλλαγή της κατηγορίας 1 που είναι και η πιο οικονομική. Μου κάνει εντύπωση όμως που βγάζει μαζί δύο οικονομικές συσκευές από κατηγορία 1 και 2 αντίστοιχα ενώ καμία συσκευή από μεσαία ή υψηλή κατηγορία που όλοι περιμέναμε (τουλάχιστον το νέο 8άρι με την 64άρα κάμερα). Πολλές καθυστερήσεις για ακόμη μια φορά... Κρίμα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ότι πλέον έχεις ξεφύγει τελείως... Έχεις ιδέα τι είναι αυτό που ανέβασες; Δεν έχει καμία σχέση με την HMD και τα κινητά της. Μιλάει για την εταιρία ΝΟΚΙΑ που τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τα δίκτυα. Θα το γνωρίζεις φαντάζομαι ότι η NOKIA πριν κάποια χρόνια πούλησε το λογότυπο των κινητών στην HMD για να βγάζει κινητά με αυτό το όνομα σωστά; Δηλαδή όπου δεις εσύ NOKIA το ανεβάζεις εδώ χωρίς να έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται και για το εάν είναι σχετικό ή όχι; :down: Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω για το συγκεκριμένο βίντεο που παραθέτεις. Εϊναι επίσημο και είναι η "μητρική" Nokia, επομένως εντάσσεται στα ευρύτερα πλαίσια του νήματος. Η HMD ανεπίσημα είναι κάτι σαν θυγατρική της Nokia (έχει πρώην στελέχη της Nokia, τα γραφεία είναι στην ίδια πόλη και περιοχή στο Tampere Φινλανδίας, τα κινητά κατασκευάζονται από τα πρώην εργοστάσια της Nokia, η προέλευση του τμήματος κινητών είναι από το τμήμα της Microsoft, το οποίο προήλθε από το αντίστοιχο της μητρικής Nokia, χρήση UI Lumia κάμερας, συνεργασία με ZEISS κλπ) και εκείνη είναι που οριακά εντάσσεται στο νήμα, όχι η ίδια η Nokia, μιας και οι συσκευές της φέρουν το σήμα της Nokia. Θα συμφωνήσω στο ότι το πιο πιθανό να μην έχει τόσο ενδιαφέρον για τους περισσότερους μιας και ως καταναλωτές δεν είμαστε κοντά στην ανάπτυξη των δικτύων (αν και σε τεχνολογικό φόρουμ κάποιους τους ενδιαφέρει η γενικότερη εξέλιξη της τεχνολογίας που εντέλει έρχεται και στους καταναλωτές), αλλά στην εφαρμογή τους στις νεότερες συσκευές. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Κάτι ενδιαφέρον από το Nokia community Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ααααα φτάσαμε και στο PureView 4;;; Κάποιο λινκ υπάρχει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ενδιαφέρον φαίνεται όλο αυτό, αν και δεν έχουμε πηγή. Προφανώς είναι κάποια διαρροή, αλλά ό,τι κι αν είναι, στείλε μας την πηγή όποτε μπορέσεις. Ο αναμορφικός φακός είναι κάτι που δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κινητό από όσο ξέρω. Όσο για τις γενιές PureView: 1η. Νοκια 808. Μεγάλος αισθητήρας, υπερδειγματοληψία, οπτικό σύστημα ZEISS, φίλτρο ND και δυνατό φλας ξένου 2η. Nokia lumia 1020. Όλα τα παραπάνω (χάνεται μόνο το φίλτρο ND), αλλά ο σκοτεινός FSI αισθητήρας αντικαθίσταται από νεότερης τεχνολογίας BSI και επιπλέον έχουμε εξελιγμένο οπτικό σταθεροποιητή. 3η. Nokia 9. Αντί για έναν μεγάλο αισθητήρα έχουμε 5 μικρότερους που οδηγούν πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα: υπερδειγματοληψία. Λείπει το φίλτρο ND που υπήρχε μόνο στην πρώτη γενιά, αλλά και ο οπτικός σταθεροποιητής της 2ης γενιάς. Επίσης λείπει και το καθιερωμένο φλας ξένου που υπήρχε και στις 2 πρώτες γενιές. 4η γενιά. Πολλαπλές κάμερες όχι για υπερδειγματοληψία, αλλά για χρήση αναμορφικού φακού σε συνδυασμό με λοιπούς αισθητήρες. Επίσης έχουμε βελτίωση του φλας, αν και παραμένει LED, θεωρητικά κάτι αντίστοιχο με το Lumia 950 (τριπλό φλας όπως βλέπω στο διάγραμμα). Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ενδιαφέρον φαίνεται όλο αυτό, αν και δεν έχουμε πηγή. Προφανώς είναι κάποια διαρροή, αλλά ό,τι κι αν είναι, στείλε μας την πηγή όποτε μπορέσεις. Ο αναμορφικός φακός είναι κάτι που δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κινητό από όσο ξέρω. Όσο για τις γενιές PureView: 1η. Νοκια 808. Μεγάλος αισθητήρας, υπερδειγματοληψία, οπτικό σύστημα ZEISS, φίλτρο ND και δυνατό φλας ξένου 2η. Nokia lumia 1020. Όλα τα παραπάνω (χάνεται μόνο το φίλτρο ND), αλλά ο σκοτεινός FSI αισθητήρας αντικαθίσταται από νεότερης τεχνολογίας BSI και επιπλέον έχουμε εξελιγμένο οπτικό σταθεροποιητή. 3η. Nokia 9. Αντί για έναν μεγάλο αισθητήρα έχουμε 5 μικρότερους που οδηγούν πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα: υπερδειγματοληψία. Λείπει το φίλτρο ND που υπήρχε μόνο στην πρώτη γενιά, αλλά και ο οπτικός σταθεροποιητής της 2ης γενιάς. Επίσης λείπει και το καθιερωμένο φλας ξένου που υπήρχε και στις 2 πρώτες γενιές. 4η γενιά. Πολλαπλές κάμερες όχι για υπερδειγματοληψία, αλλά για χρήση αναμορφικού φακού σε συνδυασμό με λοιπούς αισθητήρες. Επίσης έχουμε βελτίωση του φλας, αν και παραμένει LED, θεωρητικά κάτι αντίστοιχο με το Lumia 950 (τριπλό φλας όπως βλέπω στο διάγραμμα). Δηλαδή τα Lumia 950/XL ποιάς γενιάς PureView είχε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 2ης με κομμένο αισθητήρα και αντί για 42 είχε 20αρι Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 2ης με κομμένο αισθητήρα και αντί για 42 είχε 20αρι Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Ακριβώς, με πρόλαβες. Όλα τα Lumia με την επωνυμία PureView ανήκαν στη 2η γενιά (BSI αισθητήρας, ZEISS και οπτικός σταθεροποιητής) αλλά με μικρότερη (π.χ. 930, 950, 1030) έως μηδενική (920/5/8) υπερδειγματοληψία και φυσικά χωρίς το φλας ξένου. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ακριβώς, με πρόλαβες. Όλα τα Lumia με την επωνυμία PureView ανήκαν στη 2η γενιά (BSI αισθητήρας, ZEISS και οπτικός σταθεροποιητής) αλλά με μικρότερη (π.χ. 930, 950, 1030) έως μηδενική (920/5/8) υπερδειγματοληψία και φυσικά χωρίς το φλας ξένου. Επίσης και το Nokia Lumia 830 που είχα, είχε PureView παρ' όλα τα 10mp που είχε μόνο. Η μόνη συσκευή PureView που είχε τα πιο λίγα mp. Κι όμως σε low light έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες χωρίς φλας παρά με φλας! Κάτι που δεν γίνεται στο Nokia 8 που έχω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Επίσης και το Nokia Lumia 830 που είχα, είχε PureView παρ' όλα τα 10mp που είχε μόνο. Η μόνη συσκευή PureView που είχε τα πιο λίγα mp. Κι όμως σε low light έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες χωρίς φλας παρά με φλας! Κάτι που δεν γίνεται στο Nokia 8 που έχω. Και το Lumia 920 π.χ. ήταν το πρώτο Lumia PureView και δεν είχε καθόλου υπερδειγματοληψία, μιας και είχε μόνο 8.7MP, αλλά είχε καλύτερες βραδυνές χεράτες από το 808, λόγω BSI αισθητήρα και οπτικού σταθεροποιητή. Κανονική υπερδειγματοληψία έκαναν τα 2 40άρια και μετά, σε μικρότερο βαθμό τα 20άρια (1520, 930, 950, αλλά και το McLaren). Το 9άρι δεν κάνει καν την υπερδειγματοληψία σε πλήρη ανάλυση, βγάζει μόνο το βελτιωμένο αποτέλεσμα κανονικής ανάλυσης. Οπότε μόνο το όνομα είναι το ίδιο σε κάθε γενιά, η ίδια η τεχνολογία αλλάζει ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts