Jump to content

[Επίσημο] Νokia 3650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia6610/1.0 (4.74) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Δεν αξίζει να το εγκαταστήσεις! Σκέτη απογοήτευση είναι![/b]

Akrivws!!Axrhsto einai.

Exete dikio paidia..Milame gia megali moufa!!!!!!Ti na pw re gamoto...Toso wraio kinito kai na min exei ena radiaki?????? :confused: :confused:

Ti na kanoume????Efxaristw pantos olous!!!!!!!

Connecting People in every way....

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον geokaza

Γνωριζετε ΠΩΣ να κανω εναν ηχο .WAV να παιξει σαν ηχος κλησης;;

Σου έχω ήδη απαντήσει εδώ ;)

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από τον KaZaMan

Akrivws!!Axrhsto einai.

Exete dikio paidia..Milame gia megali moufa!!!!!!Ti na pw re gamoto...Toso wraio kinito kai na min exei ena radiaki?????? :confused: :confused:

Ti na kanoume????Efxaristw pantos olous!!!!!!!

bale mp3 me to programma mp3go kai pairna meta ta tragoydia soy(pairneis kai akoystika kai eisai entajei)

Guest lagoudakis
ρε παιδια κατι απιστευτο!!στο 3650 μου εχω την v3.16 και το λογοτυπου του δικτυου μου απο vodafone gr μου γινεται panafon μετα απο λιγο!!! οταν το κλεισω και το ανοιξω ολα οκ για 2-3 ωρες και μετα παλι τα ιδια!!αλλαξα καρτα αλλα τιποτα!εχει συμβει σε αλλον? :'(

Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis

ρε παιδια κατι απιστευτο!!στο 3650 μου εχω την v3.16 και το λογοτυπου του δικτυου μου απο vodafone gr μου γινεται panafon μετα απο λιγο!!! οταν το κλεισω και το ανοιξω ολα οκ για 2-3 ωρες και μετα παλι τα ιδια!!αλλαξα καρτα αλλα τιποτα!εχει συμβει σε αλλον? :'(

Νομίζω είχε συζητηθεί ξανά κάτι τέτοιο! Πρέπει να λαμβάνεις σήμα απο δύο κεραίες ταυτόχρονα και η μια να σου στέλνει σαν logo Παναφον και η άλλη Vodafone! ;)

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Νομίζω είχε συζητηθεί ξανά κάτι τέτοιο! Πρέπει να λαμβάνεις σήμα απο δύο κεραίες ταυτόχρονα και η μια να σου στέλνει σαν logo Παναφον και η άλλη Vodafone! ;)

δεν νομιζω johner γιατι εχω και ενα 7650 και ολα οκ :(

δεν νομιζω johner γιατι εχω και ενα 7650 και ολα οκ :(

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το Mini GPS και πρόσεξε όταν αλλάζεις κεραία αν ταυτόχρονα αλλάζει και το logo! :worry:

Guest lagoudakis

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το Mini GPS και πρόσεξε όταν αλλάζεις κεραία αν ταυτόχρονα αλλάζει και το logo! :worry:

σωστο ρε φιλε αυτο αλλα το κανει καθε 3-4 ωρες!θα πρεπει να περπαταω με το κινητο στα ματια μου :p για να δω ποτε θα το κανει!!στο σπιτι μου αλλαζει 2 κεραιες αλλα δεν το κανει παντα!!θα του ριξω τιποτα κλωτσιες :mad:

σωστο ρε φιλε αυτο αλλα το κανει καθε 3-4 ωρες!θα πρεπει να περπαταω με το κινητο στα ματια μου :p για να δω ποτε θα το κανει!!στο σπιτι μου αλλαζει 2 κεραιες αλλα δεν το κανει παντα!!θα του ριξω τιποτα κλωτσιες :mad:

Βρήκα τη λύση! Βάλε ένα δικό σου logo και είσαι OK! :p

Guest lagoudakis

Βρήκα τη λύση! Βάλε ένα δικό σου logo και είσαι OK! :p

το εκανα πριν λιγο!!!! :D στο μυαλο μου εισαι :happy:

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από τον jog

kai ego eixa to idio problima stin voda.se karta sim 1 imeras!!!!!alla tora ebala to egxromo logo toy myphone.gr

:) ;)

ειναι τελικα bug του 3650 γιατι η ιδια καρτα δεν το κανει στο 7650 :mad:

Εγώ έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Όταν περνάω εφαρμογές στο 3650 μου αυτό αποκρίνεται πολύ αργά. Και αυτό το κάνει γενικότερα και στο μενού. Δοκίμασα παράλληλα και ένα άλλο 3650 (2.50 σαν το δικό μου) και αυτό εγκαθιστούσε στο άψε-σβήσε τις εφαρμογές που του έστελνα μέσω Bluetooth (είτε ήταν .sis είτε .jar). Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει... Υπ'όψιν, του έχω κάνει μια φορά φόρματ μπας και έβρισκε την υγειά του αλλά δεν είχε αποτέλεσμα... και πολλά reset ρε παιδί μου... ούτε Windows 98 με μπλέ οθόνη να ήταν!

Έχω μια απορία μπορείτε να μου την λύσετε;

Λοιπόν , έχω βάλει μια εικόνα για ταπετσαρία την οποία την έχω διαγράψει πως μπορώ να βρω το αρχείο της και να το σώσω αν ήταν άλλη φωτογραφία δεν θα με ένοιαζε αλλά είναι μια πολύ special για μένα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμήσω δεόντως

Ευχαριστώ εκ των πρότερων!!!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την manos the greek

Λοιπόν , έχω βάλει μια εικόνα για ταπετσαρία την οποία την έχω διαγράψει πως μπορώ να βρω το αρχείο της και να το σώσω αν ήταν άλλη φωτογραφία δεν θα με ένοιαζε αλλά είναι μια πολύ special για μένα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμήσω δεόντως

Distixws apo oso kserw den ginetai.To mono pou mporeis na kaneis einai na tin exeis san screenshot.Distixws!!!

Στο c:\system\data υπάρχει ένα αρχείο που λέγεται backgroundimage.mbm Δοκίμασε μήπως μπορείς να το στείλεις από το Σeleq στο PC και να το επεξεργαστείς από εκεί.

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Sergios

Στο c:\system\data υπάρχει ένα αρχείο που λέγεται backgroundimage.mbm Δοκίμασε μήπως μπορείς να το στείλεις από το Σeleq στο PC και να το επεξεργαστείς από εκεί.

To arxeio omws exei epektasi .mbm me poio programma na to anoiksoume?

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Απλώς επειδή μου φάνηκε περίεργο να μην υπάρχει η εικόνα στο κινητό έψαξα και βρήκα αυτό το αρχείο. Δεδομένου ότι όταν σβήνεις την εικόνα από το κινητό παραμένει στο background, θεώρησα ότι κάπου υπάρχει αποθηκευμένη. Δεν είμαι καν 100% σίγουρος ότι το αρχείο που ανέφερα είναι όντως η εικόνα του background (αν και από το όνομα του αρχείου φαίνεται απίθανο να μην είναι).

Πάντως ίσως να ανοίγει με Paint Shop Pro. Θα το δοκίμαζα, αλλά δεν έχω υπέρυθρες στο laptop για να περάσω την εικόνα

Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos

Mhpws ksereis an kai pws ginetai na allakseis thn epektash enos arxeiou?

Μέσα από το κινητό νομίζω δεν γίνεται. Μέσα από το PC απλά μετονομάζεις το αρχείο από otidipote.mbm σε otidipote.jpg Το θέμα είναι όμως ότι απλώς η αλλαγή της επέκτασης δεν μετατρέπει το αρχείο σε jpg. Αυτό που θα πετύχεις είναι να μην ανοίγει καθόλου το αρχείο.

Αν όντως ανοίγει από το pc, ο πιο απλός τρόπος είναι να ανοίξεις το αρχείο (παράδειγμα με το psp) και να το κάνεις αποθήκευση ως... διαλέγοντας τον τύπο αρχείου που θέλεις να το σώσεις. Εναλλακτικά, αν έχεις ACDSee, διαλέγεις το αρχείο και από το μενού του προγράμματος διαλέγεις convert. Εκεί επιλέγεις τον τύπο αρχείου που θέλεις να γίνει η εικόνα σου

Δυστυχώς, τώρα τσέκαρα ότι κάτι αρχεία mbm που είχα στο laptop δεν ανοίγουν ούτε με το psp ούτε με το acdsee :(

Δοκιμασες να το κανεις απλα rename μηπως και ανοιξει;

Αν και δεν νομιζω αλλα για προσπαθησε...

Αρχικό Μήνυμα από τον manos the greek

ean den piasei tipota kane kati mpakalistiko memn alla pianei vgale me kapoio tropo to background tou kinitou sou photo kai kane epegergasia gia na to valeis ws photo pleon sthn siskevi sou