Ulticool Δημοσιεύτηκε February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2004 Έχω μια οθόνη Hundai 15' και μου παρουσιάζει πρόβλημα στην απεικόνιση των χρωμάτων. Βλέπω δηλαδή τα πάντα πιο σκούρα. Είτε μιλάμε πχ για τηλεόραση είτε για κάποιο χρωματιστό κείμενο είτε για φωτογραφίες όλα μα όλα φαίνονται πιο σκούρα. Το ξέρω,ίσως ακουστεί ανόητη ερώτηση αλλά την κάνω γιατί αυτό και άλλα προβλήματα στην οθόνη (όπως σε άλλο,παλαιότερο θέμα παρακάτω) θα με κάνουν να προβώ στην αγορά μιας 17' TFT και αν είναι να δώσω τόσα χρήματα,ας δω διαφορά. Μήπως,λέω μήπως φταίει σε κάποιο βαθμό και η κάρτα γραφικών που έχω; (Manli GForce 4 Ti4200) Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Apo multirama to pires to pc?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 κατα 90% οι ρυθμίσεις τις οθόνης είναι ... Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. February 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (13 Φεβ. 2004 , 16:14) Apo multirama to pires to pc?? Όχι. Απο αλλού το πισι και απο αλλού (πιο παλιά) την οθόνη. Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 υπαρχει και ο πατροπαραδοτος τροπος :) δοκιμασε μια αλλη οθονη (πιο ευκολο απο το να δοκιμασεις μια αλλη καρτα) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Κοίτα τα βύσματα εκεί που συνδέεται το αρσενικό της οθόνης με το θηλυκό της κάρτας γραφικών να δείς μπάς και είναι κανένα στραβό. Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ulticool (13 Φεβ. 2004 , 15:58) Έχω μια οθόνη Hundai 15' και μου παρουσιάζει πρόβλημα στην απεικόνιση των χρωμάτων. Βλέπω δηλαδή τα πάντα πιο σκούρα. Είτε μιλάμε πχ για τηλεόραση είτε για κάποιο χρωματιστό κείμενο είτε για φωτογραφίες όλα μα όλα φαίνονται πιο σκούρα. Το ξέρω,ίσως ακουστεί ανόητη ερώτηση αλλά την κάνω γιατί αυτό και άλλα προβλήματα στην οθόνη (όπως σε άλλο,παλαιότερο θέμα παρακάτω) θα με κάνουν να προβώ στην αγορά μιας 17' TFT και αν είναι να δώσω τόσα χρήματα,ας δω διαφορά. Μήπως,λέω μήπως φταίει σε κάποιο βαθμό και η κάρτα γραφικών που έχω; (Manli GForce 4 Ti4200) μήπως εχεις εγκατεστημένο το Photoshop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Mipos peirakses esi i kanenas allos ta gamma klp..?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 ta gyalia hliou ta ebgales otan gyrises apo to ski? Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Δε ξέρω αν βοηθάει αλλά εγώ έχω Αsus GeForce 4 Ti 4200 και όλα είναι μια χαρά!!! Αυτό στο έκανε από την αρχή ή τώρα τελευταία???? + δοκίμασε να χαμηλώσεις την ανάλυση (έτσι μπορεί να λυθεί αν είναι παλιά η οθόνη) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastroJIM Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Pare tin othoni enos filou sou agkalia kai trexa! LOL Dokimase tin sto pc sou ki an skourainei pali tote allakse karta grafikon allios, ama de skourainei krata tin othoni gia sena! (filika) :p Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. March 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Είδα σήμερα ενα βίντεακι που το είχα απο πολύ παλια οταν ακόμα είχα άλλο pc το οποίο αχρηστευθηκε και έτυχε να είχα εκει την ίδια οθόνη μόνο που τα εδειχνε πιο φωτεινά. Υπάρχει κανενας τρόπος να πειράξω τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών για πιο έντονη φωτεινότητα; TFT οθόνη θα πάρω εννοείται και θα τσεκάρω ούτως η αλλως ετσι αν φταίει η κάρτα αλλά ως τότε που λεω να παιξω και κανα παιχνιδι η να δω κανα site ε μη μου τα βγάζει όλα μαυρα.... Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Ακουμπάει καλά το βίσμα πισω? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 ex8es gurnaw apo kati filous kai paw na anoiksw to pc. fortwnei kanonika alla apo thn arxh eblepa oti h o8onh htan... strabh! molis mpainei sta windows blepw oti h o8onh eixe parei mia klish gurw stis 20 moires kai gia 4 daxtula deksia ths o8onhs maurh maurila. peritw na pw oti tela8hka, 6 restart ekana kai oi ru8misois ths o8onhs na mhn pianoun me tpt! katebasa tous drivers ths kartas grafikwn kai ola ok :D dokimase mhpws sou leipoune kai kane kanena update stous drivers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts