Jump to content

Acer Liquid

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε μακάρι να βγει και σε επίσημο update !! :)

Και τα 2 video που παρακολουθησες ειναι official 2.1 update απο μαμα acer.Ποσο πιο επισημο θες να γινει?

• Απαντήσεις 249
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και τα 2 video που παρακολουθησες ειναι official 2.1 update απο μαμα acer.Ποσο πιο επισημο θες να γινει?

Ελπίζω να μου φάνηκε μόνο πως είσαι επιθετικός.

τεσπα.

http://farm5.static.flickr.com/4070/4361495063_ec6121bb54_o.png

αυτό εννοώ.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Δεν το βρήκα στο Update της ACER γι' αυτό λέω με το καλό να υπάρχει για update. Εσένα στο βγάζει;

Για τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

• Administrators
Για τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω.

Και καλά κάνεις. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τέτοια συζήτηση. Καλή συνέχεια και στους δύο και ας επικεντρωθούμε σε ότι έχει να κάνει με την εν λόγω συσκευή. Ευχαριστώ. :rolleyes:

ΥΓ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, τα off topic μηνύματα αφαιρούνται στα πλαίσια καθαρισμού του forum.

Modpic.gif

δεν ειναι Οfficial update. ειναι ενα leaked bin που εχει ενας χρήστης.

λεει οτι θα το tweakαρει και θα το δωσει στους κοινους Liquidades!! :lol:

το παρηγγειλα το παρηγγειλα!!!!! :D

απο Pixmania 340 ευρώ ολα μέσα.

λευκαδουρα!

αντε καλοφαγωτο :lol:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Γεια σε όλους! Είμαι και εγώ κάτοχος του Acer Liquid από τον δεκέμβριο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή και όλα αυτά που προσφέρει εκτός από 1 πράγμα. Το κινητό το προσέχω πάρα πού γενικά και έχει πέσει μόνο 1-2 φορές από 1 μέτρο ύψος δηλαδή τίποτα σημαντικό. Παρόλα αυτά έχει εμφανιστεί στο πάνω μέρος της οθόνης μαύρο σημείο το οποίο με πίεση εξαπλώνεται σε μεγαλύτερο μέρος της οθόνης σαν υγρό (μετά επιστρέφει πάλι στην αρχική του μικρή περιοχή). Μάλλον πρόκειται για εσωτερικό σπάσιμο της οθόνης στο πάνω δεξιά μέρος της. Το πρόβλημα είναι ότι ακριβώς το ίδιο έχει συμβεί και σε πάρα πολλούς άλλους κατόχους - μπείτε εδώ http://android.modaco.com/content-page/302053/scary-liquidscary-screenhorrible-pictures/page/20/#entry1196913 για φωτογραφίες και πληροφορίες. Όλα θα ήταν υπέροχα αν μας άλλαζαν το κινητό που προφανώς έχει κατασκευαστικό πρόβλημα στην ένωση της οθόνης πάνω δεξιά (σε όλους εκεί εμφανίζεται το πρόβλημα). Στην Ελλάδα η Acer λέει πως δεν αναλαμβάνει κινητά για εγγύηση αν και είναι υποχρεωμένη αφού το κινητό έχει ελληνικό τηλέφωνο για εγγύηση μέσα στην συσκευασία μέσα στα άλλα. Το μόνο λοιπόν που μου μένει είναι να το στείλω στην expansys όπως μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο (από την expansys) και αυτοί να το στείλουν στην Γαλλία για service. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι για να πάρω απάντηση από αυτούς στην Γαλλία θα πρέπει να περιμένω 4 με 5 εβδομάδες τουλάχιστον (πρακτικά όπως μου είπαν 1 με 2 μήνες) και επειδή φοβάμαι μην γίνει καμια βλακεία και μου πουν ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση η βλάβη είμαι σκεπτικός. Σίγουρα η αντικατάσταση της οθόνης είναι ακριβή αν δεν την κάνουν δωρεάν. Πηγές από το λινκ που έστειλα πριν λένε ότι το κινητό σε κάποιες χώρες (όπως πχ Ιταλία) το άλλαξαν κατευθείαν αφού είναι ένα κατασκευαστικό πρόβλημα αφού έχει συμβεί σε τόσους πολλούς και με τόση ευκολία (χωρίς δηλαδή να έχει πέσει απο πολύ ψηλά). Άλλοι λένε ότις στις χώρες τους (πχ Australia, China) δεν το αλλάζουν και τους ζητάνε χρήματα. Τέλος πάντων όσοι έχετε την συσκευή προσέξτε μην σας πέσει (ακόμα και από πολύ μικρό ύψος) με την οθόνη κάτω. Ελπίζω να μου απαντήσουν σύντομα από την Acer ιταλίας που επικοινώνησα και να μου αλλάξουν το κινητό το οποίο κατα τα άλλα δουλεύει κανονικότατα απλώς έχει αυτό το μαύρο σημείο στο πάνω μέρος της οθόνης.

Πέρα από το πρόβλημά μου:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ANDROID 2.1 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ! Θα έρθει Απρίλιο για όλους τους κατόχους του Acer Liquid - ενώ θα αρχίσει να πωλείται η συσκευή με προεγκατεστημένο το λογισμικό με την ονομασία acer liquid e (από το eclair - το όνομα δηλαδή του android 2.1)

• Administrators
Φίλε μου δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εάν η συσκευή σου έχει πέσει έστω και μία φορά από ένα μέτρο ύψος αυτό φαίνεται και για αυτούς είναι αρκετό σαν δικαιολογία για να μην σε καλύψουν όσον αφορά το θέμα της εγγύησης.

Modpic.gif

το 2.1 του angio!

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Σίγουρα μπορούν να αρνηθούν αλλά το ότι σε 20 και παραπάνω άτομα που προσέχουν γενικά τα κινητά τους εμφανίστηκε το μαύρο σημείο στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι κατασκευαστικό. Πρέπει να είναι πιο ανθεκτικό ένα κινητό στην πίεση. Ελπίζω να μου το αλλάξουν όπως έκαναν και σε έναν στην Ιταλία με το ίδιο πρόβλημα

• Administrators
Μακάρι σίγουρα να σου το αλλάξουν, αρκεί να παραδεχτούν ότι πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα.

Modpic.gif

λοιπόν το εργαλείο ήρθε.

λευκό πανέμορφο.ίδιο μέγεθος με το Iphone , ιδιο βάρος αλλα με μεγαλύτερη οθονη.

αυτη την στιγμή ειναι stock με το 1.6 android.

το εχω καραφορτωσει στα εφαρμογίδια και πάει κοπίδι. :lol:

η οθόνη πολυ καλή και την εχω στο 1/3 φωτεινότητα.

με εχει εξιτάρει οτι συγχρόνιζει τα πάντα μεταξύ τους.

δηλαδή εχεις ενα λογαριασμό google.

μπορεις με το calendar να περάσεις απο το facebook αυτοματα ολα τα γενέθλια και ταυτόχρονα να τα εχεις στο κινητό.

συγχρονίζει πχ τις profile pictures απο το fb στις επαφές σου.

μπορείς να κάνεις οτι θές στην οθόνη.εχει απιστευτη παραμετροποιηση.

το browser του πάει σφαίρα.δεν υπάρχει αναμονή για τίποτα.

ολα ανοίγουν με την μια!

ενα θεματακι εχω με τα τηλεφωνα.

οσα ειναι αποθηκευμενα 306983κλπ δεν τα παιρνει

οσα ειναι +30 ή 6983κλπ τα παίρνει.

ειναι κανα option Που δεν ενεργοποιησα?

Κρίμα και σκεφτόμουν να το αγοράσω, αλλά με το πρόβλημα με την οθόνη που διαβάζω και την ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΗ κάλυψη που προσφέρει η Acer σαν εταιρία μου φαίνεται ότι θα στραφώ αλλού.

Κρίμα γιατί η συσκευή είναι πολύ καλή σε τεχνικά χαρακτηριστικά και πολύ όμορφη σε εμφάνιση (να μην σχολιάσω την απίστευτη τιμή).

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Κρίμα και σκεφτόμουν να το αγοράσω, αλλά με το πρόβλημα με την οθόνη που διαβάζω και την ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΗ κάλυψη που προσφέρει η Acer σαν εταιρία μου φαίνεται ότι θα στραφώ αλλού.

Κρίμα γιατί η συσκευή είναι πολύ καλή σε τεχνικά χαρακτηριστικά και πολύ όμορφη σε εμφάνιση (να μην σχολιάσω την απίστευτη τιμή).

κοίτα Ελλάδα δεν εισάγεται ακόμα.οπότε για service θα το στείλεις εκεί που το αγόρασες. pixmania ή expansys.

εγω το πηρα 340 ευρώ μαζί με τα μεταφορίκα απο το pixmania.

το κινητό ειναι ενα διαμαντάκι.κάθε μέρα ανακαλύπτω κατι γιαυτό και ενθουσιάζομαι.

τα κάνει ΟΛΑ σφαίρα!!!

ειδικά τώρα με το 2.1 android που θα αποκτήσει και multitouch θα ειναι το Best value for money κινητό.

αν και το πρόσεχα πάντως μου εχει πέσει 2 φόρες και η μία πανω σε χαλίκια απο 1 μέτρο ύψος και ολα βαίνουν καλώς.

το έχω μια βδομάδα τώρα.

• Administrators
αν και το πρόσεχα πάντως μου εχει πέσει 2 φόρες και η μία πανω σε χαλίκια απο 1 μέτρο ύψος και ολα βαίνουν καλώς.

το έχω μια βδομάδα τώρα.

Δώσε λίγο προσοχή στο συγκεκριμένο ζήτημα μιας και (δυστυχώς) δεν φημίζεται για την ποιότητα κατασκευής του.

Modpic.gif

Δώσε λίγο προσοχή στο συγκεκριμένο ζήτημα μιας και (δυστυχώς) δεν φημίζεται για την ποιότητα κατασκευής του.

οσο περισσοτερο το προσέχεις τοσο περισσοτερο γίνονται ατυχήματα.

το N82 σε 2 χρονια μου ειχε πέσει 2 φόρες.

τοσες έπεσε και το acer σε μια βδομάδα.

του εχω θήκη και εχώ βάλει και μια πολυ καλη πρόσοψη που του ταιρίαζει γάντι!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260555251868&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

κοίτα Ελλάδα δεν εισάγεται ακόμα.οπότε για service θα το στείλεις εκεί που το αγόρασες. pixmania ή expansys.

εγω το πηρα 340 ευρώ μαζί με τα μεταφορίκα απο το pixmania.

το κινητό ειναι ενα διαμαντάκι.κάθε μέρα ανακαλύπτω κατι γιαυτό και ενθουσιάζομαι.

τα κάνει ΟΛΑ σφαίρα!!!

ειδικά τώρα με το 2.1 android που θα αποκτήσει και multitouch θα ειναι το Best value for money κινητό.

το έχω μια βδομάδα τώρα.

Και τι να το κάνω αν η εταιρία δεν ασχολείται με τον πελάτη και αντί να με κυνηγάει να μου πουλήσει την κυνηγάω εγώ. Το κινητό προφανώς έχει ένα κατασκευαστικό πρόβλημα και δεν εχω σκοπό να το πάρω για να το στείλω για service που μπορεί να πάρει μήνες και να με αναγκάσει να το πληρώσω δίπλα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Και τι να το κάνω αν η εταιρία δεν ασχολείται με τον πελάτη και αντί να με κυνηγάει να μου πουλήσει την κυνηγάω εγώ. Το κινητό προφανώς έχει ένα κατασκευαστικό πρόβλημα και δεν εχω σκοπό να το πάρω για να το στείλω για service που μπορεί να πάρει μήνες και να με αναγκάσει να το πληρώσω δίπλα.

το service της Pixmania είναι αρκετά καλό.

2 φορές το εχω χρησιμοποιησει (1 για φωτογραφική , 1 για κάρτα γραφικών) και λιγότερο απο μήνα ειχα τα προιόντα πίσω.

δεν θέλω να διαφημίσω καμια Pixmania.

απλά η έλλειψη service στην ελλάδα είναι το τίμημα της μειωμένης τιμής.

200 ευρώ κάτω απο το επόμενο που του μοιάζει λίγο.

Εγώ πάντως το έστειλα Ιταλία και περιμένω. Στην Ελλάδα σίγουρα δεν μπορείς να περιμένεις υποστήριξη. Ήμουν πάντως απόλυτα ικανοποιημένος από τις λειτουργίες του τηλεφώνου. Περιμένω με αγωνία να δω πότε θα μου το στείλουν πίσω (το παρέλαβαν πριν 1 εβδομάδα)

Τι έπαθε το δικό σου;

το πρόβλημα με την οθόνη πάνω δεξιά εχει ο Thanos.

να ρωτήσω κάτι.απο που το είχες πάρει?

για τι χώρες ήταν?

To είχα πάρει από expansys. Ήταν από τα πρώτα που βγήκαν με ημερομηνία παραγωγής μέσα στο Δεκεμβρη. Στην expansys μου έιπαν ότι μπορούν να αναλλάβουν να το στείλουν Γαλλία αλλά θα έκανε γύρω στους 2 μήνες να έρθει πίσω από ότι μου είπαν. Επίσης δεν ήμουν σίγουρος αν στην Γαλλία θα το έφτιαχναν δωρεάν ή όχι για αυτό και έψαξα παντού και το έστειλα Ιταλία όπου κάποιοι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα είχαν φτιάξει το κινητό τους δωρεάν. Η acer Ιταλίας είναι φοβερή, πλήρωσε και τα έξοδα αποστολής! :)

Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το e?

Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το e?

δεν εχουν πεί.πάντως η 2.1 αναβάθμιση ακουγεται για τέλος του μήνα.

• The title was changed to Acer Liquid