Jump to content

Acer Liquid

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 249
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βασικά θα εχει live wallpapers , speech to text , 3d gallery , Multitouch και ραδιόφωνο.

Μακάρι για να δουμε.

θα κάνω μια λιστα με τις εφαρμογές που έχω :

1)2g-3g on-off widget. βγάζει επιφανεις εργασίας κουμπι για να ενεργοποιεις γρήγορα το 2g/3g

2)3g watchdog --> του βαζεις ποσα mb εχεις και καθε ποτε γινονται reset και σου μετραει πότε θα τα περάσεις κλπ κλπ

3)apndroid --> με ενα απλο κουμπι στην επιφάνεια ενεργοποιει/απενεργ. το internet μεσω gprs/3g/etc

4)google sky map-->σε συνεργασια με το gps ,acceloremeter σου δειχνει στην οθονη τα αστρα που ειναι πισω απο το κινητό.δηλαδη γυρνάς το κινητό προς τα καπου στον ουρανο και σου δειχνει τι βρίσκεται εκεί

5)Websms--> συνδεεται με fishtext και στέλνεις μυνήματα με 2 λεπτά!

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

...4)google sky map-->σε συνεργασια με το gps ,acceloremeter σου δειχνει στην οθονη τα αστρα που ειναι πισω απο το κινητό.δηλαδη γυρνάς το κινητό προς τα καπου στον ουρανο και σου δειχνει τι βρίσκεται εκεί

Έχει μαγνητική πυξίδα το Liquid? Sorry αλλά είμαι από άλλο ανέκδοτο (αν και συγγενές).

Κωνσταντίνος

Έχει μαγνητική πυξίδα το Liquid? Sorry αλλά είμαι από άλλο ανέκδοτο (αν και συγγενές).

ναι.και πολυ καλό gps. πιάνει για πλάκα 8 δορυφόρους

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Παιδιά το κινητό μου το έφτιαξαν δωρεάν και το έχω πίσω (λιγότερο από ένα μήνα πήρε όλη η διαδικασία). Ευχαριστω πολύ την Acer Italy. Τώρα πάμε για την αναβάθμιση! Άντε γιατί πολύ περιμέναμε ;)

• Administrators
Αυτή τη λύση της ACER Italy πρέπει να την έχουμε στα υπόψιν μιας και φαίνεται όντως η καλύτερη μέχρι στιγμής λύσης σε περίπτωση ανάγκης.

Modpic.gif

Η ACER Italy ήταν είναι και θα είναι (μέχρι να δούμε κ εδώ κάτι επίσημα) η μοναδική κ προεπιλεγμένη οδός αφού ανέκαθεν ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

(όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν γιατί το λέω) :)

Όσο για το 2.1 update κάτι πουλάκια τιτβίζουν πως θα το λάβει το Liquid αν όχι Απρίλη τότε έως τον Ιούνη σίγουρα, και βέβαι υπάρχουν ήδη κάποιες unofficial ROM.......

κατι το οποίο κ γνωρίζετε (επανάληψη μητήρ.... κλτ κτλ)

Edited by sugardad

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Με την καινούρια αναβάθμιση θα έχει υποστήριξη web flash;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Με την καινούρια αναβάθμιση θα έχει υποστήριξη web flash;

λέγεται οτι θα έχει Multitouch και flash.

η ιδια η adobe εχει ανακοινώσει οτι το flash για android ειναι σχεδόν έτοιμο :)

βγήκε καινουργιο leak του 2.1 Που εχει και multitouch.θα περιμένω 1-2 μέρες και οταν το βάλω θα φτιάξω και ενα βιντεάκι :)

δικό μου :lol:

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

• 2 weeks later...
Na ρωτησω γιατι ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο τηλ αλλα θελω ελληνικο μενου, με την εφαρμογη MoreLocals2 απο το μαρκετ, εμφανιζει Ελληνικα ή κατι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

• Administrators
Na ρωτησω γιατι ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο τηλ αλλα θελω ελληνικο μενου, με την εφαρμογη MoreLocals2 απο το μαρκετ, εμφανιζει Ελληνικα ή κατι?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3057909#post3057909

Modpic.gif

ελληνικό μενου δεν εχω βρεί κάτι.

αλλα γράφει ελληνικά , δέχεται ελληνικά μυνήματα , εχει τ9 ελληνικο .

Καλημέρα! Το Expansys έχει τη μάυρη στα 260 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά). Από την εμπειρία σας αξίζει; Με την εγγύηση με την Ιταλία τι γίνεται; :D

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Καλημέρα! Το Expansys έχει τη μάυρη στα 260 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά). Από την εμπειρία σας αξίζει; Με την εγγύηση με την Ιταλία τι γίνεται; :D

260 ευρώ πάρτο οπως είσαι.κάνει πάπαδες. εγγυήση μακρια απο μας!!! :lol:

κοιτα και το βιντεακι που εχω φτιάξει με το beta 2.1 που του εχω περάσει πάνω

260 ευρώ πάρτο οπως είσαι.κάνει πάπαδες. εγγυήση μακρια απο μας!!! :lol:

κοιτα και το βιντεακι που εχω φτιάξει με το beta 2.1 που του εχω περάσει πάνω

Ποσο καιρο λετε να κανει απο expansys να ερθει?

Αλλα γιατι εχει το μαυρο 244 & το ασπρο εχει 344?

Το ψηνω πολυ να παρω το τηλεφωνακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

• Administrators
Ποσο καιρο λετε να κανει απο expansys να ερθει?

Σε 2 μέρες από τη στιγμή που είναι άμεσα διαθέσιμο θα βρίσκεται στο χώρο σου.

Έλα μου ντε!

Modpic.gif

Οι περισσότεροι από εμάς εδώ το εμπιστευόμαστε χρόνια. Προχώρησε άφοβα.

Την εκανα την παραγγελία αλλα το ανεβασαν στα 255 το μαυρο :wacko: μεσα σε μια μερα!

Δεν εχει ομως διαθέσιμά αμεσα, απο εμπειρία ποσο θα περιμενω?

ΟΚ δεν κανω για 10 ευρα θεμα, απο οτι εχω διαβασει δεν θα το μετανιωσω κ απο οτι ειδα απο βιντεο η συσκευη πραγματικα πεταει!!

Μια ερωτηση μονο, καπου διαβασα οτι το τσιπακι του ΒΤ εχει κ ραδιοφωνο, αλλα τα παιδια της Acer βαρεθηκαν να γραψουν drivers ή κατι..Ισχυει?

Αν ναι θα δουμε με την τελικη 2.1 ραδιοφωνο?

Τωρα να δω που θα δωσω το Acer S200 που δεν θα το χρησιμοποιω πλεον..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Με ειδοποιησαν απο expansys οτι εχουν αμεσα διαθεσιμο το λευκο στην ιδια τιμη (255) και τελικα λευκο θα παρω γιατι απ οτι φαινεται θα αργουσε πολυ το μαυρο..

Καλα μετοχες ειναι τα κινητα?? μια ανεβαινουν μια πεφτουν :hypno:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Με ειδοποιησαν απο expansys οτι εχουν αμεσα διαθεσιμο το λευκο στην ιδια τιμη (255) και τελικα λευκο θα παρω γιατι απ οτι φαινεται θα αργουσε πολυ το μαυρο..

Καλα μετοχες ειναι τα κινητα?? μια ανεβαινουν μια πεφτουν :hypno:

μαλλον ετοιμάζουν να βγάλουν το liquid e και διωχνουν το stock

μαλλον ετοιμάζουν να βγάλουν το liquid e και διωχνουν το stock

Το οποιο δεν εχει hardware διαφορες απο οτι εχω δει ε?

A και θα χρειαστω καποιον να μου πει με ΡΜ πως να βαλω καποιο gps προγραμμα (NDrive), με "νομιμο" τροπο παντα ε:)

Edited by demolition22

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Πάλι άλλαξαν οι τιμές. Σαν τα spread ένα πράμα (επίκαιρο).

304 το λευκό, 320 τελική. ΓΜΤ. Πάνω που ψηνόμουνα.

http://www.expansys.com.gr/s.aspx?sid=24891081&search=acer%20liquid

Κωνσταντίνος

• The title was changed to Acer Liquid