Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι εγώ το έχω ήδη, ξέρω ποιοι το πουλάνε απλά η συσκευασία του φίλου docteo μου εκανε εντύπωση.

Μήπως πρέπει να το επισημάνουμε στο κοινό του φόρουμ?

Παιδιά αναφέρομαι στο κουτί το οποίο δεν έχει τα διακριτικά της Google. Λιγο παράξενο δεν είναι αυτό?

Seriousness is the only refuge of the shallow !!! ;)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για την ενημέρωση 176.44.1 en GB. την βάζω και αν δω κάποια διαφορά ενημερώνω.

http://i.ebayimg.com/00/s/NTAwWDUwMA==/z/KLAAAOxyGwNTCl22/$_1.JPG

που θα βρω βρε παιδια ενα τετοιο κοκκινο σε λογικη τιμη? 15 ευρω και πανω το εχουν στο μπει... :X

μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για την ενημέρωση 176.44.1 en GB. την βάζω και αν δω κάποια διαφορά ενημερώνω.

ήρθε και σε μένα.

Πως μπορώ να πάρω backup τις εφαρμογές ώστε να κάνω εγκατάσταση με factory reset?

ήρθε και σε μένα.

Πως μπορώ να πάρω backup τις εφαρμογές ώστε να κάνω εγκατάσταση με factory reset?

γιατί να κάνεις reset? είχες τίποτα προβλήματα;ειναι πολύ μικρή η αναβάθμιση.ουτε τώρα έκανα reset ούτε στην kitkat.εννοείς backup ολόκληρες τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους;αν ναι νομίζω χρειάζεσαι root.

ήρθε και σε μένα.

Για backup χωρίς root : Helium

Είναι λίγο σπασα@@κο αλλά στο τέλος κάνεις δουλειά σου

γιατί να κάνεις reset? είχες τίποτα προβλήματα;ειναι πολύ μικρή η αναβάθμιση.ουτε τώρα έκανα reset ούτε στην kitkat.εννοείς backup ολόκληρες τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους;αν ναι νομίζω χρειάζεσαι root.

Εχω προβλήματα με την μπαταρία. Ενω στην αρχή δεν είχα, κάνοντας factory reset για να να καθαρίσω κάποια υπολείμματα εγκαταστάσεων, πέρασα προφανώς και κάποια εφαρμογή που μου τρώει την μπαταρία. Να σκεφτείς το βράδυ σε airplane mod μπορεί να φάει και 8-10%. Εχει κάποιος άλλος ανάλογο πρόβλημα?

Πειτε εντυπωσεις απο το νεο update...

δεν έχω παρατηρήσει κάποια φοβερή αλλαγή.ισως το σήμα να έχει μια μικρή βελτίωση.εννοω σε 3g.δηλαδή πριν,στο σπίτι είχα 3 με 4 γραμμές.επαιζε συνέχεια.τωρα είναι συνεχώς φουλ.

edit: πλέον λειτουργεί και το USB otg

Edited by nasos_79

Μετά το update σταμάτησαν να λειτουργούν τα Mobile data(WIND).

Internet μόνο μέσω wifi συνέβει σε άλλον;

Μπήκες να δεις στις ρυθμίσεις αν έχει αλλάξει τίποτα ή αν έχει σβηστεί κάποιο πεδίο?

Google Pixel 5

Χθες δοκίμασα για πρώτη φορά 3G.Πήγα να ανεβάσω ένα βιντεάκι στο FB και μετά από λίγο μου ζήτησε PIN.Μου το έκανε 3-4 φορές και στο τέλος ακύρωσα το ανέβασμα.Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?/Έχω Vodafone

Χθες δοκίμασα για πρώτη φορά 3G.Πήγα να ανεβάσω ένα βιντεάκι στο FB και μετά από λίγο μου ζήτησε PIN.Μου το έκανε 3-4 φορές και στο τέλος ακύρωσα το ανέβασμα.Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?/Έχω Vodafone

Λογικά με το καινούριο update που έχει αρχίσει να ρολάρει απο χθες είτε θα σου διορθωθεί εντελώς αυτό ή θα σου το κάνει πιο αραιά. Υπήρξε θέμα γι αυτό με συγκεκριμένους συνδρομητές Vodafone κυρίως και έβγαλαν γρήγορα το patchακι :)

Ρε παιδια εχει εργοστασιακη ζελατινα πανω το κινητο γιατι γεμιζει πολυ σκονη:O

Παιδιά όσοι βάλατε το update μια γρήγορη ερώτηση: Το έβαλα το πρωί και είναι όλα καλά προς το παρόν. Μετά το update εϊδα ότι η φωτεινότητα της οθόνης δεν ήταν πλέον στο αυτόματο. Δεν θυμάμαι αν το είχα βάλει εγώ έτσι ή αν μπήκε μόνο του με το update (που δε νομίζω!). Πείτε μου! Ευχαριστώ!

Παιδιά όσοι βάλατε το update μια γρήγορη ερώτηση: Το έβαλα το πρωί και είναι όλα καλά προς το παρόν. Μετά το update εϊδα ότι η φωτεινότητα της οθόνης δεν ήταν πλέον στο αυτόματο. Δεν θυμάμαι αν το είχα βάλει εγώ έτσι ή αν μπήκε μόνο του με το update (που δε νομίζω!). Πείτε μου! Ευχαριστώ!

σε μένα κανονικά όπως την είχα την φωτεινότητα.

Εχω προβλήματα με την μπαταρία. Ενω στην αρχή δεν είχα, κάνοντας factory reset για να να καθαρίσω κάποια υπολείμματα εγκαταστάσεων, πέρασα προφανώς και κάποια εφαρμογή που μου τρώει την μπαταρία. Να σκεφτείς το βράδυ σε airplane mod μπορεί να φάει και 8-10%. Εχει κάποιος άλλος ανάλογο πρόβλημα?

Ειναι γνωστο προβλημα του κινητου . Το εχω και εγω.

Υπαρχει θρεντ στο χ-ντ-α Tricky Idle battery drain problem

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2654180

Δεν ειναι σταθερο. Αλλοτε το κανει και αλλοτε οχι.

Ψαχνουμε να βρουμε την αιτια.

Αν στο κανει με ενα ριμπουτ σταματα, μεχρι καποια στιγμη να το ξανακανει.

Καποιοι λενε οτι ισως να μενει το τζι-πι-ες ανοιχτο,

Καλησπέρα στην κοινότητα

τί βαθμό βάζετε στο moto g, το συστήνετε ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Καλησπέρα στην κοινότητα

στα χρηματα αυτα ειναι οτι καλυτερο.οποτε σε σχεση τιμης αποδοσης 9/10!μονο σε ελειψη μνημης υστερει(micro sd)και η καμερα δεν ειναι κατι φοβερο αλλα κανεις την δουλεια σου

Καλησπέρα στην κοινότητα

καλησπέρα. στο συστήνω ανεπιφύλακτα. βαθμός 9/10 :)

Ήρθε σήμερα και η αναβάθμιση που επαναφέρει το USB OTG στο KitKat (συν κάτι άλλα μπαλώματα στο mobile internet και στην ποιότητα κλήσης)

Καλησπέρα στην κοινότητα

το καλύτερο τηλέφωνο για τα λεφτά του (υποκειμενικά 10/10 :) ) αντικειμενικά 9/10

οι μονοί συμβιβασμοί που πρέπει να κάνεις είναι η κάμερα (που για μένα είναι μια χαρά) και η κάρτα sd (με το 16gb θα είσαι ποιο άνετα)

μου ήρθε και έμενα το πατσάκι τις moto :)

• The title was changed to Moto G