an8rwpofagos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Η έλλειψη του Gesture typing από το πληκτρολόγιο οφείλεται στο γεγονός ότι το Moto G έχει εγκαταστημένη την AOSP έκδοση του πληκτρολογίου και όχι την έκδοση από το play store. Δεν έχει καμία σχέση με το update και το factory reset. Δεκτο, αλλα γιατι να μην με αφηνει να την εγκαταστησω απο το play store τοτε και να πρεπει να κανω "ταρζανιες"? Στο Ν4 ενος φιλου το ειχε κανονικα το google keyboard. Δεν εγινε τιποτα απλα ειναι λιγο μουφα. Τωρα μενει να ανακαλυψουμε αμα το LED εχει τελικα αλλα χρωματα περα απο ασπρο. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τώρα που βγήκε google edition θα είναι εύκολη η μετατροπή σε αυτή από την απλή έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τώρα που βγήκε google edition θα είναι εύκολη η μετατροπή σε αυτή από την απλή έκδοση? Δεν αξίζει ρε παιδιά, ίδιο πράγμα είναι.. Το non-gpe έχει κανά 2 apps της moto τα οποία σιγά τα λάχανα.. Δεν βάζει bloatware η moto.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_31 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Update done 174.44.9.falcon_umts.Retail.en.GB from Amazon UK και εδώ τα ίδια, ήρθε πρωί πρωί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Δεν αξίζει ρε παιδιά, ίδιο πράγμα είναι.. Το non-gpe έχει κανά 2 apps της moto τα οποία σιγά τα λάχανα.. Δεν βάζει bloatware η moto.. Root & custom roms για την κοινη εκδοση παιζουν εξισου ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Root & custom roms για την κοινη εκδοση παιζουν εξισου ευκολα? unlocked bootloader έχει, σε λίγο το xda θα κάνει πάρτυ.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 κάθονται καλά στα αυτιά σου; Ακόμα και όταν τρέχεις; Ακόμα δεν τα έχω παραλάβει.Θα σου πω όταν έρθουν.Πάντως υπάρχουν σίγουρα καλύτερα αλλά πάρα πολύ ακριβότερα... Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εγω δοκιμασα κατι samsung που εχω.Οταν τα βαλω μεχρι μεσα δεν ακουγεται απο το ενα αυτι.Ξερει κανεις κανενα ζευγαρι ακουστικων με μικροφωνο που ειναι σιγουρα συμβατα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εγω δοκιμασα κατι samsung που εχω.Οταν τα βαλω μεχρι μεσα δεν ακουγεται απο το ενα αυτι.Ξερει κανεις κανενα ζευγαρι ακουστικων με μικροφωνο που ειναι σιγουρα συμβατα?? Σίγουρα υπάρχουν αυτά: http://www.motorola.com/us/accessories-headphones-speakers/ Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σίγουρα υπάρχουν αυτά: http://www.motorola.com/us/accessories-headphones-speakers/ Ωχ και εσύ Χιώτης ε???Χαχα.Ακρίβα ρε συ.Πολύ ακριβά :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Μπορείς να τσεκάρεις κι εδώ: http://www.mobilefun.co.uk/cat/Motorola-Moto-G-Clearance.htm?event=clearance&show_all=1 ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωχ και εσύ Χιώτης ε???Χαχα.Ακρίβα ρε συ.Πολύ ακριβά :p :p Κι εσύ το ίδιο??? Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Οταν βγαζω μια φωτο μου παει αυτοματα στο google+ στις φωτο μπορει να το κανω να μην πηγαίνει εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Μπορείς να τσεκάρεις κι εδώ: http://www.mobilefun.co.uk/cat/Motorola-Moto-G-Clearance.htm?event=clearance&show_all=1 ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εσύ το ίδιο??? Aχα!Εδω κατι κανουμε :p Μαλλο αυτα θα τσιμπησω!!Ευχαριστω:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Η SIM που παίρνει είναι microsim σαν αυτή που παίρνει το iphone4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Οταν βγαζω μια φωτο μου παει αυτοματα στο google+ στις φωτο μπορει να το κανω να μην πηγαίνει εκει? Κλείνεις το auto backup του Google+ @kinezos69 Ναι, η ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδια μαλλον θα ειμαι και γω κατοχος του moto g! μια χαζη ερωτηση στους ηδη κατοχους! βαλατε nova launcher ή μεινατε με τον στοκ του μοτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδια μαλλον θα ειμαι και γω κατοχος του moto g! μια χαζη ερωτηση στους ηδη κατοχους! βαλατε nova launcher ή μεινατε με τον στοκ του μοτο? Εγώ ακόμα με τον στοκ είμαι. Όταν βαρεθώ ίσως βάλω κανέναν Nova/Yandex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εγώ ακόμα με τον στοκ είμαι. Όταν βαρεθώ ίσως βάλω κανέναν Nova/Yandex πες μου οτι παει ΣΦΑΙΡΑ?? :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 πες μου οτι παει ΣΦΑΙΡΑ?? :):):):) Φυσικά και πάει σφαίρα. Οι μόνες καθυστερήσεις είναι λόγω αργού internet:-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδια μαλλον θα ειμαι και γω κατοχος του moto g! μια χαζη ερωτηση στους ηδη κατοχους! βαλατε nova launcher ή μεινατε με τον στοκ του μοτο? To μαλλον δεν το επιασα :p Βαλε Action Launcher Εναλλακτικος και με βαση τα swipe ειναι πιο φυσικος τρόπος αλληλεπιδρασης με την συσκευη απο το "πατημα" στην οθονη ;) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδια μαλλον θα ειμαι και γω κατοχος του moto g! μια χαζη ερωτηση στους ηδη κατοχους! βαλατε nova launcher ή μεινατε με τον στοκ του μοτο? Με nova launcher απλά αποκτά...υπερηχητική ταχύτητα! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η SIM που παίρνει είναι microsim σαν αυτή που παίρνει το iphone4? Ναι σαν του iphone 4/4s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τί είναι το nova launcher εεεεεε???? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όταν αγοράζω κάτι από το εξωτερικό αυτό που μου αρέσει με τις courier είναι: Τοποθεσία Ημερομηνία Τοπική ώρα Δραστηριότητα Milano, Italy 15.01.2014 12:00 Σάρωση άφιξης Barking, United Kingdom 14.01.2014 3:45 Σάρωση αναχώρησης 14.01.2014 0:06 Σάρωση άφιξης Luton, United Kingdom 13.01.2014 23:00 Σάρωση αναχώρησης 13.01.2014 18:06 Σάρωση προέλευσης United Kingdom 13.01.2014 10:47 Έγινε επεξεργασία της παραγγελίας: Έτοιμη για την UPS Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 180mb περίπου, κατεβαίνει τώρα! 4.4 είναι αυτό ε? Αγορασμένο από Αγγλία απο phones4u! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Aχα!Εδω κατι κανουμε :p Μαλλο αυτα θα τσιμπησω!!Ευχαριστω:rolleyes: Αν έχεις μηχανή μπορείς να αγοράσεις και αυτά: http://www.amazon.co.uk/Stereo-Motorcycle-Speaker-Headphones-Extension/dp/B00B09HSAA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1389819336&sr=8-1&keywords=Headphones+for+motorcycle+helmet Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2014 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Κατάφερα τελικά να παραγγείλω το moto g (16gb) από το αγγλικό Άμαζον. Μόνο που ακόμα δεν έγινε dispatch και γράφει ότι θα μου στείλουν e-mail σχετικά την ημερομηνία αποστολής και παράδοσης. Το μοντέλο υπάρχει σε απόθεμα. Αυτό που με προβληματίζει λιγάκι είναι το θέμα με την εγγύηση που ρώτησα και πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts