Blokatos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μια ερωτηση, το γυαλι μπροστα απο την οθονη (gorilla glass νομιζω) ισχυει οτι ειναι πολύ δυσκολο να γρατζουνηθεί και γενκά οτι δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις screen protector? Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Κανένας αξιόπιστος κάτοχος δεν φαίνεται να έχει ισχυριστεί ότι έχει πάρει 4.4.2 σε βρετανικό Moto G. Αγορασμένα και τα 2 από το Αγγλικό Expansys, στο ένα έχει έρθει γύρω στις 3-4 ημέρες, στο άλλο τπτ. Επειδή το έψαξα, σε αυτό που μου ήρθε το στοκ ήταν προορισμένο εξ'αρχής για την Γερμανία αλλά κάπως βρέθηκε στο expansys UK. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Σας ενοχλεί που τα πλήκτρα εντολών είναι στην οθόνη και όχι πάνω στην συσκευή; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Σας ενοχλεί που τα πλήκτρα εντολών είναι στην οθόνη και όχι πάνω στην συσκευή; Καθόλου. Συνηθίζονται εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjonny Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) To screen-protector δεν χρειάζεται για την προστασία της οθόνης από σκόνες, υγρά και οινοπνευματώδη ποτά γιατί προφανέστατα αυτά την αφήνουν παντελώς αδιάφορη, εκτός αν εισχωρήσουν στο εσωτερικό της συσκευής πράγμα που ούτε η ζελατίνα μπορεί να αποτρέψει! Τα ποτά δεν θολώνουν τα φτηνοπότηρα που μας τα σερβίρουν, το Gorilla Glass θα θολώσουν; :blink: Η ζελατίνα χρειάζεται για να προστατέψει τις οθόνες από το ένα ιδιαίτερα σκληρό υλικό που δεν δείχνουν στα βίντεο, που βρίσκεται παντού, σε κάθε τσέπη...του κόκκους άμμου! Δεν την γλυτώνετε με τίποτε! ;) Μιλησα γενικα για οθονες αφης :p Συμφωνω με αυτα που λες, αλλα και παλι προσωπικα, ενα screen protector θα εβαζα ασχετα με την αντοχη της οθονης. Τουλαχιστον για τη σκονη και για καμια τυχον μελλοντικη βουτια του κινητου απο το χερι ή απο τη τσεπη, στον δρομο.Παντως, ναι μεν ειναι πολυ πιο δυσκολο να γρατζουνιστει το cgg3 αλλα μπορει να γρατζουνιστει πιστευω υπο καποιες συνθηκες (π.χ υψος,γωνια και υλικο πανω στο οποιο μπορει να πεσει).Αλλα και ετσι να μην ειναι, δεν θα ηθελα να μου συμβει κατι και να το μαθω τοτε ! :p Edit : Κανενα benchmark εχει κανει κανεις να δουμε ? Edited January 10, 2014 by jjonny Παράθεση LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Edit : Κανενα benchmark εχει κανει κανεις να δουμε ? http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-review-1021p5.php :) Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-review-1021p5.php :) antutu, από 17κάτι μέχρι 18κάτιλίγα (με την κιτκατι το 18αρι). Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjonny Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-review-1021p5.php :) 17214 στο antutu και απο πανω xperiaZ ? Τρομερο ! :) Ειδα τα link που εδωσες απο το youtube παραπανω. Το κινητο δεν επαθε κατι με το μαχαιρι, τα κλειδια και το νομισμα, αλλα εγω που το εβλεπα επαθα λιγο ! :lol: Παράθεση LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Αυτό είπα. Ότι τα βρετανικά δεν έχουν πάρει ενώ τα γερμανικά την πήραν. Γι αυτό κι εγώ φλασάρισα στο βρετανικό μου κινητό την γερμανική 4.3 που πήρε κατόπιν την 4.4.2. Βρετανικά G έχουν πάρει προς το παρόν την kitkat μόνο units προορισμένα για την Tesco (ό,τι νάναι, supermarket παίρνει πρώτα την kitkat)..:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Βρετανικά G έχουν πάρει προς το παρόν την kitkat μόνο units προορισμένα για την Tesco (ό,τι νάναι, supermarket παίρνει πρώτα την kitkat)..:lol: Απο κει λεω να το τσιμπησω. Μου εχουνε πει τα καλυτερα για το tesco. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Aναφέρεσαι στον ένα και μοναδικό που το έγραψε στο XDA. Τέλος πάντων, δεν το βρίσκω και πολύ καλή ιδέα να πάρει κάποιος αυτήν την έκδοση με το (ελάχιστο) branding. Τσουκ, αναφέρομαι σε αυτά που μου μετέφεραν από την Motorola. Ποιο branding, δεν υπάρχει τίποτα, η Tesco ούτε καν δικό της δίκτυο δεν έχει, πάνω στην Ο2 κάθεται.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παιδια, το τηλεφωνο με εχει εντυπωσιασει τοσο για τα χρηματα που ζηταει, που πλεον το εχω για βασικη συσκευη. Μηπως εχει βρει κανεις θηκη - ζελατινα καπου στην Αθηνα? Αν όχι κι εχει καποιος περίσσευμα για να την αγορασω αμεσα ας μου στειλει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ποσο καιρό έκανε να ερθει απο amazon.co.uk?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Για επισκεφτείτε λίγο πάλι το θέμα της κάμερας :p Σε σχέση με του N4 τι λέει; Αν ξέρει κανείς και με του Neo V ας πει (για να πιάσουμε και 5άρα με 5άρα) Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 καλυτερη από του Ν4. Επισης η οθονη κι αυτή ανωτερη. Βαλε και την αρκετα ανωτερη μπαταρια και την πολύ χαμηλοτερη τιμη και παρα πολύ καλη ποιοτητα κατασκευης και αισθηση στο χερι και εχεις το κινητο που κανει πλακα σε χαμηλη και μεσαια κατηγορια στον ανταγωνισμο... Εγω παρελαβα 16αρι από εξπανσυς, χθες εφερε 500 κομματια κι ειχε παραγγελιες για 1300 (για ολη την Ευρωπη), μονο για την τελευταια εβδομαδα. Τα νουμερα είναι αληθινα και αρκούντως εντυπωσιακα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 με εξισου δελεαστικη τιμη θα ηθελα να δω και το moto x..θα βλέπαμε τοτε n5 η moto x? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματά σας και σκέφτομαι να το παραγγείλω από amazon μαζί με armband και screenprotector.Πριν όμως οριστικοποιήσω την παραγγελία θα ήθελα να μου απάντήσετε (όποιος μπορεί) σε κάποια ερωτήματα δεδομένου ότι ζω στη Χίο. 1)Αν το κινητό εμφανίσει πρόβλημα υπάρχει αντιπροσωπεία για να το στείλω ή υπάρχει σέρβις στιλ αρβατο? 2)Έχω κολλήσει με το csr racing που είναι παιχνίδι 3d.Θα το τρέχει άνετα ή θα κολλάει? 3)Δεδομένου ότι γενικά δε πειράζω τα κινητά μου με rooting κλπ η μπαταρία του θα κρατάει καμιά μέρα? 4)Δε θέλω να χρησιμοποιώ το 3g.Θα έχω καλό σήμα(συνήθως βέβαια εδώ μας λαλάει η Τουρκία με τα δίκτυά της)? 5)Το κουτί δεν έχει μέσα earphones?Αν δεν έχει τί μου προτείνετε να πάρω? 6)Έχετε ή γνωρίζετε αν υπάρχουν προβλήματα με το λογισμικό του? 7)Αν θελήσω να δω καμιά ταινία η μπαταρία θα κρατήσει? 8)Ήθελα πολύ να πάρω το LG E975 αλλά δε θα ήθελα να διαθέσω €340.Πιστεύετε ότι θα είναι κακή επιλογή όταν το ένα έχει 1gb ram ενώ το lg 2gb ram? 9)Αν το πάρω από Αγγλία θα έχω Ελληνικό μενού και Ελληνικό sms (να γράφω μηνύματα εννοώ)? 10)Αν το πάρω από Αγγλία μου προτείνετε να προσέξω ή να ελέγξω ή να αποφύγω κάτι κατά τη κρίση σας? Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά για εμένα τα λεφτά (ακόμα και τα €200) θα μου φανούν...Οπότε καταλαβαίνετε ότι στηρίζομαι κυρίως στη γνώμη σας. Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματά σας και σκέφτομαι να το παραγγείλω από amazon μαζί με armband και screenprotector.Πριν όμως οριστικοποιήσω την παραγγελία θα ήθελα να μου απάντήσετε (όποιος μπορεί) σε κάποια ερωτήματα δεδομένου ότι ζω στη Χίο. 3)Δεδομένου ότι γενικά δε πειράζω τα κινητά μου με rooting κλπ η μπαταρία του θα κρατάει καμιά μέρα? 4)Δε θέλω να χρησιμοποιώ το 3g.Θα έχω καλό σήμα(συνήθως βέβαια εδώ μας λαλάει η Τουρκία με τα δίκτυά της)? 5)Το κουτί δεν έχει μέσα earphones?Αν δεν έχει τί μου προτείνετε να πάρω? 6)Έχετε ή γνωρίζετε αν υπάρχουν προβλήματα με το λογισμικό του? 7)Αν θελήσω να δω καμιά ταινία η μπαταρία θα κρατήσει? 8)Ήθελα πολύ να πάρω το LG E975 αλλά δε θα ήθελα να διαθέσω €340.Πιστεύετε ότι θα είναι κακή επιλογή όταν το ένα έχει 1gb ram ενώ το lg 2gb ram? 9)Αν το πάρω από Αγγλία θα έχω Ελληνικό μενού και Ελληνικό sms (να γράφω μηνύματα εννοώ)? 10)Αν το πάρω από Αγγλία μου προτείνετε να προσέξω ή να ελέγξω ή να αποφύγω κάτι κατά τη κρίση σας? Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά για εμένα τα λεφτά (ακόμα και τα €200) θα μου φανούν...Οπότε καταλαβαίνετε ότι στηρίζομαι κυρίως στη γνώμη σας. 3) http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-review-1021p3.php. Με μία ώρα κλήσεις, μία ώρα βίντεο και μία ώρα σερφάρισμα το GSM Arena δίνει πάνω από δύο μέρες για την μπαταρία. Η μέχρι τώρα χρήση μου δείχνει ότι έτσι έχουν τα πράγματα... 4) Σήμα μέχρι στίγμης καμπάνα παντού. Επίσης να πω ότι έχει εξαιρετική λήψη WiFi! 5) http://www.amazon.com/Sony-MDR-570LP-BLK-Headphones-Black/dp/B00385XTX4 6) Δεν γνωρίζω ούτε έχω κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό του. Πετάει! 7) Δες την απάντηση 3... 8) Τα Gb RAM από μόνα τους πολλές φορές δεν λένε πολλά. Αν το LG που αναφέρεις έχει βαριά πράγματα να τρέξει, μπορεί τα 2 Gb να μην του είναι αρκετά. Μέχρι στιγμής και με παιχνίδια, Youtube, εφαρμογές, weather widget ανοιχτά, δεν έχω κανένα κόλλημα. 9) Από Αγγλία το πήρα και έχει ελληνικά και σε μενού και σε μηνύματα και σε πληκτρολόγιο, παντού. Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω να σου απαντήσω, ίσως κάποιος συνφορουμίτης να μας διαφωτίσει. Ελπίζω να βοήθησα. :) Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Blokatos σε ευχαριστώ πολύ!Επειδή θα χρησιμοποιήσω το κινητό για τρέξιμο στο γήπεδο και θα το έχω με armband, θα ήθελα earphones και όχι headphones (ιδρώνω πάρα πολύ).Έχεις κάτι στο νου σου? Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 τσέκαρε αυτα jpk http://www.ebay.com/itm/NEW-Philips-SHQ3200-Sports-In-Ear-hook-headphones-Earphones-ActionFit-Waterproof-/221342916677?pt=US_Headphones&hash=item338910e045 διαφορετικα μπορεις να ρισκαρεις και με κανενα πιο φθηνο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 ευχαριστώ gsir.θα έχουν συμβατότητα με το moto?Πολλές φορές ενώ γράφουν ότι κάνουν για όλα ή σχεδόν όλα τα κινητά στη πράξη δε λειτουργούν σωστά... Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δε πιστεύω να χεις θέμα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δε πιστεύω να χεις θέμα.. Χωρίς να θέλω να σε κουράσω...Έχεις δει τα ερωτήματα που έθεσα πριν?Για τα 1 και 2 θα ήθελες να μου πεις τη γνώμη σου? Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 στο ενα εφοσον κυκλοφορει η συσκευη επισημα στην ελλαδα θα εχεις κι εδω εγγυηση αλλα δε ξερω με ποιον συνεργαζεται η αντιπροσωπεια για σερβις..αν το παρεις ομως απο το επισημο amazon θα σε καλυψουν αυτοι. βασικα αν ειχα σερβις την αρβατο στο αμαζον θα το εστελνα και παλι..πιστευω εισαι καλυμμενος απο θεμα εγγυηση.. στο 2 δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. τα παιχνιδια με αμαξια ειναι αρκετα απαιτητικα γιατι υπαρχει διαρκης κινηση..μονο ενας κατοχος μπορει να σου απαντησει σ αυτο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stereotype Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπερα παιδια! Το ζαχαρωνω κι εγω εδω και πολυ καιρο το Moto G και αποφασισα τελικα να αγορασω το 16αρι απο amazon.co.uk. Επειδη σκεφτομαι να το παραγγειλω αυριο Σαββατο, γνωριζει κανεις αν κανουν αποστολη τα Σαββατα? Κι αν ναι, σε ποσες μερες περιπου φτανει Ελλαδα? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts