Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι εχει 2-3- ειδη .εγω εχω ματ στο razr I και clear στο 910 ,την ματ την εχω βολευτει και δεν την αλλαζω με τιποτα ,η clear sto 910 εχει κανει γραμμες αλλα στο i εχω θηκη με μπροστινο καπακι και μπορει να την εχει γλυτωσει απο αυτο αλλα την βλεπω ποιο στιβαρη ,τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

edit .παραθεση ηθελα να κανω,αν μπορει κανενας ας το φτιαξει .sory

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά σόρρυ το ξαναποστάρω γιατί δεν μου εμφανίζει όλο το μήνυμα. Ας διαγράψει κάποιος mod το προηγούμενο.

Ψάχνομαι για κινητό και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ το ΜΟΤΟ G.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.

1) Οι διαστάσεις πως σας φαίνονται; Γιατί το βλέπω κάπω μεγάλο. Στο χέρι κάθετε καλά;

2) Από χρήση για σερφάρισμα, τηλέφωνα, SMS, καμιά βιντεοκλήση και καμιά φώτο θα μείνω ευχαριστημένος;

3) Από μπαταρία με μέση χρήση πόσο κρατάει;

5) Έχει Eλληνική γραφή για τα sms, e-mail ή μέσω play store μπορούμε να βάλουμε εφαρμογή;

6) Από εγγύηση ισχύουν τα 2 χρόνια; Υπάρχει Ελληνική αντιπροσωπία;

7) Από UK αν το πάρουμε (16GB) κινητό+θήκη+ακουστικά+μεταφορικά πόσο πάει στο σύνολο;

Αυτά τα όλίγα. Το κινητάκι το βρίσκω σούπερ αν και με χαλάει λίγο το UI του. Μου φαίνεται φτωχό αν και με καμιά εφαρμογή θα το αλλάξω. Αν πέσει λίγο η τιμή το έχω χτυπήσει γιατί μου αρέσει πολύ.

Αλλά θα ήθελα και τις γνώμες σας τι σας αρέσει και τι όχι...

Ευχαριστώ

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Αν απο αυτα που διαβαζω ισχυει πως το moto X θα ερθει Ευρωπη τοτε ειχα αγιο, γιατι μεχρι τελος της εβδομαδας ειχα σκοπο να παραγγειλω το moto G !!! :lol: :D
LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960

Για το Μοτο X τι τιμη αναμενουμε λογικα, εχετε καμια ιδεα; Καλα τα 200 του G αλλα αν το Moto X παιζει σε τιμη μεχρι τα 350 θα το προτιμησω αν και μαλλον ειναι λιγο αισιοδοξο αυτο το σεναριο. Στις ΗΠΑ πλεον κανει $400 χωρις συμβολαιο οποτε το πολυ να κανει 400ε εδω το 16αρι με την τιμη αυτη ομως να ναι μετρια γιατι οι τιμες στην Ευρωπη ειναι πολυ πιο ανταγωνιστικες απ ο,τι στις ΗΠΑ και εδω πολλα καλα κινητα της ταξεως των 600ε τα βρισκουμε με 400 και κατι το πολυ.

Οποτε αν η Motorola θελει να χει ελπιδες γιατι το brand name της εδω δεν ειναι δυνατο και ενα Moto Maker δε φερνει την ανοιξη, τοτε θα ηλπιζα σε μια ελαφρως ανταγωνιστικη τιμη ή σε καποιας μορφης bump στα specs (να μην παρουμε το Moto X αλλα καποια ελαφρως βελτιωμενη εκδοση).

Ειναι λογικο να δουμε κατι απο αυτα αραγε;

Για το Μοτο X τι τιμη αναμενουμε λογικα, εχετε καμια ιδεα; Καλα τα 200 του G αλλα αν το Moto X παιζει σε τιμη μεχρι τα 350 θα το προτιμησω αν και μαλλον ειναι λιγο αισιοδοξο αυτο το σεναριο. Στις ΗΠΑ πλεον κανει $400 χωρις συμβολαιο οποτε το πολυ να κανει 400ε εδω το 16αρι με την τιμη αυτη ομως να ναι μετρια γιατι οι τιμες στην Ευρωπη ειναι πολυ πιο ανταγωνιστικες απ ο,τι στις ΗΠΑ και εδω πολλα καλα κινητα της ταξεως των 600ε τα βρισκουμε με 400 και κατι το πολυ.

Οποτε αν η Motorola θελει να χει ελπιδες γιατι το brand name της εδω δεν ειναι δυνατο και ενα Moto Maker δε φερνει την ανοιξη, τοτε θα ηλπιζα σε μια ελαφρως ανταγωνιστικη τιμη ή σε καποιας μορφης bump στα specs (να μην παρουμε το Moto X αλλα καποια ελαφρως βελτιωμενη εκδοση).

Ειναι λογικο να δουμε κατι απο αυτα αραγε;

Ελπιζω να παιχτουν καλες τιμες ακομα κι αν βγει καποιο ειδικο version για Ευρωπη. Διοτι το moto G υστερει σε RAM ενω το moto X σε πυρηνες επεξεργαστη. Και παρεπιπτοντως το Nexus 4 το βρισκεις σε ελληνικα καταστηματα 280-300 ευρω και ειναι 4πυρηνο με 2 Gb RAM και τελευταια εκδοση android, αρα δεν πιστευω οτι συμφερει τη motorola εφοσον ειναι πλεον Google Company να φερει το moto X ή καποιο version του στα 400 ευρω για παραδειγμα. Αλλα επειδη ποτέ δεν ξερεις τι γινεται, ιδωμεν !

αμα παραγγειλει κανεις screen protector σε ματ και clear και θελει να την κανουμε μαζι για να γλυτωσουμε κανενα μεταφορικο ας μου στειλει μηνυμα ,εγω θελω 6 τεμαχια σε ματ και αλλα 6 σε clear .εκτος και αν εχει κανενας και του εχει περισεψει ας μου πει να την αγορασω.

ευχαριστω

υς. ψαχνω και για usb otg ,ισχυει και γιαυτο

Εγω ενδιαφερομαι!!Στειλε μου link και pm ;-)

Παιδια πως σας φαινεται??http://www.ebay.com/itm/Red-NILLKIN-Luxury-Leather-Case-Cover-Holster-For-Motorola-Moto-G-PHONE-XT1032-/310839257682?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item485f76aa52

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Παιδια πως σας φαινεται??http://www.ebay.com/itm/Red-NILLKIN-Luxury-Leather-Case-Cover-Holster-For-Motorola-Moto-G-PHONE-XT1032-/310839257682?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item485f76aa52

Οι θήκες Nillkin είναι πολύ ποιοτικές. Περίμενα να βγάλουν για το Μoto G αλλά αν και μ'αρέσει η παρακάτω

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-MOTO-G-1-Case-Hard-Back-Matte-Cover-Skin-Screen-Protector-4-Motorola-/291047660982?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item43c3caddb6

το σκέφτομαι αν θα την αγοράσω γιατί αφήνει ακάλυπτο το πάνω και κάτω μέρος της οθόνης σε αντίθεση με μια απλή φτηνή κλασική θήκη που αγόρασα από eBay πριν έρθει το τηλέφωνο.

Παιδιά σόρρυ το ξαναποστάρω γιατί δεν μου εμφανίζει όλο το μήνυμα. Ας διαγράψει κάποιος mod το προηγούμενο.

Ψάχνομαι για κινητό και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ το ΜΟΤΟ G.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.

1) Οι διαστάσεις πως σας φαίνονται; Γιατί το βλέπω κάπω μεγάλο. Στο χέρι κάθετε καλά;

2) Από χρήση για σερφάρισμα, τηλέφωνα, SMS, καμιά βιντεοκλήση και καμιά φώτο θα μείνω ευχαριστημένος;

3) Από μπαταρία με μέση χρήση πόσο κρατάει;

5) Έχει Eλληνική γραφή για τα sms, e-mail ή μέσω play store μπορούμε να βάλουμε εφαρμογή;

6) Από εγγύηση ισχύουν τα 2 χρόνια; Υπάρχει Ελληνική αντιπροσωπία;

7) Από UK αν το πάρουμε (16GB) κινητό+θήκη+ακουστικά+μεταφορικά πόσο πάει στο σύνολο;

Αυτά τα όλίγα. Το κινητάκι το βρίσκω σούπερ αν και με χαλάει λίγο το UI του. Μου φαίνεται φτωχό αν και με καμιά εφαρμογή θα το αλλάξω. Αν πέσει λίγο η τιμή το έχω χτυπήσει γιατί μου αρέσει πολύ.

Αλλά θα ήθελα και τις γνώμες σας τι σας αρέσει και τι όχι...

Ευχαριστώ

1) Είναι σωστές. Κανένα πρόβλημα στο χειρισμό

2) Στην χρήση λειτουργεί απροβλημάτιστα και αεράτα σε όλα όσα αναφέρεις. Για τις φωτό, είμαι ικανοποιημένος από την κάμερα απλά νυχτερινές λήψεις χωρίς φλας έχουν λίγο παραπάνω noise.

3) H μπαταρία κρατάει περισσότερο από ότι θα περίμενα...

5) Ελληνικά έχει κανονικότατα.

6) Δεν ξέρω.

7) Δεν ξέρω.

Τι μου αρέσει;

Είναι τοπ κινητό για όσους ακούν μουσική, είτε με ακουστικά ή χωρίς. Πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Είναι ίσως το πρώτο Motorola εδώ και χρόνια που το θεωρώ όμορφο και στιλάτο. Καλά τα Droid αλλά overdesigned κατά την άποψη μου.

Πολύ καλή οθόνη και φιλικό UI. Ειδικά το άνοιγμα της κάμερας από lock screen με ένα swype είναι πολύ βολικό.

Μεγάλο ατού επίσης είναι και το flip case της Motorola. Αντικαθιστά το power button καθώς με ένα άνοιγμα σου ανάβει την οθόνη και με το κλείσιμο την σβήνει.

Συνολικά θεωρώ ότι είναι κορυφή το G και μπορώ να πω ότι και +50 ευρώ να είχε πάλι θα το επέλεγα.

Edited by Blokatos
To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Οι θήκες Nillkin είναι πολύ ποιοτικές. Περίμενα να βγάλουν για το Μoto G αλλά αν και μ'αρέσει η παρακάτω

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-MOTO-G-1-Case-Hard-Back-Matte-Cover-Skin-Screen-Protector-4-Motorola-/291047660982?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item43c3caddb6

το σκέφτομαι αν θα την αγοράσω γιατί αφήνει ακάλυπτο το πάνω και κάτω μέρος της οθόνης σε αντίθεση με μια απλή φτηνή κλασική θήκη που αγόρασα από eBay πριν έρθει το τηλέφωνο.

Για τα screen protector της εταιρειας ξερουμε τιποτα??Βρηκα αυτο και ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω http://www.ebay.com/itm/Screen-Protector-For-MOTO-G-XT1032-Nillkin-Anti-Explosion-Tempered-9H-Hardness-/281240784029?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item417b41cc9d

Χρειαζεται τακτικη αλλαγη η το βαζεις μια φορα για παντα ?? :P

Είμαστε λίγο offtopic, αλλά επειδή έχουμε τη τύχη να σ έχουμε σ αυτό το νήμα, πια λες να είναι η αρχική τιμή του MOTO Χ;

"Σε χαμηλότερα επίπεδα από τον ανταγωνισμό", είναι η απάντηση.. Επίσης, δεν ξέρουν ακόμα να θα έρθει Ελλάδα, το μόνο σίγουρο ειναι πως για αρχή θα κυκλοφορήσει στην Βρετανία.

Google Pixel 5

Το θεμα βεβαια φιλε Shuffle ειναι το πώς οριζεται ο ανταγωνισμος, γιατι ανταγωνισμος λογικα δεν ειναι η τιμολογιακη πολιτικη των flagships τυπου S4/G2/One αλλα κατι πιο κοντα στην κατηγορια του Nexus 5. Αν ισχυει το 2ο τοτε εχει καλως.

Δεν θελω να πιστευω παρολο που μιλαμε για ποιοτητα οσον αφορα το moto X, οτι ενα διπυρηνο θα ειναι κοντα στην τιμη ενος nexus τα οποία ειναι τετραπύρηνα. Αυτο το βλεπω σαν ιεροσυλια :p

Αν σημερα εφτιαχναν το moto G με 2gb Ram θα το επαιρνα "χτες" :)

Edited by jjonny

Το Ν5 ομως το 16αρι κανει $350 και το Moto X $400 και αυτο μετα το price drop που ισχυει απο 1/1/14 γιατι πριν ηταν ακομα πιο ακριβο το X. Tα specs δεν καθοριζουν τοσο αυστηρα την τιμη ενος κινητου, η Motorola παει να πουλησει εργονομια/design/customization/πρακτικοτητα τελοσπαντων και δε διαφωνω καθολου με αυτο, απλα πιστευω πως δεν ειναι ακομα σε θεση να καθοριζει τασεις και γι' αυτο το Moto X δεν ειχε την αναμενομενη απηχηση στην Αμερικη εστω..

Με το Moto G απεναντιας μπορει να καθιερωθει σε πολλες αγορες, ελπιζω λοιπον να βρουν και μια καλη συνταγη για τις πιο mid/high end προτασεις τους.

Μακαρι να βρεθει η σωστη συνταγη γιατι τα εχω βαλει στο ματι αυτα τα κινητα. Δεν το ηξερα οτι το X δεν ειχε μεγαλη απηχηση ! Εχουμε μαθει γιατι ? Ηταν θεμα του πως το πλασσαραν ή υπηρχε καποιο προβλημα με το μοντελο ?

ΠΡΟΣ Blokatos

Εσύ από που το πήρες και πόσο; Μαζί με ακουστικά και θήκη;

Κάτι ακόμα επειδή το έχεις αγοράσει. Μπορείς να αλλάξεις το φόντο της οθόνης σε άσπρο αντί σε μαύρο που είναι τώρα; Δηλαδή αντίθεση άσπρο μαυρο (φόντο-γραμματοσειρά)

Μεγάλο ατού επίσης είναι και το flip case της Motorola. Αντικαθιστά το power button καθώς με ένα άνοιγμα σου ανάβει την οθόνη και με το κλείσιμο την σβήνει.

Εδώ τι εννοείς;

Edited by karlosamos
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Το Nexus (η τιμη του βασικα) ειναι ξεχωριστη περιπτωση. Ολοι ξερουμε οτι η Google πουλαει χαμηλα για πολλους και διαφορους λογους (μην το αναλυσουμε εδω γιατι ηδη εχουμε ξεφυγει απο το θεμα). Επισης, αλλο τιμη απο Play Store και αλλο τιμη Ελλαδος οταν ερθει.

karlosamos@ Δες στο 0:20

Για τα screen protector της εταιρειας ξερουμε τιποτα??Βρηκα αυτο και ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω http://www.ebay.com/itm/Screen-Protector-For-MOTO-G-XT1032-Nillkin-Anti-Explosion-Tempered-9H-Hardness-/281240784029?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item417b41cc9d

Χρειαζεται τακτικη αλλαγη η το βαζεις μια φορα για παντα ?? :P

Με screen protector και θήκη δεν θα παραφαίνεται "χοντρό" το κινητό;;;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Nexus (η τιμη του βασικα) ειναι ξεχωριστη περιπτωση. Ολοι ξερουμε οτι η Google πουλαει χαμηλα για πολλους και διαφορους λογους (μην το αναλυσουμε εδω γιατι ηδη εχουμε ξεφυγει απο το θεμα). Επισης, αλλο τιμη απο Play Store και αλλο τιμη Ελλαδος οταν ερθει.

karlosamos@ Δες στο 0:20

Στην ουσία είναι το πίσω μέρος του κινητού με μια δερμάτινη προέκταση που καλύπτει την οθόνη. Κατάλαβα σωστά; Αρα δεν δίνει κάποια επιπλέον προστασία σε ενδεχόμενη πτώση. Βάζεις μια μεβράνη στην οθόνη και καθάρισες.

Τι να λέει που είναι 2πύρηνο, το X?.. Στο AnTuTu για παράδειγμα σκοράρει σχεδόν 20Κ, βαθμός που τον έχουν τηλέφωνα με τον Snapdragon S4 Pro (N4, OPPO Find 5).. Μην το βλέπετε έτσι, ααα είναι dual core, άρα θα πρέπει να είναι φθηνότερο από quad core γιατί δεν το βλέπουν έτσι ούτε οι εταιρείες.. :p

To X έχει 399$ πλέον και είναι το μοναδικό, (iphone ρούφηξες?), που είναι όχι απλώς designed in the USA αλλά made in επίσης.. :p

Edited by Shuffle
Google Pixel 5

Χαιρετω την παρεα.μολις παρελαβα απο handec ενα moto g 16αρι. :) πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.το κινητο καθεται πολυ ωραια στο χερι,μου αρεσει πολυ η υφη στο καπακι της μπαταριας.η οθονη πολυ φωτεινη και το κινητο ειναι αρκετα γρηγορο.αυτα προς το παρον.

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους..εχτές παρέλαβα και εγώ στα χέρια μου το νέο μοτορόλα Μoto G 16g κατευθείαν απο την Αμερική στην πολύ καλή τιμή των 200 δολαρίων 160 ευρώ... το πρόβλημα μου μόνο είναι ότι δεν έχει Ελληνική γλώσσα στο μενού και λέω πως γίνεται αυτό;; δεν είμαι καλός γνώστης της αγγλικής ορολογίας και γλώσσας και θα με δυσκολέψει πάρα πολύ και ξενέρωσα μπορώ να σας πω...διάβασα κάποιες σελίδες στο φόρουμ αλλά δεν είδα κάπου να αναφέρετε αυτό......

Υ.Γ. και εμένα χωρίς ζελατίνα στο κουτί και χωρίς ταινία ήταν!

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους..εχτές παρέλαβα και εγώ στα χέρια μου το νέο μοτορόλα Μoto G 16g κατευθείαν απο την Αμερική στην πολύ καλή τιμή των 200 δολαρίων 160 ευρώ... το πρόβλημα μου μόνο είναι ότι δεν έχει Ελληνική γλώσσα στο μενού και λέω πως γίνεται αυτό;; δεν είμαι καλός γνώστης της αγγλικής ορολογίας και γλώσσας και θα με δυσκολέψει πάρα πολύ και ξενέρωσα μπορώ να σας πω...διάβασα κάποιες σελίδες στο φόρουμ αλλά δεν είδα κάπου να αναφέρετε αυτό......

Εχεις βαλει ελληνικη SIM και παρολα αυτα παραμενει στα αγγλικα το μενου;

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

δεν έχω βάλει καθόλου sim να σου πω την αλήθεια γιατί θέλει την Micro sim και εχτές το απόγευμα που το πήρα ήταν κλειστά τα μαγαζιά οπότε είπα να γράψω εδώ να μου πείτε!

ΠΡΟΣ Blokatos

Εσύ από που το πήρες και πόσο; Μαζί με ακουστικά και θήκη;

Κάτι ακόμα επειδή το έχεις αγοράσει. Μπορείς να αλλάξεις το φόντο της οθόνης σε άσπρο αντί σε μαύρο που είναι τώρα; Δηλαδή αντίθεση άσπρο μαυρο (φόντο-γραμματοσειρά)

Εδώ τι εννοείς;

Από amazon.uk, βγήκε στα 180 το τηλέφωνο και 30 το flip case.

Δεν ξέρω αν μπορώ να αλλάξω το φόντο σε άσπρο αλλά και να γίνεται, γιατί να το κάνω; Για να τρώει περισσότερη μπαταρία;

Όσον αφορά το flip case, δες το βίντεο που πόσταρε ο συνφορουμίτης στην προηγούμενη σελίδα... :)

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Απο αμερικη στο εστειλε καποιος η απο το αγορασες απο καποιο αλλο καταστημα;

Edited by alex999

Παραξενο, απ οσο γνωριζω το android σα λειτουργικο υποστηριζει την Ελληνικη μας γλωσσα.

• The title was changed to Moto G