Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ήδη την αυθεντική flip θήκη αλλά θέλω τις προτάσεις σας για:

1. Tempered glass ( μήπως εξέχει από το κινητό όμως ?)

2. Θήκη για το υπόλοιπο κινητό που να το καλύπτει πλήρως και να είναι όσο το δυνατόν πιο "μαζεμένη"

Κατά προτίμηση από ελληνικό κατάστημα.

Πάρε tempered glass εγώ πήρα ένα πάμφθηνο απ το ebay και είναι μια χαρά. Καμιά σχέση η αίσθηση της οθόνης σε σύγκριση με τα πλαστικά screen protectors. Μπορείς να πάρεις την grip shell. Εγώ έχω αυτή εδώ βέβαια http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Nillkin-Matte-Textured-Super-Shield-Hard-Case-Cover-for-Motorola-Moto-G-/161224547185?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2589bb5b71

που είναι πολύ καλή αν και αφήνει εκτεθειμένα τα κουμπιά!

OnePlus 3T, iPad mini 2

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάρε tempered glass εγώ πήρα ένα πάμφθηνο απ το ebay και είναι μια χαρά. Καμιά σχέση η αίσθηση της οθόνης σε σύγκριση με τα πλαστικά screen protectors. Μπορείς να πάρεις την grip shell. Εγώ έχω αυτή εδώ βέβαια http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Nillkin-Matte-Textured-Super-Shield-Hard-Case-Cover-for-Motorola-Moto-G-/161224547185?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2589bb5b71

που είναι πολύ καλή αν και αφήνει εκτεθειμένα τα κουμπιά!

Εχω ακριβώς τα ίδια κ η αίσθηση είναι παρά πολύ καλή.

Το tempered glass είναι πολύ καλύτερο από τα παλιά φτηνά screen protector όσο για την θήκη είναι απίστευτη ειδικά η αίσθηση στο χέρι απλά δεν σου προσφέρει πλήρης προστασία από πτώσεις.

όσο για την θήκη είναι απίστευτη ειδικά η αίσθηση στο χέρι απλά δεν σου προσφέρει πλήρης προστασία από πτώσεις.

Τι αφήνει απροστάτευτο δλδ;

Τι αφήνει απροστάτευτο δλδ;

το πίσω μέρος που στην ουσία είναι το πλαστικό καπάκι και το λάστιχο γύρω γύρω είναι πιο μικρο από ότι σε άλλες θήκες.

κατά τ άλλα είναι η πιο "μαζεμένη" που μπορείς να βάλεις, κάνει το κινητό να φαίνεται σαν να μην φοράει θήκη.

το μόνο που δε μ αρέσει έμενα είναι ότι το πίσω μέρος(πλαστικό καπάκι) δεν είναι "grippy"

Samsung Galaxy S23

ρε παιδια δε το πιστευω αυτο που μου συμβαινει. επεσε κεραυνος κοντα στο σπιτι μου απο τις καταιγιδες που γινονται τον τελευταιο καιρο στην αθηνα και μου χαλασε και το καλωδιο το ασπρο που ηρθε μαζι με τη συσκευασια και τον φορτιστη που ειχα αγορασει αυτον εδω

http://www.eshopkos.gr/-/8046--ac-to-usb-power-charger-adapter-apple-iphone-3gs44s55s-ipod-samsung-lg-sony-nokia.html

νταξει ο φορτιστης εχει 1 χρονο εγγυηση. με το καλωδιο εχω θεμα. εψαξα στο ebay βρηκα εναν πωλητη που εδινε οπως ελεγε αυθεντικο καλωδιο micro USB και ηταν συμβατο με το δικο μου κινητο. το περιμενα 1 μηνα περιπου. ερχεται το βαζω και δεν φορτιζε το κινητο οπως επρεπε απο το λαπτοπ. δηλαδη το βαζω και μπουταρει ενω ειναι κλειστο αντι να μου δειξει την μεγαλη μπαταρια που φορτιζει ανοιγει στο android. κοιταω στο elixir 2 και βλεπω η ταση που δινει ειναι κατω απο 500ma. τον παιρνει ο απο τετοιος τον πωλητη και μου δινει τα χρηματα πισω. σκεφτηκα μετα αντι να ψαχνω απο το ebay και να πεφτω σε ακυρες κινεζιες να μιλησω στην μοτορολα. μιλαω με τους εκπροσωπους και αφου τους εξηγω το θεμα και μου λενε οτι η εγγυηση ειναι και στα παρελκομενα μου λεει ο ελληνας που με εστειλε ο αγγλος οτι για καλη θεληση θα μου στειλει ενα καλωδιο USB αντικατασταση. ΟΚ λεω ωραια. το περιμενω μου ερχεται απο αγγλια συστημενο με UPS σημερα. χαρηκα. ηταν μαυρο στο χρωμα αυθεντικο μοτορολα. το βαζω και μου κανει τα ιδια με του πωλητη απο το ebay. Ε ΡΕ @@ ΛΕΩ

εχω ενα καλωδιο απο ενα φορτιστη turbo X που απο την ιδια USB2 του λαπτοπ μου δινει 600-700 και φορτιζει κανονικα το κινητο αλλα δεν το βλεπει ως USB storage για να βλεπω τα αρχεια μου.

πειτε μου ενα καλωδιο που παιζει κανονικα γιατι δεν αντεχω αλλο. ή θα φανε το βρισιμο της αρκουδας εκει στη μοτορολα αλλα πραγματικα δεν πιστευω αυτο που ζω δηλαδη. ενα ****καλωδιο που να δινει ιδια ταση με το ασπρο που ηρθε με τη συσκευασια δε γινεται? το ασπρο αυτο δεν το βρισκω πουθενα να το αγορασω.

ο ελληνας εκπροσωπος της μοτορολα μου ελεγε οτι απο το λαπτοπ αν το φορτιζω πρεπει να μην ειναι στο 0% αλλα να εχει μεσα καποια ταση για να φορτισει. ελεος με την ασχετοσυνη. και ο αγγλος του ελεγα οτι δεν εχω micro USB αλλα mini και μου λεει δοκιμαστε με αυτο. μα του λεω ανθρωπε μου mini σου ειπα οχι micro. ε ρε @@ με το ********* που εχω μπλεξει

Edited by Voltron

Το τηλέφωνο φόρτιζε όταν έπεσε ο κεραυνός;

οχι ευτυχως. δοκιμασα και το αλλο καλωδιο και ετσι κατεληξα οτι χαλασε και το καλωδιο και ο φορτιστης. αρχικα νομιζα μονο ο φορτιστης αλλα το ιδιο μου εκανε και απο το λαπτοπ που ηταν σκετο το καλωδιο. και οταν δοκιμασα του πλαισιου που ειχα επαιξε κανονικα. απλα με το πλαισιου δεν αναγνωριζεται απο το λαπτοπ το κινητο ενω αναγνωριζεται με της μοτορολα το μαυρο αλλα δεν φορτιζει κανονικα

συμβαινει τωρα παιδια

Konstantinos: with the original white cable included in the package i didnt have a problem at all.

Florian: the charge from the computer to the phone is very very slow.

Konstantinos: why couldnt you send me this and instead you send me another black one?

Florian: You will need 16 hours to charge it through the computer.

:lol::lol::lol::lol::lol: δεν υπαρχουν οι εκπροσωποι της μοτορολα

Edited by Voltron

το βαζω και δεν φορτιζε το κινητο οπως επρεπε απο το λαπτοπ. δηλαδη το βαζω και μπουταρει ενω ειναι κλειστο αντι να μου δειξει την μεγαλη μπαταρια που φορτιζει ανοιγει στο android. κοιταω στο elixir 2 και βλεπω η ταση που δινει ειναι κατω απο 500ma.

Από τον υπολογιστή δεν γίνεται να φορτίσει κλειστό. Και με το άσπρο δηλαδή bootάρει κανονικά η συσκευή.

Από τον υπολογιστή δεν γίνεται να φορτίσει κλειστό. Και με το άσπρο δηλαδή bootάρει κανονικά η συσκευή.

δεν ειπα οτι δεν μπουταρει. με το αυθεντικο ασπρο καλωδιο που δινει η μοτορολα στη συσκευασια αμα το βαλεις στον υπολογιστη, λαπτοπ ενω ειναι κλειστο βλεπεις αυτο

When your device is turned off, the charging indicator will be in the middle of the screen looks like the outline of a battery. You may need to briefly press the power button to activate the screen.

https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/97318/p/30,6720,9050

με το καλωδιο απο το ebay που πηρα και το πεταξα και με το καλωδιο το μαυρο που πηρα σημερα απο τη μοτορολα δεν κανει την παραπανω συμπεριφορα αλλα μπουταρει στο android μεσα για να βαλεις το pin. δηλαδη δεν φορτιζει απο τον υπολογιστη ΑΛΛΑ βλεπω συνδεση με το PC, λαπτοπ. με το καλωδιο που εχω απο το πλαισιο φορτιζει απο το PC, laptop αλλα δεν συνδεεται με το PC

και τωρα που καθησα και το εψαξα ισως να βρηκα τελικα το προβλημα

all of my cables have worked with my HTC & older Motorola Triumph phone, so I know the cables work for charging AND they had been for transferring data between the phones & the computer. My MOTO G, however would not charge while connected to my computer. So today, I opened the USB cable that was supplied with my MOTO G and lo and behold, it works perfectly, that is, it both charges and allow data transfer while connected to the computer

So, for my experience, even if your can connect your cables to OTHER devices that doesn't mean that it's not a cable issue. So far, ONLY the supplied MOTO G cable allows me to both transfer and charge at the same time.

http://forums.androidcentral.com/moto-g-2013/358351-moto-g-usb-cables-charging-data-some-dont-work-2.html#post3867763

απο οτι φαινεται υπαρχουν USB καλωδια που απο τον υπολογιστη δεν φορτιζουν γιατι χρησιμοποιουν την συνδεση με το PC, οπως αυτο που μου εστειλε η μοτορολα το μαυρο και το καλωδιο του κινεζου και καλωδια USB που φορτιζουν απο τον υπολογιστη γιατι δεν συνδεονται με αυτον. δηλαδη της μοτορολα το καλωδιο θα πρεπει να φορτιζει κανονικα μονο απο πριζα.

κανενα καλωδιο σαν το αυθεντικο που τα κανει ολα ξερετε να παω να το αγορασω? γιατι δε μπορω αλλο να μπλεκω με εκπροσωπους και να καθομαι να εξηγω τι θελω ακριβως

USB Cables with only two wires (ground and 5V) do not work. USB Cables with all 4 cables do work. I have been testing with a lot of cables. That is what I discovered after cutting some cables

http://forums.androidcentral.com/moto-g-2013/358351-moto-g-usb-cables-charging-data-some-dont-work.html#post3750597

ε ρε που μπλεξαμε με τα καλωδια. πρεπει να γινει καταστροφη πρωτα για να μαθαινω πραγματα που δεν ηξερα :p

http://img.talkandroid.com/uploads/2010/06/pinout-microUSB1.png?3995d3

Edited by Voltron

Τη συσκευή κατέφερες να την συνδέσεις στον υπολογιστή και να έχεις πρόσβαση σε αυτήν μέσω usb; Νομίζω πως πρέπει να εξαλείψεις το ενδεχόμενο πρώτα από όλα να έχει πάθει ζημιά το τηλέφωνο (αν π.χ. δοκίμασες τον χαλασμένο φορτιστή). Προσωπικά δεν έχω πετύχει μέχρι στιγμής πρόβλημα με κάποιο καλώδιο να μην φορτίζει. Φορτιστής που δεν κάνει ακόμα και με το original καλώδιο μου έχει τύχει. Αλλά έχω καταφέρει να το φορτίσω αλλά και να περάσω δεδομένα μέχρι και με καλώδιο 10cm από power bank.

Πάντως δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως παίζει ρόλο αν έχει όλα τα καλώδια ή αν είναι απλά σύμπτωση. Θεωρητικά δεν πρέπει να παίζει ρόλο αν λείπουν τα data +/- και έχει μόνο τα 5v και ground. Επίσης έχω σφάξει έναν φορτιστή της πλάκας, και βλέπω πως τα μεσαία (data +/-) είναι ενωμένα μεταξύ τους πράγμα που λογικά υποδηλώνει πως δεν συνδέονται με κάτι άλλο και ούτε παίζουν κάποιο ρόλο. Τουλάχιστον με το πολύμετρο δεν βλέπω συνέχεια με κάποιο άλλο εξάρτημα αλλά δεν είμαι και ειδικός. Εκτός αν χρειάζεται να είναι βραχυκυκλωμένα ώστε ανιχνεύοντας το αυτό να δίνει σήμα για φόρτιση(ή κάπως έτσι).

Δίνω τζάμπα ολοκαίνουργια θήκη για moto g γυναικια. Δυστυχώς δεν είμαι στον υπολογιστή να δώσω λινκ να δείτε. Παρακαλώ στείλτε πμ μόνο από Θεσσαλονίκη για να σας στείλω το λινκ να την δείτε. Εκτός άμα θέλετε να πληρώσετε μεταφορικά.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Τη συσκευή κατέφερες να την συνδέσεις στον υπολογιστή και να έχεις πρόσβαση σε αυτήν μέσω usb; Νομίζω πως πρέπει να εξαλείψεις το ενδεχόμενο πρώτα από όλα να έχει πάθει ζημιά το τηλέφωνο (αν π.χ. δοκίμασες τον χαλασμένο φορτιστή). Προσωπικά δεν έχω πετύχει μέχρι στιγμής πρόβλημα με κάποιο καλώδιο να μην φορτίζει. Φορτιστής που δεν κάνει ακόμα και με το original καλώδιο μου έχει τύχει. Αλλά έχω καταφέρει να το φορτίσω αλλά και να περάσω δεδομένα μέχρι και με καλώδιο 10cm από power bank.

Πάντως δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως παίζει ρόλο αν έχει όλα τα καλώδια ή αν είναι απλά σύμπτωση. Θεωρητικά δεν πρέπει να παίζει ρόλο αν λείπουν τα data +/- και έχει μόνο τα 5v και ground. Επίσης έχω σφάξει έναν φορτιστή της πλάκας, και βλέπω πως τα μεσαία (data +/-) είναι ενωμένα μεταξύ τους πράγμα που λογικά υποδηλώνει πως δεν συνδέονται με κάτι άλλο και ούτε παίζουν κάποιο ρόλο. Τουλάχιστον με το πολύμετρο δεν βλέπω συνέχεια με κάποιο άλλο εξάρτημα αλλά δεν είμαι και ειδικός. Εκτός αν χρειάζεται να είναι βραχυκυκλωμένα ώστε ανιχνεύοντας το αυτό να δίνει σήμα για φόρτιση(ή κάπως έτσι).

ναι προσβαση με το pc εχω κανονικα. δεν εχω θεμα δεδομενων ουτε εχω παρατηρησει αλλο προβλημα. ουτε πεφτει η μπαταρια ξαφνικα ή κατι σχετικο. απλα δεν φορτιζει οπως θα επρεπε με κλειστο το κινητο να μου δειχνει την μπαταρια καθως φορτιζει απο υπολογιστη. δεν βρισκω αλλη εξηγηση ρε παιδια.

εσενα το δικο σου κινητο κλειστο με το ασπρο καλωδιο στο λαπτοπ σου δε σου δειχνει τη μεγαλη μπαταρια που φορτιζει? χωρις να εχεις μπει στο λειτουργικο σωστα? κανονικα θα επρεπε οταν ειναι κλειστο το κινητο και το βαζεις σε λαπτοπ να εμφανιζει τη μεγαλη μπαταρια και οταν ειναι ανοιχτο να το βλεπει και το pc και να φορτιζει παραλληλα κανω λαθος?

Edited by Voltron

Eγώ έχω το 2ης γενιάς. Με κλειστό κατά τη φόρτιση δεν δείχνει τίποτα και μόλις πατήσεις το power button σου βγάζει τη μπαταρία με το λευκό φόντο που σου δείχνει πόσο έχει φορτίσει.

edit: ωπ με συγχωρείς. Δεν είδα ότι έγραφες για σύνδεση σε υπολογιστή. Το είχα κλειστό και το συνδέω και ανοίγει κανονικά μόλις το συνδέσω. Το έκλεισα στο καπάκι και πάλι bootάρει.

Edited by Mark_K

Eγώ έχω το 2ης γενιάς. Με κλειστό κατά τη φόρτιση δεν δείχνει τίποτα και μόλις πατήσεις το power button σου βγάζει τη μπαταρία με το λευκό φόντο που σου δείχνει πόσο έχει φορτίσει.

ετσι ακριβως κανει και της πρωτης γενιας. σε μενα ομως οταν βαζω το καλωδιο που μου εδωσε η μοτορολα αλλα και εκεινο του κινεζου απο το ebay με φορτωνε στο android αντι να μου βγαζει την μπαταρια με το λευκο φοντο. ενω με το αλλο καλωδιο παιζει κανονικα αλλα δεν κανει συνδεση με το pc. και δε ξερω τι να αγορασω και να παιζει κανονικα. εχεις καμια προταση ?

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

edit: ωπ με συγχωρείς. Δεν είδα ότι έγραφες για σύνδεση σε υπολογιστή. Το είχα κλειστό και το συνδέω και ανοίγει κανονικά μόλις το συνδέσω. Το έκλεισα στο καπάκι και πάλι bootάρει.

χωρις να σου δειχνει την μπαταρια με το λευκό φόντο ? προσπαθω να καταλαβω τι γινεται.

Edited by Voltron

Έλα. Στον υπολογιστή όταν το συνδέω κλειστό πάντα κάνει boot. Υποψιάζομαι πως το έχουν κάνει επίτηδες έτσι ώστε να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα της συσκευής μόλις το συνδέεις. Αυτό με τη μπαταρία το βγάζει μόνο όταν το βάλω σε φορτιστή πρίζας σβηστό και αφού πατήσω το power button.

Θα σου έλεγα να ρωτήσεις φίλους σου μπας και έχει κάποιος ένα καλώδιο που περισσεύει πριν αγοράσεις κάποιο που ο μόνος τρόπος να το δοκιμάσεις είναι μετά την αγορά.

Έλα. Στον υπολογιστή όταν το συνδέω κλειστό πάντα κάνει boot. Υποψιάζομαι πως το έχουν κάνει επίτηδες έτσι ώστε να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα της συσκευής μόλις το συνδέεις. Αυτό με τη μπαταρία το βγάζει μόνο όταν το βάλω σε φορτιστή πρίζας σβηστό και αφού πατήσω το power button.

αααααα αρα τα καλωδια που νομιζα οτι ηταν λαθος ηταν σωστα και μπερδευτηκα απο το καλωδιο που φορτιζει μονο χωρις δεδομενα! ****το μου, ευχαριστω!

μπορει καποιος να επιβεβαιωσει την ιδια συμπεριφορα και στο moto g πρωτης γενιας?

Όπως σου είπα και πιο πάνω. Το κινητό δεν γίνεται να φορτίσει κλειστό. Και εγώ 1ης γενιάς έχω. Αν είναι απενεργοποιημένο και το συνδέσω στον υπολογιστή να φορτίσει τότε ανοίγει κανονικά, βάζεις pin κλπ. Δεν σου εμφανίζει άσπρη οθόνη με την μεγάλη μπαταρία. Αυτό γίνεται μόνο με φορτιστή τοίχου.

Όπως σου είπα και πιο πάνω. Το κινητό δεν γίνεται να φορτίσει κλειστό. Και εγώ 1ης γενιάς έχω. Αν είναι απενεργοποιημένο και το συνδέσω στον υπολογιστή να φορτίσει τότε ανοίγει κανονικά, βάζεις pin κλπ. Δεν σου εμφανίζει άσπρη οθόνη με την μεγάλη μπαταρία. Αυτό γίνεται μόνο με φορτιστή τοίχου.

Καταλαβα. Αρα εγω τα εμπλεξα. Ευχαριστω για το ξεκαθαρισμα

Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα tempered glass για το κινητό μας;

Εγώ πήρα αυτό και είναι τέλειο!

http://www.ebay.com/itm/For-Moto-G-Nillkin-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Protector-Film-Motorola-1033-/201219412672?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2ed99c92c0

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νεο update σε gallery και camera μεσω google play!

Αντε ρε μοτο δωστο το lollipop

Άντε μωρή αρρώστια Μοτο φέρε μας το γλυφιτζουράκι μας!!!

Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα tempered glass για το κινητό μας;

Εγώ έχω αυτό http://www.ebay.com/itm/ORZLY-PREMIUM-0-3mm-GLASS-SCREEN-PROTECTOR-FOR-MOTOROLA-MOTO-G-/380812986100?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item58aa3906f4 και είναι απίθανο.Δεν σε ενοχλεί και δεν μειώνει την απόκριση οθόνης.Σχεδόν 11 μήνες το έχω και δεν έχει πάθει κάτι

Edited by salazar_

• The title was changed to Moto G