jonkyr Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλά θα ήταν όσοι λένε για περίεργες χρεώσεις, να πουν σε πιο δίκτυο ανήκουν. Σε Vodafone και cosmote δεν έχω δει κάτι περίεργο. Wind. Κλασικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλά θα ήταν όσοι λένε για περίεργες χρεώσεις, να πουν σε πιο δίκτυο ανήκουν. Σε Vodafone και cosmote δεν έχω δει κάτι περίεργο. Cosmote! Η κλασικη εταιρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Παιδιά τι είναι το προσαρμογή χρήσης ισχύος που βλέπω στης εφαρμογές στη χρήση μπαταρίας? πως το ενεργοποιώ? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Να ρωτησω κατι ρε παιδια; Σε σας σας βγαζει ΠΜ και ΜΜ στο ρολοϊ στη γωνια δεξια; Γιατι εμενα δε μου βγαζει. Οπως επισης δε μου εμφανιζει βελακια στο σημα του wifi και οταν εχω ανοιχτο το 3g... Μαλλον ετσι θα ειναι απο προεπιλογη αλλα λεω μηπως εχω πεσει εγω σε περιεργη συσκευη... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Να ρωτησω κατι ρε παιδια; Σε σας σας βγαζει ΠΜ και ΜΜ στο ρολοϊ στη γωνια δεξια; Γιατι εμενα δε μου βγαζει. Οπως επισης δε μου εμφανιζει βελακια στο σημα του wifi και οταν εχω ανοιχτο το 3g... Μαλλον ετσι θα ειναι απο προεπιλογη αλλα λεω μηπως εχω πεσει εγω σε περιεργη συσκευη... Βελάκια δεν βγάζει σίγουρα. Για το πμ, μμ δε μπορώ να σε πω επειδή σε ρουτ έχει ρύθμιση για τέτοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Να ρωτησω κατι ρε παιδια; Σε σας σας βγαζει ΠΜ και ΜΜ στο ρολοϊ στη γωνια δεξια; Γιατι εμενα δε μου βγαζει. Έχει επιλογή μόνο για προβολή 12ωρου ή 24ωρου. Πχ 1:00 το μεσημέρι = 13:00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Παιδια τι λεει το κινητο αξιζει? Σκεφτομαι να παρω την εκδοση με την καρτα SD και πιστευω σε αυτα τα χρηματα και σε 4.5 ιντσες δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Εαν υπαρχει κατι που το αγγιζει θα χαιρομουν να το ακουσω! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Παιδια τι λεει το κινητο αξιζει? Σκεφτομαι να παρω την εκδοση με την καρτα SD και πιστευω σε αυτα τα χρηματα και σε 4.5 ιντσες δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Εαν υπαρχει κατι που το αγγιζει θα χαιρομουν να το ακουσω! Ευχαριστω! Σ αυτήν την τιμή αξίζουν το moto g και το g2 mini. Απο κει και πέρα αν θες ταχύτητα πας σε moto g, αν θες πιο στημένο κινητό και κάμερα πας σε g2 mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Επειδή έστησα ένα σήμερα G2mini η κάμερα μπορεί να είναι και χειρότερη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Μου ήρθε σήμερα η grip shell σε άσπρο από το e-shop. Άψογη εννοείται εφαρμογή και τέλεια ποιότητα! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Μου ήρθε σήμερα η grip shell σε άσπρο από το e-shop. Άψογη εννοείται εφαρμογή και τέλεια ποιότητα! Πρόσεχε όμως όταν την βάζεις και την βγάζεις, επειδή δεν έχει το καπάκι απο πίσω μπορεί να τρίζει σε κάποια σημεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Πρόσεχε όμως όταν την βάζεις και την βγάζεις, επειδή δεν έχει το καπάκι απο πίσω μπορεί να τρίζει σε κάποια σημεία Τρίξιμο δεν έχει αλλά με δυσκόλεψε λίγο να την βάλω. Δεν με βλέπω να την βγάζω συχνά :p Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τρίξιμο δεν έχει αλλά με δυσκόλεψε λίγο να την βάλω. Δεν με βλέπω να την βγάζω συχνά :p Εμενα τρίζει, λογικά επειδή έχει χαλαρώσει στις άκρες απ το βγαλε-βαλε. Γι αυτό καλύτερα κρατα την για μόνιμη :Ρ τι χρώμα πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εμενα τρίζει, λογικά επειδή έχει χαλαρώσει στις άκρες απ το βγαλε-βαλε. Γι αυτό καλύτερα κρατα την για μόνιμη :Ρ τι χρώμα πήρες; Την άσπρη πήρα! Μπαίνει δύσκολα η άτιμη! :lol: Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Την άσπρη πήρα! Μπαίνει δύσκολα η άτιμη! :lol: Ταιριάζει καλα με το μαύρο κινητό μας η κάνει έντονη αντίθεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ταιριάζει καλα με το μαύρο κινητό μας η κάνει έντονη αντίθεση; Ταιριάζει τέλεια. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ταιριάζει τέλεια. Οο ναι πολυ ωραία είναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εμενα τρίζει, λογικά επειδή έχει χαλαρώσει στις άκρες απ το βγαλε-βαλε. Γι αυτό καλύτερα κρατα την για μόνιμη :Ρ τι χρώμα πήρες; Και μενα τριζει! Νταξει και καλα επισημο προιον-θηκη της μοτορολα και μετα απο μια βδομαδα τριζει οτι ναναι τραγικο τουλαχιστον! Αλλα ταιριαζει αψογα κ ειναι καλη κατα τα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Και μενα τριζει! Νταξει και καλα επισημο προιον-θηκη της μοτορολα και μετα απο μια βδομαδα τριζει οτι ναναι τραγικο τουλαχιστον! Αλλα ταιριαζει αψογα κ ειναι καλη κατα τα αλλα Νταξει το συνηθίζεις σιγά σιγά και πρέπει να χει πολυ ησυχία για να το καταλάβεις, αλλα σαν αίσθηση και σαν κούμπωμα στο κινητό είναι άψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoxy Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Eiναι γνωστό πρόβλημα στο φόρουμ της Motorola, παρουσιάστηκε και σε μένα: Λίγες μέρες μετά την on air αναβάθμιση του Moto G 8gb σε Kit Kat 4.4.4, το τηλέφωνο άρχισε να σβήνει μόνο του και να μην αναγνωρίζει την κάρτα SIM (καινούργια 4g Cosmote). Εγινε reset αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Εστάλη στο σέρβις της Motorola, Cellcom Αργυρούπολη. Αναμένω. Υποθέτω ότι μόνη λύση θα είναι το downgrade, διότι απ΄ό,τι λένε στο φορουμ Motorola δεν έχει δοθεί λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Eiναι γνωστό πρόβλημα στο φόρουμ της Motorola, παρουσιάστηκε και σε μένα: Λίγες μέρες μετά την on air αναβάθμιση του Moto G 8gb σε Kit Kat 4.4.4, το τηλέφωνο άρχισε να σβήνει μόνο του και να μην αναγνωρίζει την κάρτα SIM (καινούργια 4g Cosmote). Εγινε reset αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Εστάλη στο σέρβις της Motorola, Cellcom Αργυρούπολη. Αναμένω. Υποθέτω ότι μόνη λύση θα είναι το downgrade, διότι απ΄ό,τι λένε στο φορουμ Motorola δεν έχει δοθεί λύση... Δεν ήξερα οτι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Έχω την 4.4.4 εδώ και 2 βδομάδες περίπου και δεν μου παρουσίασε τίποτα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoxy Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Δεν ήξερα οτι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Έχω την 4.4.4 εδώ και 2 βδομάδες περίπου και δεν μου παρουσίασε τίποτα. Ισως δεν εμφανίζεται σε όλους. Κι εμένα πάντως εμφανίστηκε περίπου 10-15 μέρες μετά την αναβάθμιση... Μέχρι τότε πήγαινε σφαίρα! Στο επίσημο φόρουμ έχει μεγάλη συζήτηση Edited August 27, 2014 by nikoxy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Παίδες σκέφτομαι το κινητό για άτομο που δεν θα κάνει τρομερή χρήση. Μιλάω δηλαδή για κυρίως τηλέφωνα, λίγο viber κτλ και κάποια παιχνίδια. Ούτε καν συνέχεια με δεδομένα ανοιχτά. Η μπαταρία αντέχει σε τέτοια χρήση για 1,5 μέρα ας πούμε; Μιλάμε συνολικά για 1-2 ώρες οθόνη. Η άλλη λύση είναι κάποια κινεζιά, αν έχει συγκρίνει κανείς το Moto G με τέτοιες συσκευές (σε παρεμφερείς τιμές) θεωρείτε ότι έχει νόημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Παίδες σκέφτομαι το κινητό για άτομο που δεν θα κάνει τρομερή χρήση. Μιλάω δηλαδή για κυρίως τηλέφωνα, λίγο viber κτλ και κάποια παιχνίδια. Ούτε καν συνέχεια με δεδομένα ανοιχτά. Η μπαταρία αντέχει σε τέτοια χρήση για 1,5 μέρα ας πούμε; Μιλάμε συνολικά για 1-2 ώρες οθόνη. Η άλλη λύση είναι κάποια κινεζιά, αν έχει συγκρίνει κανείς το Moto G με τέτοιες συσκευές (σε παρεμφερείς τιμές) θεωρείτε ότι έχει νόημα; Το κινητό με wifi βγάζει άνετα 4 ώρες οθόνη με τη χρήση μου θες να κάνεις. Με δεδομένα αντε να βγάλει 3 ώρες, αλλα σίγουρα τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Σε ευχαριστώ, νομίζω ότι είναι πολύ καλή λύση στα χρήματά του, ειδικά για άτομο που δεν θα κάνει σοβαρή χρήση και θέλει κάτι ποιοτικό. Υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα; Είδα το λινκ παραπάνω για την τελευταία αναβάθμιση και κάποια θέματα. Είναι διαδεδομένο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts