atillas24 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 επιτελούς έχει ένδειξη στο σήμα , αν είναι G η 3G η H. Δε το είχε έτσι κι αλλιώς αυτό; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Η δικιά μου αγορασμένη από amazon de , από προχθές στην 5.1 επιτελούς έχει ένδειξη στο σήμα , αν είναι G η 3G η H. Πώς γίνεται να μην δεν είχε ένδειξη σήματος;;; :confused: Για πες εντυπώσεις από 5.1 stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μόλις παρατήρησα κατι πολύ εκνευριστικο: παρόλο που απενεργοποιω την επιλογή στο wifi "σάρωση πάντα διαθέσιμη" κάθε φορά που πάω σ αυτή τη ρύθμιση, τη βρίσκω ενεργοποιημένη...!! Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω μόνιμα...; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πλέον και με την 5.1 κινητό διετίας, μπράβο την μοτορολα που συνεχίζει να την υποστηρίζει . Το 6 δεν θα το πάρει όμως, άρα και επίσημα obsolete το κινητό. Για μένα πάντως motorola δεν ξανάχει, και την υποστήριξη έκοψαν πριν κλείσει 2ετία, και τα updates του 5/5.1 είναι απελπιστικά αργά παρόλο που είχαν υποσχεθεί άμεσα updates. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το 6 δεν θα το πάρει όμως, άρα και επίσημα obsolete το κινητό. Για μένα πάντως motorola δεν ξανάχει, και την υποστήριξη έκοψαν πριν κλείσει 2ετία, και τα updates του 5/5.1 είναι απελπιστικά αργά παρόλο που είχαν υποσχεθεί άμεσα updates. Για μένα ισχύει το ακριβώς αντίθετο... Αν συνεχίσει έτσι η motorola, από δω και πέρα μόνο motorola!! Την 6.0 είναι λογικό να μη τη πάρει μιας και είναι κινητό του 2013. Όσο για τη καθυστέρηση της 5.0/5.1 μου αρκεί το ότι θα την δώσει σε ένα τόσο παλιό κινητό.... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Για μένα ισχύει το ακριβώς αντίθετο... Αν συνεχίσει έτσι η motorola, από δω και πέρα μόνο motorola!! Την 6.0 είναι λογικό να μη τη πάρει μιας και είναι κινητό του 2013. Όσο για τη καθυστέρηση της 5.0/5.1 μου αρκεί το ότι θα την δώσει σε ένα τόσο παλιό κινητό.... "Τόσο παλιό" είναι 2 ετών; Το ίδιο το android έχει 1 χρόνο κύκλο νέων εκδόσεων, δηλαδή σε κάθε νέα έκδοση να αλλάζεις κινητό; Ούτε το LTE θα την πάρει, 16 μηνών. Ούτε καν το Moto E το φετινό. Είναι ξεκάθαρη η αλλαγή γραμμής μετά την εξαγορά από Lenovo. Δεν με πολυνοιάζει το 6 αλλά αυτή η τακτική δεν είναι η Motorola όπως την ξέραμε, καμία σχέση. Για το Lollipop δε θα πω γιατί έχει γεμίσει το internet, περιμένω το 5.1 μήπως και στρώσει αυτό το χάλι αλλά έτσι όπως αργεί κι αυτό η μόνη λύση φαίνεται η Cyanogen. Κατά τη γνώμη μου πάντως αν θέλει κανείς android πλέον μόνο Nexus. Είναι απορίας άξιον πια πως όλες οι άλλες εταιρείες τα σκατώνουν τόσο πολύ με τα updates. Η cyanogen γιατί είναι πάντα άψογη και στην ώρα της και σε 1002 μοντέλα; Edited October 7, 2015 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigikeil Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Εδώ λέει ότι θα πάρουμε το android 6 http://www.geeksnack.com/2015/09/30/6-0-moto-g-update-expected-in-january-5-1-1-rollout-continues/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Αυτό είναι παλιό, πλέον υπάρχει επίσημη ανακοίνωση http://motorola-blog.blogspot.gr/2015/10/marshmallow-and-smore.html Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Παιδια μην σκατε με τα επίσημα updates. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει ή cyanogen. Επίσης με το Lollipop η συσκευή (εκτός από εμφάνιση και κάποιες συντομευσεις όπου βελτιώθηκε) βάρυνε και εχει μικρότερη αυτονομία από ότι με kit kat οπότε μην τρελαινεστε για 6.0 όσοι είστε στοκ ρομ. Δεν πιστεύω άλλη εταιρία να υποστήριξε για 2 χρόνια μια μικρομεσαία συσκευή της πάντως. Σε αυτό ή Motorola και σε ποιότητα κατασκευής για μένα ειναι από τις πρώτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Παιδια μην σκατε με τα επίσημα updates. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει ή cyanogen. Επίσης με το Lollipop η συσκευή (εκτός από εμφάνιση και κάποιες συντομευσεις όπου βελτιώθηκε) βάρυνε και εχει μικρότερη αυτονομία από ότι με kit kat οπότε μην τρελαινεστε για 6.0 όσοι είστε στοκ ρομ Γι αυτό περίμενα την 5.1 που υποτίθεται λύνει κάποια από τα προβλήματα. Αλλά αφού έχει αργήσει τόσο και 6 δεν θα πάρουμε, πέρασα cyanogen χθες. Καμία σχέση με στοκ, μέρα με τη νύχτα. Βλακεία μου που δεν το είχα κάνει από τότε που βγήκε η 5. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ποια έκδοση πέρασες; Παρατηρήσες κάποιο bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Την τελευταία nightly της 6/10. Bug κανένα, ούτε για επανεκκινήσεις που είχα δει ούτε για Wi-Fi. GPS δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Την τελευταία nightly της 6/10. Bug κανένα, ούτε για επανεκκινήσεις που είχα δει ούτε για Wi-Fi. GPS δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Ή cyanogen 12 ειναι παρά πολύ καλή.Την κρατησα 2μηνες και εμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ταχύτατη, ράδιο και πολύ καλό σήμα και gps. Στην αρχή είχε κάτι θέματα το wifi με αποσυνδέσεις (αυτό το ειχα και με 5.1 gpe rom) μονο το οποίο έφτιαξε και έκανε που και που κάποιο reboot αλλά λογικό ως ένα σημείο καθως δεν είναι stable. Χτες δοκιμασα cm11 καθώς πιστεύω ότι η κιτ κατ είναι ένα κλικ καλύτερη από lollipop αλλά το gps ήταν νεκρό και από ο,τι διάβασα είναι γνωστό bug. Προσπαθησα να το φτιαξω αλλά το μονο που έκανα ήταν να χάσω το σήμα κινητής! Εν τέλει επέστρεψα σε στοκ 5.0.2 retail EU που με φαίνεται εκνευριστικα αργή.θα την κρατήσω μέχρι να πάρει ota 5.1 να δω πως θα είναι. Edited October 8, 2015 by kosmasdel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Σιγά μην πάρει και την 7 ρε παιδιά λίγο λογικοί να είμαστε ,έχουν βγει δύο επόμενα μοντέλα (3 αν βάλεις και το 4g) και περιμένετε να βγάλει υποστήριξη ;εδω υπάρχουν εταιρίες που σε κινητά εξαμήνου δεν δίνουν αναβάθμιση.. Ήδη εμένα με έχει καταπλήξει ως εταιρία με την γενικότερη υποστήριξη την πολιτική τιμών και την ποιότητα των συσκευών. Με στοκ lolipop δεν έχω κανένα πρόβλημα ή μπαταρία κρατάει όσο στην kitkat ίσως και λίγο παραπάνω .γενικότερα ότι προβλήματα βγαίνουν είναι 99% εξαιτίας εφαρμογών .το κινητό δεν έχει κανένα θέμα ,το μοναδικό που δεν έχω ασχοληθεί ούτε καν για ροοτ.Προσωπικα θα το αλλάξω μονο με το καινούριο μοντέλο αν και ποιο ακριβο αλλά δεν βρίσκω λόγο να παω σε άλλο μοντέλο και εταιρία Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Σιγά μην πάρει και την 7 ρε παιδιά λίγο λογικοί να είμαστε ,έχουν βγει δύο επόμενα μοντέλα (3 αν βάλεις και το 4g) και περιμένετε να βγάλει υποστήριξη ;εδω υπάρχουν εταιρίες που σε κινητά εξαμήνου δεν δίνουν αναβάθμιση.. Ήδη εμένα με έχει καταπλήξει ως εταιρία με την γενικότερη υποστήριξη την πολιτική τιμών και την ποιότητα των συσκευών. Με στοκ lolipop δεν έχω κανένα πρόβλημα ή μπαταρία κρατάει όσο στην kitkat ίσως και λίγο παραπάνω .γενικότερα ότι προβλήματα βγαίνουν είναι 99% εξαιτίας εφαρμογών .το κινητό δεν έχει κανένα θέμα ,το μοναδικό που δεν έχω ασχοληθεί ούτε καν για ροοτ.Προσωπικα θα το αλλάξω μονο με το καινούριο μοντέλο αν και ποιο ακριβο αλλά δεν βρίσκω λόγο να παω σε άλλο μοντέλο και εταιρία Συμφωνώ απόλυτα...! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Σιγά μην πάρει και την 7 ρε παιδιά λίγο λογικοί να είμαστε ,έχουν βγει δύο επόμενα μοντέλα (3 αν βάλεις και το 4g) και περιμένετε να βγάλει υποστήριξη; Ή λογική φίλε λέει πως και το 4g (που ούτε αυτό θα την πάρει) αλλά και το 2nd gen έχουν ακριβώς το ίδιο hardware άρα δεν υπάρχει πραγματικός λόγος. Αν σου φαίνεται λογικό να κόβουν τα παλιά μοντέλα για τεχνητούς λόγους, εμένα δεν μου φαίνεται. Ή Google δεν το κάνει και μια χαρά πουλάνε τα nexus. Και όχι τα προβλήματα δεν είναι λόγω apps, ή στοκ 5.0.2 είναι προβληματική από μόνη της. Δοκίμασε οποιαδήποτε άλλη rom και θα καταλάβεις πόσο απαράδεκτη είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν τέλει επέστρεψα σε στοκ 5.0.2 retail EU που με φαίνεται εκνευριστικα αργή.θα την κρατήσω μέχρι να πάρει ota 5.1 να δω πως θα είναι. Στη θέση σου αν θες στοκ θα έβαζα GPE. Νομίζω έχει ήδη 5.1. Ίσως να πάρει και 6. Ή CM τελικά έχει ένα σημαντικό bug, κάνει reboot όταν είσαι στο δρόμο με Wi-Fi ανοιχτό, μάλλον κατά την αλλαγή δικτύων. Edited October 9, 2015 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Στη θέση σου αν θες στοκ θα έβαζα GPE. Νομίζω έχει ήδη 5.1. Ίσως να πάρει και 6. Ή CM τελικά έχει ένα σημαντικό bug, κάνει reboot όταν είσαι στο δρόμο με Wi-Fi ανοιχτό, μάλλον κατά την αλλαγή δικτύων. Την εχω βαλει την gpe και ειχε θεμα με αποσυνδεσεις wifi. Επισης θελω ραδιο, το spirit fm δεν εκανε δουλεια. Δεν θελω στοκ ρομ απλα βαριεμαι να ξαναλλαζω και θα περιμεν να δω η στοκ ota 5.1 πως θα ειναι! Εμενα η cm ελαχιστα reboots εκανε και παντα οταν χρησιμοποιουσα το κινητο οποτε δεν εχασα κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Κινητό σχεδόν διετίας με πρόσφατη CyanogenMod. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; http://s7.postimg.org/i4jtjkuzr/Screenshot_2015_10_11_21_37_18.png http://s7.postimg.org/otqczlgbr/Screenshot_2015_10_11_21_37_33.png Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Κινητό σχεδόν διετίας με πρόσφατη CyanogenMod. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; http://s7.postimg.org/i4jtjkuzr/Screenshot_2015_10_11_21_37_18.png http://s7.postimg.org/otqczlgbr/Screenshot_2015_10_11_21_37_33.png Εντάξει εσύ την τερμάτισες την αυτονομία! :lol: Βοηθάει και το πολύ καλό σήμα από ό,τι βλέπω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Κάνα νέο για τη 5.1 ρε παιδιά έχουμε...;! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Κάνα νέο για τη 5.1 ρε παιδιά έχουμε...;! Σύμφωνα με αυτήν την ανακοίνωση, μάλλον θα πάρουμε την 6.0 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=423561 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Μάλλον όχι. Αναφέρεται στο Μoto G 2014, δηλαδή το 2ης γενιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Σήμερα το πρωί πήρα την 5.1. Μικρές διάφορες αλλά καλύτερη και μου άδειασε και χωρο. Το κινητό έκλεισε τον κύκλο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Σήμερα το πρωί πήρα την 5.1. Μικρές διάφορες αλλά καλύτερη και μου άδειασε και χωρο. Το κινητό έκλεισε τον κύκλο του Δεν μας λες όμως τι Ρομ είχες; Γερμανικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δεν μας λες όμως τι Ρομ είχες; Γερμανικη; voda αγγλικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts