kosmasdel Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Όλη την ημέρα... http://www.doctorandroid.gr/2014/08/google-play-services-nlp-unbounce-xposed.html?m=1 Δες το αν εισαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Τελικά έστρωσε από μόνο του. Είμαστε πάλι στα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Πότε περιμένουμε αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Πότε περιμένουμε αναβάθμιση; Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα για το χρόνο αναβάθμισης. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα για το χρόνο αναβάθμισης. Για τα νεξους υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου οπότε θεωρώ ότι εμείς θα τη πάρουμε κατά τα Χριστούγεννα ενδεχομένως? Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Για τα νεξους υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου οπότε θεωρώ ότι εμείς θα τη πάρουμε κατά τα Χριστούγεννα ενδεχομένως? Θέλω να πιστεύω αρκετά νωρίτερα.:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Θέλω να πιστεύω αρκετά νωρίτερα.:D Και γω το ιδιο θελω να πιστευω! Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Παιδια το νεο message app απο Lollipop 5.0! Ωραιο https://drive.google.com/file/d/0Bwjp8wGOqcvzTFJuRUYzUDg3LUE/preview?pli=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 καλημερα παιδια! σημερα παρατηρησα κατι για πρωτη φορα.. ενω ειχα φορτισει το κινητο σε επιπεδο 70%, ξαφνικα βλεπω οτι εχει αποφορτιστει σε επιπεδο 10%!!! δεν το χω ξαναπαθει, ξερετε γιατι μπορει να συνεβη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παιδια το νεο message app απο Lollipop 5.0! Ωραιο https://drive.google.com/file/d/0Bwjp8wGOqcvzTFJuRUYzUDg3LUE/preview?pli=1 Ωραίο αλλά μόλις βγεις απο την εφαρμογή αντικαθίσταται από το παλιό.... Ειναι normal αυτό. Το καινούργιο πληκτρολογιο δουλεύει κανονικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ωραίο αλλά μόλις βγεις απο την εφαρμογή αντικαθίσταται από το παλιό.... Ειναι normal αυτό. Το καινούργιο πληκτρολογιο δουλεύει κανονικά.... Οχι! Οταν το ανοιξεις λογικα θα σε ρωτησει αν θελεις να χρησιμοποιειται αυτη η εφαρμογη για sms! Η αλλιως πανε ρυθμισεις>περισσοτερα>προεπιλεγμενη εφαρμογη sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Thanks!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelid Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλημερααα!! αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το 3g στο Moto G , εβαλα χθες απο το 1268 της wind το πεκετο για mb με 5 ευρω το οποιο δινει 1gb για ενα μηνα. εγω γενικα το 3g δεν το ειχα ανοιξει για περιπου 5-6 ημερες και απο χθες που εβαλα το προγραμμα αυτο οποτε επιλεγω να ανοιξω το 3g δεν μου εμφανιζεται το κλασικο εικονιδιο για 3g στο κινητο και εννοειται δεν εχω προσβαση στο internet . υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλημερααα!! αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το 3g στο Moto G , εβαλα χθες απο το 1268 της wind το πεκετο για mb με 5 ευρω το οποιο δινει 1gb για ενα μηνα. εγω γενικα το 3g δεν το ειχα ανοιξει για περιπου 5-6 ημερες και απο χθες που εβαλα το προγραμμα αυτο οποτε επιλεγω να ανοιξω το 3g δεν μου εμφανιζεται το κλασικο εικονιδιο για 3g στο κινητο και εννοειται δεν εχω προσβαση στο internet . υπαρχει καποια λυση? Τσέκαρες APN settings μήπως τα έχει χάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelid Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 μπηκα στο site της wind και βρηκα τα apn settings χωρις καποιο αποτελεσμα δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Στο "τυπος APN" τι έχεις βάλει; Αν έχεις βάλει "internet" όπως λέει στο site δε θα δουλέψει, θέλει "default". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλημερααα!! αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το 3g στο Moto G , εβαλα χθες απο το 1268 της wind το πεκετο για mb με 5 ευρω το οποιο δινει 1gb για ενα μηνα. εγω γενικα το 3g δεν το ειχα ανοιξει για περιπου 5-6 ημερες και απο χθες που εβαλα το προγραμμα αυτο οποτε επιλεγω να ανοιξω το 3g δεν μου εμφανιζεται το κλασικο εικονιδιο για 3g στο κινητο και εννοειται δεν εχω προσβαση στο internet . υπαρχει καποια λυση? Αν εχεις q νομιζω πρεπει να ενεργοποιησεις και το roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelid Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Στο "τυπος APN" τι έχεις βάλει; Αν έχεις βάλει "internet" όπως λέει στο site δε θα δουλέψει, θέλει "default". βασικα εχω δοκιμασει τα παντα απο οσα λενε στο ιντερνετ και δεν βγαζω ακρη . θα τα ξανα δοκιμασω μπας και δουλεψει κατι. Οχι φιλε μου δεν εχω q. Με βλεπω αυριο ή μεθαυριο να πηγαινω απο κανενα καταστημα μηπως βγαλω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 παιδια μπορουμε να ρουταρουμε χωρις να ξεκλειδωσουμε bootloader ?4.4.4 stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) παιδια μπορουμε να ρουταρουμε χωρις να ξεκλειδωσουμε bootloader ?4.4.4 stock Ναι, με το towelroot. EDIT: Άκυρο, νόμιζα πως έγραφα στο thread του Nexus 5. Edited October 29, 2014 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ναι, με το towelroot. EDIT: Άκυρο, νόμιζα πως έγραφα στο thread του Nexus 5. Με έκανες να χαρώ για λίγο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 παιδια εγω εκανα το δικο μου μοτο g moto gpe και περιμενω android L γιατι αρχισε και το δινει!!! πρωτα σ αυτο κα μετα στο νεξους! http://techmaniacs.gr/motorola-moto-g-google-play-edition-gets-lollipop-first/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 παιδια εγω εκανα το δικο μου μοτο g moto gpe και περιμενω android L γιατι αρχισε και το δινει!!! πρωτα σ αυτο κα μετα στο νεξους! http://techmaniacs.gr/motorola-moto-g-google-play-edition-gets-lollipop-first/ και πώς το έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 και πώς το έκανες? MotoToolAioV3.1 μ αυτο! πολυ ευκολα γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 παιδια εγω εκανα το δικο μου μοτο g moto gpe και περιμενω android L γιατι αρχισε και το δινει!!! πρωτα σ αυτο κα μετα στο νεξους! http://techmaniacs.gr/motorola-moto-g-google-play-edition-gets-lollipop-first/ Και το είχα σε gpe για αρκετο καιρο και το αλλαξα πρόσφατα πάλι σε κανονικό. Με βλέπω να το ξαναβάζω. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts