Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πότε περιμένουμε αναβάθμιση;

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα για το χρόνο αναβάθμισης.

Φιλικά Γιώργος

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα για το χρόνο αναβάθμισης.

Για τα νεξους υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου οπότε θεωρώ ότι εμείς θα τη πάρουμε κατά τα Χριστούγεννα ενδεχομένως?

OnePlus 3T, iPad mini 2

Για τα νεξους υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου οπότε θεωρώ ότι εμείς θα τη πάρουμε κατά τα Χριστούγεννα ενδεχομένως?

Θέλω να πιστεύω αρκετά νωρίτερα.:D

Φιλικά Γιώργος

καλημερα παιδια! σημερα παρατηρησα κατι για πρωτη φορα.. ενω ειχα φορτισει το κινητο σε επιπεδο 70%, ξαφνικα βλεπω οτι εχει αποφορτιστει σε επιπεδο 10%!!! δεν το χω ξαναπαθει, ξερετε γιατι μπορει να συνεβη;

Παιδια το νεο message app απο Lollipop 5.0! Ωραιο https://drive.google.com/file/d/0Bwjp8wGOqcvzTFJuRUYzUDg3LUE/preview?pli=1

Ωραίο αλλά μόλις βγεις απο την εφαρμογή αντικαθίσταται από το παλιό.... Ειναι normal αυτό. Το καινούργιο πληκτρολογιο δουλεύει κανονικά....

Ωραίο αλλά μόλις βγεις απο την εφαρμογή αντικαθίσταται από το παλιό.... Ειναι normal αυτό. Το καινούργιο πληκτρολογιο δουλεύει κανονικά....

Οχι! Οταν το ανοιξεις λογικα θα σε ρωτησει αν θελεις να χρησιμοποιειται αυτη η εφαρμογη για sms! Η αλλιως πανε ρυθμισεις>περισσοτερα>προεπιλεγμενη εφαρμογη sms

Καλημερααα!! αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το 3g στο Moto G , εβαλα χθες απο το 1268 της wind το πεκετο για mb με 5 ευρω το οποιο δινει 1gb για ενα μηνα. εγω γενικα το 3g δεν το ειχα ανοιξει για περιπου 5-6 ημερες και απο χθες που εβαλα το προγραμμα αυτο οποτε επιλεγω να ανοιξω το 3g δεν μου εμφανιζεται το κλασικο εικονιδιο για 3g στο κινητο και εννοειται δεν εχω προσβαση στο internet . υπαρχει καποια λυση?

Καλημερααα!! αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το 3g στο Moto G , εβαλα χθες απο το 1268 της wind το πεκετο για mb με 5 ευρω το οποιο δινει 1gb για ενα μηνα. εγω γενικα το 3g δεν το ειχα ανοιξει για περιπου 5-6 ημερες και απο χθες που εβαλα το προγραμμα αυτο οποτε επιλεγω να ανοιξω το 3g δεν μου εμφανιζεται το κλασικο εικονιδιο για 3g στο κινητο και εννοειται δεν εχω προσβαση στο internet . υπαρχει καποια λυση?

Τσέκαρες APN settings μήπως τα έχει χάσει;

Στο "τυπος APN" τι έχεις βάλει; Αν έχεις βάλει "internet" όπως λέει στο site δε θα δουλέψει, θέλει "default".

Αν εχεις q νομιζω πρεπει να ενεργοποιησεις και το roaming.

Στο "τυπος APN" τι έχεις βάλει; Αν έχεις βάλει "internet" όπως λέει στο site δε θα δουλέψει, θέλει "default".

βασικα εχω δοκιμασει τα παντα απο οσα λενε στο ιντερνετ και δεν βγαζω ακρη . θα τα ξανα δοκιμασω μπας και δουλεψει κατι.

Οχι φιλε μου δεν εχω q. Με βλεπω αυριο ή μεθαυριο να πηγαινω απο κανενα καταστημα μηπως βγαλω ακρη

παιδια μπορουμε να ρουταρουμε χωρις να ξεκλειδωσουμε bootloader ?4.4.4 stock

Ναι, με το towelroot.

EDIT: Άκυρο, νόμιζα πως έγραφα στο thread του Nexus 5.

Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ναι, με το towelroot.

EDIT: Άκυρο, νόμιζα πως έγραφα στο thread του Nexus 5.

Με έκανες να χαρώ για λίγο...:(

παιδια εγω εκανα το δικο μου μοτο g moto gpe και περιμενω android L γιατι αρχισε και το δινει!!! πρωτα σ αυτο κα μετα στο νεξους!

http://techmaniacs.gr/motorola-moto-g-google-play-edition-gets-lollipop-first/

παιδια εγω εκανα το δικο μου μοτο g moto gpe και περιμενω android L γιατι αρχισε και το δινει!!! πρωτα σ αυτο κα μετα στο νεξους!

και πώς το έκανες?

Και το είχα σε gpe για αρκετο καιρο και το αλλαξα πρόσφατα πάλι σε κανονικό. Με βλέπω να το ξαναβάζω.

:D

• The title was changed to Moto G