Fusser Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχω πραγματικά μεγάλη απορία για αυτό το bug με τον ήχο, 4.4.4 stock εδώ και όλα κρύσταλλο όπως και πριν την αναβάθμιση. Μήπως βγήκε κάποια ελαττωματική παρτίδα ηχείων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχω πραγματικά μεγάλη απορία για αυτό το bug με τον ήχο, 4.4.4 stock εδώ και όλα κρύσταλλο όπως και πριν την αναβάθμιση. Μήπως βγήκε κάποια ελαττωματική παρτίδα ηχείων; Μαλλον πολυ random παρτιδα! Και μεγαλη απορια το χω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχω πραγματικά μεγάλη απορία για αυτό το bug με τον ήχο, 4.4.4 stock εδώ και όλα κρύσταλλο όπως και πριν την αναβάθμιση. Μήπως βγήκε κάποια ελαττωματική παρτίδα ηχείων;Από που το χεις πάρει (wind ή αλλού); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχω πραγματικά μεγάλη απορία για αυτό το bug με τον ήχο, 4.4.4 stock εδώ και όλα κρύσταλλο όπως και πριν την αναβάθμιση. Μήπως βγήκε κάποια ελαττωματική παρτίδα ηχείων; Καλα, μη φανταστεις. Και μενα μια φορα μου το κανε στην αρχη και επιτοπου απενεργοποιησα τα ηχητικα εφε και αλλη μια τωρα. Δεν ειναι κατι τραγικο αλλα ειναι το "****το" της ολης υποθεσης... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Επανέρχομαι σχετικά με την μπαταρία:Μετά από 2-3 ώρες από την φόρτιση χάνει γύρω στο 3% χωρίς να έχω ακουμπήσει το κινητό(κυριολεκτικά).Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?Μετά επειδή αρχίζω την χρήση δεν μπορώ να δω αν εξακολουθεί να το κάνει ή γίνεται μόνο στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Επανέρχομαι σχετικά με την μπαταρία:Μετά από 2-3 ώρες από την φόρτιση χάνει γύρω στο 3% χωρίς να έχω ακουμπήσει το κινητό(κυριολεκτικά).Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?Μετά επειδή αρχίζω την χρήση δεν μπορώ να δω αν εξακολουθεί να το κάνει ή γίνεται μόνο στο 100% Ανοιχτό ή κλειστό το location ; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Επανέρχομαι σχετικά με την μπαταρία:Μετά από 2-3 ώρες από την φόρτιση χάνει γύρω στο 3% χωρίς να έχω ακουμπήσει το κινητό(κυριολεκτικά).Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?Μετά επειδή αρχίζω την χρήση δεν μπορώ να δω αν εξακολουθεί να το κάνει ή γίνεται μόνο στο 100% Ψιλοφυσιολογικο μου φαινεται εμενα...! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ψιλοφυσιολογικο μου φαινεται εμενα...! Φυσιολογικό είναι. 1% ανά μια ώρα δεν είναι πολύ.. Και ας μην το έχεις ακουμπήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fusser Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Από που το χεις πάρει (wind ή αλλού); Από το πρώτο κατάστημα που μου είχε βγάλει το skroutz. retail.EU είναι το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Κλειστό το location.Απλά παλιά μπορεί να περνούσαν 7-8 ώρες για να χάσει 1%.Οπότε η διαφορά είναι εμφανής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Κλειστό το location.Απλά παλιά μπορεί να περνούσαν 7-8 ώρες για να χάσει 1%.Οπότε η διαφορά είναι εμφανής μπορεί κάτι να είχε κολλήσει.. πχ τα google services.. κάνε ένα restart μπορεί να στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Porf Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Καλησπέρα και από εμένα. Έχω αγοράσει το κινητό στην κοπέλα μου, και είμαστε και οι 2 ευχαριστημένοι ... Ξέρει κανείς πως στέλνεις ΚΕΝΟ μήνυμα από την stock εφαρμογή μηνυμάτων ? Δε θέλω να κατεβάσω το Handcent SMS . Επίσης, είμαι σίγουρος ότι κάπου εδώ μέσα έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα αλλά 323 σελίδες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ για να ψάξω να τη βρω. Ευχαριστώ Edited August 19, 2014 by Nikos_Porf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Έχω αγοράσει το κινητό στην κοπέλα μου, και είμαστε και οι 2 ευχαριστημένοι ... Ξέρει κανείς πως στέλνεις ΚΕΝΟ μήνυμα από την stock εφαρμογή μηνυμάτων ? Δε θέλω να κατεβάσω το Handcent SMS . Επίσης, είμαι σίγουρος ότι κάπου εδώ μέσα έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα αλλά 323 σελίδες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ για να ψάξω να τη βρω. Ευχαριστώ Δεν στέλνει κενό.. στείλε μια τελεία νομίζω το ίδιο είναι.. τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω για τα εισιτήρια του village Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Porf Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Για εισιτήρια Village το ήθελα και εγώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Κι εγώ που το πήρα από wind πάντως έχει ψιλό θεματακι με τον ήχο, δε νομίζω να φταίει το κατάστημα στο σκρουτζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Για εισιτήρια Village το ήθελα και εγώ !!! Η στοκ εφαρμογή να ξέρεις ότι δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες.. Κατέβασε της το 8sms που είναι ίδια με την στοκ αλλά έχεις δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων (strip unicode-strip all unicode characters) να έχεις 160 χωρίς να γράφεις κεφαλαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Γίνεται ν αλλάξω το dpi με κάποια εφαρμογή; έχω προσπαθήσει με το build prop αλλα δε δουλεύει. Στοκ ρομ με ρουτ κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Κι εγώ που το πήρα από wind πάντως έχει ψιλό θεματακι με τον ήχο, δε νομίζω να φταίει το κατάστημα στο σκρουτζΜα λέει ακριβώς το αντίθετο δηλαδή ότι δεν έχει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εγώ παιδιά το πήρα από media markt και βλέπω στο viber για παράδειγμα ότι κάποιες φορές δεν χτυπάει όταν έρχεται μήνυμα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Μα λέει ακριβώς το αντίθετο δηλαδή ότι δεν έχει πρόβλημα Ναι όντως δίκαιο έχεις δεν το πρόσεξα καλά.. :Ρ ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ παιδιά το πήρα από media markt και βλέπω στο viber για παράδειγμα ότι κάποιες φορές δεν χτυπάει όταν έρχεται μήνυμα. Αυτο μπορεί να είναι θέμα της εφαρμογής δε νομιζω να χει κάτι το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erimin Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ρε παιδιά, AccuWeather και Runkeeper apps "σέρνονται" και στα δικά σας? Η μόνο σε μένα συμβαίνει? XT1032, OS: stock 4.4.4 Παράθεση Motorola Moto G Stock 4.4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ρε παιδιά, AccuWeather και Runkeeper apps "σέρνονται" και στα δικά σας? Η μόνο σε μένα συμβαίνει? XT1032, OS: stock 4.4.4 Εμένα ο καιρός πάει καλά δεν έχω πρόβλημα. Το αλλο δεν το χρησιμοποιώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ρε παιδιά, AccuWeather και Runkeeper apps "σέρνονται" και στα δικά σας? Η μόνο σε μένα συμβαίνει? XT1032, OS: stock 4.4.4 Το accuweather μια χαρά πάει και σε μένα. Το άλλο πρόγραμμα δεν το χρησιμοποιώ. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svtkll Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλησπερα, εχω το moto g και οταν στελνω μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες μερικα γραμματα λειπουν. Επισης ενω το 3g (χρηση δεδομεμων) ειναι απενεργοποιημενο ενεργοποιειται μονο του και ετσι χρεωνομαι.Τι πρεπει να κανω για να μην συμβαινουν αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλησπερα, εχω το moto g και οταν στελνω μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες μερικα γραμματα λειπουν. Επισης ενω το 3g (χρηση δεδομεμων) ειναι απενεργοποιημενο ενεργοποιειται μονο του και ετσι χρεωνομαι.Τι πρεπει να κανω για να μην συμβαινουν αυτα; Για μηνύματα κατεβασε αλλη εφαρμογή εκτός της στοκ όπως handcent sms, 8 sms. Για τα δεδομένα τι εννοείς ενεργοποιειται μόνο του, τι φαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts