Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω πραγματικά μεγάλη απορία για αυτό το bug με τον ήχο, 4.4.4 stock εδώ και όλα κρύσταλλο όπως και πριν την αναβάθμιση. Μήπως βγήκε κάποια ελαττωματική παρτίδα ηχείων;

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω πραγματικά μεγάλη απορία για αυτό το bug με τον ήχο, 4.4.4 stock εδώ και όλα κρύσταλλο όπως και πριν την αναβάθμιση. Μήπως βγήκε κάποια ελαττωματική παρτίδα ηχείων;

Μαλλον πολυ random παρτιδα! Και μεγαλη απορια το χω!

Από που το χεις πάρει (wind ή αλλού);

Καλα, μη φανταστεις. Και μενα μια φορα μου το κανε στην αρχη και επιτοπου απενεργοποιησα τα ηχητικα εφε και αλλη μια τωρα. Δεν ειναι κατι τραγικο αλλα ειναι το "****το" της ολης υποθεσης...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Επανέρχομαι σχετικά με την μπαταρία:Μετά από 2-3 ώρες από την φόρτιση χάνει γύρω στο 3% χωρίς να έχω ακουμπήσει το κινητό(κυριολεκτικά).Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?Μετά επειδή αρχίζω την χρήση δεν μπορώ να δω αν εξακολουθεί να το κάνει ή γίνεται μόνο στο 100%

Επανέρχομαι σχετικά με την μπαταρία:Μετά από 2-3 ώρες από την φόρτιση χάνει γύρω στο 3% χωρίς να έχω ακουμπήσει το κινητό(κυριολεκτικά).Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?Μετά επειδή αρχίζω την χρήση δεν μπορώ να δω αν εξακολουθεί να το κάνει ή γίνεται μόνο στο 100%

Ανοιχτό ή κλειστό το location ;

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Ψιλοφυσιολογικο μου φαινεται εμενα...!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Ψιλοφυσιολογικο μου φαινεται εμενα...!

Φυσιολογικό είναι. 1% ανά μια ώρα δεν είναι πολύ.. Και ας μην το έχεις ακουμπήσει..

Από που το χεις πάρει (wind ή αλλού);

Από το πρώτο κατάστημα που μου είχε βγάλει το skroutz. retail.EU είναι το τηλέφωνο.

Κλειστό το location.Απλά παλιά μπορεί να περνούσαν 7-8 ώρες για να χάσει 1%.Οπότε η διαφορά είναι εμφανής

μπορεί κάτι να είχε κολλήσει.. πχ τα google services.. κάνε ένα restart μπορεί να στρώσει

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω αγοράσει το κινητό στην κοπέλα μου, και είμαστε και οι 2 ευχαριστημένοι ...

Ξέρει κανείς πως στέλνεις ΚΕΝΟ μήνυμα από την stock εφαρμογή μηνυμάτων ?

Δε θέλω να κατεβάσω το Handcent SMS .

Επίσης, είμαι σίγουρος ότι κάπου εδώ μέσα έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα αλλά 323 σελίδες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ για να ψάξω να τη βρω.

Ευχαριστώ

Edited by Nikos_Porf

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω αγοράσει το κινητό στην κοπέλα μου, και είμαστε και οι 2 ευχαριστημένοι ...

Ξέρει κανείς πως στέλνεις ΚΕΝΟ μήνυμα από την stock εφαρμογή μηνυμάτων ?

Δε θέλω να κατεβάσω το Handcent SMS .

Επίσης, είμαι σίγουρος ότι κάπου εδώ μέσα έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα αλλά 323 σελίδες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ για να ψάξω να τη βρω.

Ευχαριστώ

Δεν στέλνει κενό.. στείλε μια τελεία νομίζω το ίδιο είναι.. τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω για τα εισιτήρια του village

Κι εγώ που το πήρα από wind πάντως έχει ψιλό θεματακι με τον ήχο, δε νομίζω να φταίει το κατάστημα στο σκρουτζ

Ευχαριστώ πολύ.

Για εισιτήρια Village το ήθελα και εγώ !!!

Η στοκ εφαρμογή να ξέρεις ότι δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες.. Κατέβασε της το 8sms που είναι ίδια με την στοκ αλλά έχεις δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων (strip unicode-strip all unicode characters) να έχεις 160 χωρίς να γράφεις κεφαλαία

Γίνεται ν αλλάξω το dpi με κάποια εφαρμογή; έχω προσπαθήσει με το build prop αλλα δε δουλεύει. Στοκ ρομ με ρουτ κανονικά

Κι εγώ που το πήρα από wind πάντως έχει ψιλό θεματακι με τον ήχο, δε νομίζω να φταίει το κατάστημα στο σκρουτζ
Μα λέει ακριβώς το αντίθετο δηλαδή ότι δεν έχει πρόβλημα

Εγώ παιδιά το πήρα από media markt και βλέπω στο viber για παράδειγμα ότι κάποιες φορές δεν χτυπάει όταν έρχεται μήνυμα.
:D

Μα λέει ακριβώς το αντίθετο δηλαδή ότι δεν έχει πρόβλημα

Ναι όντως δίκαιο έχεις δεν το πρόσεξα καλά.. :Ρ

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ παιδιά το πήρα από media markt και βλέπω στο viber για παράδειγμα ότι κάποιες φορές δεν χτυπάει όταν έρχεται μήνυμα.

Αυτο μπορεί να είναι θέμα της εφαρμογής δε νομιζω να χει κάτι το κινητό

Ρε παιδιά, AccuWeather και Runkeeper apps "σέρνονται" και στα δικά σας? Η μόνο σε μένα συμβαίνει?

XT1032,

Motorola Moto G

Stock 4.4.4

Ρε παιδιά, AccuWeather και Runkeeper apps "σέρνονται" και στα δικά σας? Η μόνο σε μένα συμβαίνει?

XT1032,

Εμένα ο καιρός πάει καλά δεν έχω πρόβλημα. Το αλλο δεν το χρησιμοποιώ..

XT1032,

Το accuweather μια χαρά πάει και σε μένα. Το άλλο πρόγραμμα δεν το χρησιμοποιώ.

:D

Καλησπερα, εχω το moto g και οταν στελνω μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες μερικα γραμματα λειπουν. Επισης ενω το 3g (χρηση δεδομεμων) ειναι απενεργοποιημενο ενεργοποιειται μονο του και ετσι χρεωνομαι.Τι πρεπει να κανω για να μην συμβαινουν αυτα;

Καλησπερα, εχω το moto g και οταν στελνω μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες μερικα γραμματα λειπουν. Επισης ενω το 3g (χρηση δεδομεμων) ειναι απενεργοποιημενο ενεργοποιειται μονο του και ετσι χρεωνομαι.Τι πρεπει να κανω για να μην συμβαινουν αυτα;

Για μηνύματα κατεβασε αλλη εφαρμογή εκτός της στοκ όπως handcent sms, 8 sms. Για τα δεδομένα τι εννοείς ενεργοποιειται μόνο του, τι φαση;

• The title was changed to Moto G