atillas24 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ιδεα μου ή οι φωτο που βγαζει μετα την 4.4.4 ειναι λιγο χειροτερες...; ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν κάνω λάθος οι καινούριες μπαταρίες καλό είναι να φορτίζονται πριν πέσουν κάτω από 15% Λες ε; Μαλλον ετσι θα το κανω πλεον. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα το αφησω να ξανακλεισει απο μπαταρια... ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ερώτηση χρησιμοποιώ την δωρεάν έκδοση του nova launcher. Αξιζει η αγορά της prime έκδοσης? Πολλοι φιλοι απο δω μεσα που τον χρησιμοποιουνε λενε οτι ειναι ο καλυτερος. Εγω πιστευω οτι αξιζει... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδιά το κινητό από την 4.3 μπορεί να πάει ΟΤΑ σε 4.4; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδιά το κινητό από την 4.3 μπορεί να πάει ΟΤΑ σε 4.4; Φυσικά και μπορεί. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ωραία ρωτάω, διότι κάτι xperia παλιά θέλανε PC σώνει και καλά. Ευχαριστώ για την απαντηση. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Και εγώ τελικά έχω πρόβλημα με την φόρτιση. Και μένα σταμάτησε στο 75% το έκλεισα και άρχισε να φορτίζει πάλι κανονικά. ..Μετά το update φυσικά σε 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδια παρατηρησα οτι με την 4.4.4 οταν παιζει το ραδιοφωνο ακουγεται ο ηχος μονο απο το ενα ακουστικο (το δεξια συγκεκριμενα) ενω με την 4.4.2 ολα ηταν μια χαρα. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος ? Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Έχω την εντύπωση πως η μπαταρία άρχισε να επανέρχεται πάλι... android L πότε μας έρχεται; Edited August 2, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Έχω την εντύπωση πως η μπαταρία άρχισε να επανέρχεται πάλι... android L πότε μας έρχεται; Μαλλον Οκτώβριο μαζί με τα νεξους κι εμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μαλλον Οκτώβριο μαζί με τα νεξους κι εμείς Λες τοσο γρηγορα? Να το παρουμε και μεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 ω ναι, το moto g ήταν το καλύτερο κινητό, οι επιδόσεις του moto g μου άφηναν με ανοιχτό στόμα άτομα με πολύ ακριβά κινητά αλλά από όταν πήρε update σε 4,4,4 το Moto g τείνει να γίνει μηλόφωνο, η L αργεί, για καστομιά μας βλέπω τους περισσότερους Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Γιατί το λες αυτό φίλε? Εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η 4.4.4 το κινητό εξακολουθεί και είναι το ίδιο καλό Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Γιατί το λες αυτό φίλε? Εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η 4.4.4 το κινητό εξακολουθεί και είναι το ίδιο καλό γιατί το κινητό τρώει μικρά λαγκαρίσματα ενώ τρέχει μόνο η επίσημη εφαρμογή του τουίτα και η μπαταρία φεύγει χωρίς καν να χρησιμοποιώ το κινητό. είναι και η σύγκριση, με την 4,4,2 το moto g ήταν εντυπωσιακό και αυτή η σύγκριση κάνει την 4,4,4 ακόμα υποδεέστερη. :( Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 ...με την 4,4,2 το moto g ήταν εντυπωσιακό και αυτή η σύγκριση κάνει την 4,4,4 ακόμα υποδεέστερη. :( Εγω νομιζω οτι με τη 4.4.4 ειναι πιο αποδοτικο το κινητο...! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Λες τοσο γρηγορα? Να το παρουμε και μεις? Ναι καπου είχα δει οτι μαζι με τα νεξουσακια θα την πάρουμε κι εμεις και το moto x. Τώρα νταξει περιμένουμε να δούμε κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 ω ναι, το moto g ήταν το καλύτερο κινητό, οι επιδόσεις του moto g μου άφηναν με ανοιχτό στόμα άτομα με πολύ ακριβά κινητά αλλά από όταν πήρε update σε 4,4,4 το Moto g τείνει να γίνει μηλόφωνο, η L αργεί, για καστομιά μας βλέπω τους περισσότερους Εγώ δεν είδα καμιά διαφορά στην 4.4.4 πάντως. Ούτε lags εμφανίστηκαν, ούτε η μπαταρία φεύγει γρηγορότερα. Μακριά από μένα οι κάστομς. Όσο για την L προσωπικά πιστεύω ότι θα τη δούμε αρχές του 2015. Δεδομένου ότι με το staged release της 4.4.4 κάναμε 2 μήνες να την δούμε από τότε που ανακοινώθηκε, ίσως και παραπάνω. Βέβαια στην GPE έκδοση θα βγει αμέσως μετά το nexus λογικά άρα όποιος είναι root περνάει image. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexlost21 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 καλησπερα σας ειμαι νεος κατοχος του moto g το κινητο ειναι τελειοοοοοοο :) το πηρα απο σκρουτζομαγαζο πριν 2 μερες κ εχω ενα μεγαλο προβλημα , προφανως το κινητο ειναι απο παραεισαγωγης κατι τετοιο κ μπορει να μου εχει ελληνικα αλα δεν μου εχει ελληνικο λεξικο και δεν μου λειτουργει το τ9 σωστα ... :( Υπαρχει καποιος τροπος να βαλω ελληνικο λεξικο μεσα ή καποια αλλη λυση πλζ SOS ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 καλησπερα σας ειμαι νεος κατοχος του moto g το κινητο ειναι τελειοοοοοοο :) το πηρα απο σκρουτζομαγαζο πριν 2 μερες κ εχω ενα μεγαλο προβλημα , προφανως το κινητο ειναι απο παραεισαγωγης κατι τετοιο κ μπορει να μου εχει ελληνικα αλα δεν μου εχει ελληνικο λεξικο και δεν μου λειτουργει το τ9 σωστα ... :( Υπαρχει καποιος τροπος να βαλω ελληνικο λεξικο μεσα ή καποια αλλη λυση πλζ SOS ευχαριστω προκαταβολικα :) Εγκατεστησε αυτο το πληκτρολογιο φιλε: http://www.androidfilehost.com/?fid=23252070760975506 και μετα κατεβασε το ελληνικο λεξιλογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexlost21 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 σε υπερ ευχαριστω φιλε μου με εσωσες τωρα ειμαι κομπλεεεεε :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 γιατί το κινητό τρώει μικρά λαγκαρίσματα ενώ τρέχει μόνο η επίσημη εφαρμογή του τουίτα και η μπαταρία φεύγει χωρίς καν να χρησιμοποιώ το κινητό. είναι και η σύγκριση, με την 4,4,2 το moto g ήταν εντυπωσιακό και αυτή η σύγκριση κάνει την 4,4,4 ακόμα υποδεέστερη. :( Εγω στην 4.4.4 δεν εχω λαγκαρισματα! Απλα η μπαταρια κραταει λιγοτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 καλησπερα σας ειμαι νεος κατοχος του moto g το κινητο ειναι τελειοοοοοοο :) το πηρα απο σκρουτζομαγαζο πριν 2 μερες κ εχω ενα μεγαλο προβλημα , προφανως το κινητο ειναι απο παραεισαγωγης κατι τετοιο κ μπορει να μου εχει ελληνικα αλα δεν μου εχει ελληνικο λεξικο και δεν μου λειτουργει το τ9 σωστα ... :( Υπαρχει καποιος τροπος να βαλω ελληνικο λεξικο μεσα ή καποια αλλη λυση πλζ SOS ευχαριστω προκαταβολικα :) βάλε swiftkey, δωρεάν είναι πια Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdrolito Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Γειά σας παιδιά. Του έχει τύχει κάποιου να σπάσει το τζαμάκι του moto g ??? Μου έπεσε στις διακοπές μου και έχει ραγίσει παντού στην οθόνη. Λειτουργεί κανονικά σε όλα τα υπόλοιπα . Ρώτησα στην motorola και μου είπανε 90€ . Έχει βρει κανείς κάποιον τεχνικό που να μπορεί να το κάνει σε πιο λογική τιμή;; Αλλιώς πρέπει να παραγγείλω από εξωτερικό ανταλλακτικό (περίπου 40 €) και να το ρισκάρω μόνος μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Γειά σας παιδιά. Του έχει τύχει κάποιου να σπάσει το τζαμάκι του moto g ??? Μου έπεσε στις διακοπές μου και έχει ραγίσει παντού στην οθόνη. Λειτουργεί κανονικά σε όλα τα υπόλοιπα . Ρώτησα στην motorola και μου είπανε 90€ . Έχει βρει κανείς κάποιον τεχνικό που να μπορεί να το κάνει σε πιο λογική τιμή;; Αλλιώς πρέπει να παραγγείλω από εξωτερικό ανταλλακτικό (περίπου 40 €) και να το ρισκάρω μόνος μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει.... Και για τι να το ρισκαρεις; Καλυτερα να το πας στη moto να εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdrolito Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Και για τι να το ρισκαρεις; Καλυτερα να το πας στη moto να εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Είναι πολλά τα λεφτά..... Με 90 € και ακόμη λίγα παίρνω καινούριο και κρατάω το παλιό για εφεδρικό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Είναι πολλά τα λεφτά..... Με 90 € και ακόμη λίγα παίρνω καινούριο και κρατάω το παλιό για εφεδρικό!! Τεχνικός δεν νομίζω να υπάρχει.. Ίσως κανένα μικρομαγαζο αλλά και αυτός θα σου πάρει 40 ευρώ που κάνει το εξάρτημα και πρόσθεσε και την δουλειά του οπότε και πάλι δεν θα συμφέρει.. Η Παρτο και φτιαξτο μόνος σου (λογικά θα υπάρχουν οδηγοί στο YouTube) ή κάνε αυτό που λες.. Βρες κανένα μεταχειρισμένο και κάνε την δουλειά σου.. ΑΑ και την επόμενη φορά θήκη οπωσδήποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Το γυρισα σημερα σε Art να δω πως ειναι με 4.4.4 και αμα εχει καμια διαφορα! Εχει παρατηρησει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts