Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε εμενα παει σφαιρα

Εμενα εχει κανα μισαωρο δεν ανοιγουν καν.. Ουτε καν τα καημενα τα 2g δεν μπαινουν :/

Η υποστήριξη των 160 χαρακτήρων ισχύει και για άλλες συσκευές με παλιότερη έκδοση android?

Δεν είμαι σίγουρος, μπορείς να το δοκιμάσεις

Για κάποιο λόγο (δεν ξέρω τι έκανε η αδερφή μου στο δικό της) όταν τερματίζει μια κλήση, εμφανίζεται μια μπάρα ρύθμισης έντασης ήχου στην οθόνη, η οποία είναι στο εντελώς χαμηλό της. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πως το βγάζω?

Κάποιο άλλη εφαμοργή προκαλεί το πρόβλημα. Μπες σε safe mode και δες αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Αν όχι, τότε ψάξε να δεις ποια εφαρμογή το προκαλεί. Είχα το ίδιο πρόβλημα σε HTC One S και το πρόβλημα ήταν μια gps εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει.

3 ωρες οθονη, 1 ημερα και 17 ωρες λειτουργειας και ειναι ακομα στο 36% με ψιλοβαρια χρηση(3g, wifi, κανα 2ωρο κλησεις, μηνυματα και 1 restart)!! Μια χαρα ειναι η μπαταρια του...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε τη βρισκω αυτη τη ρυθμιση!

Αφού ανοίξεις το 8sms στις ρυθμίσεις του.

Δεν είμαι σίγουρος, μπορείς να το δοκιμάσεις

Το δοκίμασα και δουλεύει, μένει μόνο να αφαιρέσω την stock εφαρμογή sms.

Κάποιο άλλη εφαμοργή προκαλεί το πρόβλημα. Μπες σε safe mode και δες αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Αν όχι, τότε ψάξε να δεις ποια εφαρμογή το προκαλεί. Είχα το ίδιο πρόβλημα σε HTC One S και το πρόβλημα ήταν μια gps εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει.

Σε προηγούμενο ποστ είχα αναφέρει πως όταν τερματίζω μια κλήση εμφανίζεται το μενού που ενεργοποιείς τα data και την αλλαγή 2g/3g

Μετά το wipe έστρωσε.

Πώς μπορούμε να βάλουμε εικονίδιο μπαταρίας με ποσοστό επάνω στη γραμμή;

Edited by giorgos3924

Παιδια μακρια απο την grip shell θηκη! Ειναι απαραδεκτη! Πηρα στην αρχη μου φανηκε τελεια και οντως ητανε εξωτερικα και στην αφη μετα απο 4 μερες αρχισε να ειναι λασκα! Δηλαδη το κινητο οταν πατουσα στην οθονη το ενιωθα και ακουγοταν λιγο να μπαινει μεσα! Δεν εφαρμοζε καλα! Την εβγαλα την εβαλα ποσες φορες παλι το ιδιο!πηγα στη public μου δωσανε καινουργια μου την βαλανε αυτην και τωρα μετα απο 3 μερες παλι το ιδιο! Αισχος 16 ευρω θηκη! Και στο εξωτερικο ηταν πολυ περισσοτερο! Τι να πω δεν ξερω!

Καθεται τοσο καλα εξωτερικα και καλυπτει και τα κουμπια με ωραια αισθηση αλλα μετα απο λιγο λασκαρει!

Παιδια μακρια απο την grip shell θηκη! Ειναι απαραδεκτη! Πηρα στην αρχη μου φανηκε τελεια και οντως ητανε εξωτερικα και στην αφη μετα απο 4 μερες αρχισε να ειναι λασκα! Δηλαδη το κινητο οταν πατουσα στην οθονη το ενιωθα και ακουγοταν λιγο να μπαινει μεσα! Δεν εφαρμοζε καλα! Την εβγαλα την εβαλα ποσες φορες παλι το ιδιο!πηγα στη public μου δωσανε καινουργια μου την βαλανε αυτην και τωρα μετα απο 3 μερες παλι το ιδιο! Αισχος 16 ευρω θηκη! Και στο εξωτερικο ηταν πολυ περισσοτερο! Τι να πω δεν ξερω!

Καθεται τοσο καλα εξωτερικα και καλυπτει και τα κουμπια με ωραια αισθηση αλλα μετα απο λιγο λασκαρει!

Και σκεφτόμουν να την πάρω καλά που το είπες :wacko:

Πάντως εγώ σχεδόν από την αρχή έχω την flip και είμαι αρκετά ευχαριστημένος

Η φλιπ που εχεις αφηνει κενο για το λαμπακι των ειδοποίησεων η μονο για το ακουστικο εχει κενο;

Η φλιπ που εχεις αφηνει κενο για το λαμπακι των ειδοποίησεων η μονο για το ακουστικο εχει κενο;

Έχει και για το λαμπάκι!!! Τα σπάει!:happy:

Αα ωραια μπορεις να με στειλεις κανα λινκ;

Έχω την αυθεντική τη λευκή. Δες εδώ, φαίνεται στο τέλος του βίντεο το λαμπάκι

Την πήρα από αμαζον αλλά τώρα φαντάζομαι θα την βρεις και wind/public

http://www.amazon.co.uk/Motorola-Flip-Door-Case-Cover/dp/B00G3P7LA8

Έχω την αυθεντική τη λευκή. Δες εδώ, φαίνεται στο τέλος του βίντεο το λαμπάκι

Την πήρα από αμαζον αλλά τώρα φαντάζομαι θα την βρεις και wind/public

http://www.amazon.co.uk/Motorola-Flip-Door-Case-Cover/dp/B00G3P7LA8

Ωραιος ευχαριστώ!!

Σου είπα, στο τέλος θα καταλήξεις στην flip case μας. Ξεχνάς ότι υπάρχει το power button:p

Για να είμαστε δίκαιοι, εδώ φταίει η μοτορολα και το τμήμα συναρμολογησης. :down:

Επίσημο αξεσουάρ ειναι και οχι κινεζια.

Ειναι ενεργοποιημενο ηδη.Μετα το τελευταιο hard reset δεν δουλευει :/

κατέβασε απο store το notification light widget της Motorola. βάλτο στην επιφάνειά ενεργοποίησε το δες αν δουλεύει το led και μετα μπορείς να το απεγκαταστησεις.έτσι εκανα εγώ.

Παιδιά σκέφτομαι και γω να πάρω την flip shell ισχύουν τα προβλήματα που ακούγεται ότι προκαλεί υπάρχει κάποιος που την έχει και έχει παρατηρήσει κάτι;
OnePlus 3T, iPad mini 2

Παιδιά σκέφτομαι και γω να πάρω την flip shell ισχύουν τα προβλήματα που ακούγεται ότι προκαλεί υπάρχει κάποιος που την έχει και έχει παρατηρήσει κάτι;

Τι πρόβλημα εχεις ακουσει;

Σου είπα, στο τέλος θα καταλήξεις στην flip case μας. Ξεχνάς ότι υπάρχει το power button:p

Για να είμαστε δίκαιοι, εδώ φταίει η μοτορολα και το τμήμα συναρμολογησης. :down:

Επίσημο αξεσουάρ ειναι και οχι κινεζια.

Φιλε left ειμαι τοσο εκνευρισμενος γιατι ειναι επισημη θηκη απο τη μοτορολα και μετα απο 3 μερες δεν κουμπωνει καλα? Ειναι τραγικοι! Φυσικα και φταιει η μοτορολα! Επρεπε να παρω απο ebay με 1 ευρω να τελειωνουμε! Ωστοσο εγω την ηθελα για την προστασια στα κουμπακια τα οποια τα καλυπτει αψογα

Aπο που την πηρες την flip?

Φιλε left ειμαι τοσο εκνευρισμενος γιατι ειναι επισημη θηκη απο τη μοτορολα και μετα απο 3 μερες δεν κουμπωνει καλα? Ειναι τραγικοι! Φυσικα και φταιει η μοτορολα! Επρεπε να παρω απο ebay με 1 ευρω να τελειωνουμε! Ωστοσο εγω την ηθελα για την προστασια στα κουμπακια τα οποια τα καλυπτει αψογα

Aπο που την πηρες την flip?

amazon.uk αλλά λογικά θα έχει και η wind τώρα

• The title was changed to Moto G