epivitor3 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εχεις κανενας αλλος θεμα με τα 3g της κοσμοτε; Σε εμενα παει σφαιρα Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Σε εμενα παει σφαιρα Εμενα εχει κανα μισαωρο δεν ανοιγουν καν.. Ουτε καν τα καημενα τα 2g δεν μπαινουν :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδιά τις τελευταίες 1-3 μέρες δεν δουλεύει το led.Ξέρετε πως μπορώ να το ενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 ρυθμίσεις-προβολη-φωτεινος παλμός ειδοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Η υποστήριξη των 160 χαρακτήρων ισχύει και για άλλες συσκευές με παλιότερη έκδοση android? Δεν είμαι σίγουρος, μπορείς να το δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Για κάποιο λόγο (δεν ξέρω τι έκανε η αδερφή μου στο δικό της) όταν τερματίζει μια κλήση, εμφανίζεται μια μπάρα ρύθμισης έντασης ήχου στην οθόνη, η οποία είναι στο εντελώς χαμηλό της. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πως το βγάζω? Κάποιο άλλη εφαμοργή προκαλεί το πρόβλημα. Μπες σε safe mode και δες αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Αν όχι, τότε ψάξε να δεις ποια εφαρμογή το προκαλεί. Είχα το ίδιο πρόβλημα σε HTC One S και το πρόβλημα ήταν μια gps εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 3 ωρες οθονη, 1 ημερα και 17 ωρες λειτουργειας και ειναι ακομα στο 36% με ψιλοβαρια χρηση(3g, wifi, κανα 2ωρο κλησεις, μηνυματα και 1 restart)!! Μια χαρα ειναι η μπαταρια του... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε τη βρισκω αυτη τη ρυθμιση! Αφού ανοίξεις το 8sms στις ρυθμίσεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν είμαι σίγουρος, μπορείς να το δοκιμάσεις Το δοκίμασα και δουλεύει, μένει μόνο να αφαιρέσω την stock εφαρμογή sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Κάποιο άλλη εφαμοργή προκαλεί το πρόβλημα. Μπες σε safe mode και δες αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Αν όχι, τότε ψάξε να δεις ποια εφαρμογή το προκαλεί. Είχα το ίδιο πρόβλημα σε HTC One S και το πρόβλημα ήταν μια gps εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει. Σε προηγούμενο ποστ είχα αναφέρει πως όταν τερματίζω μια κλήση εμφανίζεται το μενού που ενεργοποιείς τα data και την αλλαγή 2g/3g Μετά το wipe έστρωσε. Πώς μπορούμε να βάλουμε εικονίδιο μπαταρίας με ποσοστό επάνω στη γραμμή; Edited April 25, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 ρυθμίσεις-προβολη-φωτεινος παλμός ειδοποίησης. Ειναι ενεργοποιημενο ηδη.Μετα το τελευταιο hard reset δεν δουλευει :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ειναι ενεργοποιημενο ηδη.Μετα το τελευταιο hard reset δεν δουλευει :/ Clear cache απο recovert Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδια μακρια απο την grip shell θηκη! Ειναι απαραδεκτη! Πηρα στην αρχη μου φανηκε τελεια και οντως ητανε εξωτερικα και στην αφη μετα απο 4 μερες αρχισε να ειναι λασκα! Δηλαδη το κινητο οταν πατουσα στην οθονη το ενιωθα και ακουγοταν λιγο να μπαινει μεσα! Δεν εφαρμοζε καλα! Την εβγαλα την εβαλα ποσες φορες παλι το ιδιο!πηγα στη public μου δωσανε καινουργια μου την βαλανε αυτην και τωρα μετα απο 3 μερες παλι το ιδιο! Αισχος 16 ευρω θηκη! Και στο εξωτερικο ηταν πολυ περισσοτερο! Τι να πω δεν ξερω! Καθεται τοσο καλα εξωτερικα και καλυπτει και τα κουμπια με ωραια αισθηση αλλα μετα απο λιγο λασκαρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδια μακρια απο την grip shell θηκη! Ειναι απαραδεκτη! Πηρα στην αρχη μου φανηκε τελεια και οντως ητανε εξωτερικα και στην αφη μετα απο 4 μερες αρχισε να ειναι λασκα! Δηλαδη το κινητο οταν πατουσα στην οθονη το ενιωθα και ακουγοταν λιγο να μπαινει μεσα! Δεν εφαρμοζε καλα! Την εβγαλα την εβαλα ποσες φορες παλι το ιδιο!πηγα στη public μου δωσανε καινουργια μου την βαλανε αυτην και τωρα μετα απο 3 μερες παλι το ιδιο! Αισχος 16 ευρω θηκη! Και στο εξωτερικο ηταν πολυ περισσοτερο! Τι να πω δεν ξερω! Καθεται τοσο καλα εξωτερικα και καλυπτει και τα κουμπια με ωραια αισθηση αλλα μετα απο λιγο λασκαρει! Και σκεφτόμουν να την πάρω καλά που το είπες :wacko: Πάντως εγώ σχεδόν από την αρχή έχω την flip και είμαι αρκετά ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Και σκεφτόμουν να την πάρω καλά που το είπες :wacko: Πάντως εγώ σχεδόν από την αρχή έχω την flip και είμαι αρκετά ευχαριστημένος Η φλιπ που εχεις αφηνει κενο για το λαμπακι των ειδοποίησεων η μονο για το ακουστικο εχει κενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Η φλιπ που εχεις αφηνει κενο για το λαμπακι των ειδοποίησεων η μονο για το ακουστικο εχει κενο; Έχει και για το λαμπάκι!!! Τα σπάει!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Έχει και για το λαμπάκι!!! Τα σπάει!:happy: Αα ωραια μπορεις να με στειλεις κανα λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αα ωραια μπορεις να με στειλεις κανα λινκ; Έχω την αυθεντική τη λευκή. Δες εδώ, φαίνεται στο τέλος του βίντεο το λαμπάκι Την πήρα από αμαζον αλλά τώρα φαντάζομαι θα την βρεις και wind/public http://www.amazon.co.uk/Motorola-Flip-Door-Case-Cover/dp/B00G3P7LA8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Έχω την αυθεντική τη λευκή. Δες εδώ, φαίνεται στο τέλος του βίντεο το λαμπάκι Την πήρα από αμαζον αλλά τώρα φαντάζομαι θα την βρεις και wind/public http://www.amazon.co.uk/Motorola-Flip-Door-Case-Cover/dp/B00G3P7LA8 Ωραιος ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδια μακρια απο την grip shell θηκη! Ειναι απαραδεκτη! Πηρα στην αρχη μου φανηκε τελεια και οντως ητανε εξωτερικα και στην αφη μετα απο 4 μερες αρχισε να ειναι λασκα! Δηλαδη το κινητο οταν πατουσα στην οθονη το ενιωθα και ακουγοταν λιγο να μπαινει μεσα! Δεν εφαρμοζε καλα! Την εβγαλα την εβαλα ποσες φορες παλι το ιδιο!πηγα στη public μου δωσανε καινουργια μου την βαλανε αυτην και τωρα μετα απο 3 μερες παλι το ιδιο! Αισχος 16 ευρω θηκη! Και στο εξωτερικο ηταν πολυ περισσοτερο! Τι να πω δεν ξερω! Καθεται τοσο καλα εξωτερικα και καλυπτει και τα κουμπια με ωραια αισθηση αλλα μετα απο λιγο λασκαρει! Σου είπα, στο τέλος θα καταλήξεις στην flip case μας. Ξεχνάς ότι υπάρχει το power button:p Για να είμαστε δίκαιοι, εδώ φταίει η μοτορολα και το τμήμα συναρμολογησης. :down: Επίσημο αξεσουάρ ειναι και οχι κινεζια. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ειναι ενεργοποιημενο ηδη.Μετα το τελευταιο hard reset δεν δουλευει :/ κατέβασε απο store το notification light widget της Motorola. βάλτο στην επιφάνειά ενεργοποίησε το δες αν δουλεύει το led και μετα μπορείς να το απεγκαταστησεις.έτσι εκανα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδιά σκέφτομαι και γω να πάρω την flip shell ισχύουν τα προβλήματα που ακούγεται ότι προκαλεί υπάρχει κάποιος που την έχει και έχει παρατηρήσει κάτι; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδιά σκέφτομαι και γω να πάρω την flip shell ισχύουν τα προβλήματα που ακούγεται ότι προκαλεί υπάρχει κάποιος που την έχει και έχει παρατηρήσει κάτι; Τι πρόβλημα εχεις ακουσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Σου είπα, στο τέλος θα καταλήξεις στην flip case μας. Ξεχνάς ότι υπάρχει το power button:p Για να είμαστε δίκαιοι, εδώ φταίει η μοτορολα και το τμήμα συναρμολογησης. :down: Επίσημο αξεσουάρ ειναι και οχι κινεζια. Φιλε left ειμαι τοσο εκνευρισμενος γιατι ειναι επισημη θηκη απο τη μοτορολα και μετα απο 3 μερες δεν κουμπωνει καλα? Ειναι τραγικοι! Φυσικα και φταιει η μοτορολα! Επρεπε να παρω απο ebay με 1 ευρω να τελειωνουμε! Ωστοσο εγω την ηθελα για την προστασια στα κουμπακια τα οποια τα καλυπτει αψογα Και σκεφτόμουν να την πάρω καλά που το είπες :wacko: Πάντως εγώ σχεδόν από την αρχή έχω την flip και είμαι αρκετά ευχαριστημένος Aπο που την πηρες την flip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Φιλε left ειμαι τοσο εκνευρισμενος γιατι ειναι επισημη θηκη απο τη μοτορολα και μετα απο 3 μερες δεν κουμπωνει καλα? Ειναι τραγικοι! Φυσικα και φταιει η μοτορολα! Επρεπε να παρω απο ebay με 1 ευρω να τελειωνουμε! Ωστοσο εγω την ηθελα για την προστασια στα κουμπακια τα οποια τα καλυπτει αψογα Aπο που την πηρες την flip? amazon.uk αλλά λογικά θα έχει και η wind τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 amazon.uk αλλά λογικά θα έχει και η wind τώρα Οκ!! Θα το τσεκαρω!!_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts