beowulf Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 beowulf εισαι σιγουρος φιλε? γιατι δεν θελω να την βαλω ακομα και ειδα πριν λιγο κατι μικρα θεματακια lag στην κιτ κατ!!! Μη σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μου έβγαλε αυτό το μήνυμα και εγώ πάτησα εγκατάσταση τώρα και την έβαλε. Αλλά σου λέω βάλτη άφοβα το κινητό πάει σφαίρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μη σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μου έβγαλε αυτό το μήνυμα και εγώ πάτησα εγκατάσταση τώρα και την έβαλε. Αλλά σου λέω βάλτη άφοβα το κινητό πάει σφαίρα! ναι εε? εχεις παρατηρησει καποια διαφορα τρελη? η πανω κατω τα ιδια? απλα ρε φιλε μου φαινεται περιεργο θελω να χαρω λιγο το κινητο με 4.3 και μετα απο καποις μηνες να πω ας κανω την αναβαθμιση καταλαβες? :cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 ναι εε? εχεις παρατηρησει καποια διαφορα τρελη? η πανω κατω τα ιδια? απλα ρε φιλε μου φαινεται περιεργο θελω να χαρω λιγο το κινητο με 4.3 και μετα απο καποις μηνες να πω ας κανω την αναβαθμιση καταλαβες? :cool::cool: Τι να σου πω και εγώ την ίδια μέρα που το πήρα έκανα την αναβάθμιση οπότε δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να σου πω τι διαφορές έχει με τη 4.3. Θεωρητικά αυτές είναι οι αλλαγές: https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/97632/action/auth Τώρα στη πράξη δεν έχω δει κάποιο κόλλημα, όλα πάνε ρολόι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Τι να σου πω και εγώ την ίδια μέρα που το πήρα έκανα την αναβάθμιση οπότε δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να σου πω τι διαφορές έχει με τη 4.3. Θεωρητικά αυτές είναι οι αλλαγές: https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/97632/action/auth Τώρα στη πράξη δεν έχω δει κάποιο κόλλημα, όλα πάνε ρολόι! ok σε ευχαριστω για την πληροφορια! την κατεβασα τελικα και απο οτι φαινεται δεν μπορω να αποφυγω την εγκατασταση! οποτε θα τη βαλω και μακαρι να ειναι ολα ρολοι οπως ειπες :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Και εγω κατοχος απο χθες ενος moto g 8gb ,το τηλεφωνακι για τα λεφτα του ειναι σουπερ το επεξεργαστικα λιγο με την 4.3 και μετα κατεβασα την 4.4.2 παρατηρησα οτι εφυγε το ενοχλητικο μαυρο στα touch κουμπια ελεγχου και ετσι η οθονη φαινεται καλυτερα.Γενικα σε ολα του το τηλ φωτο ,οθονη κ.α ειναι τελειο το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι βαρυ για τις διαστάσεις του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 beowulf εισαι σιγουρος φιλε? γιατι δεν θελω να την βαλω ακομα και ειδα πριν λιγο κατι μικρα θεματακια lag στην κιτ κατ!!! Μη σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μου έβγαλε αυτό το μήνυμα και εγώ πάτησα εγκατάσταση τώρα και την έβαλε. Αλλά σου λέω βάλτη άφοβα το κινητό πάει σφαίρα! Πρακτικα η kitkat μειωνει τη διαχειρηση της ραμ με αποτελεσμα ολες οι συσκευες που εχουνε παρει την 4.4 να εχουνε περισσοτερη διαθεςιμη ραμ. Αρα, αυξανει την εμπειρια χρησης στις συσκευες. Μεχρι τωρα κανενας δεν εχει παραπονο, αν και ειναι η πρωτη συσκευη με 1 gb ram που δεχεται την αναβαθμιση. Ανυπομωνω να ερθω στη παρεα και γω:p Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepar10 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μια ερώτηση. Οι ενδείξεις της μπαταρίας , σηματος και δικτυου οταν το πηρα πριν μερικές μερες ηταν μπλε. Τωρα είναι άσπρες. Γιατι αλλαξε το χρώμα τους; Παιζει ρολο η κιτ κατ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μια ερώτηση. Οι ενδείξεις της μπαταρίας , σηματος και δικτυου οταν το πηρα πριν μερικές μερες ηταν μπλε. Τωρα είναι άσπρες. Γιατι αλλαξε το χρώμα τους; Παιζει ρολο η κιτ κατ? Ναι άλλαξαν με τη 4.4.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobil1 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μια ερώτηση. Οι ενδείξεις της μπαταρίας , σηματος και δικτυου οταν το πηρα πριν μερικές μερες ηταν μπλε. Τωρα είναι άσπρες. Γιατι αλλαξε το χρώμα τους; Παιζει ρολο η κιτ κατ? Ναι, ολες ο ενδειξεις εγιναν ασπρες με την 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 παιδιά γνωρίζει κανείς αν στις επιλογές για προγραμματιστές αλλάξω το Dalvik και το βάλω ART αν επηρεάζει την ταχύτητα του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδια ειναι κανεις απο γιαννενα? Αν ναι παιζει κανα screen protector? Η καμια θηκη που να καλυπτει και κουμπακια του κυριου moto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Κάποια εφαρμογή για να μεταφέρω αρχεία, εφαρμογές στο κινητό? Κατέβασα το MOTOROLA DEVICE MANAGER απο το site τους αλλά το μόνο που κάνει είναι να ελέγχει για ενημερώσεις λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Κάποια εφαρμογή για να μεταφέρω αρχεία, εφαρμογές στο κινητό? Κατέβασα το MOTOROLA DEVICE MANAGER απο το site τους αλλά το μόνο που κάνει είναι να ελέγχει για ενημερώσεις λογισμικού. Για να τα μεταφερεις απο το pc εννοεις? Δες το airdroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Για να τα μεταφερεις απο το pc εννοεις? Δες το airdroid το εγκατέστησα. Και πως ακριβώς κάνουμε τη μεταφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 @kinezos69 Βάζεις την IP διεύθυνση που γράφει στον περιηγητή, στην οθόνη του τηλεφώνου επιλέγεις αποδοχή συνδέσεις. Στον περιηγητή επιλέγεις "files" θα σε πάει στην μνήμη τηλεφώνου η κάρτα μνήμης, επιλέγεις "Upload", μετά select files, επιλέγεις ta αρχεία ένα ένα (κρατώντας το πλήκτρο "Ctrl")(Αν τα έχεις σε ένα φάκελο "μαζεμένα" επιλεγείς select folder). και τέλος "open" τα αρχεία εφαρμογές κλπ θα μεταφερθούν στην μνήμη τηελφωνου/κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδια εκανα απενεργοποιηση καποια google apps και το google search! Δεν θα χω κανα θεμα εε? Ειπα να τα κανω απενεργοποιηση να μην τρεχουν και πιανουν μνημη κ μπαταρια χωρις λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Για να τα μεταφερεις απο το pc εννοεις? Δες το airdroid Θα έλεγα μακριά από Airdroid. Δείτε τα permissions που ζητάει... Δες αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.websharing δουλεύει μια χαρά. :D Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 παιδιά γνωρίζει κανείς αν στις επιλογές για προγραμματιστές αλλάξω το Dalvik και το βάλω ART αν επηρεάζει την ταχύτητα του κινητού; Επιτελους να καποιος που μιλα σωστα ;) Βαλτο και θα δεις. Τουλαχιστον στα nexus τα παιδια εχουνε να λενε τα καλυτερα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 παιδιά γνωρίζει κανείς αν στις επιλογές για προγραμματιστές αλλάξω το Dalvik και το βάλω ART αν επηρεάζει την ταχύτητα του κινητού; http://www.infinum.co/the-capsized-eight/articles/art-vs-dalvik-introducing-the-new-android-runtime-in-kit-kat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Επιτελους να καποιος που μιλα σωστα ;) Βαλτο και θα δεις. Τουλαχιστον στα nexus τα παιδια εχουνε να λενε τα καλυτερα. την έκανα την αλλαγή και αφού έκανε 5 λεπτά να μπουταρει (αγχωθηκα λίγο) αυτό που παρατηρώ είναι πως η μνήμη δεν πέφτει κάτω από τα 400 mb.τωρα για την ταχύτητα και την μπαταρία,όπως διάβασα στο Link που έβαλε ο φίλος @nemos πριν,πιστευω θα πρέπει να το δουλέψω κάποιες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Μετά από δύο ημέρες με 4.4.2 πιστεύω ότι το κινητό διαχειρίζεται πολύ καλύτερα την ραμ του και οι αλλαγές που έχω δει είναι ότι έχεις άμεση πρόσβαση στην κάμερα μπορείς να διαχειριστής τον launcher που χρησιμοποιείς μέσα από τις ρυθμίσεις και φυσικά την καινούργια εφαρμογή για το τηλέφωνο που είναι πολύ καλύτερη. Μία μικρή πληροφορία για να μπορείς να ενεργοποιήσεις τις επιλογές για προγραμματιστές πρέπει να πατήσεις εφτά φορές πάνω στο μενού build number που βρίσκεται στο Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο. Μόλις άλλαξα και την επιλογή χρόνου εκτέλεσης από dalvik σε αρτ και βλέπω βελτίωση στην ραμ. Edited January 18, 2014 by exenid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μετά από δύο ημέρες με 4.4.2 πιστεύω ότι το κινητό διαχειρίζεται πολύ καλύτερα την ραμ του και οι αλλαγές που έχω δει είναι ότι έχεις άμεση πρόσβαση στην κάμερα μπορείς να διαχειριστής τον launcher που χρησιμοποιείς μέσα από τις ρυθμίσεις και φυσικά την καινούργια εφαρμογή για το τηλέφωνο που είναι πολύ καλύτερη. Μία μικρή πληροφορία για να μπορείς να ενεργοποιήσεις τις επιλογές για προγραμματιστές πρέπει να πατήσεις εφτά φορές πάνω στο μενού build number που βρίσκεται στο Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο. Μόλις άλλαξα και την επιλογή χρόνου εκτέλεσης από dalvik σε αρτ και βλέπω βελτίωση στην ραμ. Δηλαδη πριν αλλαξεις το dalvik σε art δεν ετρεχε τοσο καλα το κινητο οπως στην 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Για εμάς τους άτυχους που έχουμε το πρόβλημα το κουμπί που κουνιέται έχει βγάλει η motorola αυτές τις θηκες οι οποίες προστατεύουν και περιμετρικά το κινητό. http://www.motorola.com/us/consumers/accessories-protection-moto-g/Grip-Shells-for-Moto-G/moto-g-shells-grip.html Ξέρει κάποιος που μπορώ να τις βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Εχω κανει μια preorder απο το γερμανικο αμαζον http://www.amazon.de/Motorola-Moto-Grip-Shell-Case/dp/B00HSJVQB8/ref=sr_1_6?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1389886408&sr=1-6&keywords=moto+g+grip+shell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Εχω κανει μια preorder απο το γερμανικο αμαζον http://www.amazon.de/Motorola-Moto-Grip-Shell-Case/dp/B00HSJVQB8/ref=sr_1_6?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1389886408&sr=1-6&keywords=moto+g+grip+shell 20 ευρω?? Πολυ ακριβη αλλα πρεπει να ειναι αριστη! Με το καλο να παραλαβεις φιλε και να μας πεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts