andrewk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 jpk andrewk Δεν ειναι καθυστερηση για τα δεδομενα του Amazon? Λογικά αύριο θα στείλουν και το δικο σου..Εγώ είχα κανει παρασκευή παραγγελία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stereotype Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Λογικά αύριο θα στείλουν και το δικο σου..Εγώ είχα κανει παρασκευή παραγγελία.. Ευχαριστω για την απαντηση andrewk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Έχω φίλο απο Αγγλία που μπορεί να το πάρει απο tesco. Ξέρετε περίπου ποσό θα μας κοστισουν τα μεταφορικά ? Η συμφέρει κατευθείαν απο amazon ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 jpk andrewk Επειδη βλεπω οτι ξεκινησε η αποστολη για τα δικα σας, ξερετε αν μπορει να υπαρχει προβλημα με την δικια μου παραγγελια? Η αγορα εγινε Σαββατο μεσημερι και ακομα γραφει " Preparing for Dispatch DELIVERY ESTIMATE: WE NEED A LITTLE MORE TIME TO PROVIDE YOU WITH A GOOD ESTIMATE. WE'LL NOTIFY YOU VIA E-MAIL AS SOON AS WE HAVE AN ESTIMATED DELIVERY DATE. " Δεν ειναι καθυστερηση για τα δεδομενα του Amazon? Αγαπητέ μιας και δεν έχουμε παραλάβει ακόμα τα δικά μας, θεωρώ ότι δεν είναι παράλογο...Α!Μιας και το άλλο παλικάρι μένει Αθήνα θα ποστάρω πότε θα παραλάβω εδώ στη Χίο το δικό μου.Γιατί όπως λένε κάποιοι Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα...:mad: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν παραγγειλω απο αμερικη(verizon) και το ξεκλειδωσω, θα δουλεψει σε ελληνικο δικτυο? Γιατί πρέπει να μπλέξεις με τελωνεία...? Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piasonas Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 γιατι το βρισκω 118 ευρω + 6 το ξεκλειδωμα. αν δεν περασει τελωνιο θα ειναι πολυ καλη αγορα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 γιατι το βρισκω 118 ευρω + 6 το ξεκλειδωμα. αν δεν περασει τελωνιο θα ειναι πολυ καλη αγορα:) Αν μπορεί να σταλεί ως δώρο ΊΣΩΣ να μη στο ανοίξουν στο τελωνείο.Αν όμως δε πιάσει θα το πληρώσεις σε τιμή Ελλάδας.Αξίζει να το ρισκάρεις (τουλάχιστον αυτά ίσχυαν πριν μερικά χρόνια που έκανα αγορές από Αμερική)? Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nref Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 αν παραγγειλω απο αμερικη(verizon) και το ξεκλειδωσω, θα δουλεψει σε ελληνικο δικτυο? Αν δεν κάνω λάθος η Verizon χρησιμοποιεί CDMA τεχνολογία στο δίκτυό της, μη συμβατή με την GSM, τουλάχιστον σε επίπεδο 2G. Έχεις τσεκάρει ότι έχει υποδοχή για κάρτα sim και ότι μπορει να δουλέψει και σε μια από τις αμερικάνικες εταιρίες που χρησιμοποιούν sim; Επίσης τα μοντέλα που πωλούνται στην αμερική με sim είναι 2 ειδών, global gsm και us gsm με μια μικρή διαφορά στις μπάντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το τηλέφωνο της Verizon είναι CDMA, δηλαδή δεν κάνει κιχ στην Ευρώπη κι εσείς συζητάτε πόσο τελωνείο θα πληρώσετε για το πρες-παπιέ! ΥΓ: Μαζί ποστάραμε! Μόνο το Global GSM των ΗΠΑ δουλεύει πλήρως στην Ελλάδα, δηλαδή το μοντέλο ΧΤ1032. Εγκο Αλμπανο.Ντε γκσερει CDMA...! :lol: Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nref Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Αν υπάρχει πάντως καμιά άκρη για ομαδική μεταφορά από Αμερική (site της motorola ή amazon.com με ~150ευρώ 16gb το global gsm) ή Αγγλία (tesco ~155ευρώ 16gb κλειδωμένο και ξεκλείδωμα με ~5ευρώ), ενημερώστε παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Αν υπάρχει πάντως καμιά άκρη για ομαδική μεταφορά από Αμερική (site της motorola ή amazon.com με ~150ευρώ 16gb το global gsm) ή Αγγλία (tesco ~155ευρώ 16gb κλειδωμένο και ξεκλείδωμα με ~5ευρώ), ενημερώστε παρακαλώ. Παιδιά τα τηλέφωνα από amazon.uk είναι συμβατά με ελληνικές σιμ έτσι δεν είναι; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 παιδια γεια χαρα στη παρεα! θελω να αγορασω την κινηταρα αυτη απο αμαζον αλλα εχω τα εξης θεματα! δεν εχω πιστωτικη! εχω μια χρεωστικη της εθνικης εθνοcash plus που γραφει MAESTRO μπορω να κανω αγορα με αυτην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 παιδια γεια χαρα στη παρεα! θελω να αγορασω την κινηταρα αυτη απο αμαζον αλλα εχω τα εξης θεματα! δεν εχω πιστωτικη! εχω μια χρεωστικη της εθνικης εθνοcash plus που γραφει MAESTRO μπορω να κανω αγορα με αυτην? Εμένα δεν την δέχτηκε, δέχεται MAESTRO κάρτες που έχουν εκδοθεί από αγγλικές τράπεζες. Χρησιμοποίησε μια VISA καλύτερα. http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=502572 "UK based Maestro and Solo cards" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εμένα δεν την δέχτηκε, δέχεται MAESTRO κάρτες που έχουν εκδοθεί από αγγλικές τράπεζες. Χρησιμοποίησε μια VISA καλύτερα. http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=502572 "UK based Maestro and Solo cards" visa πως να κανω βασικα? ειμαι φοιτητης και δεν θελω να μπλεξω με στοιχεια του στυλ εκκαθαριστικο και τετοια καταλαβες φιλε? επισης αν ολα οκ και κανω παραγγελια απο αμαζον μετα περναει τελωνειο? τι ακριβως γινεται? η αμα γινει η παραγγελια δεν ασχολουμε με τιποτα αλλο απο το να περιμενω να μου ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά τα τηλέφωνα από amazon.uk είναι συμβατά με ελληνικές σιμ έτσι δεν είναι; Δεν έχω διαβάσει μέχρι στιγμής ότι δεν είναι...Αν υπάρχει αντίθετη άποψη ας γραφτεί! Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Όλα τα κινητά που προορίζονται για αγορές της ευρωπαϊκής ένωσης είναι συμβατά με Ελληνικές SIM και τα δίκτυα τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά τα τηλέφωνα από amazon.uk είναι συμβατά με ελληνικές σιμ έτσι δεν είναι; 2 βδομάδες έτσι το δουλεύω εγώ, και είναι σίγουρα από amazon.co.uk:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 visa πως να κανω βασικα? ειμαι φοιτητης και δεν θελω να μπλεξω με στοιχεια του στυλ εκκαθαριστικο και τετοια καταλαβες φιλε? επισης αν ολα οκ και κανω παραγγελια απο αμαζον μετα περναει τελωνειο? τι ακριβως γινεται? η αμα γινει η παραγγελια δεν ασχολουμε με τιποτα αλλο απο το να περιμενω να μου ερθει? Απλά ανοίγεις έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου πχ σε Πειραιώς ή σε Alpha που δίνουν χρεωστική VISA (είναι και η κάρτα του ΑΤΜ ταυτόγχρονα). Θα σε πουν αυτοί τι δικαιολογητικά χρειάζονται. Αν κάνεις την αγορά από το αγγλικό Amazon δεν θα πληρώσεις τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 πως φλασαρουμε ρε παιδια την γερμανικη γιατι κανω οτι λεει το xda και μου βγαζει abord .βημα βημα αν ειναι δυνατον .ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satmaniac Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 visa πως να κανω βασικα? ειμαι φοιτητης και δεν θελω να μπλεξω με στοιχεια του στυλ εκκαθαριστικο και τετοια καταλαβες φιλε? επισης αν ολα οκ και κανω παραγγελια απο αμαζον μετα περναει τελωνειο? τι ακριβως γινεται? η αμα γινει η παραγγελια δεν ασχολουμε με τιποτα αλλο απο το να περιμενω να μου ερθει? Φίλε μου μπορείς να βγάλεις μια prepay κάρτα σε όποια τραπεζα θέλεις(εγώ έχω στην eurobank) στην προπληρωμένη κάρτα βάζεις το ποσό που κάνει το τηλέφωνο μαζι με τα εξοδα αποστολής και δεν χρειαζεται να μπλέξεις με κανονικές πιστωτικές.. π.χ εγώ αγόρασα ενα tablet για την ανηψια μου με αυτήν την προπληρωμένη... (και το τηλεφωνό μου το αγόρασα με μια εικονική προπληρωμένη που εφτιαξα μεσω ebaking χωρις να παω σε τραπεζα καν).. Τέλος για να μην σε μπερδευω,πηγαινε σε οποιαδηποτε τραπεζα σε βολέυει και ζήτα μια προπληρωμένη κάρτα(ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΑΜΕΣΑ) και εσυ τους δίνεις π.χ 200ευρω να στα περασουν μεσα...μετα πας σπιτι σου και κανεις την αγορά..Και φυσικά μπορείς να την ξαναγεμίσεις όποτε θες.. Αγορα απο amazon.uk δεν εχεις θεμα με τελωνίο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Φίλε μου μπορείς να βγάλεις μια prepay κάρτα σε όποια τραπεζα θέλεις(εγώ έχω στην eurobank) στην προπληρωμένη κάρτα βάζεις το ποσό που κάνει το τηλέφωνο μαζι με τα εξοδα αποστολής και δεν χρειαζεται να μπλέξεις με κανονικές πιστωτικές.. π.χ εγώ αγόρασα ενα tablet για την ανηψια μου με αυτήν την προπληρωμένη... (και το τηλεφωνό μου το αγόρασα με μια εικονική προπληρωμένη που εφτιαξα μεσω ebaking χωρις να παω σε τραπεζα καν).. Τέλος για να μην σε μπερδευω,πηγαινε σε οποιαδηποτε τραπεζα σε βολέυει και ζήτα μια προπληρωμένη κάρτα(ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΑΜΕΣΑ) και εσυ τους δίνεις π.χ 200ευρω να στα περασουν μεσα...μετα πας σπιτι σου και κανεις την αγορά..Και φυσικά μπορείς να την ξαναγεμίσεις όποτε θες.. Αγορα απο amazon.uk δεν εχεις θεμα με τελωνίο.. Αχα σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια φιλε μου! Θα παω αυριο να ρωτησω! Απο αμαζον uk υπαρχει καποιο λινκ επιβεβαιωμενο για το κινητο? Ξεκλειδωμενο κ με ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Αχα σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια φιλε μου! Θα παω αυριο να ρωτησω! Απο αμαζον uk υπαρχει καποιο λινκ επιβεβαιωμενο για το κινητο? Ξεκλειδωμενο κ με ελληνικα? http://www.amazon.co.uk/Moto-16GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREB6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1389685662&sr=8-1&keywords=motorola+moto+g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 http://www.amazon.co.uk/Moto-16GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREB6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1389685662&sr=8-1&keywords=motorola+moto+g Ευχαριστω επισης ενα ακομα.λινκ για το 8αρι? Και τα στοιχεια στο αμαζον τα βαζω στα αγγλικα? Και υπαρχει περιπτωση να γινει καποιο λαθος να μου φανε λεφτα και τετοια? Η απο την στιγμη που κανω την παραγγελια απλα περιμενω να μου ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Μετά τις ανακοινώσεις της Motorola που δεν περιλάμβαναν ειδήσεις για το Moto G αλλά μόνο για το X (και πανάκριβο κιόλας :mad: ) μόλις έριξα την παραγγελία στο Amazon για ένα 16άρι G!! Στην αναμονή λοιπόν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Σήμερα και έπειτα από την πετυχημένη πώληση του Find 5, προχώρησα στην παραγγελία (από motomaker) του moto x! Αν όλα πάνε καλά θα έχω την συσκευή στα χέρια μου σε περίπου 10 ημέρες!:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kon Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Σήμερα και έπειτα από την πετυχημένη πώληση του Find 5, προχώρησα στην παραγγελία (από motomaker) του moto x! Αν όλα πάνε καλά θα έχω την συσκευή στα χέρια μου σε περίπου 10 ημέρες!:lol: Απο US περιμενεις την off-contract εκδοση να υποθεσω; Το στειλες σε καποιον γνωστο εκει; Περιμενα την ανακοινωση για το Ευρωπαικο Moto X, αλλα οκ το χουν χασει τελειως αν ζητανε 380 λιρες για τη 16αρα εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts