satmaniac Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Επέκταση δεν δέχεται.16GB είναι το ανώτερο.Παίζει mkv με player που κατεβάζεις δωρεαν και έχει ελληνικό μενού. Ευχαριστώ για την απάντηση.. Ελληνικότατο μενού έχει, κάρτα μνήμης δεν παίρνει, τα mkv υπάρχουν πολλές εφαρμογές που τα αναπαράγουν και ότι θέλεις πάρε εκτός από SP! :lol: έχεις δίκιο μάλον για το sp πολλά προβλήματα απο ότι διαβάζω,Η ζυγαριά γέρνει όλο και περισότερο στο moto g. Θα παρακολουθήσω τα όσα γράφετε και θα αποφασίσω.. Edited December 30, 2013 by satmaniac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Η οθόνη πως σας φαίνεται;; Τα χρωματα,γωνίες θέασης;; Απο μπαταρία;;Πόσες ώρες βγάζει με wifi,ποσες με δεδομενα;;(3g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Παιδια μολις παρελαβα.Το χαρτινο κουτακι δεν ειχε ταινια(δεν ξερω αν πρεπει να εχει).Το χειροτερο ομως ειναι οτι το κουτακι του κινητου δεν εχει ζελατινη γυρω γυρω(πρεπει να εχει??)Επισης ανοιξε η οθονη(οχι στο κεντρικο μενου που παει οταν ανοιξεις το κινητο με το on/off αλλα σε ενα αλλο μενου).Νομιζω οτι πατωντας τα πληκτρα εντασης σου ανοιγει αυτο το μενου.Please help!! Edited December 31, 2013 by salazar_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παιδια μολις παρελαβα.Το χαρτινο κουτακι δεν ειχε ταινια(δεν ξερω αν πρεπει να εχει).Το χειροτερο ομως ειναι οτι το κουτακι του κινητου δεν εχει ζελατινη γυρω γυρω(πρεπει να εχει??)Επισης ανοιξε η οθονη(οχι στο κεντρικο μενου που παει οταν ανοιξεις το κινητο με το on/off αλλα σε ενα αλλο μενου).Νομιζω οτι πατωντας τα πληκτρα εντασης σου ανοιγει αυτο το μενου.Please help!! Υποτίθεται πως το αγόρασες καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Για μεταχειρισμένο ακούγεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Παιδια μολις παρελαβα.Το χαρτινο κουτακι δεν ειχε ταινια(δεν ξερω αν πρεπει να εχει).Το χειροτερο ομως ειναι οτι το κουτακι του κινητου δεν εχει ζελατινη γυρω γυρω(πρεπει να εχει??)Επισης ανοιξε η οθονη(οχι στο κεντρικο μενου που παει οταν ανοιξεις το κινητο με το on/off αλλα σε ενα αλλο μενου).Νομιζω οτι πατωντας τα πληκτρα εντασης σου ανοιγει αυτο το μενου.Please help!! Και γω που το παρέλαβα από amazon έτσι ήρθε.Xωρίς ζελατίνη γύρω-γύρω και χωρίς ταινία!Ισως γίνεται έλεγχος από amazon πριν σταλούν! Edited December 31, 2013 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παιδια μολις παρελαβα.Το χαρτινο κουτακι δεν ειχε ταινια(δεν ξερω αν πρεπει να εχει).Το χειροτερο ομως ειναι οτι το κουτακι του κινητου δεν εχει ζελατινη γυρω γυρω(πρεπει να εχει??)Επισης ανοιξε η οθονη(οχι στο κεντρικο μενου που παει οταν ανοιξεις το κινητο με το on/off αλλα σε ενα αλλο μενου).Νομιζω οτι πατωντας τα πληκτρα εντασης σου ανοιγει αυτο το μενου.Please help!! Σε unboxing που έχω δει υπάρχει ταινία. Από που αγόρασες; Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Σε unboxing που έχω δει υπάρχει ταινία. Από που αγόρασες; Υπάρχουν και unboxing χωρίς ταινία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) και εμένα χωρίς ζελατίνη(στη συσκευασία) και ταινία απο amazon.co.uk (ζελατίνη στην οθόνη φυσικά και είχε και επειδή μου έκανε εντύπωση το παρατήρησα και δεν φαινόταν να έχει δαχτυλιές στην ζελατίνα της οθόνης.) Edited December 31, 2013 by rebel2000 Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 και εμένα χωρίς ζελατίνη και ταινία απο amazon.co.uk Μόλις έριξα μια ματιά το youtube σε 4 Unboxing και δεν είχε πουθενά ταινία και ζελατίνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μόλις έριξα μια ματιά το youtube σε 4 Unboxing και δεν είχε πουθενά ταινία και ζελατίνη! http://www.youtube.com/watch?v=BNxDcxioV7c Στο 3:33 φαίνεται να κόβει ταινία ασφαλείας... Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μόλις μίλησα με το customer service της Motorola και μου είπαν ότι το κουτί του Moto G έχει ταινία ασφαλείας. Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στο δικό μου, υπήρχε και ταινία και ζελατίνη στην οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BNxDcxioV7c Στο 3:33 φαίνεται να κόβει ταινία ασφαλείας... Πιο πολύ σαν απλό ζελοτέιπ μοιάζει.Αλλά εν πάσει περιπτώσει στη συντριπτική πλειοψηφία των unboxing στο youtube δεν φαίνεται πουθενά ταινία ασφαλείας.Οπότε μάλλον κάποια έχουν και κάποια όχι!Εκτός κι αν τα ανοίγουν για έλεγχο κάποιες εταιρίες.Σε λίγο παραλαμβάνω ένα από Αγγλία(handtec). Είμαι περίεργος πώς θα είναι αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kappaphone Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Από το Amazon.co.uk και το δικό μου. Το κουτί δεν είχε αυτοκόλλητο αλλά στο τηλέφωνο είχε ζελατίνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ζελατινη στην οθονη η στο κουτι γυρω γυρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Τους εχω πρηξει στο chat για το αν πρεπει η οχι να υπαρχει ζελατινη και ακομα δεν πηρα απαντηση.Ειλικρινα εχω απογοητευτει απο το Amazon.Ναι δεν υπαρχουν σημαδια αλλα ποιος μου εγγυαται οτι δεν εχει χρησιμοποιηθει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Τους εχω πρηξει στο chat για το αν πρεπει η οχι να υπαρχει ζελατινη και ακομα δεν πηρα απαντηση.Ειλικρινα εχω απογοητευτει απο το Amazon.Ναι δεν υπαρχουν σημαδια αλλα ποιος μου εγγυαται οτι δεν εχει χρησιμοποιηθει?? Πριν 15 λεπτά παρέλαβα από Αγγλία (handtec). Δεν έχει ζελατίνη ούτε ταινία ασφαλείας όπως ακριβώς το 99,99% των unboxing στο youtube.Απλά ήταν μέσα σε μια πλαστική σακουλίτσα.Οπότε μη σκάτε,δεν τίθεται θέμα.Ολοκαίνουρια είναι. Edited December 31, 2013 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μόλις ήρθε και το δικό μου. αλλά αφόρτιστο. Να φορτίσει και να δούμε περί τίνος πρόκειται:happy: Η πρώτη εντύπωση όμως άριστη. Ποιότητα κατασκευής δείχνει αντάξια του ονόματος Motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Πριν 15 λεπτά παρέλαβα από Αγγλία (handtec). Δεν έχει ζελατίνη ούτε ταινία ασφαλείας όπως ακριβώς το 99,99% των unboxing στο youtube.Απλά ήταν μέσα σε μια πλαστική σακουλίτσα.Οπότε μη σκάτε,δεν τίθεται θέμα.Ολοκαίνουρια είναι. Τα δικά μου από expansys είχαν κανονικά ζελατίνη. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Να προσκομίσω τις εντυπώσεις μου: 1.Βολικές διαστάσεις. Η μετάβαση από τις 3.8" του Nexus One στις 4.5" δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με εξαίρεση κάτι μενού που είναι ψηλά στην επιφάνεια. 1.1:Βολικό το γράψιμο στο εικονικό πληκτρολόγιο. 2.Φωτεινή οθόνη. Σίγουρα πιο φωτεινή από του Nexus One μου, θα δοκιμάσω αύριο σε εξωτερικούς χώρους 3.ΔΥΝΑΤΟ ηχείο. 4.ΑΕΡΑΤΗ εμπειρία χρήσης. Πραγματικά μηδενικά κολλήματα. 5.Εύχρηστη κάμερα με καλή εικόνα. Είναι παιχνιδάκι να τραβάς φωτογραφίες που δεν χάνονται, και επίσης πανεύκολο να κάνεις manual focus από τις ρυθμίσεις. Με ψιλοχάλασε που δεν μπορώ να το φορτίσω όντας τελείως κλειστό, αλλά λεπτομέρειες... Βιαζόμουν να βγάλω φωτογραφίες από απόψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Να προσκομίσω τις εντυπώσεις μου: 1.Βολικές διαστάσεις. Η μετάβαση από τις 3.8" του Nexus One στις 4.5" δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με εξαίρεση κάτι μενού που είναι ψηλά στην επιφάνεια. 1.1:Βολικό το γράψιμο στο εικονικό πληκτρολόγιο. 2.Φωτεινή οθόνη. Σίγουρα πιο φωτεινή από του Nexus One μου, θα δοκιμάσω αύριο σε εξωτερικούς χώρους 3.ΔΥΝΑΤΟ ηχείο. 4.ΑΕΡΑΤΗ εμπειρία χρήσης. Πραγματικά μηδενικά κολλήματα. 5.Εύχρηστη κάμερα με καλή εικόνα. Είναι παιχνιδάκι να τραβάς φωτογραφίες που δεν χάνονται, και επίσης πανεύκολο να κάνεις manual focus από τις ρυθμίσεις. Με ψιλοχάλασε που δεν μπορώ να το φορτίσω όντας τελείως κλειστό, αλλά λεπτομέρειες... Βιαζόμουν να βγάλω φωτογραφίες από απόψε Καλορίζικο εύχομαι να το "λιώσεις" και να το ευχαριστηθείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Να προσκομίσω τις εντυπώσεις μου: 1.Βολικές διαστάσεις. Η μετάβαση από τις 3.8" του Nexus One στις 4.5" δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με εξαίρεση κάτι μενού που είναι ψηλά στην επιφάνεια. 1.1:Βολικό το γράψιμο στο εικονικό πληκτρολόγιο. 2.Φωτεινή οθόνη. Σίγουρα πιο φωτεινή από του Nexus One μου, θα δοκιμάσω αύριο σε εξωτερικούς χώρους 3.ΔΥΝΑΤΟ ηχείο. 4.ΑΕΡΑΤΗ εμπειρία χρήσης. Πραγματικά μηδενικά κολλήματα. 5.Εύχρηστη κάμερα με καλή εικόνα. Είναι παιχνιδάκι να τραβάς φωτογραφίες που δεν χάνονται, και επίσης πανεύκολο να κάνεις manual focus από τις ρυθμίσεις. Με ψιλοχάλασε που δεν μπορώ να το φορτίσω όντας τελείως κλειστό, αλλά λεπτομέρειες... Βιαζόμουν να βγάλω φωτογραφίες από απόψε Καλα εκανες και μοιραστηκες τις εντυπωσεις σου, βοηθας ετσι. Για το 2 περιμενω σχολιο σου γιατι μ ενδιαφερει πολυ η φωτεινοτητα σε εξωτερικους χορους. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Να προσκομίσω τις εντυπώσεις μου: 1.Βολικές διαστάσεις. Η μετάβαση από τις 3.8" του Nexus One στις 4.5" δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με εξαίρεση κάτι μενού που είναι ψηλά στην επιφάνεια. 1.1:Βολικό το γράψιμο στο εικονικό πληκτρολόγιο. 2.Φωτεινή οθόνη. Σίγουρα πιο φωτεινή από του Nexus One μου, θα δοκιμάσω αύριο σε εξωτερικούς χώρους 3.ΔΥΝΑΤΟ ηχείο. 4.ΑΕΡΑΤΗ εμπειρία χρήσης. Πραγματικά μηδενικά κολλήματα. 5.Εύχρηστη κάμερα με καλή εικόνα. Είναι παιχνιδάκι να τραβάς φωτογραφίες που δεν χάνονται, και επίσης πανεύκολο να κάνεις manual focus από τις ρυθμίσεις. Με ψιλοχάλασε που δεν μπορώ να το φορτίσω όντας τελείως κλειστό, αλλά λεπτομέρειες... Βιαζόμουν να βγάλω φωτογραφίες από απόψε Δυνατό ηχείο εννοείς το π'ισω σωστά; Το ακουστικό του στις κλήσεις πως είναι; Δυνατό; Καλή χρονιά! :) Υγ: Το Άμαζον δίνει και δώρο φορτιστή; Edited December 31, 2013 by kosmasdel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ναι, είναι δυνατά και ακουστικό και ηχείο. USB host που δοκίμασα τώρα σαν να υπάρχει ελλιπής υποστήριξη από την ROM, δεν εμφανίζεται η μονάδα αποθήκευσης στην συνολική αποθήκευση. Με το ES File Explorer μπορώ και διαβάζω τις μονάδες, αλλά δεν μπορώ να γράψω σε αυτές. Όχι χωρίς root, μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Αυτό που με εντυπωσιάζει σ΄αυτό το κινητό είναι το πόσο smooth δουλεύει.Μπορεί σε hardware να είναι κατώτερο από κάποια άλλα smartphones(ακριβότερα φυσικά) η αίσθηση όμως που σου δίνει όταν το έχεις στα σχέρια σου είναι φανταστική.Εβαλα 96 εφαρμογές και ακόμα δεν έχω δει κάποιο lag άξιο αναφοράς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts