sofi-k Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Μου αρεσει πολυ(σε κρικακι ομως μονο) οταν παει στον αλλον, γιατι μερικες φορες λογω φυσιογνωμιας(π.χ. babyface) δειχνει χαζο ή γκεη.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 egw exw edw kai 2 xronia mia trypa sto aristero kai eimai ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ειχα μια στο αριστερο αλλα την αφησα να κλεισει λογω σχολης... τα χριστουγεννα λεω να ξανακανω! Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Φοράω και μου αρέσει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 παιδια καλησπερα εγω θελω να βαλω σκουλαρικι αλλα φοβαμαι μην με γιουχαρουν δεν ειμαι ουτε ιμο ουτε τρεντυ ειμαι ενας κανονικος 16 που τις περισσοτερες φορες φοραω ενα πουκαμισο και ενα τζιν.και τωρα βερμουδεσ κτλ. τι μου προτεινετε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 παιδια καλησπερα εγω θελω να βαλω σκουλαρικι αλλα φοβαμαι μην με γιουχαρουν δεν ειμαι ουτε ιμο ουτε τρεντυ ειμαι ενας κανονικος 16 που τις περισσοτερες φορες φοραω ενα πουκαμισο και ενα τζιν.και τωρα βερμουδεσ κτλ. τι μου προτεινετε giati na se giouxaroun....?:confused: egw pados sou proteinw na valeis!!!!!!:D allwste tha kaneis auto pou theleis esy mhn epireazesai apo allous:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 παιδια καλησπερα εγω θελω να βαλω σκουλαρικι αλλα φοβαμαι μην με γιουχαρουν δεν ειμαι ουτε ιμο ουτε τρεντυ ειμαι ενας κανονικος 16 που τις περισσοτερες φορες φοραω ενα πουκαμισο και ενα τζιν.και τωρα βερμουδεσ κτλ. τι μου προτεινετε Ελεος πια με αυτα τα κομπλεξικα emo trendy κτλ.! ο καθενας οτι γουσταρει φοραει κ οτι του αρεσει! :mad::mad::mad:Δοκιμασε ενα μαγνητακι να δεις αν σου παει κ μετα κανε τρυπα! Να σε γιουχαρουν? Δεν ζουμε στν δεκαετια του 60;) Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Φοράω και μου αρέσει! Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rudy Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ένα μόνο δεν είναι ωραίο. 3 και συνεχίζουμε;):cool: Παράθεση Ουράνια τόξα κυνηγώ,πίσω από ίσκιους τρέχω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 εμενα παλι με χαλαει που καποιοι το φορανε στην γλωσσα η στην μυτη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 εμενα παλι με χαλαει που καποιοι το φορανε στην γλωσσα η στην μυτη... για αγορια ναι,στις γυναικες ομως ειναι κι ωραιο και σεξυ το σκουλαρικι στην μυτη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 για αγορια ναι,στις γυναικες ομως ειναι κι ωραιο και σεξυ το σκουλαρικι στην μυτη. Ναι φυσικα!Αυτο εννοουσα και εγω!στις γυναικες παω πασο!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 παιδια καλησπερα εγω θελω να βαλω σκουλαρικι αλλα φοβαμαι μην με γιουχαρουν δεν ειμαι ουτε ιμο ουτε τρεντυ ειμαι ενας κανονικος 16 που τις περισσοτερες φορες φοραω ενα πουκαμισο και ενα τζιν.και τωρα βερμουδεσ κτλ. τι μου προτεινετε Γιατι να σε γιουχαρουν καλε;:) Ενα κρικακι στο αυτι θα ειναι οτι πρεπει πιστευω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Κουταμαρες!! Ακομα μπομπιρας ειμαι αλλα το μυαλο μου δουλευει!!:shifty: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspao4 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Ειχα κανει πριν 2 χρονια τρυπα στο αριστερο αυτι,για το καλοκαιρι ειχα πει και μετα θα το εβγαζα. Οχι μονο δεν το εβγαλα αλλα πριν απο 1 εβδομαδα εχω κανει κι αλλο στο δεξι! Και δεν τα εχω για μαγκια η οτιδηποτε αλλο!Τα εχω επιδη τα γουσταρω! Μου την σπανε παρα πολυ αυτοι που τα κανουν για να πουλησουν μουρη και για την ποζα! Το σκουλαρικι δεν πιστευω οτι ειναι κατι το σπουδαιο,απλα τροπος εκφρασης! Πάντος εγω δεν μετανιωσα,που τα εχω κανει...:cool: Παράθεση ''Ολα ειναι δρόμos'' Sony Xperia L (4.2.2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Ένας κρίκος στο αυτί πιστεύω προσδίδει στυλ, χωρίς να το φτάνει στην υπερβολή! Πηγαίνει στους νέους άντρες, και εξαρτάται βέβαια από το γενικό στυλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 1. Οχι μονο δεν το εβγαλα αλλα πριν απο 1 εβδομαδα εχω κανει κι αλλο στο δεξι! 2. Το σκουλαρικι δεν πιστευω οτι ειναι κατι το σπουδαιο,απλα τροπος εκφρασης! Πάντος εγω δεν μετανιωσα,που τα εχω κανει...:cool: 1. Η αριστερή τρύπα συμβολίζει ότι είσαι straight, δεξιά ότι είσαι gay και στις δύο ότι είσαι by.... 2. 'Οπως είπες, ο καθένας το κάνει για τους δικούς τους λόγους, άλλοι για μόστρα και άλλοι για τους παραπάνω τρόπους έκφρασης. Υ.Γ. φιλε μου, δεν σε ξέρω, απλά ανοίγω μια παρένθεση πάνω σε αυτά που είπες...μην σε παρεξηγήσουμε κι ολας!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Παιζει ρολο μονο το δεξια/αριστερα/και στα δυο για να προσδιορισουν τις σεξουαλικες προτιμησεις καποιου ή και το ποσες τρυπες εχει κανει στο αυτι? Τρυπες σε αλλα μερη του σωματος σημαινουν κατι για το ποιος ειναι bi,str8,gay? Ντοινγκ! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Και εγώ όταν ήμουν σε αυτή την ηλικία τα ίδια έλεγα :p Προσωπικά έχω μόνο στο αριστερό τρύπα αλλά ξέρω πολλά άτομα που έχουν και στα 2 και δεν είναι ούτε gay ούτε bi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Όχι δεν ειναι της ηλικιας!!:lol: Η αδελφη μου (22 ετων) που εχει φιλους (παρεες δηλαδη,γτ συγκατικει και με τον αλλον αδελφο μου ο οποιος ειναι ΚΑΤΑ τους gay,και αν φερει κανεναν απο αυτους σπιτι, θα σηκωθει και θα φυγει ο μητσακος απο κει!!!):lol: gay, ειχε ρωτησει σχετικα με τις τρυπες κ.ο.κ!! Και ολοι της απαντησαν αυτο που ειπα πιο πανω, και επισης ειπαν ότι αυτο ειναι τροπος εκφρασης!!Αν ψαξετε σε κανα site αυτη η συζητηση σιγουρα θα εχει ξαναγινει!! ~~~~ @mario_fit@ Τρυπες σε αλλα μερη του σωματος σημαινουν κατι για το ποιος ειναι bi,str8,gay? Ναι...Για π.χ.?Απο τα.... αμελετητα,λες?:lol: (ετσι τα λεει η γιαγια μου!γενικά ειναι απαιχτη!!):lol: Και εγώ όταν ήμουν σε αυτή την ηλικία τα ίδια έλεγα :p Προσωπικά έχω μόνο στο αριστερό τρύπα αλλά ξέρω πολλά άτομα που έχουν και στα 2 και δεν είναι ούτε gay ούτε bi. πες στους φιλους σου να προφυλασονται!! :lol: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 σκουλαρικι στο δεξι αυτι οντως ειναι γκειστικο...οι αντρες πρεπει να κανουν τρυπα μονο στο αριστερο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 σκουλαρικι στο δεξι αυτι οντως ειναι γκειστικο...οι αντρες πρεπει να κανουν τρυπα μονο στο αριστερο...:D Το λέει μωρέ, τι σχέση έχει η θέση; :wacko::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Το λέει μωρέ, τι σχέση έχει η θέση; :wacko::lol: τραβα ρωρα οποιον θες...οι αντρες καλο ειναι να το φοραμε στο αριστερο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 τραβα ρωρα οποιον θες...οι αντρες καλο ειναι να το φοραμε στο αριστερο...;) Ξέρω κάποιον που φοράει στο δεξί και είναι και **** τους άντες...για την ακρίβεια έχει κάνει τρύπα και στα 2, και πότε το φοράει στο ένα πότε στο άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 σκουλαρικι στο δεξι αυτι οντως ειναι γκειστικο...οι αντρες πρεπει να κανουν τρυπα μονο στο αριστερο...:D Είναι σαν αυτό που λένε για τις γυναίκες και το βραχιολάκι στο πόδι; :p:lol: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts