tntslack Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Επειδή δεν πρόκειται σύντομα να πάω σε πρόγραμμα της Vodafone ώστε να αξιοποιήσω πλήρως το κινητό μου το παραχωρώ. Δεν μου χρειάζεται μία συσκευή με τόσες λειτουργίες από τις οποίες λειτουργούν μόνο οι μισές. Αυτές που χρησιμοποιώ της βρίσκω και σε ένα κινητό των 100€ που θα είναι με ΚΑΝΟΝΙΚΟ πληκτρολόγιο και θα με εξυπηρετεί καλύτερα και πιο γρήγορα. Όποιος ενδιαφέρεται για το κινητό ας στείλει ένα pm. :blink::blink::blink::lol::lol::lol: Έλεος ρε παιδιά... πριν πάτε να αγοράσετε κάτι, σκεφτείτε το καλά γιατί το θέλετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) Καλημέρα παιδιά. Μου είπαν από την αντιπροσωπεία ότι το κινητό είναι κλειδωμένο από την Vodafone και αν περάσω εφαρμογή δεν θα την δέχεται, σε αυτήν την περίπτωση πως την ξεκλειδώνουμε την συσκευή, γνωρίζει κάποιος και αν γίνεται πείτε μου που θα βρω εφαρμογές Και φωνητικές εντολές. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Edited June 21, 2010 by bambino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbegas Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Παιδιά πήρα τηλ στη Vodafone για απενεργοποίηση του GPRS (VF live) και μου είπαν αν θέλω να κρατήσω την υπηρεσία MMS μπορώ να το κάνω από το κινητό. Σας παραθέτω τη διαδικασία (για το Η1): 1. Ανοίγουμε το εικονίδιο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. 2. Κάτω δεξιά στην οθόνη αφής πατάμε τις τρεις τελίτσες ... 3. Επιλέγω ρυθμίσεις (τελευταία επιλογή). 4. Επιλέγω προφίλ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. 5. Επιλέγω προτιμήσεις σύνδεσης και βάζω συνδέσεις vodafone. 6. Πάω στην κάτω επιλογή και βάζω Vf live!Prepay (το τηλ. έχει την επιλογή Vf live!). 7. Πάω πάλι στην επιλογή προτιμήσεις σύνδεσης και βάζω συνδέσεις wi-fi (ώστε να έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ μόνο με wi-fi). 8. Μετά από λίγο δεν μπορείς να συνδεθείς στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ μέσω vodafone από κανένα εικονίδιο (εκτός αν ενεργοποιήσεις το wi-fi και μπαίνεις μόνο από αυτό). 9. Είμαστε έτοιμοι! Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα, οπότε έβγαλα ένα άγχος από τυχαίες χρεώσεις λόγω κατά λάθος ενεργοποίησης των εικονιδίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλημέρα παιδιά. Μου είπαν από την αντιπροσωπεία ότι το κινητό είναι κλειδωμένο από την Vodafone και αν περάσω εφαρμογή δεν θα την δέχεται, σε αυτήν την περίπτωση πως την ξεκλειδώνουμε την συσκευή, γνωρίζει κάποιος και αν γίνεται πείτε μου που θα βρω εφαρμογές Και φωνητικές εντολές. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά. 1ον Το κινητό ΔΕΝ είναι κλειδομένο απο την Vodafone ΕΙΝΑΙ της Vodafone (γι' αυτήν φτηάχτικε) και το 360 είναι γι' αυτό το τηλ. οπότε ότι κατεβάσεις (με το αζημίοτο) θα δουλέβει!!!;) 2ον ΔΕΝ χρειάζεται ξεκλήδωμα μιάς και πέρνει και άλλα λητουργικά (βλέπε Android) 3ον Εφαρμογές εκτός του (360) δέν έχουν κηκλοφωρήσει ακόμα, δυστηχός! 4ον όσον αφορά τις φωνητικές εντολές... Νομίζω πως το αναφέρει στα Spec του τηλ. όταν το αγόρασες! ΔΕΝ δέχεται!! (αν αυτό ενοείς):worry: Και εδώ επανερχόμαστε... Άν κάνεις τον κόπο (όπος όλοι εμείς στην αρχή) να διαβάσεις απο την 1η σελίδα το Thread, θα δείς πώς όλα αυτά έχουν απαντηθεί ίδη!!;) Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Παιδιά πήρα τηλ στη Vodafone για απενεργοποίηση του GPRS (VF live) και μου είπαν αν θέλω να κρατήσω την υπηρεσία MMS μπορώ να το κάνω από το κινητό. Σας παραθέτω τη διαδικασία (για το Η1): 1. Ανοίγουμε το εικονίδιο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. 2. Κάτω δεξιά στην οθόνη αφής πατάμε τις τρεις τελίτσες ... 3. Επιλέγω ρυθμίσεις (τελευταία επιλογή). 4. Επιλέγω προφίλ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. 5. Επιλέγω προτιμήσεις σύνδεσης και βάζω συνδέσεις vodafone. 6. Πάω στην κάτω επιλογή και βάζω Vf live!Prepay (το τηλ. έχει την επιλογή Vf live!). 7. Πάω πάλι στην επιλογή προτιμήσεις σύνδεσης και βάζω συνδέσεις wi-fi (ώστε να έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ μόνο με wi-fi). 8. Μετά από λίγο δεν μπορείς να συνδεθείς στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ μέσω vodafone από κανένα εικονίδιο (εκτός αν ενεργοποιήσεις το wi-fi και μπαίνεις μόνο από αυτό). 9. Είμαστε έτοιμοι! Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα, οπότε έβγαλα ένα άγχος από τυχαίες χρεώσεις λόγω κατά λάθος ενεργοποίησης των εικονιδίων. Ωραίος!!! ;):D Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 ωραίος ο gbegas έφτιαξε οδηγάκι πρώτο :mobile: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbegas Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Ευχαριστώ για της χρήσιμες πληροφορίες. Αν κατάλαβα σωστά μπορώ να βάλω όποιο λειτουργικό θέλω, δηλαδή σαν αυτό που έχει το x10 και επίσης μπορώ να βάλω την πλατφόρμα I phone? Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Ευχαριστώ για της χρήσιμες πληροφορίες. Αν κατάλαβα σωστά μπορώ να βάλω όποιο λειτουργικό θέλω, δηλαδή σαν αυτό που έχει το x10 και επίσης μπορώ να βάλω την πλατφόρμα I phone? Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Όχι δεν μπορείς! Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο άλλο λειτουργικό για να βάλεις. Και το Android είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης, δεν υπάρχουν drivers ακόμα για κάποιες λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Χρησιμοποιώ το Notepad++. Κάνεις edit το .jad αρχείο και η εγκατάσταση γίνετε μεσο .jad πάλι. Αναλόγως σε τη κινητό το στέλνεις, αν είναι για το H1 ναι, αν είναι για άλλο κινητό, μπορεί να μην χρειάζεται. Οπότε στέλνεις μόνο το .jar αρχείο. το έκανα, δουλεψε, αλλα αντιμετωπιζω και ενα προβλημα... Οταν χρειαστει να πληκτρολογησω κατι (username και password δοκιμασα) με παει στην μαυρη οθονη που πληκτρολογω και απο κατω ανοιγει το κλασσικο keyboard του κινητου, αλλα αφου γραψω κατι μετα δεν προχωραει, δηλαδη να πατησω το ΟΚ.. μενει εκει!! Το εχει αλλοας αυτο το προβλημα; Δεν ξερω αν ευθυνεται το κολπο για να βγαλουμε το virtual keyboard... Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 μου ήρθε χθες ενα μήνυμα να κατεβάσω update από τη voda και από τότε το τηλέφωνο δεν δουλεύει, το ανοίγω μου βγάζει "εσφαλμένος συναγερμός" και κλείνει. Τι κάνω; Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 το έκανα, δουλεψε, αλλα αντιμετωπιζω και ενα προβλημα... Οταν χρειαστει να πληκτρολογησω κατι (username και password δοκιμασα) με παει στην μαυρη οθονη που πληκτρολογω και απο κατω ανοιγει το κλασσικο keyboard του κινητου, αλλα αφου γραψω κατι μετα δεν προχωραει, δηλαδη να πατησω το ΟΚ.. μενει εκει!! Το εχει αλλοας αυτο το προβλημα; Δεν ξερω αν ευθυνεται το κολπο για να βγαλουμε το virtual keyboard... Δεν έπρεπε να σε πάει στο μαύρο μενού. Το γράφεις απευθείας μέσα στο username και password. Εμένα τουλάχιστον έτσι είναι. Για αυτό σου είπα να το κατεβάσεις αποκεί που σου είπα... Δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλα πλέον έχουμε δωρεάν πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση. Βέβαια το πρόγραμμα για να το τραβάνε οι σκύλοι και η κοπέλα που μιλάει είναι Ελληνίδα όσο εγώ πλανητάρχης , αλλά είναι μια αρχή έστω. Ας το επιβεβαιώσει κανένας άλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldarion Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Μια διευκρινηση θα ηθελα,Για να συνδεθω στο Vodafone 360 θα πρεπει να εχω Συνδεση και οχι καρτοκινητο της Vodafone σωστα??Και για να δουλεψει το GPS θα πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος σε αυτο?Ευχαριστω και συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλησπέρα. Κάποιος μου ανέφερε ότι αν πάω σε πέντε έξι ποστ θα βρω εφαρμογές, για δοκιμάστε και αν βρείτε πείτε το λινκ γιατί μπορεί να μου ξέφυγε. Επίσης παιχνίδια αν υπάρχουν μπορεί κάποιος να δώσει το λινκ. Ευχαριστώ θερμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλα πλέον έχουμε δωρεάν πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση. Βέβαια το πρόγραμμα για να το τραβάνε οι σκύλοι και η κοπέλα που μιλάει είναι Ελληνίδα όσο εγώ πλανητάρχης , αλλά είναι μια αρχή έστω. Ας το επιβεβαιώσει κανένας άλλος Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε οδήγηση, αλλά στο μπαλκόνι που έπαιξα λίγο μ'αρέσει! Η κοπέλα μιλάει αγγλικά σε μένα, μάλλον κοιτάζει τί γλώσσα έχεις επιλέξει στο τηλέφωνο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλα πλέον έχουμε δωρεάν πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση. Βέβαια το πρόγραμμα για να το τραβάνε οι σκύλοι και η κοπέλα που μιλάει είναι Ελληνίδα όσο εγώ πλανητάρχης , αλλά είναι μια αρχή έστω. Ας το επιβεβαιώσει κανένας άλλος Πως το κατάλαβες αυτό? Δοκίμασες καμιά πλοήγηση και δεν σε χρέωσε? Ή άκουσες από κάπου? Αν είναι όντος έτσι που λες, είναι καλή κίνηση για την Vodafone και για μας τους χρήστες. Και πως θα πρέπει να το ελέγξουμε αν όντος δεν χρεώνει? Edited June 22, 2010 by tntslack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Πως το κατάλαβες αυτό? Δοκίμασες καμιά πλοήγηση και δεν σε χρέωσε? Ή άκουσες από κάπου? Αν είναι όντος έτσι που λες, είναι καλή κίνηση για την Vodafone και για μας τους χρήστες. Και πως θα πρέπει να το ελέγξουμε αν όντος δεν χρεώνει? Παλιότερα όταν λοκάριζε δορυφόρο και ζητούσες έπειτα πλοήγηση σε ρωτούσε με ένα pop up window αν θέλεις να ανανεώσεις την συνδρομή σου. Αν πατούσες όχι τότε πλοήγηση τέλος. Τώρα δεν ρωτάει τίποτα και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παλιότερα όταν λοκάριζε δορυφόρο και ζητούσες έπειτα πλοήγηση σε ρωτούσε με ένα pop up window αν θέλεις να ανανεώσεις την συνδρομή σου. Αν πατούσες όχι τότε πλοήγηση τέλος. Τώρα δεν ρωτάει τίποτα και δουλεύει κανονικά. Μι γίνει καμιά μ****** και χρεωθείς στο τέλος. Λέω καλύτερα να καλέσουμε τα κεντρικά για επιβεβαίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά σήμερα γύρισα τη γλώσσα στα ελληνικά για να ακούσω τη πλοηγήση. Έχει πολύ γέλιο η προφορά της κοπέλας! Αν και προτιμάω το menu στα αγγλικά αξίζει να το αφήσω έτσι μόνο και μόνο για να ακούω αυτή τη προφορά!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά σήμερα έκανα μέσο Vodafone update και το κινητό πετά, επίσης μου είπε κάποιος ότι έχει φοβερά παιχνίδια και αυτό το διαπίστωσα και εγώ, μπορεί κάποιος να βοηθήσει να μας πει που θα βρούμε παιχνίδια δωρεάν, γιατί υπάρχει κρίση. Ευχαριστώ για πολλοστή φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά σήμερα έκανα μέσο Vodafone update και το κινητό πετά, επίσης μου είπε κάποιος ότι έχει φοβερά παιχνίδια και αυτό το διαπίστωσα και εγώ, μπορεί κάποιος να βοηθήσει να μας πει που θα βρούμε παιχνίδια δωρεάν, γιατί υπάρχει κρίση. Ευχαριστώ για πολλοστή φορά. Τι update έκανες? Ποιο firmware σου έβαλαν μπορείς να το δεις? *#1234# Για παιχνίδια, δεν υπάρχουν καλά δωρεάν, όλα πληρώνεις. Μπορείς να τα βρεις στο http://www.vodafone360.com θα πρεπε να κάνεις register δωρεάν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskos Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) η πλοηγηση γινεται μεσω της εφαρμογης χαρτες ? αν ναι πρεπει να εχω και το vodafone live ενεργοποιημενο γιατι πριν λιγο καιρο τους ζητησαν να το βγαλουν λογω χρεωσης τρελης και τωρα μολις παω να το ανοιξω βγαζει σφαλμα συνδεσης Edited June 23, 2010 by gianniskos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 η πλοηγηση γινεται μεσω της εφαρμογης χαρτες ? αν ναι πρεπει να εχω και το vodafone live ενεργοποιημενο γιατι πριν λιγο καιρο τους ζητησαν να το βγαλουν λογω χρεωσης τρελης και τωρα μολις παω να το ανοιξω βγαζει σφαλμα συνδεσης Ναι πρέπει να έχεις. Αφού για να ανοίξεις το GPS πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο 360, αλλιώς δεν ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 πριν λιγο καιρο τους ζητησα να το βγαλουν λογω χρεωσης τρελης αν δεν έχεις πρόγραμμα για internet ναι, αλλιώς δεν κοστίζει τίποτα :mobile: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts