tntslack Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 πως το εκανες αυτο?:elephant: Είναι custom firmware από τα παιδιά που είναι στο gsmspain.com κάνουν πολύ καλή δουλειά αυτοί εκεί πέρα. Τώρα και το δικό μου είναι custom, του άνοιξα telnet port :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Έκανα το update και παρ'όλα αυτά χρειάζομαι να κάνω τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα reboot για να ξεκoλήσουν τα μυνήματα που μου βγάζουν αποτυχία αποστολής, ακόμα πολλές φορές τα μυνήματα που μου στέλνουν μου έρχονται την επόμενη ημέρα!!!!!!!!!!!! δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα!! Α, έχω: Phone: i6410BUJC1 PDA: i6410BUJC1 CSC: i6410VGRIJD καρτοκινητό what's up και χρησημοποιώ το κινητό χωρίς 360, διαγράφω όλα τα μυνηματα αμέσως...... αν μπορεί κάποιος να μου πεί πως μπορώ να διαγραψω τα μυνηματα και από το αριστερό κουμπί γιατί δεν έχω βρει πουθενά εκκαθάριση ιστορικού και βαριέμαι ένα ένα γιατι έχω καμια 400αριά εκει μέσα..... επίσεις, γνωρίζει κάποιος εάν έχει καταφέρει κανείς να βάλει android???? ή symbian που τα νόκια έχουν τρία κουμπάκια από μαμά.... αυτα για τώρα. :p Είναι custom firmware από τα παιδιά που είναι στο gsmspain.com κάνουν πολύ καλή δουλειά αυτοί εκεί πέρα. Τώρα και το δικό μου είναι custom, του άνοιξα telnet port :D είμαι τελείως εκτός σε αυτόν τον τομέα αλλά να σε ρωτήσω αξίζει να επενδύσω χρόνο στο gsmspain.com??? μπορείς να στείλεις ελληνικά σμσ? Αυτό το custom firmware ακόμα δεν είναι 100% λειτουργείς, έχει πρόβλημα με εφαρμογές όπως acuawather που σου ανοίγει την εφαρμογή μεγεθύνοντας το εικονίδιο και όλες της εφαρμογές που δουλεύουν με το ίδιο τρόπο. Και ένα άλλο είναι ότι, έχει custom font που είναι σπαστικό στα Ελληνικά, δεν μπορείς να διαβάσεις... οπότε όχι..... αν διάβασες έχω προβληματα με τα μυνηματα.................... και γενικά σκαλίζω τα PC μου και τα κινητά μου...... για πες μου, έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει άλλο έτοιμο λογισμικο? Edited June 30, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) είμαι τελείως εκτός σε αυτόν τον τομέα αλλά να σε ρωτήσω αξίζει να επενδύσω χρόνο στο gsmspain.com??? μπορείς να στείλεις ελληνικά σμσ? Αυτό το custom firmware ακόμα δεν είναι 100% λειτουργείς, έχει πρόβλημα με εφαρμογές όπως acuawather που σου ανοίγει την εφαρμογή μεγεθύνοντας το εικονίδιο και όλες της εφαρμογές που δουλεύουν με το ίδιο τρόπο. Και ένα άλλο είναι ότι, έχει custom font που είναι σπαστικό στα Ελληνικά, δεν μπορείς να διαβάσεις... Πάντως τα παιδιά στο gsmspain.com κάνουν πολλή καλή δουλειά. Έχει και σελίδα για wiki και irc channel. http://h1.pargon.nl/wiki/index.php?title=Main_Page Edited June 15, 2010 by tntslack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1612 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) καλημερα παιδεια. εχω το Μ1 και ψαχνω να το κανω ανταλαγη με το Η1 συν να δοσω 50€.το κινητο δεν εχει κανενα προβλημα. αγρατσουνιστο απλα θελω κατι με καλητερη καμερα, χωριτηκοτητα, και με wifi. δεν εχει προβλημα με μηνυματα ουτε με οτιδιποτε εχουμε αναφερει εδω μεσα. οποιοσ ενδιαφερετε να μου στειλει pm.ευχαριστω πολυ phone: i6410buja2 pda: i6410bujc1 csc: i6410vgrijd απο πατρα Edited June 16, 2010 by greg1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_mos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.προσπαθω να κανω αναβαθμιση εδω και 3 μερες αλλα μου λεει οτι δεν χρειαζεται αναβαθμιση η συσκευη κι εχω ακομα phone:i8320buij3 pda:i8320buij4 κτλ. δλδ δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση. σημειωτεων εχω 1.4 nps και δεν ενδιαφερομαι για φλασαρισμα με 1.5 και φυσικα να μην απευθυνθω στη vodafone.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.προσπαθω να κανω αναβαθμιση εδω και 3 μερες αλλα μου λεει οτι δεν χρειαζεται αναβαθμιση η συσκευη κι εχω ακομα phone:i8320buij3 pda:i8320buij4 κτλ. δλδ δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση. σημειωτεων εχω 1.4 nps και δεν ενδιαφερομαι για φλασαρισμα με 1.5 και φυσικα να μην απευθυνθω στη vodafone.:shifty: Φίλε μου, αν διαβάσεις λίγο πιο πρίν, έχουμε αναφέρει πως η αναβάθμηση με NPS δέν είναι και τόσο εύκολο πράγμα (δέν επιτυνχάνετε πάντα) καλύτερα θα ήταν να βάλεις την έκδοση 1.5 μίπως και σου κατεβάσει την Κ5 μιάς και την C1 μέσω NPS, μάλον την μαζέψανε!!;) Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_mos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Φίλε μου, αν διαβάσεις λίγο πιο πρίν, έχουμε αναφέρει πως η αναβάθμηση με NPS δέν είναι και τόσο εύκολο πράγμα (δέν επιτυνχάνετε πάντα) καλύτερα θα ήταν να βάλεις την έκδοση 1.5 μίπως και σου κατεβάσει την Κ5 μιάς και την C1 μέσω NPS, μάλον την μαζέψανε!!;) το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα ολο και καποια ψυχη θα υπαρχει που να το χει καταφερει.ισως ανοιγει ορισμενες ωρες γιατι το nps κανει κανονικα αναβαθμιση συγκεκριμενα απο 1.4.0.IL1_5_VF εγινε 1.4.1 AC1_3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Βασικά θέλει σχετική υπομονή, γιατί διάβασα ότι από τον ίδιο server προσπαθούν να πάρουν update όλοι οι χρήστες. Δοκίμασε ώρες που η υπόλοιπη Ευρώπη κοιμάται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgia21 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Βασικά θέλει σχετική υπομονή, γιατί διάβασα ότι από τον ίδιο server προσπαθούν να πάρουν update όλοι οι χρήστες. Δοκίμασε ώρες που η υπόλοιπη Ευρώπη κοιμάται. να κανω μια ερωτηση... στοΗ1 οταν μιλας και θελεις να εμφανιστει το πληκτρολογιο τι κανεις?? για παραδειγμα ειχα παρει την εξυπηρετηση πελατων και επρεπε να επιλεξω τον τομεα και να πατησω εναν αριθμο και δεν ηξερα να εμφανισω το πληκτρολογιο...μηπως ξερει καποιος να με βοηθησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 να κανω μια ερωτηση... στοΗ1 οταν μιλας και θελεις να εμφανιστει το πληκτρολογιο τι κανεις?? για παραδειγμα ειχα παρει την εξυπηρετηση πελατων και επρεπε να επιλεξω τον τομεα και να πατησω εναν αριθμο και δεν ηξερα να εμφανισω το πληκτρολογιο...μηπως ξερει καποιος να με βοηθησει??? Έχει επιλογή "Κλήσεις" Το πρώτο πλήκτρο από δεξιά. Πατώντας σου ανοίγει το πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Παίδες, έβαλα σημερα το Opera Mini 5..!!! πολύ καλο και καμια σχεση με την ενσωματωμενη εκδοση του κινητου που είναι γτπ.. Το μονο προβλημα ειναι οτι στο κατω μερος της οθονης χανω αρκετο χωρο απο 2 σειρες μεγαλα κουμπια που μενουν μονιμα εκει (αυτα τα γκρι που εμφανιζει το κινητο στις εφαρμογες και παιχνιδια που δεν εχουν φτιαχτει για το συγκεκριμενο κινητο). Ξερει κανεις αν μπορω να τα εξαφανιζω για να εκμεταλευτώ όλη την οθονάρα του;;;;;;;;;; Επίσης τι μεγεθος φωτο προτείνετε για τις εικονες των επαφών? Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Παίδες, έβαλα σημερα το Opera Mini 5..!!! πολύ καλο και καμια σχεση με την ενσωματωμενη εκδοση του κινητου που είναι γτπ.. Το μονο προβλημα ειναι οτι στο κατω μερος της οθονης χανω αρκετο χωρο απο 2 σειρες μεγαλα κουμπια που μενουν μονιμα εκει (αυτα τα γκρι που εμφανιζει το κινητο στις εφαρμογες και παιχνιδια που δεν εχουν φτιαχτει για το συγκεκριμενο κινητο). Ξερει κανεις αν μπορω να τα εξαφανιζω για να εκμεταλευτώ όλη την οθονάρα του;;;;;;;;;; Επίσης τι μεγεθος φωτο προτείνετε για τις εικονες των επαφών? Τα κουμπιά κάτω, είναι γιατι το προγρ. είναι σε Java, για να βγούν αν θυμάμε τώρα καλά θα πρέπει να επέμβεις στο Soft (στα Midlet) και εκεί του λές να μήν τα εμφανήζει! Στις επαφές αν δεν κάνω λάθος, προσαρμώζει μόνο του το μέγεθος, και δέν νομίζω να αλλάζει το μέγεθος της εικόνας όταν σε καλούν!! Αυτά γίνωνται στα WinMobile, αλλά και πάλι με ανάλογο Soft. Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Παίδες, έβαλα σημερα το Opera Mini 5..!!! πολύ καλο και καμια σχεση με την ενσωματωμενη εκδοση του κινητου που είναι γτπ.. Το μονο προβλημα ειναι οτι στο κατω μερος της οθονης χανω αρκετο χωρο απο 2 σειρες μεγαλα κουμπια που μενουν μονιμα εκει (αυτα τα γκρι που εμφανιζει το κινητο στις εφαρμογες και παιχνιδια που δεν εχουν φτιαχτει για το συγκεκριμενο κινητο). Ξερει κανεις αν μπορω να τα εξαφανιζω για να εκμεταλευτώ όλη την οθονάρα του;;;;;;;;;;[/u]? Έχω κάνει ποστ παλιά να βλέπεις τα προηγούμενα... Παίδες έχετε δοκιμάσει opera mini σε full screen? Βρήκα εδώ στο φόρουμ για το Jet, το κατέβασα και δουλεύει άψογα. Υπάρχει και το εξής, να απενεργοποιήσεις το virtual keyboard και να βάλεις το κανονικό του κινητού. για να την κάνετε install πρέπει να μπείτε από το κινητό (όχι από τον υπολογιστή και μετά να την μεταφέρετε στο κινητό. Δεν θα γίνει install έτσι), στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.waphq.net/wap.php <===(μπαίνετε μέσο κινητού) και να βάλετε κωδικό 330696 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Καλημέρα παιδιά και καλό καλοκαίρι. Το έχω και εγώ στην κατοχή μου και έχω να πω τα καλυτέρα. Θα ήθελα πραγματικά την βοήθεια σας όσο αναφορά για διάφορες εφαρμογές προγραμμάτων παιχνιδιών κ.λπ. Επίσης θα ήθελα τα φώτα σας, μου διαβεβαίωσαν ότι μπορώ να προσθέσω φωνητικές λειτουργιές, όπως όταν σε καλούν να λέει το όνομα και αντίθετα να του λες το όνομα και κάνει κλήση . Αν θέλει κάποιος ας βοηθήσει. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 (edited) Έχω κάνει ποστ παλιά να βλέπεις τα προηγούμενα... ευχαριστώ φίλε μου, θα το κοιτάξω.. Χτες ημουν πολύ βιαστικός και δεν εψαξα.. Παίδες έχετε δοκιμάσει opera mini σε full screen? Βρήκα εδώ στο φόρουμ για το Jet, το κατέβασα και δουλεύει άψογα. Υπάρχει και το εξής, να απενεργοποιήσεις το virtual keyboard και να βάλεις το κανονικό του κινητού. για να την κάνετε install πρέπει να μπείτε από το κινητό (όχι από τον υπολογιστή και μετά να την μεταφέρετε στο κινητό. Δεν θα γίνει install έτσι), στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.waphq.net/wap.php <===(μπαίνετε μέσο κινητού) και να βάλετε κωδικό 330696 Εχω ηδη εγκατεστημένη την εκδοση 5 που την κατεβασα απο το site στον υπολογιστη μου. Μπορω να κανω κατι για να βγαλω το virtual keyboard οπως ειναι τωρα ή μονο αν κανω αυτο που λες θα κατεβει καποια version με απενεργοποιημενο το virtual keyboard? Edited June 19, 2010 by nervous Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Εχω ηδη εγκατεστημένη την εκδοση 5 που την κατεβασα απο το site στον υπολογιστη μου. Μπορω να κανω κατι για να βγαλω το virtual keyboard οπως ειναι τωρα ή μονο αν κανω αυτο που λες θα κατεβει καποια version με απενεργοποιημενο το virtual keyboard? Θα πρέπει να κάνεις edit το jad αρχείο και να βάλεις αυτό το παράμετρο. "MIDlet-Touch-Support: True" χωρείς αυτάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 (edited) Θα πρέπει να κάνεις edit το jad αρχείο και να βάλεις αυτό το παράμετρο. "MIDlet-Touch-Support: True" χωρείς αυτάκια. τοσο ευκολο? με ποιον editor το κανεις εσυ? Γιατι με το Notepad μου τα εμφανιζει λιγο περιεργα με ενα κουτακι σε καθε αλλαγη γραμμης.. Εκτος κι αν αντιγραψω αυτο το χαρακτηρα για να του δω αλλη μια αλλαγη γραμμης και να προσθεσω την εντολη Σε οποια σειρα και να το βαλω δεν παιζει ρολο ε; Αυτο το κανω στο αρχειο εγκαταστασης και μετα ξανακανω εγκατασταση με αυτο? Αλήθεια εγκατασταση πατωντας ποιο αρχειο κανουμε? με το jad ή το jar? Το ρωταω για ολες τις java εφαρμογες αυτο.. Οταν στελνουμε την εφαρμογη μεσω bluetooth σε αλλο κινητο πρεπει να στειλουμε και τα 2 αρχεια λογικά? Επίσης μπορουμε να κατεβασουμε τα αρχεια εγκαταστασης δωρεαν εφαρμογων οπως τα skype, gmail, googlemaps, msm chat απο καπου? Στον υπολογιστη μας εννοω και μετα να τα περασουμε στο κινητο.. Παλιοτερα το ειχα κανει σιγουρα με το skype, αλλα τωρα δεν τη βλεπω αυτη τη δυνατοτητα πλεον.. Edited June 19, 2010 by MASTERX Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με το update μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Έχει ήδη απαντηθεί πάρα πολύ εκτεταμένα, το myphone διαθέτει search option και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ψάχνει να σε εξυπηρετήσει. Εν πάσει περιπτώσει επειδή είσαι νέος στη παρέα καλορίζικο το κινητό :mobile: και ιδού μερικές από τις απαντήσεις που ψάχνεις: Για αναβάθμιση μέσω PC STUDIO Για αναβάθμιση με δική σου ευθύνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 το myphone διαθέτει search option και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ψάχνει να σε εξυπηρετήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 το myphone διαθέτει search option και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ψάχνει να σε εξυπηρετήσει. Για αναβάθμιση μέσω PC STUDIO Για αναβάθμιση με δική σου ευθύνη Καλησπέρα και πάλι. Αρχικώς εντυπωσιάστηκα αρνητικά με τον τρόπο της γραφή σου, υπενθυμίζοντας ότι αυτή η προσπάθεια, έχω την εντύπωση δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν το forum, ακόμα και αυτούς που τα γνωρίζουν όλα, καλή ώρα όπως εσύ. Το πρέπων θα ήταν να πεις αυτά που θέλεις σε προσωπικό μήνυμα, πάντα με γνώμονα την κοινή λογική. Το σημαντικότερο που έχει απομένει στον κόσμο μας είναι ο ορθός λόγος και η καλή συμπεριφορά και το να εμφανίζεσαι μπροστά σε όλους ως ομαδάρχης και να <<μαλώνεις >> με τον δικό σου τρόπο τους ανθρώπους, που δεν γνωρίζουν αυτά που ίσως, να γνωρίζεις εσύ, το θεωρώ άκρος απαράδεκτο. Ζητώ συγγνώμη από όλα τα μέλη για αυτά που καταθέτω εναντίων σου και το ίδιο ζητώ να κάνουν και για εσένα, να σε συγχωρέσουν. Όσο αναφορά για την βοήθεια που ζήτησα το pc studio μου εμφανίζει συνεχώς ότι έχω την τελευταία έκδοση και ίσως μπορούσε κάποιος να μου στείλει της ρυθμίσεις για να το ολοκληρώσω, όπως έγινε έξαλλου σε ένα άλλο μέλος . Όποιος έχει την διάθεση να βοηθήσει ας το κάνει. Εύχομαι σε όλους καλό βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 (edited) Καλησπέρα και πάλι. Αρχικώς εντυπωσιάστηκα αρνητικά με τον τρόπο της γραφή σου, υπενθυμίζοντας ότι αυτή η προσπάθεια, έχω την εντύπωση δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν το forum, ακόμα και αυτούς που τα γνωρίζουν όλα, καλή ώρα όπως εσύ. Το πρέπων θα ήταν να πεις αυτά που θέλεις σε προσωπικό μήνυμα, πάντα με γνώμονα την κοινή λογική. Το σημαντικότερο που έχει απομένει στον κόσμο μας είναι ο ορθός λόγος και η καλή συμπεριφορά και το να εμφανίζεσαι μπροστά σε όλους ως ομαδάρχης και να <<μαλώνεις >> με τον δικό σου τρόπο τους ανθρώπους, που δεν γνωρίζουν αυτά που ίσως, να γνωρίζεις εσύ, το θεωρώ άκρος απαράδεκτο. Ζητώ συγγνώμη από όλα τα μέλη για αυτά που καταθέτω εναντίων σου και το ίδιο ζητώ να κάνουν και για εσένα, να σε συγχωρέσουν. Όσο αναφορά για την βοήθεια που ζήτησα το pc studio μου εμφανίζει συνεχώς ότι έχω την τελευταία έκδοση και ίσως μπορούσε κάποιος να μου στείλει της ρυθμίσεις για να το ολοκληρώσω, όπως έγινε έξαλλου σε ένα άλλο μέλος . Όποιος έχει την διάθεση να βοηθήσει ας το κάνει. Εύχομαι σε όλους καλό βράδυ. Φίλε μου, καλησπέρα! Καταρχάς, είμαι τις γνώμης να συνχώρεσης όσους ακούγωνται λίγο επιθετικοί! Όμως το να ζητάνε (αρκετοί) να τους βοηθήσεις σε θέματα που ίδη έχουν απαντιθεί με τον ίδιο τρόπο αρκετές φορές ξανά, όσο καλή διάθεση και πρόθεση να έχεις... κουράζει κάπια στιγμη! Επίσεις θα σου πρότινα να κάνεις αναβάθμηση κάνωντας Flash-άρισμα με αυτόν τον τρόπο προκημένου να μην περιμένης το NPS! Η τελευτέα που μπορείς να βάλεις είναι η C1, όπου μέσω του NPS φένεται να την έχουν μαζέψει!! Σου εύχομαι καλή διαμονή! :happy:;) Edited June 20, 2010 by SiliconDreamsGR Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 τοσο ευκολο? με ποιον editor το κανεις εσυ? Γιατι με το Notepad μου τα εμφανιζει λιγο περιεργα με ενα κουτακι σε καθε αλλαγη γραμμης.. Εκτος κι αν αντιγραψω αυτο το χαρακτηρα για να του δω αλλη μια αλλαγη γραμμης και να προσθεσω την εντολη Σε οποια σειρα και να το βαλω δεν παιζει ρολο ε; Αυτο το κανω στο αρχειο εγκαταστασης και μετα ξανακανω εγκατασταση με αυτο? Αλήθεια εγκατασταση πατωντας ποιο αρχειο κανουμε? με το jad ή το jar? Χρησιμοποιώ το Notepad++. Κάνεις edit το .jad αρχείο και η εγκατάσταση γίνετε μεσο .jad πάλι. Οταν στελνουμε την εφαρμογη μεσω bluetooth σε αλλο κινητο πρεπει να στειλουμε και τα 2 αρχεια λογικά? Αναλόγως σε τη κινητό το στέλνεις, αν είναι για το H1 ναι, αν είναι για άλλο κινητό, μπορεί να μην χρειάζεται. Οπότε στέλνεις μόνο το .jar αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω λίστα από προγράμματα όπως weather και αλλά που μπορούν να το κάνουν ακόμα ποιο συναρπαστικό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris013 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Επειδή δεν πρόκειται σύντομα να πάω σε πρόγραμμα της Vodafone ώστε να αξιοποιήσω πλήρως το κινητό μου το παραχωρώ. Δεν μου χρειάζεται μία συσκευή με τόσες λειτουργίες από τις οποίες λειτουργούν μόνο οι μισές. Αυτές που χρησιμοποιώ της βρίσκω και σε ένα κινητό των 100€ που θα είναι με ΚΑΝΟΝΙΚΟ πληκτρολόγιο και θα με εξυπηρετεί καλύτερα και πιο γρήγορα. Όποιος ενδιαφέρεται για το κινητό ας στείλει ένα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts