Γιάννης Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Το πηγα σημερα σε ενα συνεργειο Peugeot που ο ιδιοκτητης του μου ενεπνεε εμπιστοσυνη για να κανει αν μπορουσε μια διαγνωση για τα τοσα προβληματα του αυτοκινητου. Αποτελεσμα μηδεν !!!!! Ειχε φωναξει τεχνικο ειδικο με ενα μηχανημα νεο και ενω ειχαν αναμενει την μηχανη και το αυτοματο κιβωτιο στο Ν το αυτοκινητο αρχισε να μαρσαρει απο μονο του.Το πηγαν βολτα και εδειξε καταναλωση 18 λιτρα στα 100 χλμ. Τον ρωτησα Κε Γιωργο αν ηταν του γιου σου ή δικο σου θα το κραταγες ??? Η απαντηση του αποστοματικη: Θα το ειχα καψει Γιαννη. Ακομα και αν αλλαξουμε εγκεφαλο , καταλυτη και αισθητρα λ που μαλλον εχουν προβλημα τιποτα δεν ειναι σιγουρο μου ειπε. Αποψε στον σταθμο του ΗΣΑΠ στο Ν.Ηρακλειο το αυτοκινητο σε ακινησια με αναμενη μηχανη αρχισε να...δονειται !!! Τουλαχιστον εχει και ...δονηση !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 ... Αποτελεσμα μηδεν !!!!! ... αναμενη η μηχανη και το αυτοματο κιβωτιο στο Ν το αυτοκινητο αρχισε να μαρσαρει απο μονο του.Το πηγαν βολτα και εδειξε καταναλωση 18 λιτρα στα 100 χλμ. Τον ρωτησα Κε Γιωργο αν ηταν του γιου σου ή δικο σου θα το κραταγες ??? Η απαντηση του αποστοματικη: Θα το ειχα καψει Γιαννη. ... Τουλαχιστον εχει και ...δονηση !!!! οχι ρε φιλε, απιστευτα πραγματα! (ειπε ανθρωπος που οδηγει fiat ritmo 60 cl '79, που για να μη σβησει παταει και τα 3 πενταλ και πλεον του φαινεται φυσιολογικο :O :ninja:) Ξερω οτι μιλαω απ'την απ'εξω, αλλα εγω θα πηγαινα στην Peugeot και θα 'βρισκα λυση. Νομιζω οτι ο τσαμπουκας σ'αυτες τις περιπτωσεις φερνει αποτελεσματα. Επισης, θα ηθελα να σταθω και σε κατι αλλο: σε τιμα το γεγονος οτι δε σου παει να το πουλησεις αποκρυπτοντας το παρελθον του. Πραγματικα:respect::up::clap: Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Ξερω οτι μιλαω απ'την απ'εξω, αλλα εγω θα πηγαινα στην Peugeot και θα 'βρισκα λυση. Νομιζω οτι ο τσαμπουκας σ'αυτες τις περιπτωσεις φερνει αποτελεσματα. Δυστυχως μονο δικαστικα και αν καταφερω κατι μετα απο πολλα εξοδα και χρονο.Δεν καταλαβαινουν τιποτα.Ειναι εκτος εγγυησης τωρα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Δυστυχως μονο δικαστικα και αν καταφερω κατι μετα απο πολλα εξοδα και χρονο.Δεν καταλαβαινουν τιποτα.Ειναι εκτος εγγυησης τωρα. Αχα. Αν ζητας την αποψη μου, κυνηγησε το :mad: (ηρεμος ειμαι :shifty: :p) Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Ακομα και αν αλλαξουμε εγκεφαλο , καταλυτη και αισθητρα λ που μαλλον εχουν προβλημα τιποτα δεν ειναι σιγουρο μου ειπε. Αποψε στον σταθμο του ΗΣΑΠ στο Ν.Ηρακλειο το αυτοκινητο σε ακινησια με αναμενη μηχανη αρχισε να...δονειται !!! Τουλαχιστον εχει και ...δονηση !!!! Toulaxiston na eixe kai fortisti na vgaleis kati pao tis venzines vre aderfe. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 oti kai na lete gia ta peugeot egw xero pws ena rallye evaze megalutera kai akrivotera autokinita katw kai strivei poly kalutera apo akrivotera autokinita. egw gia to peugeot 206 exw akousi pws einai poly axiopisto exw dei kai ena me 162.000km kai douleue mia xara. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 oti kai na lete gia ta peugeot egw xero pws ena rallye evaze megalutera kai akrivotera autokinita katw kai strivei poly kalutera apo akrivotera autokinita. egw gia to peugeot 206 exw akousi pws einai poly axiopisto exw dei kai ena me 162.000km kai douleue mia xara. Kai ena Corolla me 1200 aloga einai grigorotero apo mia Bentley i mia Rolls-Royce alla den pisteuo na exoun tin idia aigli.(Den exo tipota apolitos me to Corolla apla paradeigma dino).Alla onto to Rallye exei apisteuti odigiki simperifora.Eksallou gi auto ftiaxtike.Kontres kai pista. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 strivei poly kalutera apo akrivotera autokinita. Σε θεμα ευσταθειας στον δρομο συμφωνω απολυτα. Το ειχα οδηγησει σε επαρχιακο δρομο με απιστευτα κρατηματα.Αποτελεσμα να μην μου το ξαναδωσει η κορη μου να το οδηγησω αφου εκανα το λαθος και την ειχα συνοδηγο. Αλλα δεν φτανει μονο αυτο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 εμενα τις ξαδερφης μου χτυπησε φλατζα κεφαλης στις 119,000χλμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 εμενα τις ξαδερφης μου χτυπησε φλατζα κεφαλης στις 119,000χλμ. Αλλο 119 και αλλο 19 που εχει κανει η κορη μου.:mad::mad: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 παντως εγω θα ξενερονα ασχημα αμα μου χτυπουσε φλατζα στις 20.000χλμ!!κριμα,τελικα τι εγινε;;τις το περασαν στην εγγυηση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Και εγω σκεφτομαι να παρω το 207 RC κιολας,μακρια με αυτα που διαβαζω εδω. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giami Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Λοιπον θα διηγηθω την δικια μου ιστορια ειμαι δυστυχως ενας κατοχος 307 μοντελο του 2004 με περιπου 120.000χλμ εχω αλλαξει 2 φορες τον αισθητηρα L υπηρχε ενα διαστημα που καθε εβδομαδα αλλαζα τις λαμπες μπρος πισω φλας οπου θελετε καηκε ενα καλωδιο μεσα στο ταμπλο με αποτελεσμα να ανοιξουμε ολο το ταμπλο για να διορθωθει και μεχρι σημερα τα φωτα του ταμπλου δεν αναβουν ολα μαρσαρει μονο του παρολο που ειμαι σταματημενος και με κενη δονειτε μονο του οταν ειναι σταματημενο προσφατα με αφησε απο μπαταρια(καινουργια)γιατι οπως γνωριζουν οι κατοχοι 307 οταν εχεις ανοικτη την μπαταρια πχ ανοικτο ραδιοφωνο με κλειστη την μηχανη μετα απο μιση ωρα επεμβαινει το αυτοκινητο με ενα αυτοματο συστημα που διαθετει για οικονομια στην μπαταρια και σβηνει τα παντα εεε αυτο δεν λειτουργησε την προυηγουμενη φορα για καποιο λογο που δεν γνωριζω με αποτελεσμα να μεινω απο μπαταρια και για επιλογο απο εχθες απεκτησα καινουργιο προβλημα μετα απο 15 με 20 λεπτα οδηγησης η θερμοκρασια του αυτοκινητου κτυπαει κοκκινα τερμα τελειως τερμα το αυτοκινητο πεταει σημα στο ταμπλο οτι εχει υπερθερμανθει ο κινητηρας να μου σβηνει τον κινητηρα εν κινηση βεβαια τα πρωτα που κοιταξα ειναι αν εχει νερο στο ψυγειο που εχει ο κινητηρας τελειως κρυος τι να πω δεν ξερω αυριο θα μαθω στο συνεργειο και κατι τελευταιο που μου το εκανε 3-4 φορες οταν εχω παρκαρει και κλεινω τα παραθυρα αυτα ξανανοιγουν απο μονα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Και εγω σκεφτομαι να παρω το 207 RC κιολας,μακρια με αυτα που διαβαζω εδω. Φιλε μου τι να σου πω.....Μπορει και να επεσα σε "περιπτωση" αλλα οπως και ναχει ολα μαζι ειναι απαραδεκτα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 παντως εγω θα ξενερονα ασχημα αμα μου χτυπουσε φλατζα στις 20.000χλμ!!κριμα,τελικα τι εγινε;;τις το περασαν στην εγγυηση;; Αν ενοεις της κορης μου δεν χτυπησε φλαντζα στα 20000 χλμ. Αλλαξε ομως κιβωτιο στα 8.500 χλμ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Λοιπον θα διηγηθω την δικια μου ιστορια ειμαι δυστυχως ενας κατοχος 307 μοντελο του 2004 με περιπου 120.000χλμ εχω αλλαξει 2 φορες τον αισθητηρα L υπηρχε ενα διαστημα που καθε εβδομαδα αλλαζα τις λαμπες μπρος πισω φλας οπου θελετε καηκε ενα καλωδιο μεσα στο ταμπλο με αποτελεσμα να ανοιξουμε ολο το ταμπλο για να διορθωθει και μεχρι σημερα τα φωτα του ταμπλου δεν αναβουν ολα μαρσαρει μονο του παρολο που ειμαι σταματημενος και με κενη δονειτε μονο του οταν ειναι σταματημενο προσφατα με αφησε απο μπαταρια(καινουργια)γιατι οπως γνωριζουν οι κατοχοι 307 οταν εχεις ανοικτη την μπαταρια πχ ανοικτο ραδιοφωνο με κλειστη την μηχανη μετα απο μιση ωρα επεμβαινει το αυτοκινητο με ενα αυτοματο συστημα που διαθετει για οικονομια στην μπαταρια και σβηνει τα παντα εεε αυτο δεν λειτουργησε την προυηγουμενη φορα για καποιο λογο που δεν γνωριζω με αποτελεσμα να μεινω απο μπαταρια και για επιλογο απο εχθες απεκτησα καινουργιο προβλημα μετα απο 15 με 20 λεπτα οδηγησης η θερμοκρασια του αυτοκινητου κτυπαει κοκκινα τερμα τελειως τερμα το αυτοκινητο πεταει σημα στο ταμπλο οτι εχει υπερθερμανθει ο κινητηρας να μου σβηνει τον κινητηρα εν κινηση βεβαια τα πρωτα που κοιταξα ειναι αν εχει νερο στο ψυγειο που εχει ο κινητηρας τελειως κρυος τι να πω δεν ξερω αυριο θα μαθω στο συνεργειο και κατι τελευταιο που μου το εκανε 3-4 φορες οταν εχω παρκαρει και κλεινω τα παραθυρα αυτα ξανανοιγουν απο μονα τουςακριβως αυτο εκανε και στις ξαδερφης μου!βαρουσε κοκκινα ο κινητηρας.και μεσα στο ψυκτικο υγρο πεταξε λαδια.αδειασα μετα εγω το υγρο και μετα απο 15λεπτα λειτουργιας ξαναπεταξε λαδια.το πηγε στην ετερεια και τις πηραν 450€-500€ και τις αλλαξανε και αισθητηρα Λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Peugeot τελος !!!! Ο διαδοχος του Honda civic 1.8 5d auto http://img379.imageshack.us/img379/6074/hondci1bu8.th.jpghttp://img379.imageshack.us/images/thpix.gif Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 αφου ειναι αγοριστικο...:X Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Peugeot τελος !!!! Ο διαδοχος του Honda civic 1.8 5d auto http://img379.imageshack.us/img379/6074/hondci1bu8.th.jpghttp://img379.imageshack.us/images/thpix.gif +1000 :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 με γειες και καλοταξιδο! καλη επιλογη. ψαγμενη.:shifty: Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 με γειες και καλοταξιδο! καλη επιλογη. ψαγμενη.:shifty: Ευχαριστω.Μετα απο αλλα 3 honda (2 crv και ενα jazz) που εχουν περασει λογκο να ειναι ψαγμενο !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 δύο crv; ικανοποιημενος; Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 δύο crv; ικανοποιημενος; Ναι ενα του 2006 και το νεο του 2008.Για οποιον θελει SUV μια χαρα ειναι ιδικα το νεο.Πιο καλη οδικη συμπεριφορα , πιο ομορφο (υποκειμενικα) και λιγοτερη αλλα σημαντικη και παλι ποσοτητα καταναλωσης βενζινης τουλαχιστον στην αυτοματη εκδοση που ειχα και τα δυο. Απλα εγω δεν πολυ παω τα SUV. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Φιλοι μου αποφασισα να παρω το peugeot 207cc. Θελω οσοι γνωριζουν μα μου πουν εντυπωσεις, προβληματα και εμπειριες πριν το παρω για να μην τη "παθω" ! ! ! 42.000 χλμ απροβλημάτιστα μέχρι στιγμής. :) Το έχω από τον Ιούλιο 2007. Φωτογραφίες: http://peugeot207.dpgr.gr Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 εμενα ο αδερφος μου εχει το 207 RC!καλα παιδια το αμαξι ειναι μικρος διαολος..προσωπικα μ'αρεσει παρα πολυ!γυρω στα 6000χλμ πρεπει να εχει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts