rainmangr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Κάνε ένα reset στο κινητό και δώσε το. Άσε τον επόμενο ιδιοκτήτη να κατεβάσει οποία εφαρμογή χρειάζεται. Οκ ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Παιδες να ρωτησω,υπαρχει στην αγορα κανενα εξωτερικο πληκτρολογιο που να συνδεεται με το iphone ? (ipod touch) Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. κατι τετοιο ψαχνεις? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=56177&selectedCategoryId=485 Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmangr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 παιδιά έχω κάνει το κινητό επαναφορά περιοχομένων και ρυθμίσεων και εδώ και 40μην γυρίζει το κυκλάκι και δεν κάνει τίποτα,τόση ώρα κάνει η επαναφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 παιδιά έχω κάνει το κινητό επαναφορά περιοχομένων και ρυθμίσεων και εδώ και 40μην γυρίζει το κυκλάκι και δεν κάνει τίποτα,τόση ώρα κάνει η επαναφορά? Αν η συσκευη ήταν jb την εκατσες, θέλει εγκατάσταση απο την αρχή. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoula25 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Καλημέρα σας :) Πάω να κατεβάσω απο το apptrack το vlc media player και με παραπέμπει στο itunes και κανω αναζήτση στο itunes και στα αποτελέσματα δεν μου βγάζει το vlc media player :worry: Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το βρω να το κατεβάσω? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Προχθές επέστρεψε μια φίλη από Αμερική και έφερε ένα iPhone 3G που είχε εκεί στην AT&T και ανακάλυψε ότι δεν παίζει με τις ελληνικές εταιρίες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώσει και να παίξει στα ελληνικά δίκτυα; Jailbreak δεν έχει κάνει και φοράει την 4.2.1 (8C148), Modem Firmware 05.15.04 Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Προχθές επέστρεψε μια φίλη από Αμερική και έφερε ένα iPhone 3G που είχε εκεί στην AT&T και ανακάλυψε ότι δεν παίζει με τις ελληνικές εταιρίες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώσει και να παίξει στα ελληνικά δίκτυα; Jailbreak δεν έχει κάνει και φοράει την 4.2.1 (8C148), Modem Firmware 05.15.04 Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! :) Καλησπερα. Μπορει να δοκίμασε να το ξεκλειδώσει με το Ultrasn0w. Θα πρέπει πρώτα να το κάνει jailbreak και μετά unlock. Δες εδώ #http://www.redmondpie.com/unlock-4.2.1-ios-iphone-3gs-3g-with-ultrasn0w-how-to-guide/# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas3 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση! Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο έχει την 05.15.04 η οποία δεν είναι στη λίστα με τα firmware που υποστηρίζονται. Υποστηρίζονται και νεότερα αλλά δεν αναφέρει το συγκεκριμένο. Είναι πρόβλημα αυτό ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση! Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο έχει την 05.15.04 η οποία δεν είναι στη λίστα με τα firmware που υποστηρίζονται. Υποστηρίζονται και νεότερα αλλά δεν αναφέρει το συγκεκριμένο. Είναι πρόβλημα αυτό ή όχι; ναι, παίζει και για το 05.15.04. Edited August 11, 2011 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoula25 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Καληαπέρα σας ! Που θα βρω οδηγιες για να βγάλω την 4.3.5 έκδοση και να βάλω την 4.3.3 για να μπορώ να κανω jailbreak το κινητό μου? Έχω το iphone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Καληαπέρα σας ! Που θα βρω οδηγιες για να βγάλω την 4.3.5 έκδοση και να βάλω την 4.3.3 για να μπορώ να κανω jailbreak το κινητό μου? Έχω το iphone 4 Καλημέρα. Οι οδηγοί είναι όλοι είναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=159 Ο οδηγός για downgrade βρίσκετε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307079 Προσοχή: Θα πρέπει να έχεις κρατήσει τα SHSH blogs μέσω Cydia για να μπορέσεις να αλλάξεις firmware! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoula25 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Εντω μεταξύ βρήκα αυτο http://networkedblogs.com/lzMBc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 πρόσεχε γιατί η μέθοδος αυτή άφορα tethered jailbreak, δηλαδη χρειάζεσαι την βοήθεια υπολογιστή για να κάνεις επανεκκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoula25 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 πρόσεχε γιατί η μέθοδος αυτή άφορα tethered jailbreak, δηλαδη χρειάζεσαι την βοήθεια υπολογιστή για να κάνεις επανεκκινηση. Μόνο όταν τελειώνει η μπαταρία νομίζω? Πως θα ρυθμίσω το τηλέφωνό μου να μη ενημερώνεται αυτοματα όποτε το συνδέω στο itunes γιατι οταν το συνδέσω θα μου περάσει τη 4.3.6 και δεν τη θέλω μέχρι να βγει jailbreak για αυτη την έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Μόνο όταν τελειώνει η μπαταρία νομίζω? Πως θα ρυθμίσω το τηλέφωνό μου να μη ενημερώνεται αυτοματα όποτε το συνδέω στο itunes γιατι οταν το συνδέσω θα μου περάσει τη 4.3.6 και δεν τη θέλω μέχρι να βγει jailbreak για αυτη την έκδοση Δεν υπαρχει 4.3.6 Preferences-->Devices---> Prevent from sync automaticaly :) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Καλησπέρα. Πρώτη φορά "πέφτει" το μάτι μου στο συγκεκριμένο τηλέφωνο και μιας και ήρθε η ώρα της επιδότησης θέλω να μάθω κάποια πράγματα αυτονόητα για σας παντελώς άγνωστα για μένα. 1) Τι ισχύει με το bluetooth? Είναι κλειδωμένο? Υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος? 2)Υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα και θα πρέπει να προσέξω κάτι κατά την αγορά (από wind) όπως πχ να είναι "Ελληνικό" (product code) όπως ισχύει με τα νόκια? 3)Υπάρχει hands free με ράδιο μιας και το χρειάζομαι? 4)Ποια προγράμματα gps υπάρχουν για το συγκεκριμένο λειτουργικό? Πλοήγηση γίνεται μόνο με σύνδεση ιντερνετ ή υπάρχει δέκτης gps στο τηλέφωνο? 5)Ποια προβλήματα παρουσιάστηκαν (αν υπάρχουν)? Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω? Αυτά (για την ώρα) και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Καλημέρα. Το iphone ειναι μια ιδιαίτερη συσκευή που ή την λατρεύεις ή όχι! Το bluetooth είναι κλειδωμένο για mp3. Με τις κατάλληλες εφαρμογές (app store) μπορείς όμως να στείλεις φωτογραφίες κλπ. Υπάρχουν λύσεις για να ξεκλειδώσεις mp3 άλλα πρέπει να έχεις κάνεις jailbreak τη συσκευή σου άλλα και αυτό με προϋποθέσεις. Υποστήριξη έχει στην Ελλάδα κανονικά όπως όλες οι εταιρίες. Εάν το αγοράσεις από εξουσιοδοτημένο κατάστημα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Hands free με ραδιόφωνο νομίζω ότι υπάρχει 3του κατασκευαστή. Google it! Υπάρχουν αρκετά και πολύ αξιόλογα προγράμματα πλοήγησης. Η συσκευή έχει ενσωματωμένο gps και η σύνδεση στο internet δεν είναι απαραίτητη. Προβλήματα δεν υπάρχουν... εκτός εάν πέσεις σε ελαττωματική συσκευή. Θα σου πρότεινα να πας να το δεις σε ένα χώρο και να το δουλέψεις για λίγο πριν αποφασίσεις να το πάρεις. Δες το από κανένα φίλο σου καλύτερα και μετά δες πως θα προχωρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αγορά θα γίνει από wind λόγω επιδότησης. Είναι ο.κ.? Ποια προγράμματα πλοήγησης υπάρχουν? Garnin? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Ναι μια χαρά πιστεύω να είναι. Μπορείς να το ελέγξεις και μονός σου όταν θα το πάρεις. Μπες στο itunes και ψάξε στο κομμάτι navigation. Θα βρεις πολλές αξιόλογες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ ;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 (edited) Ειδικά στο θέμα πλοήγηση θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος αφού υπάρχουν μπόλικες εφάρμογες (με όλες τις γνωστές παρούσες στο appstore). Κορυφαία εφαρμογή, για μένα, είναι το Tomtom. Ο δε GPS δέκτης του iphone 4 είναι από τους καλύτερους σε λήψη και δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην πλοήγησή σου. Edited August 17, 2011 by iganiats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloss Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 hey παιδια..εχω το iPhone4 περιπου ενα μηνα.. παρατηρω οτι δν μου κραταει πολυ η μπαταρια.. διαβασα οτι ο χρονος αναμονης ειναι περιπου 300 ωρες.. αλλα εμενα δν μου κραταει ουτε δυο μερες.. χωρις πλοηγηση στο internet χωρις wifi ανοικτο χωρις μουσικη χωρις τπτ..μονο κλησεις..κανονικη χρηση δλδ.. οταν το πηρα.. δν το αφησα να φορτισει πολυ..μηπως φταει αυτο ? Ευχαριστω προκαταβολικα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 τοσο μου κραταει και εμενα δεν πιστευω να εχεις καποιο προβλημα. εκτος και αν παλιοτερα σου κρατουσε περισσοτερο η μπαταρια με την ιδια χρηση. οι μπαταριες δεν εξαρτονται με τις φορτισεις. εχω blackberry που δεν το εκανα εννοειτε πρωτη πληρους φορτιση και ιστοριες το φορτιζω οποτε να ειναι κ δεν εχει χασει καθολου. αυτα ηταν για τα παλιοτερα κινητα που δεν ειχαν λιθιου μπαταριες Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloss Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 μηπως υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικη η συγκεκριμενη μπαταρια..? δν ξερω γι αυτο ρωταω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenevaladia Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Καλημέρα παιδιά! Θα ήθελα την βοήθειά σας ... καθότι κανονική αρχάριος! Πώς κάνουμε νεο φακελος στην επιφανεια εργασίας του i-phone Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts