JohnBon Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 an einai etsi tote zito signomi.:O Παράθεση Γιάννης Μπόνου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 an einai etsi tote zito signomi.:O Apology accepted :D Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 desertmissrain ετσι απο περιεργεια μπορεις να μου εξηγησεις την υπογραφή σου, τι σημαίνει όλο αυτό? Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 desertmissrain ετσι απο περιεργεια μπορεις να μου εξηγησεις την υπογραφή σου, τι σημαίνει όλο αυτό? Ε όχι και αυτό...η Βίσση είναι. :lol: :lol: Πέρα από την πλάκα, ήθελα απλά να τονίσω την υπερβολή των ελληνικών μέσων ενημέρωσης που συνέχεια την αναφέρουν ως Απόλυτη Ελληνίδα Star (πράγμα εντελώς λάθος κατ' εμε) καθώς και το γεγονός πως η Βίσση έλαβε μέρος σε ένα διαγωνισμό στον οποίον κατα τη γνώμη μου και πάλι πρέπει να λαμβάνουν μέρος νέα και φρέσκα παιδιά, και όχι μεσόκοπες λαϊκότραγουδίστριες με κακή αγγλική προφορά. That's all! Γιατί ρωτάς; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnBon Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 θα συμφωνίσω απόλυτα. Η eurovision Θέλει κάτι πρωτότυπο και έξυπνο. Κάτι που να συζητηθεί (θετικά) Η Ελλήνικη συμετοχή φέτος μόνο πρωτότυπη και έξυπνη δεν ήταν... Παράθεση Γιάννης Μπόνου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallx Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 suedhead-morrisey u have killed me-morrisey some girls are bigger than others-morrisey broken wings-mr mister everything is coming up roses-black the weeping song-nick cave in the dutch mountains-the nits le vent nous portera-noir desire west end girls-pet shop boys rent-pet shop boys needles n pins-ramones only love can break your heart-saint etienne rythm of love-scorpions belfast child-simple minds someone somewhere in summer time-simple minds:superman: in the army now-status quo always the sun-stranglers Παράθεση gimme gimme shelter :ninja: and i've been putting out the fire with gasoooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Ένα μικρό mix, Martin L. Gore - Motherless Child The Say Highs - The Day Is Done Wilco - More Like the Moon Piano Magic - You Can Never Get Lost (When You've Nowhere To Go) Queensrÿche - Silent Lucidity Diana Ross - Ain't No Mountain High Enough (Album Version) Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Modest Mouse - The World At Large Το άκουσα στο O.C και θυμήθηκα διάφορα... Το τελευταίο τους album είναι όλα τα λεφτά... τα υπόλοιπα δε... ουδέν σχόλιο. Το World At Large είναι το μοναδικό τους απαλό κομάτι με "παράξενο" ήχο. Πάντως το Album τους Good News For People Who Love Bad News είναι πολύ συχνά στη playlist μου (με εξαίρεση δύο κοματάκια:p) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Πράγματι τα άλμπουμ πριν το "GNFPWLBN" είναι αρκετά παράξενα ηχητικά. Ως προς τον στίχο όμως είναι πολύ καλά. Αυτό θα το διαπιστώσεις αν ακούσεις τις (σχεδόν) ακουστικές διασκευές από Sun Kil Moon (δηλ. τον Mark Kozelek) στο άλμπουμ "Tiny Cities". Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Εξαιρετικό κομμάτι είναι το theme από την ταινία Final Fantasy: Lara Fabian - The Dream Within Υπέροχο όσο και η ταινία.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Τι λέτε για: looking for love-whitesnake when i'm gone-msg let me roll it-paul mccartney don't cry-guns n roses careless whispers-george michael soldier of fortune-deep purple catch the rainbow-rainbow all my love-led zeppelin stairway to heaven-led zeppelin i put a spell on you-revival europa-santana everybody hurts-r.e.m the one i love-r.e.m fade into you-mazzy star just walk away-celine dion still loving you-scorpions wind of change-scorpions i don't want to miss a thing-aerosmith angie-rolling stones with or without you-u2 still got the blues-gary moore belladona-ufo the show must go on-queen everything i do-bryan adams nothing compares to you-sinead o'connor bed of roses-bon jovi ready for love-bad company hey you-pink floyd shine on you crazy diamond-pink floyd i'm not in love-10cc blue jean blues-zz top waiting for a girl like you-foreigner epitaph-king krimson woman in love-barbara steisand sultans of swing-dire straits never tear us apart-inxs black velvet-alannah myles riders on the storm-the doors unchained melody-the righteous brothers dust in the wind-kansas when a man loves a woman-percy sledge Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Εξαιρετικό κομμάτι είναι το theme από την ταινία Final Fantasy: Lara Fabian - The Dream Within Υπέροχο όσο και η ταινία.:cry: H ταινία αυτή ήταν για κλωτσιές. Απαίσια, τραγική.:X Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Enya... Ola ta tragoydia einai ekplhktika...ειδικα αν το αφηνεις να παιζει που και που εχει και κανα ελαφρα πιο γρηγορο τραγουδακι για να μη βαρεθεις. Το αλμπουμ του Only Time ειναι το αγαπημενο μου Έτσι... + 'γω μαζί σου :up: Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Τι λέτε για:.... Λέμε οτι έχεις καταπληκτικό γούστο... όντως ΠΟΛΥ καλά κομμάτια :up: :up: :respect: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 να 'σαι καλά!! thanx!! :) :O Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerafx Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Hi.Psaxnw ena tragoudi agnwstou titlou pou nomizw leei to eksis sto refrain:"Nanaaaaaaaaaaaaaaaa.....What a falling love".Kati tetoio telos pantwn.Opois mporei as voithisei...TNX!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Electronic Computing Systems Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Hi.Psaxnw ena tragoudi agnwstou titlou pou nomizw leei to eksis sto refrain:"Nanaaaaaaaaaaaaaaaa.....What a falling love".Kati tetoio telos pantwn.Opois mporei as voithisei...TNX!!!!! Chris Isaak - Wicked Game Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Να προτείνω ένα τραγούδι που έχει ποστάρει η Christina σε άλλο forum,και είχα την τύχη να βρω,παρά το γεγονός ότι είναι σπάνιο: Triumvirat - For You Βρείτε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Μιλάμε για κορυφαίο κομμάτι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Ααααχ! Πού το ξετρύπωσες κι αυτό βρε; :grin: Απίστευτο κομμάτι... Από τα πολύ πολύ αγαπημένα μου! :) Πράγματι είσαι τυχερή που το βρήκες γιατί είναι κάπως δυσεύρετο. Τουλάχιστον όταν το έψαχνα εγώ, μου πήρε πολύ καιρό, νομίζω 1-2 χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_2005_ Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 εχω ολο το αλμπουμ A La Carte :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Αν σας αρέσουν τα αιθέρια γυναικεία vocals σας προτείνω την φοβερή μπαλάντα "Solitary Ground" από το συγκρότημα Epica.Είναι στο στυλ των After Forever...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Ααααχ! Πού το ξετρύπωσες κι αυτό βρε; :grin: Απίστευτο κομμάτι... Από τα πολύ πολύ αγαπημένα μου! :) Πράγματι είσαι τυχερή που το βρήκες γιατί είναι κάπως δυσεύρετο. Τουλάχιστον όταν το έψαχνα εγώ, μου πήρε πολύ καιρό, νομίζω 1-2 χρόνια... Στο emule παντως θα σου παρει 1 με 2 λεπτά να το βρεις. :-) Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Στο emule παντως θα σου παρει 1 με 2 λεπτά να το βρεις. :-) Το '99 που το έψαχνα εγώ, δεν υπήρχε ούτε info για το κομμάτι στο net. Ούτε καν στίχους. Απολύτως τίποτα. Ε, από τότε αλλάξανε πολλά, ευτυχώς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Στο emule παντως θα σου παρει 1 με 2 λεπτά να το βρεις. :-)Για να πω την αλήθεια εγώ το έψαχνα σε Limewire και Soulseek,αλλά δεν το έβρισκα με τίποτα.Κάποια μέρα το είχε μόνο ένας στο Soulseek και το κατέβασα με τα χίλια ζόρια πάνω από μία ώρα μου πήρε...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Rainbow - The Temple of the King Bryan Adams - Everything I Do Echoes of Sound - Need Somebody Craig David - Walking Away Ολα κομματάρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts