stendor Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 παιδια καλησπερα ! μπορει καποιος να μου απαντησει ποια ειναι τα μειονεκτηματα της παραεισαγωγης ? επειδη μου εχουν πει οτι σε περιπτωση βλαβης της συσκευης δεν μπορω να παω απευθειας στην νοκια αλλα στο καταστημα οπου το αγορασα ....ευχαριστς για της απαντησης Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Περί παράλληλων εισαγωγών... Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosMyk Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Δν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου φιλε mindfield .... και εγω για αυτον ακριβως το λογο δν το εχω αγορασει ακομη !!! Πως να το κανουμε ... δν μου αρεσε καθολου το κοκκινο ..... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 παιδια βοηθεια διαβαζω πολλες ωρες περι καταστηματων με παραεισαγωγες ποιο καταστημα ειναι το καλυτερο για να αγορασω την συσκευη ?? σκευτικα και τα μουλτιραμα θα χαρω να ακουσω της γνωμες σας ... ευχαριστω Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 καλημερα σας!οπως κ αλλοι ειμαι αναμεσα στο 5800 και το 5530.οντας λιγο σχετικος με τα τεχνολογικα ηθελα να κανω ορισμενες επισυμανσεις 1. το 3g αν μπαινεις μεσω wifi δεν παιζει ρολο ταχυτητας σωστα?δλδ αν μπαινεις με wifi ειτε εχεις 3g, ειτε οχι ειναι η ιδια ταχυτητα? 2. παρολο που το 5530 δεν εχει δεκτη πλοηγησης, διαβασα οτι δεχεται προγραμμα n drive. βλεπεις χαρτες, αλλα δε σχεδιαζεις πορεια. σωστα? ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας! αν θελει κανεις, μπορει να στειλει και pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 καλημερα σας!οπως κ αλλοι ειμαι αναμεσα στο 5800 και το 5530.οντας λιγο σχετικος με τα τεχνολογικα ηθελα να κανω ορισμενες επισυμανσεις 1. το 3g αν μπαινεις μεσω wifi δεν παιζει ρολο ταχυτητας σωστα?δλδ αν μπαινεις με wifi ειτε εχεις 3g, ειτε οχι ειναι η ιδια ταχυτητα? 2. παρολο που το 5530 δεν εχει δεκτη πλοηγησης, διαβασα οτι δεχεται προγραμμα n drive. βλεπεις χαρτες, αλλα δε σχεδιαζεις πορεια. σωστα? ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας! αν θελει κανεις, μπορει να στειλει και pm 1. Το 3G δεν έχει καμία σχέση με το wifi.To 3G/GSM έχει να κάνει με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Wind, Vodafone). To wifi έχει να κάνει με την ασύρματη σύνδεση μέσω router και η ταχύτητα εξαρτάται από το τι γραμμή ADSL έχεις στο σπίτι σου. 2. Ναι μπορείς να περάσεις πρόγραμμα με χάρτες αλλά δεν θα μπορεί να σου εμφανίσει την θέση σου πάνω στον χάρτη, γιατί δεν υπάρχει εσωτερικός δέκτης GPS. Θα μπορείς να σχεδιάσεις διαδρομή στο χάρτη αλλά θα είναι σε προσομοίωση και όχι σε πραγματικό χρόνο. Επίσης θα πρέπει να εισάγεις χειροκίνητα τα σημεία που θα θες για να σου βγάλει την διαδρομή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 καλημερα σας!οπως κ αλλοι ειμαι αναμεσα στο 5800 και το 5530.οντας λιγο σχετικος με τα τεχνολογικα ηθελα να κανω ορισμενες επισυμανσεις 1. το 3g αν μπαινεις μεσω wifi δεν παιζει ρολο ταχυτητας σωστα?δλδ αν μπαινεις με wifi ειτε εχεις 3g, ειτε οχι ειναι η ιδια ταχυτητα? 2. παρολο που το 5530 δεν εχει δεκτη πλοηγησης, διαβασα οτι δεχεται προγραμμα n drive. βλεπεις χαρτες, αλλα δε σχεδιαζεις πορεια. σωστα? ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας! αν θελει κανεις, μπορει να στειλει και pm Συμφωνώ με ότι σου έγραψε ο stendor... 1. άλλο το wifi και άλλο το 3G.. Με wifi έχεις πάντα γρήγορη σύνδεση (εξαρτάται απο την σύνδεση του ADSL) και πλοήγηση.. 3G δεν έχει αλλά για τσεκάρισμα email και ελαφριά πλοήγηση είναι μια χαρά το κινητό.. 2. Έχω βάλει το NDRIVE, κορυφή πρόγραμμα και δουλεύει μια χαρά με ένα εξωτερικό δέκτη GPS που έχω.. Αλλά και χωρίς δέκτη μπορείς να δουλέψεις το google maps (απαιτεί σύνδεση στο ιντερνετ) μια χαρά... Διάλεξα το 5530 επειδή δεν χρειάζομαι ούτε το ενσωματωμένο GPS ούτε το 3G.. Στο Ηράκλειο που μένω έχει σε πάρα πολλά σημεία wifi που είναι ξεκλείδωτα.. To GPS μόνο στην Αθήνα το χρησιμοποιώ... Επίσης αν βάλεις το 5800 και το 5530 δίπλα δίπλα θεωρώ πιο κομψό το δεύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται στο 5530 οταν επιλεγουμε εκθεση να εμφανιζει ολα τα αρχεια τακτοποιημενα οπως ειναι στην διαχειρηση ? αν οχι μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη να με βοηθησει ? επειδή η αληθεια ειναι οτι ειναι σπαστικο να μπαινεις στην εκθεση και να ειναι ολα χιμα ....μακαρι να υπαρχει καποια λυση .. ευχαριστω ... Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Μπορείς να δημιουργήσεις Άλμπουμ (εικονικούς φακέλους μόνο για την έκθεση). Υπάρχει επιλογή μέσα στο μενού Επιλογές του αριστερού soft key. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 καλημερα! ευχαριστω πολυ για τις απαντησεισ! ηταν περιεκτικοτατες! αλλωστε το gps θα το χρειαστει κανεισ μια στο τοσο..και ουτε..μιλαω παντα οσον αφορα εμενα! μαλλον θα καταληξω στο 5530, μιας κ το βλεπω κ εγω πιο ομορφουλι και στην τιμη ελκυστικο!και αποτι διαβαζω ειναι πιο γρηγορο στο μενου του κλπ. αναμενουμε κ το ν900...αλλα στα λεφτα...παμε παρα πολυ ψηλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 εχω μια ερωτηση στον τηλεφωνικο καταλογο δεν γινεται να βλεπουμε και το ονομα και τον αριθμο της επαφης γιατι εχει 2 επιλογες για ονομα και επωνυμο και δεν εχει για ονομα και αριθμο ξερει κανεις τη γινεται ?? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Όχι, μόνο την λίστα ονομάτων μπορείς να βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 εχω μια ερωτηση στον τηλεφωνικο καταλογο δεν γινεται να βλεπουμε και το ονομα και τον αριθμο της επαφης Όχι, μόνο την λίστα ονομάτων μπορείς να βλέπεις. και εμένα δεν με πολυβολεύει αλλά δεν γίνετε κάτι.. Θέλω και εγώ χωρίς να "μπαίνω" στην επαφή να βλέπω άμεσα το τηλέφωνο... αναμενουμε κ το ν900...αλλα στα λεφτα...παμε παρα πολυ ψηλα!!! Μα γι'αυτό το 5530 είναι καλή επιλογή, symbian 60 που μπορείς να βάλεις ότι εφαρμογή θέλεις, οθόνη αφής, καλές μουσικές δυνατότητες και μικρές διαστάσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Πηρα και εγώ σήμερα το 5530 μου! Εχω έναν φίλο που δουλεύει στο πλαίσιο και μου είπε ότι φέρνουν το ασπρο-μπλε που μου αρέσει. Οταν πήγα να το παραλάβω είδα ότι η ταινία στο κουτί ήταν λευκή πράγμα που σημαίνει παραεισαγωγή. Τελικά το πήρα όμως (και σε "ειδική τιμή") αφού το μαύρο-κόκκινο δεν μου άρεσε και με την nokia που μιλησα δεν ήξεραν αν θα φέρουν κανένα αλλο χρώμα στο μέλλον. Τα θετικά δεν έχει νόημα να τα αναφέρουμε Τα είπατε όλα οι προηγούμενοι Ενα παράπονο: Θα μπορούσαν να έχουν κάνει πιο δυνατό το ακουστικό. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Πηρα και εγώ σήμερα το 5530 μου! Ενα παράπονο: Θα μπορούσαν να έχουν κάνει πιο δυνατό το ακουστικό. Καλορίζικο φίλε!!! είσαι σίγουρος? μια χαρά ακούω στο δικό μου ακόμα και με φασαρία στο δρόμο και δεν το έχει ξανα-αναφέρει κάποιος...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Καλορίζικο φίλε!!! είσαι σίγουρος? μια χαρά ακούω στο δικό μου ακόμα και με φασαρία στο δρόμο και δεν το έχει ξανα-αναφέρει κάποιος...:confused: Οφείλω να ανακαλέσω αφού πρέπει να έπεσα θύμα άσχημης σύνδεσης. Μιλώντας με το ίδιο άτομο το βραδάκι η ένταση του ακουστικού ήταν ιδανική! Σε ευχαριστώ για τα καλορίζικα! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 εχω μια ερωτηση υπαρχει οι δυνατοτητα να τακτοποιησουμε τα αρχεια οπως ειναι στην διαχειρηση να ειναι και στην εκθεση? ειχα το 6500 και ολα ηταν τακτοποιημενα δεν ειναι δυνατον σε ενα τοσο εξελιγμενο λειτουργικο να υπαρχει αυτο το λαθος ... αν βρει καποιος μια λυση ας την γραψει ...πιστευω θα βοηθησει πολλους ευχαριστω .. Γιατί συνεχίζεις να ρωτάς εφόσον σου έχουν ήδη απαντήσει από τη πρώτη φορά...; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2941630#post2941630 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Δεν είναι θέμα λογισμικου...σαν πρόβλημα...αλλα σαν ιδεολογία...Αν δεις τα αποθηκευει σε φακελούς ανα μήνα...Είναι πιο βολικό όμως να τα δείχνει όλα ανα ημερομηνία...σε σχεση με τα series 40 που τα δειχνει με ονομα... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή youtube παρατηρώ ότι η ποιότητα των videos είναι λιγο χάλια. Δεν περιμένω να δω high definition στην οθόνη ενος κινητού αλλά θα ημουν πολύ χαρούμενος αν η ποιότητα ήταν ελαφρώς καλύτερη. Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιος τρόπος, κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει ίσως? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Δεν υπάρχει δυνατότητα να βλέπουμε τα βίντεο σε καλύτερη ποιότητα, Ίσως, σε κάποια μελλοντική έκδοση της εφαρμογής, προστεθεί μια τέτοια επιλογή. Όσον αφορά την συσκευή, δεν υπάρχει επίσης κάποια ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το κινητό το αγόρασα εχθές και όλα φαινόντουσαν μια χαρά μέχρι που σήμερα μου παρουσίασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Κάθε φορά που προσπαθώ να πραγματοποιήσω ή να αποδεχθώ κλίση, το κινητό σβήνει. Τελειως. Πρέπει να το ενεργοποιήσω, να δωσω pin και μολις ξαναδοκιμάσω κλίση, τα ίδια. Το φαινόμενο μου πρωτοπαρουσιάστηκε αμέσως μετά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής(phonetorch) αλλά η κατάσταση δεν διορθώθηκε ούτε μετά την απεγκατάστασή της, ούτε μετά απο hard reset, ουτε καν μετά απο επανεγκατάσταση του firmware του κινητού... Τελοσπάντων κανόνισα να πάω αύριο απο το κατάστημα να μου το αλλάξουν. Ελπίζω να έπεσα στην περίπτωση και όχι στον κανόνα :( και να μην είναι αναξιόπιστο λειτουργικά το κινητό γιατί κατα τα άλλα είναι φοβερό!:) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το κινητό το αγόρασα εχθές και όλα φαινόντουσαν μια χαρά μέχρι που σήμερα μου παρουσίασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Κάθε φορά που προσπαθώ να πραγματοποιήσω ή να αποδεχθώ κλίση, το κινητό σβήνει. Τελειως. Πρέπει να το ενεργοποιήσω, να δωσω pin και μολις ξαναδοκιμάσω κλίση, τα ίδια. Το φαινόμενο μου πρωτοπαρουσιάστηκε αμέσως μετά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής(phonetorch) αλλά η κατάσταση δεν διορθώθηκε ούτε μετά την απεγκατάστασή της, ούτε μετά απο hard reset, ουτε καν μετά απο επανεγκατάσταση του firmware του κινητού... Τελοσπάντων κανόνισα να πάω αύριο απο το κατάστημα να μου το αλλάξουν. Ελπίζω να έπεσα στην περίπτωση και όχι στον κανόνα :( και να μην είναι αναξιόπιστο λειτουργικά το κινητό γιατί κατα τα άλλα είναι φοβερό!:) Αν είχες πέσει στον κανόνα θα το λέγανε πολλά παιδιά εδω πέρα...Κι εγώ το πήρα χτές και είναι σούπερ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. ούτε μετά απο hard reset, ουτε καν μετά απο επανεγκατάσταση του firmware του κινητού... Το έχω εγκατεστημένο και εγώ και δεν μου έβγαλε κανα πρόβλημα...:cool: Εντύπωση μου κάνει ότι και μετά το απο hard format που δεν επανήλθε στη σωστή λειτουργία του...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 μετα την εγκατασταση της καινουριας εκδοσης 11.0.054 προεκυψαν 2 προβληματα. το πρωτο ειναι οτι οταν το αναβω,την ωρα που πρεπει να δειξει την αρχικη οθονη αναμονης,η οθονη ειναι μαυρη,και φευγει μονο οταν πατησω το κεντρικο πληκτρο (μενου) και μετα εξοδος.τοτε εμφανιζετε κανονικα η οθονη με τις επαφες συντομευσεις κτλ.. το δευτερο ειναι πως οταν παταω το πληκτρο της καμερας,δεν μπαινει ποτε σε λειτουργια η καμερα,παρα μονο οταν παω μεσα απο το μενου,οπου και παλι μερικες φορες ανοιγει η καμερα και μερικες φορες κολλαει,δεν ανοιγει και φενετε στις ανοιχτες εφαρμογες,χωρις να μπορω να την κλεισω. εκανα format στην καρτα μνημης και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα.ξερει καποιος τι μπορει να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 μετα την εγκατασταση της καινουριας εκδοσης 11.0.054 προεκυψαν 2 προβληματα. το πρωτο ειναι οτι οταν το αναβω,την ωρα που πρεπει να δειξει την αρχικη οθονη αναμονης,η οθονη ειναι μαυρη,και φευγει μονο οταν πατησω το κεντρικο πληκτρο (μενου) και μετα εξοδος.τοτε εμφανιζετε κανονικα η οθονη με τις επαφες συντομευσεις κτλ.. το δευτερο ειναι πως οταν παταω το πληκτρο της καμερας,δεν μπαινει ποτε σε λειτουργια η καμερα,παρα μονο οταν παω μεσα απο το μενου,οπου και παλι μερικες φορες ανοιγει η καμερα και μερικες φορες κολλαει,δεν ανοιγει και φενετε στις ανοιχτες εφαρμογες,χωρις να μπορω να την κλεισω. εκανα format στην καρτα μνημης και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα.ξερει καποιος τι μπορει να παιζει? Έχεις κάρτα sim vodafone? Τέτοια προβλήματα παρουσιάζονται και στο 5800 με τις κάρτες sim της vodafone. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 ναι vodafone εχω.και αν φταιει η sim τι γινετε?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts