RAVER Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Και εμενα χτες φιλε raver που δοκιμασα με online update δεν μου εβρισκε νεα εκδοση,εβαλα το nokia software update με το καλωδιο του κινητου και την περασα σε 2 λεπτα:D αξιζει να την κανω??? διορθωνει τιποτα σημαντικο?? γιατι ειμαι σε υπολογιστη που δεν εχω θυρα usb! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 (edited) Εκανα το update μεσω fota στην εκδοση v30.0.009, το κινητο αγορασμενο απο vodafone. Παρατηρησα οτι η δονηση της οθονης, αν και στο επιπεδο 1, ειναι πιο αισθητη απο πριν. Επισης υπαρχει και kinneting scrolling στον menu (οπως στο n97 mini) και η αποκριση του κινητου στο menu ειναι λιγο πιο γρηγορη! Μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα..... EDIT: Προστεθηκε και ενα εικονιδιο ονοματι "Συγχ/σμός Ovi". Αχρηστο για μενα! Edited June 11, 2010 by babis21 Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 κανω αντιγραφη απο site το οποιο λεει τι παραπανω εχει η εκδοση 30! Οι αλλαγές σε αυτό το firmware είναι παρόμοιες με τις αλλαγές, τις οποίες η Nokia 5800, 5230 πήρα μέσω ενός firmware update νωρίτερα. Υπάρχει κινητική κύλιση σε όλη UI του τηλεφώνου τώρα, συμπεριλαμβανομένου του web-browser. Το web-browser τώρα είναι παρόμοια με εκείνη για τη Nokia N97, και αυτόματα μεταβαίνει στη λειτουργία πλήρους οθόνης μετά από κάποτε. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής του τηλεφώνου έχει επίσης ενημερωθεί για να μοιάζει με εκείνη του N97. Δύο νέες εφαρμογές - Ovi Sync και Ovi επαφές έχουν επίσης προστεθεί. Το firmware είναι διαθέσιμο μέσω του Nokia Software Update, καθώς και FOTA. Το Nokia 5530 διαθέτει UDP, έτσι ώστε οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνετε backup της συσκευής τους, πριν από την ενημέρωση του firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 εχω whats up και κατα διαστηματα μου κανει το 5530 διακοπη στον ηχο.δηλαδη μιλαω και μπορει καθως μιλαω να κανει διακοπη και να μην ακουω των συνομιλητη μου.ειναι ενημερωμενο.συνηθως γινεται αν ενω μιαλω το βγαλω απο το αυτι αναψει η οθονηκαι το ξαναβαλω.οχι παντα σπανια.προβλημα συσκευης η προβλήμα δικτυου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 εχω whats up και κατα διαστηματα μου κανει το 5530 διακοπη στον ηχο.δηλαδη μιλαω και μπορει καθως μιλαω να κανει διακοπη και να μην ακουω των συνομιλητη μου.ειναι ενημερωμενο.συνηθως γινεται αν ενω μιαλω το βγαλω απο το αυτι αναψει η οθονηκαι το ξαναβαλω.οχι παντα σπανια.προβλημα συσκευης η προβλήμα δικτυου? και εγω το εχω παθει αυτο,αλλα μονο σε ενα συγκεκριμενο τηλεφωνικο νουμερο. μαλλον το δικτυο φταιει....γιατι αμα ηταν απο το κινητο θα ηταν πιο συχνα το φαινομενο.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 το τηλεφωνακι τα σπαει κατα τα αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 κανω αντιγραφη απο site το οποιο λεει τι παραπανω εχει η εκδοση 30! Οι αλλαγές σε αυτό το firmware είναι παρόμοιες με τις αλλαγές, τις οποίες η Nokia 5800, 5230 πήρα μέσω ενός firmware update νωρίτερα. Υπάρχει κινητική κύλιση σε όλη UI του τηλεφώνου τώρα, συμπεριλαμβανομένου του web-browser. Το web-browser τώρα είναι παρόμοια με εκείνη για τη Nokia N97, και αυτόματα μεταβαίνει στη λειτουργία πλήρους οθόνης μετά από κάποτε. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής του τηλεφώνου έχει επίσης ενημερωθεί για να μοιάζει με εκείνη του N97. Δύο νέες εφαρμογές - Ovi Sync και Ovi επαφές έχουν επίσης προστεθεί. Το firmware είναι διαθέσιμο μέσω του Nokia Software Update, καθώς και FOTA. Το Nokia 5530 διαθέτει UDP, έτσι ώστε οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνετε backup της συσκευής τους, πριν από την ενημέρωση του firmware. Μονο σε εμενα το scroll down οταν μπαινω στις εφαρμογες φαινεται αργο?Σε ολα τα ολα πχ επαφες,μουσικη κτλπ κανει scroll down γρηγορα αλλα οταν μπαινω στον φακελο εφαρμογες μοιαζει να αργει:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 και εγω οταν το εκανα μεσω φοτα κολαγε ολη η συσκευη.πηγα σε νοκια και σε 10 λεπτα ημουν ετοιμος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Βγήκε έκδοση 30.0.009. Μόλις έκανα αναβάθμιση με PC Suite. Μόνο που δεν έχει Ελληνικά! :p Πως θα κάνω επαναφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Πως θα κάνω επαναφορά? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203 :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Ναι το είδα... ακόμα το παλεύω... γιατί με τα 7 υπάρχουν μερικά προβληματάκια συμβατότητας... Thanks anyway! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 (edited) Ισως βοηθησει αυτο τo ποστ.. :) Edited June 12, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Όλα ok!! Με JAF. To Nemesis δεν το κατάφερα. Το Nokia Updater δούλευε με 7, τα Nemesis και JAF δε δούλευαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Πως γίνεται να μετακινήσω μια εφαρμογή από την κάρτα μνήμης στη μνήμη του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Πως γίνεται να μετακινήσω μια εφαρμογή από την κάρτα μνήμης στη μνήμη του τηλεφώνου? Καλημέρα. Δεν γίνεται. Θα πρέπει να την απεγκαταστήσεις πρώτα κ μετά την περάσεις ξανά στην μνήμη της συσκευής. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Eγω παντως τιποτα.... Τι FOTA, τι Ovi Suite.... μου βγαζει την v.11 σαν την νεοτερη εκδοση που υπαρχει. Και το κινητο ειναι RM-504 πραγματικα δεν εχω ιδεα τι φταιει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Είδες στο site της nokia ποια είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση firmware για το product code της συσκευής σου? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Είδες στο site της nokia ποια είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση firmware για το product code της συσκευής σου? μα το p.code της συσκευης ειναι το rm-504. δηλαδη το ελληνικο.. αλλα και ελληνικο να μην ηταν, ειναι δυνατον να μην βγαζει σαν διαθεσιμη ουτε καν την v.20?? κουλά πραγματα δηλαδη! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Για αναβάθμιση κατευθείαν απ' το κινητό μην ακολουθείτε αυτή τη διαδρομή: Menu -> Applications -> SW Update αλλά αυτή: Menu -> Settings -> Phone -> Phone mgmt. -> Device updates Από εκεί την έκανα χθες μέσω wifi, όλα καλά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Με την πρώτη διαδρομή δεν κάνει τίποτα. Έχω ούτως ή άλλως τη συσκευή εδώ και καιρό στα αγγλικά (δε γουστάρω ελληνικά), γι' αυτό δε θυμάμαι ακριβώς τις διαδρομές στα ελληνικά. Κάτι που παρατήρησα με ένα γρήγορο ψάξιμο, είναι ότι πλέον δεν κλείνει το πρόγραμμα μουσικής όταν πατάς back, back κ.λπ. (η τελευταία επιλογή ήταν η "exit"), αλλά απλά κάνει ελαχιστοποίηση (στη θέση του "exit" τώρα είναι το "hide"). Κάτι εκνευριστικό imho αφού πρέπει να πηγαίνεις στις ρυθμίσεις και να επιλέγεις τερματισμό της εφαρμογής, ενώ πριν απλά πατούσες συνέχεια "back" και ήσουν κομπλέ. Edited June 15, 2010 by phanispal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 μα το p.code της συσκευης ειναι το rm-504. δηλαδη το ελληνικο.. αλλα και ελληνικο να μην ηταν, ειναι δυνατον να μην βγαζει σαν διαθεσιμη ουτε καν την v.20?? κουλά πραγματα δηλαδη! Καλημέρα. Αυτό που λες (το RM-504) δεν είναι το product code, είναι ο κωδικός της συσκευής και δεν είναι μόνο για Ελλάδα, είναι και για άλλες χώρες της Ευρώπης. Τα Ελληνικά product codes είναι τα παρακάτω 0573227 (Red) / 0583721 (Black-Grey) / 0591268 (Illuvia) / 0577691 (White-Blue) / 0583886 (White-Pink) / 0584023 (White-Yellow). Δες κάτω από την μπαταρία αν αναγράφεται κάποιο από αυτά που σου έδωσα και αν όχι τότε πήγαινε στην σελίδα της nokia http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update/can-i-update, γράψε το product code της συσκευής σου και δες ποια έκδοση θα σου βγάλει. Αν σου βγάλει την v20 τότε δοκίμασε να την περάσεις με το Nokia Software Updater. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 καλησπερα παιδια.... εβαλα μια γνωστη μου να παει να ρωτησει σε νοκια care(συγκεκριμενα στο γαλατσι) αν υπαρχει το 5530 σε ασπρο-μπλε επειδη δεν το βρισκω πουθενα και τις ειπαν οτι μονο σε μαυρο-κοκκινο υπαρχει και στην τιμη των 240Ε παρακαλω!! και εγω που νομιζα πως θα ειναι φθηνοτερα εκει η τουλαχιστον ισα με τις τιμες των γνωστων καταστηματων.... οποτε αποκλειεται να το παρω απο εκει! θα αρκεστω μου φαινεται στο μαυρο κοκκινο στα 190Ε περιπου!! μηπως ξερετε που υπαρχει ασπρο-μπλε ετοιμοπαραδοτο και οχι απο παραγγελια στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 καλησπερα παιδια.... εβαλα μια γνωστη μου να παει να ρωτησει σε νοκια care(συγκεκριμενα στο γαλατσι) αν υπαρχει το 5530 σε ασπρο-μπλε επειδη δεν το βρισκω πουθενα και τις ειπαν οτι μονο σε μαυρο-κοκκινο υπαρχει και στην τιμη των 240Ε παρακαλω!! και εγω που νομιζα πως θα ειναι φθηνοτερα εκει η τουλαχιστον ισα με τις τιμες των γνωστων καταστηματων.... οποτε αποκλειεται να το παρω απο εκει! θα αρκεστω μου φαινεται στο μαυρο κοκκινο στα 190Ε περιπου!! μηπως ξερετε που υπαρχει ασπρο-μπλε ετοιμοπαραδοτο και οχι απο παραγγελια στο internet? http://www.skroutz.gr/s/87807/Nokia-5530-XpressMusic.html?keyphrase=nokia+5530 http://www.eager.gr/product.php?productid=2604 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=16091 http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=527 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Καλημέρα. Αυτό που λες (το RM-504) δεν είναι το product code, είναι ο κωδικός της συσκευής και δεν είναι μόνο για Ελλάδα, είναι και για άλλες χώρες της Ευρώπης. Τα Ελληνικά product codes είναι τα παρακάτω 0573227 (Red) / 0583721 (Black-Grey) / 0591268 (Illuvia) / 0577691 (White-Blue) / 0583886 (White-Pink) / 0584023 (White-Yellow). Δες κάτω από την μπαταρία αν αναγράφεται κάποιο από αυτά που σου έδωσα και αν όχι τότε πήγαινε στην σελίδα της nokia http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update/can-i-update, γράψε το product code της συσκευής σου και δες ποια έκδοση θα σου βγάλει. Αν σου βγάλει την v20 τότε δοκίμασε να την περάσεις με το Nokia Software Updater. Eχεις απολυτο δικιο. Το p. code ειναι 0592418 (τρεχα γυρευε δηλαδη) , και στο link που μου εδωσες βγαζει ,οντως, σαν πιο προσφατη την v.11.0.054. Tελευταια ερωτηση: Γιατι τοσο καιρο να μην εχει βγει νεοτερη εκδοση?? Για ποια χωρα ειναι αυτο το product code τελος παντων???:blink: υγ: Το κινητο ειναι αγορασμενο απο Wind παιδια, ετσι....... ΕDIT: γυριζοντας στην σελιδα 56-57 του thread ειδα πως εχει ξανα-αναφερθει το θεμα. Edited June 15, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Tελευταια ερωτηση: Γιατι τοσο καιρο να μην εχει βγει νεοτερη εκδοση?? Για ποια χωρα ειναι αυτο το product code τελος παντων???:blink: υγ: Το κινητο ειναι αγορασμενο απο Wind παιδια, ετσι....... ΕDIT: γυριζοντας στην σελιδα 56-57 του thread ειδα πως εχει ξανα-αναφερθει το θεμα. Ναι όντως έχει αναφερθεί ξανά και το product code ανήκει στην Wind GR. Η αναβάθμιση δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, γιατί όπως συμβαίνει και με άλλες branded συσκευές (vodafone, cosmote) είτε έρχονται πολύ αργότερα είτε δεν έρχονται καθόλου. Αυτό συμβαίνει, γιατί απλά ακολουθούν άλλη εξέλιξη στις αναβαθμίσεις από ότι ακολουθεί η Nokia για τις δικές τις συσκευές με τα δικά της product codes. Οι αναβαθμίσεις για branded συσκευές βγαίνουν κατόπιν συνεννόησης της εταιρίας (vodafone, wind, cosmote) με την Nokia. Αν θες να κάνεις οπωσδήποτε αναβάθμιση τότε θα ακολουθήσεις τον κλασσικό δρόμο για αλλαγή product code. Edited June 15, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 εμενα παντως η 30.0.009 δουλευει καλα... βεβαια τρωει κατι κολληματα αλλα καλο ειναι πιστευω να του κανω ενα hard reset για να στρωσει.. εχει πολλα προγραμματα και εφαρμογες κλπ κλπ...αυτο ομως γινεται μονο στις εφαρμογες οταν παω να μπω... δεν ξερω , το εχω και μια βδομαδα μονο...θα δειξει..οσον αφορα την γλωσσα τα ελληνικα ειναι ηδη προεγκατεστημενα.. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts