protsimer Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Lumia 930. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Lumia 930. Πανέμορφο :love: Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες η Nokia το έχει με τον σχεδιασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Lumia 930. Θα συμφωνουσα αν ηταν πιο λεπτο και πιο ελαφρυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Πιο όμορφα δεν έχει..[ATTACH]48365[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Πιο όμορφα δεν έχει..[ATTACH]48365[/ATTACH] Η μπροστά κάμερα στο N9 είναι κάτω; Το άλλο είναι το LG L9 II; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Η μπροστά κάμερα στο N9 είναι κάτω; ναι :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Εννοείται :D OG αγορινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Λίγο περίεργο αυτό, δεν νομίζω να υπάρχει άλλο κινητό με την μπροστά κάμερα κάτω, και νομίζω ότι πάνω θα ήταν καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Α ρε; Δεν σε βόλεψε εκεί; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Α ρε; Δεν σε βόλεψε εκεί; :lol: Δεν είχα το Ν9, αλλά γύρισα ανάποδα το δικό μου για να δω και δε με βολεύει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Γι'αυτό το είπα. Το ίδιο πραμα είναι βέβαια. Απλά είναι πιο cool έτσι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Λίγο περίεργο αυτό, δεν νομίζω να υπάρχει άλλο κινητό με την μπροστά κάμερα κάτω, και νομίζω ότι πάνω θα ήταν καλύτερα. Το κινητό της Amazon έχει, και 2 μάλιστα... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Το κινητό της Amazon έχει, και 2 μάλιστα... 2 κάτω και 2 πάνω νομίζω.Πώς λειτουργούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 2 κάτω και 2 πάνω νομίζω.Πώς λειτουργούν; Στην ουσία είναι απλοί σενσορες... Για να κάνουν το 3d στο lockscreen και σε κάτι άλλες εφαρμογές.... Γενικά ολίγον βλακεια. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Τερμα μουφα.. Το 3d στα κινητα περασε και δεν ακουμπησε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Παρά ήταν πρώιμα Τώρα ένα καλό κινητό θα είχε πολύ περισσότερες προοπτικές Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Το πιο όμορφο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου ήταν το lumia 925 σε μαύρο._ Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το πιο όμορφο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου ήταν το lumia 925 σε μαύρο._ Νομίζω έχει το ίδιο design με το 1520, αυτό που με χαλάει είναι ότι προεξέχει λίγο η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Από τα ποιο όμορφα κινέζικα που εχω δει . http://cdn.androidadvices.com/wp-content/uploads/2014/09/UMI-ZERO.jpg http://androidadvices.com/umi-5-display-stunning-design-aircraft-grade-alloy-body-specs-features/#.VB8i7cms-et Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Συμφωνώ απόλυτα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 http://www.navigadget.com/wp-content/postimages/2010/02/Samsung-Wave-S8500.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Περί όμορφων κινητών ... : Porsche P9521 http://s8.postimg.org/qexe2ocmd/p9521_porsche.jpg Panasonic 906i http://s8.postimg.org/jczggh90l/panasonic_p906i.jpg Porsche Motelite Ferrari Limited http://s8.postimg.org/6zmm9kjc5/PORSCHE_MOTELITE_Ferrari_Limited.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 το blackberry passport φαινεται ωραιο..δεν ξερω ποσο πρακτικο ειναι αυτο το design.. και φυσικα το oppo ειναι πολυ ομορφο κινητο οπως και τα lumia σειρας 9χχ μου αρεσαν πολυ. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Το αγαπημενο μου ειναι το ericsson T28s και το θεωρω και απο τα πιο ομορφα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Αυτό για μενα.ακομα θυμάμαι πως με κοίταζαν στο δρόμο όταν χτυπούσε και πατούσα το κουμπί να κατέβει το πορτακι...δυστυχώς το είχα δανείσει σε φίλο ο οποίος κατάφερε σε 2 μέρες να του βγάλει τα μάτια. .. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts