demis1980 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 πλαστικο ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Θέτει υποψηφιότητα. http://static.clickbd.com/global/classified/item_img/311535_0_original.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Θέτει υποψηφιότητα. http://static.clickbd.com/global/classified/item_img/311535_0_original.jpg Τι είναι αυτό? Πού πας και τα ξετρυπώνεις?:p Δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα πάντως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Το Χ3-02 είναι. Αν το δεις από κοντά, θα δεις ότι είναι πολύ κομψό και ξεχωριστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Το Χ3-02 είναι. Αν το δεις από κοντά, θα δεις ότι είναι πολύ κομψό και ξεχωριστό. Aαα, αυτό http://www.gsmarena.com/nokia_x3_02_touch_and_type-pictures-3479.php Δεν το έχω δεί από κοντά, πάντως κομψό είναι σίγουρα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 οντως ειναι αρκετα ομορφο :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Για το πιο όμορφο όμως δεν νομιζω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Οι αϋπνιες μου με οδηγησαν σε αυτο το thread και η λεξη πιο ομορφο στο τιτλο με τη σειρα της μου θυμισε το ericsson r600. http://www.esato.com/phones/Ericsson-R600-24 Απο τα καινουριο θα πω motorola razr με κλειστα ματια. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Nokia N9 SE Arc και με διαφορά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Θέτει υποψηφιότητα. http://static.clickbd.com/global/classified/item_img/311535_0_original.jpg Το πηρε η γυναικα μου σε λευκο κσι ειναι κουκλι!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Blackberry 9900... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 htc desire hd διαστασεις, σχημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Nokia 8800 special edition (το πρωτο 800 σε ανθρακι), nokia 7650 7110 και τελος το παλιο μου Desiere hd. Aντε και το Μοτορολα aura! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Nokia 8800 special edition (το πρωτο 800 σε ανθρακι), nokia 7650 7110 και τελος το παλιο μου Desiere hd. Aντε και το Μοτορολα aura! Θεωρείς το dhd ως υποψήφιο για ένα απο τα ομορφότερα κινητά? Δεν λέω ότι είναι άσχημο, αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο από σχεδιαστικής πλευράς, νομίζω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Χperia Arc. Με διαφορά! Πολύ ωραίο επίσης και το samsung jet, με το κόκκινο ιριδίζον πίσω καπάκι :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Εγω θεωρω ποιο ομορφο κινητο το htc rezound!!! http://static.onlinesocialmedia.net/wp-content/uploads/2011/10/htc-rezound.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Πολύ δύσκολα μπορώ να θεωρήσω πραγματικά όμορφο κάποιο σύγχρονο κινητό και ειδικά αφής. Όλα είναι σχεδόν ίδια εμφανισιακά. Μπορεί κάποια να έχουν καλύτερα υλικά κατασκευής π.χ αλουμίνιο, αλλά σαν σχεδιασμός είναι σχεδόν ίδια. Απλά μια μεγάλη οθόνη και τίποτε άλλο...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Πολύ δύσκολα μπορώ να θεωρήσω πραγματικά όμορφο κάποιο σύγχρονο κινητό και ειδικά αφής. Όλα είναι σχεδόν ίδια εμφανισιακά. Μπορεί κάποια να έχουν καλύτερα υλικά κατασκευής π.χ αλουμίνιο, αλλά σαν σχεδιασμός είναι σχεδόν ίδια. Απλά μια μεγάλη οθόνη και τίποτε άλλο...:O εγω που εχω το neo v το θεωρο πολυ ομορφο...μπροστα ενταξει δεν ειναιι τοσο ωραιο αλλα η ακρες του ειναι τελειες...καμπυλη καιι καθρευτης καπως..:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 εγω που εχω το neo v το θεωρο πολυ ομορφο...μπροστα ενταξει δεν ειναιι τοσο ωραιο αλλα η ακρες του ειναι τελειες...καμπυλη καιι καθρευτης καπως..:D Κοίτα, κι εγώ έχω το Neo V και ειδικά στο λευκό είναι αρκετά όμορφο. Δεν παύει όμως να είναι μια "ωραία μεγάλη οθόνη" για μένα.:p Καμία σχέση με τα παλιότερα κινητά. Αλλά κι εδώ ισχύει το "περί ορέξεως".;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Nokia Ν9 απο τα "πλακάκια" και 5610 από τα παλαιότερα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Δεν θα αρεσει στο Νικο αυτο που θα πω αλλα δε πειραζει!!! SE Xperia S!!!!!!!!!!!:love::love::love::love::love: Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Δεν θα αρεσει στο Νικο αυτο που θα πω αλλα δε πειραζει!!! SE Xperia S!!!!!!!!!!!:love::love::love::love::love: Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο!! :lol: Ένα πράγμα με χαλάει μόνο στο S. Τα πλαϊνά περιμετρικά που είναι τύπου χ10. Αν δεν ήταν αυτά, πραγματικά θα το θεωρούσα πανέμορφο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Οταν λες τα πλαϊνα περιμετρικα τι εννοεις;;; Xperia S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Οταν λες τα πλαϊνα περιμετρικα τι εννοεις;;; Xperia S Ακριβώς. Το θεωρώ "μουντό" στα περιμετρικά σημεία για Se/S :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Ο καθενας εχει την αποψη του! Εμενα μου αρεσει τρελα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts