pgetsopoulos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Εεεεελα.. οκ, σχετικά μέτρια πλαστικά κατά 90% αλλά ήταν σκυλιά :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Nokia 8850 πέρασε απο τα χέρια μου για κάνα 2 χρόνια. Αν και ποτε δε μου αρεσανε τα Νοκία αυτό μου χει μεινει. Αλλά και τα 340 χιλιάρικα που είχε δώσει ο αδερφός μου παρα πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Χραπαχρούπες ήταν βασικά όσα Ν είχα κι εγώ :lol: Ν8 πέσιμο από 2ο όροφο σε τσιμέντο και η ζημιά ήταν δύο μικρές λακκούβες πίσω στο καπάκι. Αυτό ήταν σκυλί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Jolla Mobile ( έτσι το λένε; ) Edited July 29, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Χραπαχρούπες ήταν βασικά όσα Ν είχα κι εγώ :lol: Ν8 πέσιμο από 2ο όροφο σε τσιμέντο και η ζημιά ήταν δύο μικρές λακκούβες πίσω στο καπάκι. Αυτό ήταν σκυλί! :lol: Το Ν78 είχε βγει σκυλί, αλλά τα πλαστικά χάλια και το καπάκι έπαιζε σχεδόν από την αρχή.. Στο Ν73 ήθελες 5 αλλαγές joystick τον χρόνο :p Τα Ν8χ πάντως ήταν πιο ωραία και πιο ποιοτικά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Και τα σαμσουγκ σημετα σκυλια ειναι, αλλα τα πλαστικα τους ειναι... τα γνωστα. Τα Ν73 και 78 ηταν σχετικα οκ παντως σε σχεση με κατι αλλα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Κοίτα, το Ν97 πχ, σαν κατασκευή, είναι ωραίο... Κάτι N95 που τρίζουν από το κουτί... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Κοίτα, το Ν97 πχ, σαν κατασκευή, είναι ωραίο... Κάτι N95 που τρίζουν από το κουτί... Ναι μωρε, περισσοτερο για αυτα λεω. Απο το 2009 και μετα εφτιαξε η ποιοτητα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ν72 εμπειρία. Ετριζε το μαονι που είχε για την καμερα με το που βγήκε από το κουτί :lol: Επίσης ένα καλό bug (?) που είχε ήταν ότι αν έπαιζες μουσική ενώ είχες κλήση, την άκουγε και ο συνομιλητής κανονικά σε στριμινγκ φάση, δεν σε σταματούσε Δηλαδή xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ν72 εμπειρία. Ετριζε το μαονι που είχε για την καμερα με το που βγήκε από το κουτί :lol: Επίσης ένα καλό bug (?) που είχε ήταν ότι αν έπαιζες μουσική ενώ είχες κλήση, την άκουγε και ο συνομιλητής κανονικά σε στριμινγκ φάση, δεν σε σταματούσε Δηλαδή xD Μεγάλη βλακεία αυτό με τη μουσική, το έφτιαξαν στην πορεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Νίκο δεν ήταν bug :) νομίζω ακόμα και το Ν8 το κάνει αλλά δε θυμάμαι σίγουρα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Επίσης ένα καλό bug (?) που είχε ήταν ότι αν έπαιζες μουσική ενώ είχες κλήση, την άκουγε και ο συνομιλητής κανονικά σε στριμινγκ φάση, δεν σε σταματούσε Δηλαδή xD Όντως, αλλά αυτό το είχαν πολλά s60v3 και 5800 & n97 αν θυμάμαι καλά !!!! Φιτσουρ ήταν ρε, όχι μπαγκ :') Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ωραίο φιουτσερ όμως :D Τι βλακεία ρε Άλεξ; Εμείς κάναμε ηλεκτρονικές καντάδες σε full high definition 10kpbs :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ωραίο φιουτσερ όμως :D Τι βλακεία ρε Άλεξ; Εμείς κάναμε ηλεκτρονικές καντάδες σε full high definition 10kpbs :lol: Έγραψες!! :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 http://s27.postimg.org/f8kniz0nn/most_beautiful_phones.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 http://s27.postimg.org/f8kniz0nn/most_beautiful_phones.jpg το mi3 δεν ειναι και κατι φοβερο. Εγω ως πολυ ωραιο θα εβαζα το find 7 αλλα και το oneplus one. πολυ ωραιο ειναι και το huawei. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Από τα καινούρια htc one, one max, one m8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Από τα καινούρια htc one, one max, one m8 στο One max τι σου αρεσε ακριβως? ενα τεντωμενο one ηταν. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Απ' τις πιο καινούργιες συσκευές, έχω λατρέψει εμφανισιακά το One+ One :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 στο One max τι σου αρεσε ακριβως? ενα τεντωμενο one ηταν. Μπροστά στο note 2 που είχα μου άρεσε τρελά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo33 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Μπροστά στο note 2 που είχα μου άρεσε τρελά Μπροστά στο Note 2 τα περισσότερα κινητά δείχνουν κούκλες :) sorry κιόλας :p Παράθεση People are more violently opposed to fur than leather because it's safer to harass rich women than motorcycle gangs. - Alexei Sayle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Nokia 6310i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Το πιο ομορφο κινητο για τους Ελληνες, ειναι το δικό τους :lol::p:lol: δεν πρέπει να ανοίγεται τετοια θέματα !!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Γιατί για τους ξένους πιο ωραίο είναι αυτό που δεν έχουν; Αυτή η ηττοπάθεια στη χώρα μας.. lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Γιατί για τους ξένους πιο ωραίο είναι αυτό που δεν έχουν; Αυτή η ηττοπάθεια στη χώρα μας.. lol Και για τους ξενους το ιδιο ειναι, δεν εχω αντιθετη άποψη, απλα εμεις το εχουμε λιγο παραπάνω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts