Wishmaster87 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 pio omorfa samsung E840 moto V8 ;);) Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Καλως ηρθες στο forum του myphone Wishmaster87 :) !! Να μια φωτο του 8900 : Προτιμω το 8600 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Καλως ηρθες στο forum του myphone Wishmaster87 :) !! Να μια φωτο του 8900 : Προτιμω το 8600 !! photoshop moy murizei to 8900...exei anakoinwthei episima?san 8800 moiazei ... Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Οχι δεν ειναι photoshop (αν αναφερεσαι στην φωτογραφια που ανεβασα)... Δεν εχει ανακοινωθει ακομα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Οχι δεν ειναι photoshop (αν αναφερεσαι στην φωτογραφια που ανεβασα)... Δεν εχει ανακοινωθει ακομα ... nai sti fwto auti pou anevases anaferomai.pws eisai toso sigouros?einai apo episimo site tis nokia?an oxi,apo pou einai? den to lew me skopo na to vgalw pseutiko,apla krataw epifulakseis gt exoume dei polla kata kairoys kai den exw akousei tpt gia 8900...den to xw psaksei vevaia kai polu... Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Ναι ισως δεν το εχεις ψαξει... Εχουν ακουστει πολλα για το 8900 (κυριως αρνητικα:p)... Δεν ειναι επισημη φωτογραφια και δεν μπορω να πω οτι ειμαι 100% σιγουρος ... Τα ματια μου λενε οτι ειναι αληθινη ..Δειχνει οτι ειναι photoshop :wacko:...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Όχι!! Εμένα δεν μου μοιάζει με Photoshop!! Αληθνιή φαίνεται! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Ναι ισως δεν το εχεις ψαξει... Εχουν ακουστει πολλα για το 8900 (κυριως αρνητικα:p)... Δεν ειναι επισημη φωτογραφια και δεν μπορω να πω οτι ειμαι 100% σιγουρος ... Τα ματια μου λενε οτι ειναι αληθινη ..Δειχνει οτι ειναι photoshop :wacko:...? to googlara ligo gia na dw ti paizei.concept phone einai pros to parwn .. den mporw na pw oti eimai ikanopoiimenos.apo makria fainetai san 8800...auto den einai proodos...kalo to 8800 alla as allaksoume stulaki px opws apo 8910 pige se 8800 as ftiaksoun twra kati entelws kainourgio... Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Εχεις ξαναδει τοσο ζωντανο concept phone ? Η φωτογραφια τα λεει ολα...Ειναι ενα απο τα φυμολογουμενα μελλοντικα κινητα της Νοκια, γι'αυτο και δεν βρηκες κατι επισημο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Εχεις ξαναδει τοσο ζωντανο concept phone ? Η φωτογραφια τα λεει ολα...Ειναι ενα απο τα φυμολογουμενα μελλοντικα κινητα της Νοκια, γι'αυτο και δεν βρηκες κατι επισημο... kala min arpazesai! mia apopsi eipa :p Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Σιγα μην αρπαχτηκα ρε συ, σιγα... Συζητηση κανουνε :) ... It's ok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_origin Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Samsung E840...:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: Παράθεση Mobile User: ETEN glofiish X600 - Sony Ericsson T280i - Sony Ericsson K500i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Πολύ κουφό μου φάνηκε το ποστ με το Ρ1!!!!Γούστα είναι αυτά... Ο καθένας λεει την γνώμη του τώρα άμα εσένα σου φάνηκε κούφο μπορεί να έχεις πρόβλημα με τα αφτιά σου!! (Να το κοιτάξεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Ρε παιδιά και μένα γνώμη μου είναι ότι από όσα κινητά έχω δει μέχρι τώρα, το πιό όμορφο είναι το Ρ1!Γούστα...θεωρώ ότι τα samsung είναι πολύ κομψά(για nokia δεν αναφέρομαι καθόλου γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το design τους),αλλά από άποψη ομορφιάς, προτιμώ Ρ1.Γούστα...Κουφό θα ήταν να έλεγε κάποιος ότι θεωρεί πιό όμορφο κινητό τις μπακατέλες της HTC ή τα Qtec... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 ericsson T28 και Sony Ericsson Μ600 (κυρίως το μαύρο). Πολύ όμορφα κινητά και τα δυο με απλό και απέρριτο σχεδιασμό. Όσο για το P1 και γενικά για τις απόψεις σας καταλάβετε ότι το όμορφο είναι υποκειμενικό και μην αρχίζετε να τρώγεστε χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Κουφό θα ήταν να έλεγε κάποιος ότι θεωρεί πιό όμορφο κινητό τις μπακατέλες της HTC ή τα Qtec... Οπως ειπαμε γουστα ειναι αυτα...μπορει για καποιον να ειναι ωραια τα HTC ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Από τα κινητά τηλέφωνα που έχω δει τελευταία, το Sharp 880SH μου άρεσει περισσότερο. Είναι πολύ όμορφο το μαύρο χρώμα του, όπως και ο κλασικός, απέριττος σχεδιασμός του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Motorola v3, όμορφο και συνάμα σοβαρό Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Razor v3 maimi ink edition.το εχω φερει απο αμερικη και απλα τα σπαει.πρεπει να ειμαι κ ο μοναδικος που το εχει ελλαδα(ελπιζω δλδ γιατι κλεβω μονο εγω μεχρι τωρα τις εντυπωσεις:lol:) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Razor v3 maimi ink edition.το εχω φερει απο αμερικη και απλα τα σπαει.πρεπει να ειμαι κ ο μοναδικος που το εχει ελλαδα(ελπιζω δλδ γιατι κλεβω μονο εγω μεχρι τωρα τις εντυπωσεις:lol:) gia postare mia foto! an oxi to diko sou,mia apo net na katalabw gia poio les :) Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Αυτο λες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 http://www.slashphone.com/media/data/770/motorola_v3_miami.jpg πάντως απο αυτή τη σειρά το ροζ είχε έρθει σίγουρα ελλάδα. Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 http://www.slashphone.com/media/data/770/motorola_v3_miami.jpg πάντως απο αυτή τη σειρά το ροζ είχε έρθει σίγουρα ελλάδα. Το ειδες καπου? Που το πουλανε στην Ελλαδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 το είχα δει σε φυλλάδιο...τώρα δε θυμάμαι ακριβώς..νομίζω ήταν σε πλαίσιο ή γερμανό. Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 paida htc einai mia eteria apo taiwan poy i plaka poia einai???? oti prin 3 xronia made in taiwan legame ola ta pseytika poy kikloforoun stin agora. kai na pos apo ta pseytika bgenoun eteries kolosi opos kai i benq eksalou stis 100 eteries nees poy bgenoun texnologias i mises einai apo taiwan. gia ayto oti kai na bgazei i htc dikeologite kai exei kanei para polla ..... tora gia ti pio omorfo ego exo 2.3 sto mialo m alla den eimai kritis kai gia ayto tha po t u 600 tis samsung opou krites ekrinnas pos einai to pio omorfo den theimame akribos to brabeio poy pire opos kai to e 840 pali apo tin samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts