Jump to content

Sony Ericsson Xperia X2

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι ταχυτερο απο το Χ1 αλλα αργο για τις προσδοκιες σου ?

δεν θα το θέσω έτσι... απλά θα το προτιμούσα ταχύτερο, πιστεύω οτι τέτοιες συσκευές, όταν κοστίζουν δε, θα πρέπει να έχουν άμεση απόκριση ....

• Απαντήσεις 643
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια απ'οτι εχω καταλαβει μονο τα multirama to εχουν σαν κανονικο καταστημα. Σαν ηλεκτρονικα το εχουν και αλλοι. Αλλα ποσο ηλιθιοι ειναι στα multirama αφου μονο εκεινοι το εχουν να μην το εχουν στο καταστημα να το βλεπει ο κοσμος και πρεπει να το παραγγειλεις!!!!!!!!!!! Δεν θελουν να αναπτυχθουν σε αυτη την χωρα με τιποτα!!!

ωχ τι δλδ δεν το έχει το μουλτι να το δεις από κοντά ?? και θα πήγε να αυτές τις μέρες να το έβλεπα πάλι καλά τζάμπα θα πηγενα...αν είναι μόνο με παραγγελία σιγά μι δώσω 500 ευρώ καλύτερα να το πάρω από e-click το δίνει 445 !!
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

ωχ τι δλδ δεν το έχει το μουλτι να το δεις από κοντά ?? και θα πήγε να αυτές τις μέρες να το έβλεπα πάλι καλά τζάμπα θα πηγενα...αν είναι μόνο με παραγγελία σιγά μι δώσω 500 ευρώ καλύτερα να το πάρω από e-click το δίνει 445 !!

και εγω αυτο λέω φιλε, εγω πηγα στα multirama της θεσσαλονικης τσιμισκη και δεν το έχουν να το δεις. αμα ξέρετε κανενα καταστημα στην θεσσαλονικη που το έχουν να το δουμε τουλαχιστον ρε παιδια πείτε μας να το ξέρουμε, να αγοράσουμε κάτι χωρίς να το δούμε??? Η ποιότητα κατασκευής δεν φαίνεται απο τις εικόνες, ούτε απο βιντεο. Για παράδειγμα εγω που ειδα το Χ10 απο κοντά αμα ειναι ανοιχτη η οθόνη του ειναι πολύ ζεστη. Μπορεί αυτο να ειναι ελάτωμα με την πάροδο του χρόνου.

δεν θα το θέσω έτσι... απλά θα το προτιμούσα ταχύτερο, πιστεύω οτι τέτοιες συσκευές, όταν κοστίζουν δε, θα πρέπει να έχουν άμεση απόκριση ....

Πρέπει αυτό να οφείλεται στον επεξεργαστή, που τώρα πια σιγά - σιγά ο 528 είναι οριακός για WM 6.5..., όπως και η 256 ραμ. Μα, τόσον καιρό που συζητάνε αυτή τη συσκευή, οι προδιαγραφές της σχεδόν ξεπεράστηκαν :shifty:

(αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή του Χ2 του, ας μου στείλει ΡΜ, θα ήθελα να το δοκιμάσω)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Πρέπει αυτό να οφείλεται στον επεξεργαστή, που τώρα πια σιγά - σιγά ο 528 είναι οριακός για WM 6.5..., όπως και η 256 ραμ. Μα, τόσον καιρό που συζητάνε αυτή τη συσκευή, οι προδιαγραφές της σχεδόν ξεπεράστηκαν :shifty:

(αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή του Χ2 του, ας μου στείλει ΡΜ, θα ήθελα να το δοκιμάσω)

Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνο και είναι κρίμα γιαυτό το τηλἐφωνω, είναι πολύ καλὀ σε όλα εκτός απο αυτό και την μνήμη όπως επισἠμανες και εσύ, απορώ τελικά γιατί δεν το προώθησε-βελτίωσε τον καιρό που έπρεπε και όπως έπρεπε η SE, μάλον λοξοκοιτάν όλοι πρός παντόφλες μεριά τύπου iphone....

Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνο και είναι κρίμα γιαυτό το τηλἐφωνω, είναι πολύ καλὀ σε όλα εκτός απο αυτό και την μνήμη όπως επισἠμανες και εσύ, απορώ τελικά γιατί δεν το προώθησε-βελτίωσε τον καιρό που έπρεπε και όπως έπρεπε η SE, μάλον λοξοκοιτάν όλοι πρός παντόφλες μεριά τύπου iphone....

και τυπου Χ10 , ειναι υπερωκεανιο. δεν χωραει στο χέρι. :p:p:p:p:p

Γεια σας,βγηκε τιποτα νέο ? αυριο μεθαυριο περιμενω το συγκεκριμενο κινητο. έχετε κανενα αλλο προγραμματακι να προτείνετε?

Επίσης επειδη πρώτη φορα αγοράζω τέτοιο 'εξυπνο κινητο' μπορείτε να μου εξηγήσετε τι ειναι αυτα που λέτε ? cab ???? full dump????

Επισης που γίνεται η εγκατάσταση?

Συγνώμη αλλα ειμαι ασχετος και θελω να γινω σχετικος :-) HELP.

Ευχαριστώ.

Τελικά το πείρα :)

Μια ερώτηση, δεν σταματάει να δείχνει οτι φορτίζει? το έχω 8ωρο για πρωτο φόρτισμα και ακόμα δείχνει να φωρτιζει.

Τελικά το πείρα :)

Μια ερώτηση, δεν σταματάει να δείχνει οτι φορτίζει? το έχω 8ωρο για πρωτο φόρτισμα και ακόμα δείχνει να φωρτιζει.

δεν σταματαει.... αλλο ενα bug...

Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Δειχνει οτι δεν σταματάει, ή δεν σταματάει όντως;

Ζεσταίνεται η μπαταρία;

η φορτιση σταματαει μετα απο 5 ωρες αλλα η μπαταρια συνεχιζει να δειχνει οτι φορτιζει.

Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Ετσι ειναι ρε παιδια ? δηλαδη τωρα ειναι φορτισμενο κανονικα? (πρωτη φόρτιση)

έχει ενα 12ωρο που το έχω στο ρεύμα.

Βοηθείστε με σε παρακαλώ. Δεν ειχα ποτέ ξανα smartphone.

Edited by kyprianou

Βγάλτο, είσαι οκ, και μην ακούς τι λένε για τις 12ωρες φορτίσεις, απλά δεν ξέρουν τι λένε, είναι άσχετοι.

Οι μπαταρίες (τώρα πια σχεδόν όλες λιθίου) δεν το χρειάζονται αυτό!

Βγάλτο, είσαι οκ, και μην ακούς τι λένε για τις 12ωρες φορτίσεις, απλά δεν ξέρουν τι λένε, είναι άσχετοι.

Οι μπαταρίες (τώρα πια σχεδόν όλες λιθίου) δεν το χρειάζονται αυτό!

Σιγουρα ρε φιλαράκι? δεν θέλω να κάνω καμια ******* ειναι κ τοσα λεφτα κινητο. :(

Σιγουρότατο, έχει ειπωθεί πολλές φορές και σε διάφορα φόρουμς. Άλλωστε, μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου, κάνοντας μια αναζήτηση για το θέμα αυτό.

Έχεις δει σε κανένα manual να λέει για 12ωρες φορτίσεις; Δεν θα το έγραφαν οι εταιρείες νομίζεις αυτό, αν ήταν απαραίτητο;

Βέβαια, προσέχοντας τώρα το μέγεθος του Χ2, βλέπω οτι ο επεξεργαστής και η μνήμη, προφανώς είναι σε συνάρτηση με το μεγεθος της οθόνης. Οι συσκευές με 800 MHz και 1 γίγα επεξεργαστές έχουν μεγάλες οθόνες που προφανώς πρέπει να τις υποστηρίξουν. Άρα σε αυτή τη συσκευή δεν θα ήταν ίσως απαραίτητος ο μεγαλύτερος επεξεργαστής (πάντα κρίνοντας βέβαια με την οικονομία που κάνουν οι εταιρείες για την μείωση του κόστους της συσκευής).

Απο την άλλη, ο απόγονος του Χ1, αναμένεις να έχει τουλάχιστον κάτι περισσότερο απο το Χ1 που έχουν ίδιο επεξεργαστή και μνήμη, όταν βγαίνει και σχεδόν 1,5 χρόνο μετά. Απο το Χ1 πάντως, ήμουν πολύ ευχαριστημένος, για να δούμε και το Χ2...

Edited by keras

Πόσο σας κρατάει η μπαταρία ρε παιδιά??? Εγώ χτες το έκλεισα και ήταν στο 80% και σήμερα το πρωί που το άνοιξα είχε αδειάσει. Τώρα θα το ξαναδοκιμάσω αλλά μου φαίνεται περιέργο να τελειώσει όταν είναι σβηστό...

Πόσο σας κρατάει η μπαταρία ρε παιδιά??? Εγώ χτες το έκλεισα και ήταν στο 80% και σήμερα το πρωί που το άνοιξα είχε αδειάσει. Τώρα θα το ξαναδοκιμάσω αλλά μου φαίνεται περιέργο να τελειώσει όταν είναι σβηστό...

μηπως φιλε οταν το ανοιξες άνοιξε και το wireless? αλλα και πάλι δεν δικαιολογείτε να αδιασει εντελώς. εγω μια φόρτιση του εκανα μέχρι στιγμής. και μπήκα και ιντερνετ εκανα και αλλα διαφορα, το εξερευνησα αφου τωρα το πειρα και έχω 24% σε ενα 24ωρο λειτουργιας.

Οταν λες οτι το ειχες κλειστο, τι εννοεις;

Κλειστη τελειως η συσκευη η κλειστη η οθονη; Στην πρωτη περιπτωση αυτο δεν γινεται! Στην δευτερη, μαλλον κατι θα ετρεχε στη συσκευη που καταναλωσε την μπαταρια. Αλλη περιπτωση δεν βλεπω...΄΄

παιδια το κινητο αυτο έχει εργοστασιακο screen protector? Γιατι εμενα ετσι μου φαίνετε χωρις να βαλω εγω screen protector. Αν προσέξετε κάτω αριστερα στην μπροστινή μερια έχει ενα ημικύκλιο, λες και ειναι μια ακρη για να μπορεις να αφαιρέσεις το screen protector.

Όσοι το έχετε ή όσοι ξέρετε κάτι πείτε μου την γνώμη σας.

Αν όντως έχει, αν χαλάσει θα μπορώ να παραγγείλω άλλο? ή ξέρετε καποια καλή μάρκα?

παιδια το κινητο αυτο έχει εργοστασιακο screen protector? Γιατι εμενα ετσι μου φαίνετε χωρις να βαλω εγω screen protector. Αν προσέξετε κάτω αριστερα στην μπροστινή μερια έχει ενα ημικύκλιο, λες και ειναι μια ακρη για να μπορεις να αφαιρέσεις το screen protector.

Όσοι το έχετε ή όσοι ξέρετε κάτι πείτε μου την γνώμη σας.

Αν όντως έχει, αν χαλάσει θα μπορώ να παραγγείλω άλλο? ή ξέρετε καποια καλή μάρκα?

το δικο μου δεν εχει κατι τετοιο, εαν εχεις τη ζελατινα προστασιας της συσκευασιας, δεν ειναι screen protector. εαν εχεις βεβαια αγορασει το κινητο σε μαυρο χρωμα, το μαυρο χρωμα γυαλιζει πολυ και δινει την εντυπωση οτι υπαρχει screen protector

το δικο μου δεν εχει κατι τετοιο, εαν εχεις τη ζελατινα προστασιας της συσκευασιας, δεν ειναι screen protector. εαν εχεις βεβαια αγορασει το κινητο σε μαυρο χρωμα, το μαυρο χρωμα γυαλιζει πολυ και δινει την εντυπωση οτι υπαρχει screen protector

φίλε πρέπει όλα να το έχουν αυτο που σου λέω γιατί το είδα και σε φωτογραφίες. μαυρο ειναι το δικό μου.

απλα ειναι παρα πολυ μικρο και εγω σημερα το πρόσεξα.

http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/13/sony-ericsson-xperia-x2-review.jpg προσεξε διπλα απο την ασημενια μπαρα δεξια προς τα κατω. φαινετε ενα ημικυκλιο ασημι. σε αλλες φωτογραφίες φαινετε και μαυρο. προσεξε και το κινητο σου και θα καταλαβεις τι λεω.

και εδώ... http://www.theunwired.net/media/column/sony_ericsson_xperia_x2/10_sony_ericsson_xperia_x2_perspective_top_left_open.jpg

είναι κάτω απο το πληκτρο για τα πανελς.

Edited by kyprianou

Εννοείς την τρυπίτσα του μικροφώνου;

Δεν έχει καμία σχέση με screen protector αυτό. Τι σχέση έχει η τρυπίτσα με screen protector; Μήπως δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;

Εννοείς την τρυπίτσα του μικροφώνου;

Δεν έχει καμία σχέση με screen protector αυτό. Τι σχέση έχει η τρυπίτσα με screen protector; Μήπως δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;

ναι ναι, το μικροφωνο πρέπει να ειναι :p:p

ξέρετε κάποια καλη μάρκα screen protector?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X2
  • The topic was unpinned