Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Όντως είναι περίεργο, αλλά έχουμε συναντήσει παρόμοιες καταστάσεις σε αυτές τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 νεα απο το πλάισιο !! Αναμένεται τέλη Δεκεμβρίου. Προπαραγγείλτε το τώρα από το Πλαίσιο! μακάρι να μη παει 10 γενάρη... Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 παει για 10-15 ιανουαριου :-( Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ίδια περίπτωση με του προκατόχου του. Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 κατα τα αλλα θα παραπονιουντε οτι δεν δουλεύουν στις γιορτές τα ζ_α!!:wacko: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Υπάρχουν και άλλες και κατ' εμέ... καλύτερες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 σημερα μου ειπαν τελος του μηνα σιγουρα.......ελπιζω να 'ναι εγκυρο..... βαρεθηκα να περιμενω. πιστευω παντος πως θα αξιζει τον κοπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 φίλε και εγώ περιμένω πως και πως να το δω από κοντά. Η κάμερά του είναι η καλύτερη που υπάρχει σε windows mobile κινητό και έχει ότι έχουν και όλα τα υπόλοιπα (και σύντομα και radio fm) οπότε νομίζω οι περισσότεροι θα μείνουν ευχαριστημένοι... μόνο ερωτηματικό, το πάχος του επειδή έχει και πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Να τα δούμε και στην πράξη ολλα αυτά βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 φίλε εσύ ποιο κινητό έχεις; Γιατί βλέπω από την υπογραφή σου ότι είσαι φαν των windows mobile ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Κατά καιρούς έχουν περάσει όλες οι συσκευές του είδους από τα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 για το παχος παντος αν δειτε μερικες φωτο και καποια χαρακτηριστικα, ειναι το λεπτοτερο wm με πληκτρολογιο μαζι με το n97 και γενικα μαλλον αυτο με τις μικροτερες διαστασεις. καλο αυτο. επισης απο ποιοτητα κατασκευης πρεπει να σκιζει!!! (κλασσικα sony ericsson). Αλλα για να τα λεμε και ολα στην τιμη αυτη υπαρχει και το omnia pro το οποιο σε καποια πραγματα ειναι ανωτερο....(οθονη, νομιζω και επεξεργαστη) αλλα κατι με τραβα στο x2......οπως και αλλους εδω νομιζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 στα μισα του επομενου μηνα να το περιμενετε απο το πλαισιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 επισης απο ποιοτητα κατασκευης πρεπει να σκιζει!!! (κλασσικα sony ericsson). Διάβασε και εδώ αν θες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3012614#post3012614 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Διάβασε και εδώ αν θες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3012614#post3012614 Στο χ1 αυτο το προβλημα ειναι μονιμο απότι εχω καταλαβει, αλλα γενικα τα sony ericsson εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Δεν είπα ότι η συσκευή θα έχει κάποιο πρόβλημα, απλά καλό είναι να είμαστε και λίγο επιφυλακτικοί στις τοποθετήσεις μας, μιας και δεν μπορούμε να λέμε ότι έχει άψογη ποιότητα χωρίς να το έχουμε πιάσει καν στα χέρια μας. Επίσης, τα windows mobile της SE είναι τελείως διαφορετικά από τα υπόλοιπα και κατά συνέπεια θα πρέπει να τα συγκρίνουμε μεταξύ τους και με βάση αναφοράς αυτών να γίνεται και η συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Υπάρχουν και άλλες και κατ' εμέ... καλύτερες επιλογές. Θα μπορουσες να μου πεις ποιες συσκευες θεωρεις καλυτερες ? Συμφωνα με τις δικες μου αναγκες το x2 φαινεται τελειο και σκεφτομαι με την πρωτη ευκαιρια να το αγορασω. Μηπως υπαρχει καποια συσκευη που δεν εχω σκεφτει ακομα μιας και δεν ασχολουμαι και πολυ με τον τομεα των κινητων. Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Για να μην βγαίνουμε off-topic, τέτοιου είδους συζητήσεις καλύτερα να απευθυνθείς στους Διαξιφισμούς... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 και εγω πιστευω οτι η ποιοτητα κατασκευης της sony ericcson ειναι αψογη απο αυτα που ειχα με τελευταιο το π1. Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 σωστος mas!!! σιγουρα πρεπει να το εχουμε στα χερια για να εχουμε σωστη αποψη αλλα δεν ειναι αναγκη να κατακρινουμε καθε μηνυμα και να το βγαζουμε λαθος, αβασιμο κλπ....... το θεμα εδω αφορα την συσκευη και ο καθενας λεει αυτο που πιστευει. Ουτε προσηλυτισμο κανουμε ουτε τιποτα, για αυτο χαλαρα...... παντως ρε παιδια αν ειναι να περιμενω 15 ιανουαριου για να το παραλαβω, θα αλλαξω συσκευη.......καταντα αηδια ετσι. φιλικα παντα. Καλες γιορτες!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 δεν ειναι αναγκη να κατακρινουμε καθε μηνυμα και να το βγαζουμε λαθος, αβασιμο κλπ....... το θεμα εδω αφορα την συσκευη και ο καθενας λεει αυτο που πιστευει. Δε νομίζω να έχει κάποιος εδώ μέσα τέτοια πρόθεση. Ο καθένας καταθέτει απόψεις και όσοι διαβάζουν βγάζουν τα συμπεράσματα τους. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 αντε καλα......:rolleyes::rolleyes::shifty: παντως το design της συσκευης ειναι εξαιρετικο υπαρχουν αλλα του ειδους του που ειναι τελειως αντιαισθητικα, θεμα γουστου βεβαια αλλα στην τελικη ετσι ειναι, αυτο που με κερδιζει απευθειας στην κατασκευη ειναι σιγουρα το μεταλλικο πισω μερος. Βαρεθηκα τις πλαστικουρες της nokia και γενικα τις πλαστικουρες :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 αντε καλα......:rolleyes::rolleyes::shifty: παντως το design της συσκευης ειναι εξαιρετικο υπαρχουν αλλα του ειδους του που ειναι τελειως αντιαισθητικα, θεμα γουστου βεβαια αλλα στην τελικη ετσι ειναι, αυτο που με κερδιζει απευθειας στην κατασκευη ειναι σιγουρα το μεταλλικο πισω μερος. Βαρεθηκα τις πλαστικουρες της nokia και γενικα τις πλαστικουρες :rolleyes: Και πολυ καλα σκεφτεσαι. Επαιξα με ενα Χ2 final build, αλλα με rom προπαραγωγης (ευτυχως που δε βγηκε στην αγορα γιατι αυτο που ειδα ηταν απαραδεκτο) και θα πω οτι τα μεγαλα ατου αυτου του τηλεφωνου ειναι: - Αψογη ποιοτητα κατασκευης (σαφως καλυτερη απο το Χ1) - Πανεμορφο (το πιο ομορφο smartphone με sliding keyboard - και οχι μονο) - Καλη τιμη (εστω και με μερικα παρωχημενα specs) - Η καμερα του ειναι η καλυτερη που εχω δει σε "εξυπνο τηλεφωνο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Πολύ ενδιαφέρουσες οι πρώτες εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 οταν καλεσα για να μαθω νεοτερα μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουρο για το ποτε ακριβως και μου πεταγαν κατι γα ιανουαριο κλπ. δυστηχως επειδη δεν μπορω να περιμενω τοσο αφου εχω ξεμεινει απο κινητο την τελευταια εβδομαδα λογω βλαβης αλλαξα την παραγγελια και τις επομενες μερες θα εχω το htc diamond 2. Για οσους παντως μπορουν να περιμενουν λεω να το κανουν, ισως μερικους μηνες αργοτερα μπω στη διαδικασια να ξανασκεφτω την αγορα του. To diamond το σκεφτομουν απο την αρχη και ειχα μπει στο διλημμα ''x2 or diamond 2'' οποτε το περιμενω με ανυπομονησια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts