Jump to content

Sony Ericsson Xperia X2

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Όντως είναι περίεργο, αλλά έχουμε συναντήσει παρόμοιες καταστάσεις σε αυτές τις συσκευές.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 643
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

νεα απο το πλάισιο !! Αναμένεται τέλη Δεκεμβρίου. Προπαραγγείλτε το τώρα από το Πλαίσιο! μακάρι να μη παει 10 γενάρη...
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

κατα τα αλλα θα παραπονιουντε οτι δεν δουλεύουν στις γιορτές τα ζ_α!!:wacko:
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

σημερα μου ειπαν τελος του μηνα σιγουρα.......ελπιζω να 'ναι εγκυρο..... βαρεθηκα να περιμενω.

πιστευω παντος πως θα αξιζει τον κοπο

φίλε και εγώ περιμένω πως και πως να το δω από κοντά. Η κάμερά του είναι η καλύτερη που υπάρχει σε windows mobile κινητό και έχει ότι έχουν και όλα τα υπόλοιπα (και σύντομα και radio fm) οπότε νομίζω οι περισσότεροι θα μείνουν ευχαριστημένοι... μόνο ερωτηματικό, το πάχος του επειδή έχει και πληκτρολόγιο

για το παχος παντος αν δειτε μερικες φωτο και καποια χαρακτηριστικα, ειναι το λεπτοτερο wm με πληκτρολογιο μαζι με το n97 και γενικα μαλλον αυτο με τις μικροτερες διαστασεις. καλο αυτο. επισης απο ποιοτητα κατασκευης πρεπει να σκιζει!!! (κλασσικα sony ericsson).

Αλλα για να τα λεμε και ολα στην τιμη αυτη υπαρχει και το omnia pro το οποιο σε καποια πραγματα ειναι ανωτερο....(οθονη, νομιζω και επεξεργαστη)

αλλα κατι με τραβα στο x2......οπως και αλλους εδω νομιζω :)

• Administrators
επισης απο ποιοτητα κατασκευης πρεπει να σκιζει!!! (κλασσικα sony ericsson).

Διάβασε και εδώ αν θες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3012614#post3012614

Modpic.gif

Διάβασε και εδώ αν θες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3012614#post3012614

Στο χ1 αυτο το προβλημα ειναι μονιμο απότι εχω καταλαβει, αλλα γενικα τα sony ericsson εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης.

• Administrators

Δεν είπα ότι η συσκευή θα έχει κάποιο πρόβλημα, απλά καλό είναι να είμαστε και λίγο επιφυλακτικοί στις τοποθετήσεις μας, μιας και δεν μπορούμε να λέμε ότι έχει άψογη ποιότητα χωρίς να το έχουμε πιάσει καν στα χέρια μας.

Επίσης, τα windows mobile της SE είναι τελείως διαφορετικά από τα υπόλοιπα και κατά συνέπεια θα πρέπει να τα συγκρίνουμε μεταξύ τους και με βάση αναφοράς αυτών να γίνεται και η συζήτηση.

Modpic.gif

Υπάρχουν και άλλες και κατ' εμέ... καλύτερες επιλογές.

Θα μπορουσες να μου πεις ποιες συσκευες θεωρεις καλυτερες ? Συμφωνα με τις δικες μου αναγκες το x2 φαινεται τελειο και σκεφτομαι με την πρωτη ευκαιρια να το αγορασω. Μηπως υπαρχει καποια συσκευη που δεν εχω σκεφτει ακομα μιας και δεν ασχολουμαι και πολυ με τον τομεα των κινητων.

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

• Administrators
Για να μην βγαίνουμε off-topic, τέτοιου είδους συζητήσεις καλύτερα να απευθυνθείς στους Διαξιφισμούς... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Modpic.gif

και εγω πιστευω οτι η ποιοτητα κατασκευης της sony ericcson ειναι αψογη απο αυτα που ειχα με τελευταιο το π1.
«Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν»

σωστος mas!!!

σιγουρα πρεπει να το εχουμε στα χερια για να εχουμε σωστη αποψη αλλα δεν ειναι αναγκη να κατακρινουμε καθε μηνυμα και να το βγαζουμε λαθος, αβασιμο κλπ....... το θεμα εδω αφορα την συσκευη και ο καθενας λεει αυτο που πιστευει. Ουτε προσηλυτισμο κανουμε ουτε τιποτα, για αυτο χαλαρα......

παντως ρε παιδια αν ειναι να περιμενω 15 ιανουαριου για να το παραλαβω, θα αλλαξω συσκευη.......καταντα αηδια ετσι.

φιλικα παντα. Καλες γιορτες!!!:)

• Administrators
δεν ειναι αναγκη να κατακρινουμε καθε μηνυμα και να το βγαζουμε λαθος, αβασιμο κλπ....... το θεμα εδω αφορα την συσκευη και ο καθενας λεει αυτο που πιστευει.

Δε νομίζω να έχει κάποιος εδώ μέσα τέτοια πρόθεση. Ο καθένας καταθέτει απόψεις και όσοι διαβάζουν βγάζουν τα συμπεράσματα τους. :rolleyes:

Modpic.gif

αντε καλα......:rolleyes::rolleyes::shifty:

παντως το design της συσκευης ειναι εξαιρετικο υπαρχουν αλλα του ειδους του που ειναι τελειως αντιαισθητικα, θεμα γουστου βεβαια αλλα στην τελικη ετσι ειναι, αυτο που με κερδιζει απευθειας στην κατασκευη ειναι σιγουρα το μεταλλικο πισω μερος. Βαρεθηκα τις πλαστικουρες της nokia και γενικα τις πλαστικουρες :rolleyes:

αντε καλα......:rolleyes::rolleyes::shifty:

παντως το design της συσκευης ειναι εξαιρετικο υπαρχουν αλλα του ειδους του που ειναι τελειως αντιαισθητικα, θεμα γουστου βεβαια αλλα στην τελικη ετσι ειναι, αυτο που με κερδιζει απευθειας στην κατασκευη ειναι σιγουρα το μεταλλικο πισω μερος. Βαρεθηκα τις πλαστικουρες της nokia και γενικα τις πλαστικουρες :rolleyes:

Και πολυ καλα σκεφτεσαι.

Επαιξα με ενα Χ2 final build, αλλα με rom προπαραγωγης (ευτυχως που δε βγηκε στην αγορα γιατι αυτο που ειδα ηταν απαραδεκτο) και θα πω οτι τα μεγαλα ατου αυτου του τηλεφωνου ειναι:

- Αψογη ποιοτητα κατασκευης (σαφως καλυτερη απο το Χ1)

- Πανεμορφο (το πιο ομορφο smartphone με sliding keyboard - και οχι μονο)

- Καλη τιμη (εστω και με μερικα παρωχημενα specs)

- Η καμερα του ειναι η καλυτερη που εχω δει σε "εξυπνο τηλεφωνο".

οταν καλεσα για να μαθω νεοτερα μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουρο για το ποτε ακριβως και μου πεταγαν κατι γα ιανουαριο κλπ. δυστηχως επειδη δεν μπορω να περιμενω τοσο αφου εχω ξεμεινει απο κινητο την τελευταια εβδομαδα λογω βλαβης αλλαξα την παραγγελια και τις επομενες μερες θα εχω το htc diamond 2. Για οσους παντως μπορουν να περιμενουν λεω να το κανουν, ισως μερικους μηνες αργοτερα μπω στη διαδικασια να ξανασκεφτω την αγορα του.

To diamond το σκεφτομουν απο την αρχη και ειχα μπει στο διλημμα ''x2 or diamond 2'' οποτε το περιμενω με ανυπομονησια!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X2
  • The topic was unpinned