Jump to content

SΙΜ Cloning

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επανέρχομαι διότι κάθε φορά που αλλάζω νουμερο μέσω του sdk menu, ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων απορυθμίζεται. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει μόνιμα η διόρθωση ώστε να μην είμαι αναγκασμένος να διορθώνω τον αριθμό κάθε φορά που αλλάζω νούμερο..

Τι συσκευή έχεις;

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Κάθε φορά που αλλάζω νουμερο μέσω του sdk menu ή κάνω επανεκκίνηση ή κλείνω το τηλέφωνο, ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων απορυθμίζεται, προστίθονται άλλα τρία μηδενικά, με αποτέλεσμα τα εξερχόμενα μηνύματα και εφαρμογές όπως το myf2g να μην δουλεύουν. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει μόνιμα η διόρθωση.:confused:

• 3 weeks later...
Μέχρι 16 υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Τι κάρτες έχεις;

ευχαριστώ για την απάντηση.

απ όλες τις εταιρείες έχω.

Ποιες "κλωνοποιούντε";

Της Vodafone και της Q όχι. Από Wind και Cosmote σε γενικά πλαίσια δεν κλωνοποιούνται τα καινούρια συμβόλαια.

δηλαδή μπορείς να έχεις wind και cosmote σε μία sim ή δύο νούμερα από την κάθε εταιρεία. Άλλος συνδυασμός δεν γίνεται;

δηλαδή μπορείς να έχεις wind και cosmote σε μία sim ή δύο νούμερα από την κάθε εταιρεία. Άλλος συνδυασμός δεν γίνεται;

Ο,τι συνδυασμό θες, εκτός Vodafone και Q

Το βασικό μου νούμερο (καρτοκινητό) είναι σε μια SIM 128K....

Κλωνοποιείται ή όχι .....?

Στο στόμα του σκύλου....

Το βασικό μου νούμερο (καρτοκινητό) είναι σε μια SIM 128K....

Κάποιος...?

Και επίσης, επειδή έχει γίνει πολύ μεγάλο το topic, μπορεί κάποιος να κάνει μια σούμα με link, με τα πιο αξιόπιστα κιτ που υπάρχουν....?

Στο στόμα του σκύλου....

Κάποιος...?

Και επίσης, επειδή έχει γίνει πολύ μεγάλο το topic, μπορεί κάποιος να κάνει μια σούμα με link, με τα πιο αξιόπιστα κιτ που υπάρχουν....?

Ποιόν πάροχο έχεις;

Συγγνώμη, παράλειψη.....

Το βασικό μου νούμερο (καρτοκινητό Wind F2G2) είναι σε μια SIM 128K....

Και η ερώτηση δεν είναι τόσο για το Wind όσο για το 128k....

Στο στόμα του σκύλου....

Και ακόμη, επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα σχετικά με το ποιά είναι τα πιο κατάλληλα, ή τέλος πάντων τα πιο αξιόπιστα kit ή κάρτες για cloning, μπορεί να με συμβουλέψει κάποιος ως προς αυτό και αυτό, ή ακόμα καλύτερα να μου υποδείξει μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη πρόταση για κit.....

Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση για την υπομονή.....

Στο στόμα του σκύλου....

Και ακόμη, επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα σχετικά με το ποιά είναι τα πιο κατάλληλα, ή τέλος πάντων τα πιο αξιόπιστα kit ή κάρτες για cloning, μπορεί να με συμβουλέψει κάποιος ως προς αυτό και αυτό, ή ακόμα καλύτερα να μου υποδείξει μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη πρόταση για κit.....

Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση για την υπομονή.....

Προτίμησε κάποιο backup kit με το διάφανο reader όπως το ακόλουθο, κάπου είχα διαβάσει ότι είναι καλύτερος αλλά δεν θυμάμαι γιατί...

http://www.ebay.co.uk/itm/16in1-Copy-Backup-Cloner-Sim-Card-Reader-Kit-New-/280602046671?pt=SIM_Cards&hash=item41552f70cf

Το 2ο link δεν λειτουργεί.

Έχεις δίκιο...

Αφορά την Sim Card

http://www.ebay.co.uk/itm/110640293701?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Στο στόμα του σκύλου....

Προτίμησε κάποιο backup kit με το διάφανο reader όπως το ακόλουθο, κάπου είχα διαβάσει ότι είναι καλύτερος αλλά δεν θυμάμαι γιατί...

http://www.ebay.co.uk/itm/16in1-Copy-Backup-Cloner-Sim-Card-Reader-Kit-New-/280602046671?pt=SIM_Cards&hash=item41552f70cf

Πολύ θα βοηθούσε να μαθαίναμε το γιατί..... έχει σημαντική διαφορά τιμής από τους διάφανους μπλέ. Ασήμαντο μεν σαν ποσό, μεγάλη ποσοστιαία διαφορά όμως.....

Αν φυσικά αξίζει, ούτε λόγος....

Στο στόμα του σκύλου....

Πολύ θα βοηθούσε να μαθαίναμε το γιατί..... έχει σημαντική διαφορά τιμής από τους διάφανους μπλέ. Ασήμαντο μεν σαν ποσό, μεγάλη ποσοστιαία διαφορά όμως.....

Αν φυσικά αξίζει, ούτε λόγος....

Ούτε εγώ θυμάμαι το λόγο...πάντως ισχύει αυτό που σου είπε ο mythos_bt.

Πάρε αυτό που σου είπε ο mythos_bt. Μέχρι 5€, 10$ είναι πολλά.

Συμφωνώ αλλά μόνο τόσο τον βρίσκω.... προς το παρόν....

ΘΑ το ψάξω κι άλλο...

Μήπως εσύ ξέρεις ποιά τα πλεονεκτήματα του σε σχέση με τους (φθηνότερους) άλλους....?

Ούτε εγώ θυμάμαι το λόγο...πάντως ισχύει αυτό που σου είπε ο mythos_bt.

Πολύ γρήγορος.. δεν σε προλαβαίνω.... :)

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Στο στόμα του σκύλου....

• The topic was unpinned