denexo Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Επειδή η όλη ιδέα φαντάζει super, ποιο απο τα 2 πακέτα να προτιμήσω : http://cgi.ebay.co.uk/16in1-Sim-card-reader-writer-copy-cloner-backup-kit-K23_W0QQitemZ290202709441QQihZ019QQcategoryZ43805QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/12in1-SIM-Card-USB-Reader-Writer-Card-GSM-Copier-Cloner_W0QQitemZ230218961450QQihZ013QQcategoryZ43805QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Ευχαριστώ. Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Επειδή η όλη ιδέα φαντάζει super, ποιο απο τα 2 πακέτα να προτιμήσω : http://cgi.ebay.co.uk/16in1-Sim-card-reader-writer-copy-cloner-backup-kit-K23_W0QQitemZ290202709441QQihZ019QQcategoryZ43805QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/12in1-SIM-Card-USB-Reader-Writer-Card-GSM-Copier-Cloner_W0QQitemZ230218961450QQihZ013QQcategoryZ43805QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Ευχαριστώ. Eμείς εδώ μιλούσαμε για την 12άρα. Δεν το ήξερα ότι βγήκε και 16άρα. Φαίνεται πιο καινούριο μοντέλο. Δεν αναφέρει αν αντιγράφει και V2,V3 κάρτες αν και το βρίσκω πολύ χλωμό. Δοκίμασε να πάρεις την 16άρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Και αυτή παρόμοιο reader και πρόγραμμα έχει και διαβάζει μόνο V1 κάρτες, αλλά έχει 16 νούμερα. Πάντως είναι στα ίδια χρήματα, οπότε καλύτερα τη 16άρα... Αυτός εδώ το αναφέρει ξεκάθαρα: "Able to decode GSM V1 SIM card" http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=330207608269 Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Eμείς εδώ μιλούσαμε για την 12άρα. Δεν το ήξερα ότι βγήκε και 16άρα. Φαίνεται πιο καινούριο μοντέλο. Δεν αναφέρει αν αντιγράφει και V2,V3 κάρτες αν και το βρίσκω πολύ χλωμό. Δοκίμασε να πάρεις την 16άρα. ;) Έχει πολύ καιρό που είδα τις 16in1 αλλά δεν αγόρασα γιατί κάπου είχα δει ότι έγραφε 16in1 αλλά έλεγε ότι δέχεται μέχρι 12 αριθμούς.. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Τελικά εχθές παρήγγειλα αυτή http://cgi.ebay.co.uk/12in1-SIM-Card-USB-Reader-Writer-Card-GSM-Copier-Cloner_W0QQitemZ230218961450QQihZ013QQcategoryZ43805QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Την προτίμησα μιας και έχουν δοθεί link για το πρόγραμμα Sim Max τα οποία παίζουν εγγυημένα (που να ψαχνόμαστε τώρα) και αφετέρου είχε την επιλογή "buy now". Οπότε περιμένω. Ελπίζω βέβαια να μην αργήσει πολύ μιας και επέλεξα Sellers Standard International Rate στο Postage and packaging και όχι Other courier or delivery service (ίσως να έκανα χαζομάρα εδώ το παραδέχομαι). Και επειδή μόλις αρχίσω την επίδειξη στους φίλους μου θα θέλουν και αυτοί, η επόμενη που θα χτυπήσω θα είναι η 16άρα να την δοκιμάσουμε και αυτή. Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Τελικά εχθές παρήγγειλα αυτή http://cgi.ebay.co.uk/12in1-SIM-Card-USB-Reader-Writer-Card-GSM-Copier-Cloner_W0QQitemZ230218961450QQihZ013QQcategoryZ43805QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Την προτίμησα μιας και έχουν δοθεί link για το πρόγραμμα Sim Max τα οποία παίζουν εγγυημένα (που να ψαχνόμαστε τώρα) και αφετέρου είχε την επιλογή "buy now". Οπότε περιμένω. Ελπίζω βέβαια να μην αργήσει πολύ μιας και επέλεξα Sellers Standard International Rate στο Postage and packaging και όχι Other courier or delivery service (ίσως να έκανα χαζομάρα εδώ το παραδέχομαι). Και επειδή μόλις αρχίσω την επίδειξη στους φίλους μου θα θέλουν και αυτοί, η επόμενη που θα χτυπήσω θα είναι η 16άρα να την δοκιμάσουμε και αυτή. Όχι ρε τι χαζομάρα, αυτό βάζουμε όλοι μας. 2-2,5 εβδομάδες κάνει συνήθως να έρθει. Υπομονή. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexo Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Που να κάνεις υπομονή :p . Περιμένω πως και πως να έρθει για να ξεκινήσω τις δοκιμές !!! Παράθεση God is real, unless declared integer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 προσπαθησα να διαβασω με το sim editor, sim scan μια καρτοκινητη free2go γαλαζια και παρολο που ειναι 32κ το προγραμμα κολλαει.........αντιθετα με αλλες καρτες 32κ............που τις διαβαζει/κλωνοποιει κανονικα!!!! τελικα υπαρχουν και καρτες 32κ που ειναι USIM και δεν κλωνοποιουνται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 προσπαθησα να διαβασω με το sim editor, sim scan μια καρτοκινητη free2go γαλαζια και παρολο που ειναι 32κ το προγραμμα κολλαει.........αντιθετα με αλλες καρτες 32κ............που τις διαβαζει/κλωνοποιει κανονικα!!!! τελικα υπαρχουν και καρτες 32κ που ειναι USIM και δεν κλωνοποιουνται? Ναι πέτυχα και εγώ μια wind f2go 32K καινούρια από περίπτερο προχτές που δεν κλωνοποιούνταν με τίποτα - δεν τη διάβαζε καθόλου όπως τις κάρτες της Voda... (@lefkaditis: σβήσε προσωπικά μηνύματα γιατί δεν έχεις χώρο...) Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Ναι πέτυχα και εγώ μια wind f2go 32K καινούρια από περίπτερο προχτές που δεν κλωνοποιούνταν με τίποτα - δεν τη διάβαζε καθόλου όπως τις κάρτες της Voda... (@lefkaditis: σβήσε προσωπικά μηνύματα γιατί δεν έχεις χώρο...) Δηλαδή είναι και αυτές V2 η V3? Αν γίνουν όοοοολες έτσι καήκαμε... :( Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Δηλαδή είναι και αυτές V2 η V3? Αν γίνουν όοοοολες έτσι καήκαμε... :( ..ενταξει....δεν ξερω τι παιζεται.... ...εχθες αγορασα μια Wind F2G απο περιπτερο....φρεσκια απο οτι φαινεται...και κλωνοποιηθηκε μια χαρα :):) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 ..ενταξει....δεν ξερω τι παιζεται.... ...εχθες αγορασα μια Wind F2G απο περιπτερο....φρεσκια απο οτι φαινεται...και κλωνοποιηθηκε μια χαρα :):) ..παιδες...κοιταχτε αυτο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=197853 ...αν θελεται να κανετε πειραματα...ας τα κανετε με μικρο κοστος...:p ...αυριο θα σας πω αν η F2G και το βατραχι που αγορασα απο αυτον κλωνοποιουντε... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 ..παιδες...κοιταχτε αυτο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=197853 ...αν θελεται να κανετε πειραματα...ας τα κανετε με μικρο κοστος...:p ...αυριο θα σας πω αν η F2G και το βατραχι που αγορασα απο αυτον κλωνοποιουντε... ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ :mad: :lol: :lol: :lol: Τα αποτελέματα τα ξέρουμε με τις voda,q,κτλ. Δεν αξίζει να χαραμίζουμε νούμερα. Αν κάποιος όμως αγοράσει και κλωνοποιήσει κάποιο καινούριο πακέτο, λέει χαρτί και καλαμάρι διεύθυνση,ΤΚ, Ονομ/μο, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για να πάω να αγοράσω όλο το μαγαζί :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 :lol: :lol: :lol: Τα αποτελέματα τα ξέρουμε με τις voda,q,κτλ. Δεν αξίζει να χαραμίζουμε νούμερα. Αν κάποιος όμως αγοράσει και κλωνοποιήσει κάποιο καινούριο πακέτο, λέει χαρτί και καλαμάρι διεύθυνση,ΤΚ, Ονομ/μο, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για να πάω να αγοράσω όλο το μαγαζί :p ναι...δεν το λεω για voda, q αλλα για Wind, Mad, Cosmo, βατραχια κλπ.... ...το Wind που πηρα απο την Ομονοια κλωνοποιηθηκε μια χαρα οπως του περιπτερου... :p:p:p... ..το βατραχι θα το δοκιμασω σημερα αν προλαβω....και εχω ορεξη μιας και γυρναω πολυ αργα σπιτι :wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Μου έκαναν χθες δώρο ένα usb-reader και μια κάρτα SimMax 12in1. Απογοητεύτηκα όταν διάβασα ότι δεν κλωνοποιούνται οι sim της Vodafone γιατί έχω μία a la carte μόνο και μόνο για το 1λεπτό/λεπτό. Anyway, κλωνοποίησα τον κύριο αριθμό μου (WIND) μια χαρά. Πήγα να κλωνοποιήσω έναν παλιό μου αριθμό, πάλι WIND, αλλά δε γινόταν με τίποτα!! Η sim γράφει απ' έξω POWERSIM 128K. Tην είχα πάρει από την ΤΙΜ, τότε, Νοέμβριο 2006, ως αντικατάσταση της πρώτης sim μου, που μια μέρα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Υποψιάζομαι ότι είναι V2. Δείτε και στην εικόνα, στο τέλος γράφει 2.6 :confused: Τώρα κλωνοποιώ μία Cosmote που είχα, φαίνεται να πηγαίνει ΟΚ. http://i126.photobucket.com/albums/p91/Pero_me_mata/powersim.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 .... Tην είχα πάρει από την ΤΙΜ, τότε, Νοέμβριο 2006, ως αντικατάσταση της πρώτης sim μου, που μια μέρα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί... περιπτωση να ειναι V2 ειναι μαλλον απιθανη...εχω δυο καρτες αυτης της σειρας...κλωνοποιηθηκαν μια χαρα ... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 εχω συμβολαιο στη βοδαφον και τωρα με το σιμκλονινγκ λεω να το σπασω και να παω καπου σε καρτοκινητο η ακομα και συμβολαιο που να κλωνοποιηται.............σε καμια περιπτωση ομως δεν θελω να χασω το νουμερο μου.........οποτε πρεπει να παω καπου oπου σιμ που θα μου δωσουν να ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ κλωνοποιησιμη!!!! τι λετε????? ποιος θα μου κανει φορητοτητα εγγυημενη???? cosmote? (εδω πιστευω οτι σε καρτοκινητο κατι μπορει να γινει......αν ναι..........που???) wind? (φοβαμαι πως για τη wind ειναι πλεον αργα) frog? momad? ΑΒ Βασιλοπουλος? (απο ολους αυτους εχω κλωνοποιησει καρτες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 ......οποτε πρεπει να παω καπου oπου σιμ που θα μου δωσουν να ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ κλωνοποιησιμη!!!! Λογικα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες με τον Βασιλοπουλο και το Βατραχι...αν δεν κανω λαθος δεν εχουν 3G... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Χμ. Δοκίμασα να κλωνοποιήσω κάποια πακέτα F2G που αγοράστηκαν από Western Union Ομόνοιας και δεν τα αναγνωρίζει καν. Δε φτάνει καν στο στάδιο του σκαναρίσματος δηλαδή. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Χμ. Δοκίμασα να κλωνοποιήσω κάποια πακέτα F2G που αγοράστηκαν από Western Union Ομόνοιας και δεν τα αναγνωρίζει καν. Δε φτάνει καν στο στάδιο του σκαναρίσματος δηλαδή. :confused: περιεργο...λογικα θα επρεπε να φτανει....η καρτες τις Voda πχ φτανουν.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Κάρτα καρτοκινητή vodafone από φορητότητα πρό διμήνου δε διαβάζεται καθόλου. Βγάζει connect failed κατευθείαν μόλις πατήσεις scan και δε διαβάζει ούτε καν το IMSI... Το ίδιο βγάζει και μια Wind free2go που αγοράστηκε από περίπτερο προχτές... Παλιά κάρτα καρτοκινητή vodafone από το 1999 ενεργή διαβάζει το IMSI αλλά δε μπορεί να τη σπάσει - τρέχει το scan αλλά βγάζει μόνο μηδενικά στους κωδικούς... Αυτά για συγκρίσεις.... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Χμ. Δοκίμασα να κλωνοποιήσω κάποια πακέτα F2G που αγοράστηκαν από Western Union Ομόνοιας και δεν τα αναγνωρίζει καν. Δε φτάνει καν στο στάδιο του σκαναρίσματος δηλαδή. :confused: με wind free2go γαλαζια και 32κ....................... που πηρα και γω απο ομονοια μου εβγαζε το ιδιο προβλημα..............δεν ξεκιναγε καν το προγραμμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 με wind free2go γαλαζια και 32κ....................... που πηρα και γω απο ομονοια μου εβγαζε το ιδιο προβλημα..............δεν ξεκιναγε καν το προγραμμα!!! Nαι αυτή... :( Οι κάρτες δηλαδή φταίνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Nαι αυτή... :( Οι κάρτες δηλαδή φταίνε; Είμαστε 3 ήδη που είχαμε πρόβλημα και δεν ψωνίσαμε όλοι από την ίδια περιοχή... Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση... :mad: Μάλλον βγαίνουν νέες κάρτες που δεν είναι V1... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Είμαστε 3 ήδη που είχαμε πρόβλημα και δεν ψωνίσαμε όλοι από την ίδια περιοχή... Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση... :mad: Μάλλον βγαίνουν νέες κάρτες που δεν είναι V1... Δεν πρέπει να έχει σχέση με V1,V2 αυτό... Γιατί αν υποθέσουμε ότι είναι V2,V3 κάρτες, θα ξεκινούσε το σκανάρισμα και δεν θα το ολοκλήρωνε ποτέ (δεν θα έβρισκε το Ki δηλαδή). Αυτό δεν ξεκινάει καν! Οπότε μάλλον πρέπει να παραγγείλουμε από emarket, από εκεί είχα πάρει και κλωνοποιούνταν άψογα. Εκτός και αν έχει κάποιος άλλος άλλο παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts