Jump to content

SΙΜ Cloning

Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia diavasa to topic alla den katalava kai polla :(...thelo na exw 2 kartes wind se mia...loipon opote xreiazomai ena usb reader/writer mia keni karta sim kai to katalilo software...mporei na mou pei kapios pws na ta agorasw ektos apo to e-bay ? kapio online magazi pou na exei parei kapios kai na einai standar oti douleuei ...exw 2 kartes wind mple xroma pou apo pisw grafoun wind 32k :) ayto :) please apantiste mou kegomai...

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

...αυτο απλα αντιγραφει τα τηλεφωνα...δεν εχει καμμια σχεση με τα εργαλεια που χρησιμοποιουμε για να κλωνοποιησουμε καρτες....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Επειδή περίμενο το iPhone μου και σκέφτομαι να ακολουθήσω την διαδικασία της SuperSIM λογικά χρειάζομαι έναν programmer σαν αυτό που δουλεύετε για να κάνετε clone τις SIM.

Έχετε κανέναν να προτείνετε; Κανέναν φθηνό μιας και όλο και όλο άντε να λειτουργήσει 3 φορές. :)

Ως blank sim, μια silvercard2 αρκεί πιστεύω.

:(paidia sas parakalo mporei kapios ipeythina na me voithisei pou tha vrw ton eksoplismo?den ta paw kala me to e-bay...as me voithisei kapios....

Δυστυχώς φίλε μου πρέπει να μπλέξεις με το e-bay...

Αν ψάξεις πιό πίσω θα δεις ότι κι εγώ τα ίδια έλεγα, αλλα έχει 3-4 μέρες που έβγαλα μιά απλή χρεωστική και έχω αγοράσει το μισό e-bay(:lol:) χωρίς πρόβλημα...

Δεν είναι τίποτα.

Απ'το E-bay όλο το σετ στοιχίζει 9€ με όλα μαζί στην τιμή.

Ελλάδα δύσκολα να το βρείς εκτός αν το πουλάει κανεις σε κανα 123sold.gr. Δύσκολα όμως...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δυστυχώς φίλε μου πρέπει να μπλέξεις με το e-bay...

Αν ψάξεις πιό πίσω θα δεις ότι κι εγώ τα ίδια έλεγα, αλλα έχει 3-4 μέρες που έβγαλα μιά απλή χρεωστική και έχω αγοράσει το μισό e-bay(:lol:) χωρίς πρόβλημα...

Δεν είναι τίποτα.

Απ'το E-bay όλο το σετ στοιχίζει 9€ με όλα μαζί στην τιμή.

Ελλάδα δύσκολα να το βρείς εκτός αν το πουλάει κανεις σε κανα 123sold.gr. Δύσκολα όμως...

9€ μόνο; :shifty:

Κανένα link;

Συνονόματε να υποθέσω οτι δεν μπορώ με ένα τέτοιο να κάνω την παρακάτω δουλειά... http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=528

Έτσι δεν είναι;

Συνονόματε να υποθέσω οτι δεν μπορώ με ένα τέτοιο να κάνω την παρακάτω δουλειά... http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=528

Έτσι δεν είναι;

Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το iclarified Μητσάρα. :sorry:

Να συνοψίσουμε λίγο τι σημαίνει SIMMAX 12in1 κάρτα και τι μπορούμε να επιτύχουμε με αυτήν.

Με την SIMMAX λοιπόν αντιγράφετε απλά τις SIM κάρτες σας (V1 πάντα, δηλαδή Wind και Cosmote και μάλιστα όχι τις καινούριες, ΟΧΙ της Vodafone) και τις έχετε μόνο σε μία. Μπορείτε να αντιγράψετε μέχρι και 12 (!) διαφορετικές SIM. Απλά δηλαδή αποφεύγετε το βάλε-βγάλε της ΣΙΜ από τη συσκευή. Έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όλες τις προσφορές των εν λόγω εταιρειών (κατά τη γνώμη μου το πρόγραμμα 1λεπτό που επιτρέπει κλήσεις με χρέωση 1σεντ το λεπτό προς 2 αριθμούς της ίδιας εταιρείας. 12 διαφορετικές ΣΙΜ*2 αριθμοί για κάθε ΣΙΜ= καλέστε 24αριθμούς με χρέωση μόνο 1σεντ το λεπτό!!)

Και όλα αυτά μόνο σε μία κάρτα ΣΙΜ στην οποία θα έχετε εν τω μεταξύ ενσωματώσει 12 διαφορετικούς αριθμούς! (στο Μοναστηράκι αλλά και στο emarket υπάρχουν πακέτα σύνδεσης μόνο με 0,50€ το ένα! Θέλετε Wind f2g και Cosmokarta. Αλλά και What's up να πάρετε, το μετατρέπετε δωρεάν σε Cosmokarta). Στην Wind το μειονέκτημα είναι ότι κάθε μήνα πρέπει να ξαναδηλώνετε τους 2 αριθμούς. Αλλιώς αν περάσει ο μήνας θα χρεώνεστε κανονικά και όχι με την προνομιακή χρέωση του 1 σεντ το λεπτό. Στην Cosmote τους δηλώνετε μόνο μία φορά και μόνο αν θέλετε εσείς να αλλάξετε τον/τους δηλωθέντες αριθμούς δικαιούστε μία φορά το μήνα.

Για την δική σας ευκολία, προγραμματίζετε για κάθε διαφορετική SIM (από τις 12 που έχετε μέσα) όταν κάνετε switch να φαίνονται τα ονόματα που καλείτε οπότε δε μπερδεύεστε με τίποτα! Πχ. έχεις 12 αριθμούς στην SIMMAX; Το μενού STK που προσθέτεται θα είναι κάπως έτσι (ένα παράδειγμα με τυχαία ονόματα):

ΓΙΩΡΓΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ

*ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΕΤΡΟΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΦΡΟΞΥΛΑΝΘΗ

ΔΟΥΚΙΣΣΑ-ΤΖΟΥΛΙΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ

ΒΑΣΙΑ-ΓΙΟΥΛΑ

ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΒΛΑΣΗΣ-ΔΩΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΧΑΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΑΚΗΣ

ΣΟΥΛΑ-ΚΟΥΛΑ

κλπ. κλπ.

Τα ονόματα είναι εντελώς τυχαία. Με αστεράκι μπροστά σάς δείχνει ποιος αριθμός είναι "online", οι υπόλοιποι παραμένουν απενεργοποιημένοι. Φυσικά δε σας ενδιαφέρουν εδώ οι εισερχόμενες κλήσεις (άλλωστε κάθε ΣΙΜ έχει διαφορετικό αριθμό) αλλά μόνο οι εξερχόμενές σας αναλόγως ποιους αριθμούς έχετε προγραμματίσει να καλείτε. Μάλιστα για τη δική σας διευκόλυνση λέτε στα άτομα που καλείτε να σημειώσουν τον αριθμό που αντιστοιχεί σε αυτούς όταν τους καλείτε.

Στο παράδειγμά μας θέλω πχ. να καλέσω την «Τζούλια». Πηγαίνω από το μενού STK - που προστίθεται στην περιοχή που μπαίνει και το Mycosmos menu, Vodafone menu κλπ κλπ) και επιλέγω το ΔΟΥΚΙΣΣΑ-ΤΖΟΥΛΙΑ. Περιμένω κανά λεπτό - εξαρτάται από τη συσκευή, άλλα κάνουν επανεκκίνηση και άλλα όχι - μέχρι να κάνει το switch και μετά καλώ στην «Τζούλια» με 1 σεντ το λεπτό!! :D

Θέλω να καλέσω μετά τον Γιάννη; Αλλάζω από το STK μενού στο «ΓΙΩΡΓΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ», κοκ.

Εξαιρούνται όπως είπα οι αριθμοί Βόνταφον, γιατί δυστυχώς οι κάρτες της δεν αντιγράφονται.

Οπότε οι 24 αριθμοί μπορεί να είναι ζευγάρια από Wind και Cosmote. ;)

Ελπίζω να βοήθησα μερικούς να καταλάβουν περί τίνος μιλάμε εδώ.

στο Μοναστηράκι αλλά και στο emarket υπάρχουν πακέτα σύνδεσης μόνο με 0,50€ το ένα!

ΌΧΙ πάλι ρε συ......

Θεσσαλονίκη σήμερα ήταν ένας τυπάς στην καμάρα και πουλούσε πακέτα σύνδεσης με 1€. Πήρα 2(what's up) γιατί μου φάνηκε πολύ φτηνό και τωρα μου λες ότι ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΛΕΨΑΝΕ :mad: :mad:

:lol: :lol: :lol:

Καλά τα λες πάντως. Μόνο που τα ονόματα εγώ δεν μπορώ να τα γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες(τουλάχιστον μέσα απο το STK), δεν μου εμφανίζει τίποτα.

Α, δοκίμασα να βάλω την simmax μαζί με το dual sim και μία άλλη απλή κάρτα. Δούλευε το μενού της dual sim και οι αριθμοί που μπορούσα να έχω ήταν ο πρώτος σε αρίθμηση της STK και η απλή κάρτα...

Κακό..

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

....στο Μοναστηράκι αλλά και στο emarket υπάρχουν πακέτα σύνδεσης μόνο με 0,50€ το ένα! ...

..και στην Ομονοια..εχει δυο ανταλλακτιρια συναλλαγματος μεταξυ Σταδιου και Πανεπιστημιου το ενα και το αλλο στην αρχη της Πανεπιστημιου (απεναντι απο την εθνικη)....Kαπα exchange νομιζω λεγονται....εχει πακετα με 0,50 και 0,70 €...καθως και φορτιστες Νοκια με 1 €....:lol::lol::lol:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

παιδια εχω το εξης προβλημα εχω μια καρτα σιμ και θελω να παρω τον τηλ καταλογο απο μεσα αλλα δεν εχς το pin, γινεται με τις συσκευεςπου κυκλοφορουν να κανω την δουλεια μ???

σου ζιταει πιν οταν 8εσ να αντιγραψεισ τον καταλογο στον υπολογιστη σου???

παιδια εχω το εξης προβλημα εχω μια καρτα σιμ και θελω να παρω τον τηλ καταλογο απο μεσα αλλα δεν εχς το pin, γινεται με τις συσκευεςπου κυκλοφορουν να κανω την δουλεια μ???

σου ζιταει πιν οταν 8εσ να αντιγραψεισ τον καταλογο στον υπολογιστη σου???

Δε μπορεί να κάνει κάτι η προς κλωνοποίηση κάρτα ΣΙΜ. Αν δε γνωρίζεις το ΠΙΝ, σημαίνει ότι είναι κλειδωμένο. Να υποθέσω ότι ούτε PUk δε γνωρίζεις ε;

γεια σε ολους!!!!!!!!!!!

πηρα απ το ebay μια καρτα simmax 12in1 αλλα παρολο που εχω ασχοληθει με εξυπνες καρτες στα δορυφορικα (οσο ανθουσαν), εδω κολλησα απ την αρχη κιολας!!!!

ανοιγω τα προγραμματα sim scanner sim editor και κολλανε αμεσως!!!!!

δοκιμασα 3/4 διαφορετικες βερσιον του New Sim Max 5.15, 6.3, 7.0, 10.0 το αποτελεσμα ομως ειναι ιδιο...............ολα τα προγραμματα sim scanner και sim editor κολλανε!!!!!!!!!!!!!

εχω κανει σεταπ το προγραμμα και εχω περασει τους ντριβερ..........

στο simscanner μολις παω να ξεκινησω το scan μιας καρτας........κολλαει το προγραμμα!!!!!

η καρτα ειναι σωστα τοποθετημενη στον προγκραμμερ και αυτος σε μια θυρα usb, με το πρασινο λαμπακι αναμενο!!!!

ολα αυτα σε windowsXP..............

καμια προταση??????

ευχαριστω!!!!!!!

γεια σε ολους!!!!!!!!!!!

πηρα απ το ebay μια καρτα simmax 12in1 αλλα παρολο που εχω ασχοληθει με εξυπνες καρτες στα δορυφορικα (οσο ανθουσαν), εδω κολλησα απ την αρχη κιολας!!!!

δοκιμασα 3/4 διαφορετικες βερσιον του New Sim Max 5.15, 6.3, 7.0, 10.0 το αποτελεσμα ομως ειναι ιδιο...............ολα τα προγραμματα sim scanner και sim editor κολλανε!!!!!!!!!!!!!

στο simscanner μολις παω να ξεκινησω το scan μιας καρτας........κολλαει το προγραμμα!!!!!

η καρτα ειναι σωστα τοποθετημενη στον προγκραμμερ και αυτος σε μια θυρα usb, με το πρασινο λαμπακι αναμενο!!!!

καμια προταση??????

ευχαριστω!!!!!!!

Βασικά δοκίμασες σε άλλον υπολογιστή; Οι σωστοί drivers είναι της a-men technologies και πρέπει να είναι συνδεμένο (το card reader) σε θύρα μεταξύ 1 εώς 8 (com port). Επίσης το λαμπάκι του reader όταν αυτός δεν έχει κάρτα είναι κόκκινο. Όταν βάζεις την κάρτα γίνεται πράσινο αλλά όταν μπει εντελώς η κάρτα γίνεται ξανά κόκκινο. Ελπίζω να βοήθησα :)

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

γεια σε ολους!!!!!!!!!!!

καμια προταση??????

ευχαριστω!!!!!!!

Καταρχάς θα χρησιμοποιήσεις την έκδοση SIMMAX 7.0. Το πρόγραμμα SIM Editor προσωπικά δεν το πειράζω καθόλου, έχει προβλήματα (δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες, οπότε για μένα είναι άχρηστο συν του ότι δε προσφέρει ουσιαστικά τίποτα).

Εφόσον κολλάει κάτι δε πάει καλά με την εγκατάσταση. Απεγκατέστησε τους ντριβερς και επανεγκατέστησέ τους. Μήπως είναι πολύ παλιός ο υπολογιστής σου; Μήπως είναι υπερφορτωμένος - έχεις πολύ καιρό να τον κάνεις φορμάτ - και ζορίζεται/μπλέκεται με άλλο πρόγραμμα;

Δε μπορεί να κάνει κάτι η προς κλωνοποίηση κάρτα ΣΙΜ. Αν δε γνωρίζεις το ΠΙΝ, σημαίνει ότι είναι κλειδωμένο. Να υποθέσω ότι ούτε PUk δε γνωρίζεις ε;

ε ναι μαλλον εθχαριστο παντος για την πληροφορια

Εγώ πάντως ότι έκδοση και να δοκίμασα δεν δούλευε εκτός απτην 6,6.

Με εκείνη έχω κάνει αντίγραφα 10 καρτες Cote Και wind

Εγώ πάντως ότι έκδοση και να δοκίμασα δεν δούλευε εκτός απτην 6,6.

Με εκείνη έχω κάνει αντίγραφα 10 καρτες Cote Και wind

Μόνο 10; :p Τι θέλω και το διαδίδω εγώ; :( Έχω φτιάξει ήδη κάρτες για αδερφό, συγγενείς, φίλους, φίλες, το διαδίδουν κι αυτοί και μεγαλώνει το κύκλωμα...

Ό,τι προλάβουμε να κάνουμε clone μόνο για φέτος πάντως, γιατί από το 2009 λήγουν σχεδόν όλες οι V1 κάρτες, οπότε μέχρι να βγει νέο σύστημα για V2, V3 δεν θα μπορούμε να κάνουμε νέες κάρτες (οι παλιές θα ισχύουν κανονικά)

• The topic was unpinned