MouzakitisAngelo Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Me to usb sim reader card spu-cr-16 tou texnologia.gr mporw na kanw cloning? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Telika ta katafero kai ego na to katevaso,omos exei mono to simmax 7 me to simmax 10 eoume kapoio link? Simmax btw ti sim atk exei?Den exei simemu pou einai to kalitero? An oxi gnorizoume kapoion kalo onomastiko programmer gia na programmatisoume kartes i preprogrammed me simemu? Kai telos me voda kai q kseroume telika an einai v2 io v3 kai pou mporoume na to mathoume ayto? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το 10 έχει πρόβλημα, η πιο συμβατή είναι η έκδοση 7. Η Q και η VF είναι v3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 κλεινεις και το ξανανοιγεις...το πρωτο μπουταρισμα το κανει μονο του οταν αλλαζεις νουμερο...το δευτερο πρεπει να το κανεις εσυ.... ...ισχυει μονο οταν αλλαζεις δικτυο...π.χ. πας απο WIND σε COSMO...οχι οταν αλλαζεις νουμερο WIND ... Άρα ότι και να κάνεις το κινητό κλείνει. Τι να το κάνω τότε? Το κινητό μου κάνει να ανοίξει κοντά 2 λεπτά οπότε δεν συμφαίρει... Στο Dual sim που έχω τώρα, για να αλλαξω απο τιμ σε κοτε και το αντίθετο, μπάινω στο μενού της σιμ, επιλέγω την δεύτερη σιμ, μου λέει "Να επιτραπεί η ενημέρωση της κάρτας SIM; Tο τηλέφωνο θα επανακινηθεί." Πατάω "εντάξει" και η σιμ αλλάζει σε 2δευτ. χωρίς να γίνει επανεκκίνηση. Κρίμα και σκεφτόμουν να το αγοράσω... :( Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Τα καλύτερα κινητά για sim cloning είναι τα motorola και τα χειρότερα τα siemens. Πάρε ένα φθηνό motorola. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Που το βασιζεις αυτο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Που το βασιζεις αυτο? Στο γεγονός ότι στα Motorola κάνει αλλαγή δικτύου κατευθείαν, χωρίς να χρειαστεί να ψάξει δίκτυο, οπότε βάζεις απλά μία συντόμευση και σε 5" έχει αλλάξει sim και σε άλλα 3" έχει βρει δίκττυο. Αντίθετα αν έχεις siemens, κάνει επανεκίνηση το κινητό, σου ζητάει password, και μετά πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία γιατί αλλιώς δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Σε αλλα κινητα ξερειςτι παιζει?ΠΧ Νοκια,Σαμσουνγκ? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Sony Ericsson κάνει απλά reboot, Nokia δεν θυμάμαι, για άλλες μάρκες δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 To n70 μου με την dual sim κάνει ότι είπα παραπάνω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αν κάνει τα ίδια και με το SIM MAX τότε το έχω πάρει ήδη. Το θέμα είναι αν μπορεί κάποιος να μου πεί ότι κάνει τα πράγματα που είπα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ή στα ν72, 6600, 3230, 7610, ν90. Κάποιο απο αυτά τελος πάντων.. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αντίθετα αν έχεις siemens, κάνει επανεκίνηση το κινητό, σου ζητάει password, και μετά πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία γιατί αλλιώς δεν δουλεύει. γνωμη μου....αυτο ειναι πολυ καλυτερο ....διοτι υπαρχει ΠΑΝΤΑ η περιπτωση το κινητο σου να πεσει σε λαθος χερια.....:p:p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Ακόμα κια να πέσει πόσες κλήσεις θα προλάβει να κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Ακόμα κια να πέσει πόσες κλήσεις θα προλάβει να κάνει; πολλες.....ειπαμε εχω 12 νουμερα μεσα απο 4 χωρες (συντομα 5) :p:p:p...αν ειναι λιγο γατος την πατησα.....:wacko::wacko: ...οποτε προτειμω να κλειδωνει οσο το δυνατον πιο πολυ... ...μια που το θυμηθηκα...μιας αμερικανας φιλης της κλεψανε το κινητο μεσα απο το σπιιτι...ε...οσο να το ανακαλυψει ο τυπος που το βουτηξε (ιρακινος Κουρδος) ειχε κανει τηλεφωνηματα αξιας 7.000 US$.....:cry::cry::cry: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Καρτοκινητά είναι όλα οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Καρτοκινητά είναι όλα οπότε... ναι....και τα δικα μου καρτοκινητα ειναι...παντα καρτοκινητα..αλλα εχουν μεγαλα υπολοιπα :lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Σε αλλα κινητα ξερειςτι παιζει?ΠΧ Νοκια,Σαμσουνγκ? Σε ΝΟΚΙΑ 6680 δεν κάνει επανεκκίνηση, αλλάζει κάρτα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χωρίς ΡΙΝ η αλλαγή διαρκεί πολύ λιγότερο, ωστόσο συνίσταται η χρήση κωδικού ΡΙΝ, καθώς σε περίπτωση απώλειας ο ευρών έχει πρόσβαση σε όλους τους αριθμούς της κάρτας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. August 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αμα βαλεις κωδικο φραγης για εξερχομενες σε εναν αριθμο,αυτος ισχυει για τον αριθμο γενικα ή για την συσκευη?πχ θελω να βαλω φραγη εισερχομενων στην συνδεση μου,θα μπορω εχω μια δευτερη κλωνοποιημενη καρτα να καν κληση η ο αριθμος αυτοματα θα μπλοκαρει για καθε καρτα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Σε ΝΟΚΙΑ 6680 δεν κάνει επανεκκίνηση, αλλάζει κάρτα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χωρίς ΡΙΝ η αλλαγή διαρκεί πολύ λιγότερο, ωστόσο συνίσταται η χρήση κωδικού ΡΙΝ, καθώς σε περίπτωση απώλειας ο ευρών έχει πρόσβαση σε όλους τους αριθμούς της κάρτας. Για το SIMMAX Μιλάς? Σου γράφει ότι θα γίνει επανεκκίνηση αλλά δεν γίνεται και έτσι απλά αλλάζει η κάρτα? Σε αλλαγή δικτύων (και όχι ίδιου δικτύου) πρέπει να κάνεις δεύτερο μπουτάρισμα όπως είπαμε πιο πάνω? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Για το SIMMAX Μιλάς? Σου γράφει ότι θα γίνει επανεκκίνηση αλλά δεν γίνεται και έτσι απλά αλλάζει η κάρτα? Σε αλλαγή δικτύων (και όχι ίδιου δικτύου) πρέπει να κάνεις δεύτερο μπουτάρισμα όπως είπαμε πιο πάνω? Ναι, σε SIMMAX 12 in 1 αναφέρομαι. Δεν γράφει τίποτα για επανεκκίνηση, γράφει απλά "ενημέρωση sim" και αλλάζει κάρτα σχεδόν αμέσως. Στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν χρειάζεται επανεκκίνηση σε καμία περίπτωση, ούτε όταν αλλάζει δίκτυο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Ναι, σε SIMMAX 12 in 1 αναφέρομαι. Δεν γράφει τίποτα για επανεκκίνηση, γράφει απλά "ενημέρωση sim" και αλλάζει κάρτα σχεδόν αμέσως. Στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν χρειάζεται επανεκκίνηση σε καμία περίπτωση, ούτε όταν αλλάζει δίκτυο. Αν είναι έτσι είμαι κομπλέ :D Ευχαριστώ :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 εχει βρεθει τροποσ να κανουμε cloning σε καρτες vodafone cu-alacarte kai qtelecom ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 εχει βρεθει τροποσ να κανουμε cloning σε καρτες vodafone cu-alacarte kai qtelecom ? οχι κ απ οτι φαίνετε δεν πρόκειτε καθώς πάνε πάνω από 2 χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Ρε παιδια πηρα την 9ιν1 καρτα μου αλλα οταν ειμαι σε εναν αριθμο και καλω καποιον αλλο δοκιμαστικα μου λεει πως ο συνδρομητης δεν ειναι διαθεσιμος. Δηλαδη ειμαι στον δευτερο μου αριθμο,και απο το σταθερο του σπιτιου μου καλω δοκιμαστικα των πρωτο μου και μου λεει πως ειναι εκτος δικτυου... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Ρε παιδια πηρα την 9ιν1 καρτα μου αλλα οταν ειμαι σε εναν αριθμο και καλω καποιον αλλο δοκιμαστικα μου λεει πως ο συνδρομητης δεν ειναι διαθεσιμος. Δηλαδη ειμαι στον δευτερο μου αριθμο,και απο το σταθερο του σπιτιου μου καλω δοκιμαστικα των πρωτο μου και μου λεει πως ειναι εκτος δικτυου... Λογικό ;) Όταν είσαι στον δεύτερο αριθμό σου τότε μόνο αυτός ο αριθμός είναι ενεργός. Σε οποιοδήποτε κινητό δεν γίνεται να είναι ενεργοποιημένη παραπάνω από μία γραμμή. :cool: Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Τι λογικο ρε παιδια,αυτη δεν ειναι η εννοια να προωθουνται οι κλησεις στον ενεργο αριθμο?Αμα πρεπει να αλλαζω αριθμο και για να δεχομαι κλησεις τοτε ποια η εξυπηρετηση?Το οτι απλως δεν πρεπει να βγαζω την σιμ? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts