Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 849
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ama pmoreis anixe to kai katharise to pata ligo tin tainia mipos den kali epafi

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να καθαρίσω τη σκόνη από τη μέσα πλευρά της οθόνης και να καθαρίσω τις επαφές κάποιων πλήκτρων που κολάνε; Πως μπορώ να το ανοίξω ;

Ευχαριστώ :cool:

MicTop is :dizzy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MicTop

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να καθαρίσω τη σκόνη από τη μέσα πλευρά της οθόνης και να καθαρίσω τις επαφές κάποιων πλήκτρων που κολάνε; Πως μπορώ να το ανοίξω ;

εγω το ανοιγω με δυο οδοντογλυφιδες που βαζω στα σιδερακια που κυλαει το πληκτρολογιο και μετα το σπρωχνω προς τα κατω........ σε ολη την διαδικασια η οθονη ειναι απο κατω ,..... βοηθαει καλυτερα για να βλεπεις τι κανεις
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

εγω το ανοιγω με δυο οδοντογλυφιδες που βαζω στα σιδερακια που κυλαει το πληκτρολογιο και μετα το σπρωχνω προς τα κατω........ σε ολη την διαδικασια η οθονη ειναι απο κατω ,..... βοηθαει καλυτερα για να βλεπεις τι κανεις

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος φίλε xagios σχετικά με το άνοιγμα και τις οδοντογλυφίδες.

Νομίζεις ότι είναι εύκολο ή θα κάνω καμμιά ζημιά.

MicTop is :dizzy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MicTop

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος φίλε xagios σχετικά με το άνοιγμα και τις οδοντογλυφίδες.

Νομίζεις ότι είναι εύκολο ή θα κάνω καμμιά ζημιά.

το γυριζεις αναποδα η οθονη απο κατω εσυ βλεπεις την καμερα ....ανοιγεις το πληκτρολογιο βλεπεις τωρα τα σιδερακια που κινειται εκει βαζεις τις δυο [στρογγυλες] οδοντογλυφιδες .... προεκτεινεις δηλαδη την μπαρα κυλισης σπρωχνεις το πληκτρολογιο και ενταξει... μπαινει πιο ευκολα χωρις τις οδοντ :wacko:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Καλημέρα

Ξαφνικά και χωρίs να έχει προηγηθεί κάποια περίεργη ρύθμιση ή οτιδήποτε άλλο , το 7650 presssiasm αρνείται πεισματικά να συντάξει χαρακτήρεs . Το πλήκτρο ΑΒC δεν αντιδράει καθόλου. Το μόνο που μου επιτρέπεται να κάνω , είναι να γράφω αριθμούs , * και # . :(

Μα τι συμβαίνει? Τι κόλλημα έχει φάει? :confused:

Θα μπορούσε κάποιοs να με βοηθήσει???? :worry:

http://www.myphone.gr/gallery/data/514/2578sleeping-thumb.jpg

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ PC SUITE ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ 7650 ΜΕ BLUETOOTH ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ. HELP ME. ΠΕΡΙΜΕΝΩ PM
LE RULEZ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος basmati

Καλημέρα

Ξαφνικά και χωρίs να έχει προηγηθεί κάποια περίεργη ρύθμιση ή οτιδήποτε άλλο , το 7650 presssiasm αρνείται πεισματικά να συντάξει χαρακτήρεs . Το πλήκτρο ΑΒC δεν αντιδράει καθόλου. Το μόνο που μου επιτρέπεται να κάνω , είναι να γράφω αριθμούs , * και # . :(

Το ίδιο έπαθα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια το πρόβλημα άρχισε όταν εγκατέστησα κάποια προγράμματα από το aivanet. Δεν το έψαξα και παρα πολύ. Έκανα format το κινητό και μετά ξαναπέρασα όλες τις εφαρμογές από την αρχή. Ελπίζω να μην έχει κι εσύ την ίδια κατάληξη. Πάντως αν βρεις πια εφαρμογή δημιούργησε το πρόβλημα πες το και σε μας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος snikolo

Το ίδιο έπαθα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια το πρόβλημα άρχισε όταν εγκατέστησα κάποια προγράμματα από το aivanet. Δεν το έψαξα και παρα πολύ. Έκανα format το κινητό και μετά ξαναπέρασα όλες τις εφαρμογές από την αρχή. Ελπίζω να μην έχει κι εσύ την ίδια κατάληξη. Πάντως αν βρεις πια εφαρμογή δημιούργησε το πρόβλημα πες το και σε μας.

Πράγματι κι εγώ πέρασα μια εφαρμογή τελευταία . το Εprofiles για την ακρίβεια , για να εχω τη δυνατότητα να εισάγω και άλλουs ήχουs στην αφύπνηση αφου ο std του 76 είναι τόσο διακριτικόs που το πρώι δε μπορώ να τον ακούσω.

Παρολλαυτά , η εφαρμογή περάστηκε το Σάββατο , λέτε μετά απο 5 μέρεs να έφαγε φλαs και να μπουρδούκλωσε τα χαριτώμενα ομολογουμένωs κουμπάκια του? Τι να πω? Ευελπιστώ σε κάποια λύση απο σαs , ειδάλλωs format να ξεμπερδεύουμε :(

http://www.myphone.gr/gallery/data/514/2578sleeping-thumb.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aiantos

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ PC SUITE ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ 7650 ΜΕ BLUETOOTH ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ. HELP ME. ΠΕΡΙΜΕΝΩ PM

Ρίξε μια ματιά σε αυτό ! ;)

Παίδες πως κάνουμε format και τι ακριβώς θα χαθεί από το κινητό?

ΑΚΡΙΒΩΣ όμως...

Ευχαριστώ!

Opel Astra OPC

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIXALHS_PSYCHO (15th December 2003, 02:01 )

Παίδες πως κάνουμε format και τι ακριβώς θα χαθεί από το κινητό?

ΑΚΡΙΒΩΣ όμως...

Ευχαριστώ!

*#7370#

Σβήνονται τα πάντα απο το κινητό!

Μένει μόνο το λειτουργικό του!

Όταν το κάνεις να έχεις το κινητό στον φορτιστή! :)

Ε,ειπα να το παρω και εγω αυτο το τοσο καλο κινητο..και ας κανω και εγω καμια ερωτηση..κατα πρωτον υποθετω οτι τραβαει αναβαθμιση..ποσο παει περιπου??Κατα δευτερον δεν μπορω να τρεξω το pc suite του.Μου λεει δεν μπορει να δημιουργησει κενο φακελο και αυτο ηταν..Χωρια οτι δεν εχει αναγνωρισει τα αρχεια sis..Περιμενω την οποιαδηποτε βοηθεια..Ευχαριστω!!!

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun (15 Δεκ. 2003 , 22:38)

Ε,ειπα να το παρω και εγω αυτο το τοσο καλο κινητο..και ας κανω και εγω καμια ερωτηση..κατα πρωτον υποθετω οτι τραβαει αναβαθμιση..ποσο παει περιπου??Κατα δευτερον δεν μπορω να τρεξω το pc suite του.Μου λεει δεν μπορει να δημιουργησει κενο φακελο και αυτο ηταν..Χωρια οτι δεν εχει αναγνωρισει τα αρχεια sis..Περιμενω την οποιαδηποτε βοηθεια..Ευχαριστω!!!

oντως ειναι πολυ καλο κινητο!!τελευταια αναβαθμιση ειναι η 5.06 στην κανουν δωρεαν στην συγγρου αν εχεις πολυ παλια ισως αυτο σου δημιουργει προβλημα ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun (15 Δεκ. 2003 , 22:38)

H τελευταία έκδοση είναι η 5.06!

Το άλλο πρόβλημα δεν μπορώ να το καταλάβω! Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; :worry:

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν με διαφώτησες τελείως...

Τι εννοείς ακριβώς?Θα σβηστούν πχ όλες οι επαφές τα sms τα προγράμματα που έχω περάσει (video photosafe κτλ?) τα applications και θα μείνει μόνο το μενού το βασικό?

Μην κάνω καμιά βλακεία...Α και κάτι τελευταίο από απλή περιέργεια...Γιατί να το έχω στην φόρτιση?

Opel Astra OPC

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIXALHS_PSYCHO (15 Δεκ. 2003 , 23:38)

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν με διαφώτησες τελείως...

Τι εννοείς ακριβώς?Θα σβηστούν πχ όλες οι επαφές τα sms τα προγράμματα που έχω περάσει (video photosafe κτλ?) τα applications και θα μείνει μόνο το μενού το βασικό?

Μην κάνω καμιά βλακεία...Α και κάτι τελευταίο από απλή περιέργεια...Γιατί να το έχω στην φόρτιση?

Τα πάντα! Το κινητο θα γίνει όπως το αγόρασες!

Αν το κινητό σβήσει την ώρα που κάνεις format, μετά είσαι για Nokia Service! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (15 Δεκ. 2003 , 23:16)

H τελευταία έκδοση είναι η 5.06!

Το άλλο πρόβλημα δεν μπορώ να το καταλάβω! Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; :worry:

Εγκαθιστω κανονικα το pc suite που εχει.Ολα ωραια και καλα,κανω και ενα restart οπως μου ζηταει,και οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει το εξης:cannot create empty folder.Παταω οκ και μη τον ειδατε τον Παναγη!!Τι στο καλο συμβαινει?Τουλαχιστον υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα εκτος του pc suite του?

Geia sas paidia.

Kapoioi apo tous palioterous(epohi unwired) sigoura tha me thimaste.

Loipon perno tin protovoulia gia ena meeting sto HRAKLEIO-KRHTHS.

Apo oti vlepo iparhoun arketa atoma oste na organosoume kai emeis,

ena aksioprepes meeting...

Ti lete?

Evkairia na gnoristoume kai apo konta.

LOIPON,EISTE MESA???????

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=12190

ps.sygnomi gia to asheto topic....alla to evala pros tin kaliteri enimerosi sas.

http://i9.photobucket.com/albums/a80/Archangels_of_armageddon/neab1.jpg

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_koki (18 Δεκ. 2003 , 10:13)

Geia sas paidia.

Ti lete?

LOIPON,EISTE MESA???????

ps.sygnomi gia to asheto topic....alla to evala pros tin kaliteri enimerosi sas.

στο chat-fun βαλτο για καλυτερα ;)

Wirelessly posted (Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την lagoudakis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_koki (18 Δεκ. 2003 , 10:13)

Geia sas paidia.

Ti lete?

LOIPON,EISTE MESA???????

στο chat-fun βαλτο για καλυτερα ;)

Paidia psaxnw ena web browser gia to kinhto.Mporeite na mou proteinete kati? Katebasa to doris browser alla den douleuei me tis gprs ruthmiseis tou kinhtou.Eixa katebasei kai to webviewer alla diarkei gia deka prospathies! To opera den to brhskw downloadable sto wap opote tzifos!

technoholic maniac reviewer

Wirelessly posted (Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την snikolo

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος basmati

Καλημέρα

To programa pou dimiourghse to problhma legete keysteak! Einai to pio koloprograma pou uparxei.Apaks kai to antikatastiseis,kai meta to bgaleis,bgazeis leitourgiko kai tou kinhtou sou.Th suntaksh gramatwn.

technoholic maniac reviewer

Μια ερωτηση το λαστιχενιο καλυμα απο το joystick που παει μαζι με τα δυο κουμπια επιλογων ποσο κοστιζει ξερει κανενας? ειναι πολυ δυσκολο να το περασω εγω ?

Τελικα το pc suite του 7650 λειτουργει κανονικα στα Windows XP?Ρωταω(ξανα)διοτι μετα την εγκατασταση του και αφου ολα ειχαν γινει κανονικοτατα,οταν το ανοιγα μου εβγαζε το εξης:Error:Cannot create empty folder.Γνωριζει κανεις σχετικα?

Ευχαριστω :)