Mysterious_girl Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Συνήθως πλακωτό και πόρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Εγω δεν ξερω αλλα θελω πολυ να μαθω....Πριν λιγο καιρο παρακαλουσα το αγορι μου να μου μαθει αλλα τελικα δεν βρηκαμε ευκαιρια... :(:( Θα μαθω ομως! Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 εμ δεν λεω ποτε οχι σε μια καλη παρτιδα ταβλι οπωσδηποτε αν ειναι καλος αντιπαλος Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 εγω μονο το φευγα δεν θυμαμαι πως παιζεται!κατα ταλλα προτιμω ασσοδυο γιατι εχει πιο πολυ γελιο&..βρισιμο:lol::cool:!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Απλά δεν ξέρω και θέλω να μάθω...:p:lol: Δεν έτυχε να μάθω μέχρι τώρα, αλλά που θα πάει;;;:shifty: Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Απλά δεν ξέρω και θέλω να μάθω...:p:lol: Δεν έτυχε να μάθω μέχρι τώρα, αλλά που θα πάει;;;:shifty: ευκολο ειναι..αρκει να μαθεις πως τα στηνουν στην αρχη:lol::p... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Τα παίζω όλα αλλά προτιμώ τις πόρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Τα παίζω όλα αλλά προτιμώ τις πόρτες. Εγω δεν ξερω ακομα το ''φευγα''παντος...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Μου αρέσει πολύ το τάβλι και ειδικά τώρα το καλοκαιράκι είναι ό,τι πρέπει Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 εγώ παίζω πλακωτό ... οι "πόρτες" δεν μου αρέσουν και πολύ ... πάντως είναι ωραίο το τάβλι , όταν βαριέσαι , δεν ξέρεις τι να κάνεις , ή είσαι με τους φίλους παίζεις και το διασκεδάζεις ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Πώς λέγεται αυτό που αρχικά έχεις όλα τα πούλια έξω, τα βάζεις σιγά σιγά μέσα και μετά τα βγάζεις από την απέναντι πλευρά; Στα αγγλικά λέγεται Dutch Backgammon. Μόνο αυτό ξέρω. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Πώς λέγεται αυτό που αρχικά έχεις όλα τα πούλια έξω, τα βάζεις σιγά σιγά μέσα και μετά τα βγάζεις από την απέναντι πλευρά; Στα αγγλικά λέγεται Dutch Backgammon. Μόνο αυτό ξέρω. Ρώτα τον Στάνλεϊ για μετάφραση...ξέρει καλά τη γλώσσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Η μονη πρεπουσα απαντηση στην ερωτηση του τοπικ ειναι η εξης: " ΚΑΛΑ, πλακα ΜΕ κανεις??? " :blink::blink: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ταβλι παιζω απο τα 12 μου. Ολα τα παιχνιδια εννοειται! Το φευγα ειναι αγαπημενο!!! Κανενας σοβαρος αντιπαλος? :lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Τι παιχνίδια συνήθως παίζουν οι γυναίκες ξέρεις όμως ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 μεχρι πριν 3 χρονια επαιζα πολυ ταβλι.πιο πολυ επαιζα πορτες.πολυ λιγες φορες επαιξα πλακωτο και φευγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 μεχρι πριν 3 χρονια επαιζα πολυ ταβλι.πιο πολυ επαιζα πορτες.πολυ λιγες φορες επαιξα πλακωτο και φευγα. Ακριβως το ιδιο . Ακομα και στα χρονια . Εσυ εισαι ... διδυμε αδερφε ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 αδερφε,που εισαι χαμενος τοοοοοοοοοοσα χρονια;;; να κανονισουμε κανενα τουρνουα ταβλι παντως:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 επειδη και εγω ειμαι ταβλακιας μηπως μπορει καποιος φιλος μα μου πει που μπορω να βρω για να κατεβασω στο Ε66 μου? με πμ αν απαγορευεται δημοσιως. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 εννοείται.. και τα 4 παιχνίδια.. καλά και ποιος δεν παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Εγω ταβλι μονο σε κινητο αμα παιξω σε επιτραπεζιο παιχνιδι προτιμω το σκακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Μα φίλε μου άλλο να παίζεις στα αλήθεια και να ρίχνεις εκεί τα ζάρια και να χαίρεσαι και άλλο να παίζεις στο κινητό. Όπως και να το κάνουμε είναι αλλιώς... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 nai kai ap ola ta paixnidia :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Κλασσικα καθε καλοκαιρι(κυριως) ασσοδυο,πορτες,πλακωτο... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 μόνο πόρτες και πλακωτό :ninja: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts