mi3s Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 δε ξερω να παιζω. εκτος αυτου το σιχαινομαι!:X Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το συχαίνεστε!?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Πορτες -φανατικα....:p :p :p - πλακωτο και φευγα!!! Αλλα νομιζω πως οι πορτες ΘΕΡΙΖΟΥΝ!!!!!:p :p To φευγα ειναι πιο ωραίο. Θέλει σκέψη. Σαν σκάκι ένα πράγμα. Γι αυτο το προτιμώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Και μένα μου αρέσει το σκάκι πράμα αλλά προτιμώ τις πόρτες γιατί είναι πιο φλου παιχνίδι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Και μένα μου αρέσει το σκάκι πράμα αλλά προτιμώ τις πόρτες γιατί είναι πιο φλου παιχνίδι Αυτο λεω και εγω...!! Οσο για το φευγα δε λεω καλο!!! Αλλα δε νομιζω πως μοιαζει με σκακι..... Θελει μια καποια στρατηγικη αλλα οχι στο επιπεδο που χρειαζεται στο σκακι....! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 fysika san gnisios Ellinaras tavli dagoto!!!!portes,feuga me xilia k ligo plakoto! oso gia to skaki 8elei kali parea/antipalo!sigura pio sofistike apto tavli afu dne periexei ka8olu ton paragonta tyxi!!!..mono tyxi exeis ama den exei dei kamia kinisi o antipalos su!;-p Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 @mi3s το θεωρω πολυ βαρετο και αυτο με κανει να το σιχαινομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 @mi3s το θεωρω πολυ βαρετο και αυτο με κανει να το σιχαινομαι... Το θεωρείς βαρετό επειδή δεν ξέρεις να παίζεις να υποθέσω ε? Μάθε να παίζεις και μετά ξαναποσταρε :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Το θεωρείς βαρετό επειδή δεν ξέρεις να παίζεις να υποθέσω ε? Μάθε να παίζεις και μετά ξαναποσταρε :p εχω μαθει.;) και μετα απο αυτο το βαριομουν ξανα...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Το γκιούλ είναι μια παραλλαγή του φεύγα. Παίζεται με τον ίδιο τρόπο με την μοναδική διαφορά αν κάποιος παίκτης φέρει διπλές πρέπει να τις παίξει όλες μέχρι και τις εξάρες. Αν δεν μπορεί να τις παίξει, τις συνεχίζει ο αντίπαλος. Εγω αυτο το ξερω και ως "άσσοι".... Κλασσικά η σειρά Πόρτες-Πλακωτό-Φεύγα-Άσσοι(ή Γκιουλ)... Ταβλι rules!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 fysika san gnisios Ellinaras tavli dagoto!!!!portes,feuga me xilia k ligo plakoto! oso gia to skaki 8elei kali parea/antipalo!sigura pio sofistike apto tavli afu dne periexei ka8olu ton paragonta tyxi!!!..mono tyxi exeis ama den exei dei kamia kinisi o antipalos su!;-p Σωστός....:whistle: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Φυσικά και όλα τα παιχνίδια πόρτες φεύγα πλακωτό γκιούλ ασσόδυο.... Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Παιδία είστε να οργανώσουμε κανά πρωτάθλημα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 πορτες κ πλακωτο ξερω:) ξερω κ εβραικο,που ειναι πανευκολο,100% θεμα τυχης:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 πορτες κ πλακωτο ξερω:) ξερω κ εβραικο,που ειναι πανευκολο,100% θεμα τυχης:p Και για να μην μπερδευομαστε, το ευραίικο αλλιώς το λένε ασσόδυο. ThunderFox τώρα κατάλαβα γιατί μου έστειλες pm :p Εγώ είμαι μέσα πάντως Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 οχι το εβραικο που ξερω δεν ειναι το ιδιο με το ασσοδυο.ασσοδυο εχω παιξει μια φορα μονο,δε θυμαμαι τους κανονες καλα,αλλα δεν ειναι το ιδιο με το εβραικο που λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 οχι το εβραικο που ξερω δεν ειναι το ιδιο με το ασσοδυο.ασσοδυο εχω παιξει μια φορα μονο,δε θυμαμαι τους κανονες καλα,αλλα δεν ειναι το ιδιο με το εβραικο που λεω. Πως παίζεται το εβραίικο? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Εγω παλι δε θυμαμαι πως ειναι το ασσοδυο... Μια συντομη περιγραφη καποιος;;;; κατι γινεται οταν φερνεις διπλες νομιζω αλλα δε θυμαμαι....:( Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 δες σελ. 5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekboy Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 εγω παιζω ασοδυο,πλακοτο(φυσικα:) ),πορτες και φευγα.... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Παιδία είστε να οργανώσουμε κανά πρωτάθλημα; Όποτε θέλετε! Έχετε να φάτε πολύ ξύλο! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Εγω παλι δε θυμαμαι πως ειναι το ασσοδυο... Μια συντομη περιγραφη καποιος;;;; κατι γινεται οταν φερνεις διπλες νομιζω αλλα δε θυμαμαι....:( Μόνο με διπλές μπορείς να μπεις(αρχικά) από ότι θυμάμαι (ή και με ασσόδυο?) Το παιχνίδι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου γιατί όλο χάνω(ακόμα και ένα 7χρονο θα με κέρδιζε:O ). Πόρτες και πάλι πόρτες(εκεί είμαι αήττητος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 (εκεί είμαι αήττητος) χεχε, δεν το ξέρουμε αυτό :D Σας προκαλώ.. :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Γέμισε ο τόπος ειδήμονες... τς τς τς :rolleyes: Ερώτηση για τους ειδήμων: Άν στο πλακωτό μου πιάσει κάποιος τι μάνα, υπάρχει πιθανότητα να του πάρω το παιχνίδι; Σκεφτείτε το λίγο πριν απαντήσετε Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Γέμισε ο τόπος ειδήμονες... τς τς τς :rolleyes: Ερώτηση για τους ειδήμων: Άν στο πλακωτό μου πιάσει κάποιος τι μάνα, υπάρχει πιθανότητα να του πάρω το παιχνίδι; Σκεφτείτε το λίγο πριν απαντήσετε Mε φώναξε κανείς? :p Όλα είναι πιθανά.. Μια μέρα στις πόρτες, μου έιχαν μείνει 8 πούλια μέσα και ο άλλος μόλις είχε μπεί. Έφερε 4 εξάρες στην σειρά και μου πήρε το παιχνίδι..... Γκαντεμιάαααααα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Μπορείς να κερδισεις μόνο αν του πιάσεις κ εσύ τη μάνα αλλιώς είναι διπλό.salonicafan_TASO κατέβασε το τάβλι από το http://www.netgammon.com κ ετοιμάσου να χάσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts